Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για personal shopper δεν ξερω εγω οτι θελω απο Next τα παιρνω απο ebay μολις χτυπησα μαγιουδακια για τους αντρες μου .Επισης εχω και ενα πωλητη που εχει πολλα ρουχα Next λεγεται simply next...αν βοηθησα καπως
΄

Εγώ μέχρι τώρα ψώνιζα μέσω της Κατερίνας. Το mail της είναι: [email protected]

Σας ευχαριστώ πολύ...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

τι καλο πηρες , για δωσε καμια ιδεα!!!!

Πηρα αυτα κ σκεφτομαι να τα δωσω στα παιδακια που θα ειναι στα βαφτισια, μαζι κ με τιποτα αλλο, το σκεφτομαι... (γλυκα, κι αλλο παιχνιδακι θα δω)

Αυτο!!!

Αυτο τα πηρα να τα δειγματισω, μηπως κανω τα μαρτυρικα

Αυτη,

Κι αυτο που ειδα σε ενα tutorial! ελπιζω να μπορω να το βαλω, γιατι τα κανω συχνα ετσι τα μαλλια μου...

Μου εχει κολλησει να παρω εναν μαρσιπο ergo, εχω εναν baby bjorn αλλα οσο βαραινει ο μπεμπης μου βγαινει η πλατη οταν τον φοραω (7,5κιλα).

Εχει παρει καμια σας???? Εχει αρκετους το εμπαυ, βγαινουν γυρω στα 70-80Ε, αν εχετε υποψην πιο φτηνα σφυριξτε κι απο δω!! :D

i0967wbvenhz372s.png

Το είδα το πμ σου στο πάρεντς, αλλά επειδή είμαι εκτός, δεν έχω χρόνο να εντρυφήσω. Μόλις γυρίσω, να κανονίσουμε να μιλήσουμε ?;)

Όποτε θες στην διάθεσή σου, γιατί όλο και κάτι δε θα πρόλαβα να σου γράψω.Βλέπεις περπατάμε πλέον και δε στεκόμαστε σε μια μεριά :lol:

RNcFp3.pngDBP9p2.png

Συνπιλότισσα, μην μασάς, από την ζούλεια τους τα λένε, απλά είναι τεμπέληδες και βαριούνται να ψάξουν;);)

Να ρωτήσω όσες έχουν ξαναψωνίσει από το ΑΠΟΡΟΤ, έβαλα μια παραγγελία περίπου 100 ευρώ την Παρασκευή, μαζί με μια φίλη. Μας έβγαλε μεταφορικά 10 ευρώ, δεν ήταν 0, παρόλο που ήταν μεγάλη παραγγελία. Έτσι γίνεται ? Και πάλι φθηνότερα από το bce.

Μου έβγαλε έναν κωδικό, ότι δηλαδή η παραγγελία καταχωρήθηκε αλλά μέχρι τώρα τίποτα άλλο, καμιά ενημέρωση. Εντάξει, είναι και το Πάσχα των Καθολικών αλλά έτσι κάνουν ? Στελνουν μέιλ όταν αποστέλουν ? Σε πόσες μέρες παραλαμβάνετε ? Γενικά τι τακτική ακολουθούν ?

Έχω ψωνίσει δυο φορές και από όσο θυμάμαι δεν μου είχαν στείλει μειλ για πότε έφυγαν.Θα έρθουν πάντως με κουριερ σπίτι.Παρέλαβα σε περίπου 2 εβδομάδες που δεν το λες και γρήγορα αλλά πράγματι έχει καλές τιμές!Μεταφορικά πληρώνω πάντα και οι παραγγελίες μου κυμαίνονται εκεί 80-100 ευρώ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ στη δουλεια μ'εχουν παρει ολοι στο ψιλο αλλα ολο και κατι ερχονται και μου ζητανε να ψαξουμε 'οταν ειμαστε νυχτα'....θα τους βαλω και αυτους στο τρυπακι!!!! Θα τους παρασυρω στο βουρκο του ακαταπαυστου internet shopping

χι χι χι :D:D:D:D:D:D:D

Α εγώ το έχω ήδη κάνει με αρκετές συναδέλφισσες και μη!!!!!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Όποτε θες στην διάθεσή σου, γιατί όλο και κάτι δε θα πρόλαβα να σου γράψω.Βλέπεις περπατάμε πλέον και δε στεκόμαστε σε μια μεριά :lol:

;);););)

Έχω ψωνίσει δυο φορές και από όσο θυμάμαι δεν μου είχαν στείλει μειλ για πότε έφυγαν.Θα έρθουν πάντως με κουριερ σπίτι.Παρέλαβα σε περίπου 2 εβδομάδες που δεν το λες και γρήγορα αλλά πράγματι έχει καλές τιμές!Μεταφορικά πληρώνω πάντα και οι παραγγελίες μου κυμαίνονται εκεί 80-100 ευρώ!

Ευχαριστώ πολύ, έχω και μια ανασφάλεια με το αποροτ, γιατί τα γερμανικά μου είναι φτωχά, τεσπα, όλα μια συνήθεια είναι. Είχα την εντύπωση ότι πάνω από 40 ευρώ, δεν χρέωνε μεταφορικά. Έψαξα αλλά δεν βρήκα, υπάρχει περίπτωση να βρούμε εκπτωτικό κωδικό ? Είναι πολύ ενημερωμένο σάιτ.

Α εγώ το έχω ήδη κάνει με αρκετές συναδέλφισσες και μη!!!!!!!!!:P

Διαφθείρετέ τους όλους !!!!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

BOftp3.png PzWNp3.png

Τελικά πήρα αυτό το ασύρματο, το ξέρω για την ακτινοβολία αλλά μας είναι πρακτικό. Δεν πήρα διπλό γιατί η μικρή θα το κάνει στο σπίτι ... Τζέιμς Μποντ 007.

Lila's mom ωραίο το δικό σου αλλά έξω από το μπάτζετ μου, ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

Ιριδάκι, δεν ήθελα Πανασόνικ, τέτοιο είχα και κράτησε 2 χρόνια μόνο. Να υποθέσω ότι χρειάστηκες μόνο μετατροπέα πρίζας ?

Πήρα εχθές αυτό το σκουπάκι, το είχα 100 λίρες και χθες το βράδυ το έριξε στις 60, το θέλω για την κουζινα και το αυτοκίνητο. Επίσης περιμένω αυτά τα ντοματάκια, τα είχα βάλει για να κλείσω μια παραγγελία 25 λιρών.

Κοριτσακι σε περιπτωση που δε στο εστειλαν ακομα, σημερα το ειδα στον γερμανο με 39,90.

Tο εχει ο αντρας μου στη δουλεια. Πολυ ωραιο τηλεφωνο.

TATH χωρις να κοβω το κεφαλι μου γιατι νομιζω οτι εχει ΝΕΧΤ στην Πατρα????

Εχεις τσεκαρει????

Εκει που ειναι το εμπορικο κεντρο στα καρφουρ (ετσι λεει στο σαιτ :D )

επισης εχει Γιαννενα, Λαρισαα, Πειραια και στο Ριβερ.

Διαφημίσεις

το απορότ μόλις φεύγει η παραγγελία στέλνει μειλ με το τρακ ναμπερ και το λινκ για να παρακολουθείς κάνει γύρω στις 7-8 μέρες και έρχεται με ups.Δωρεάν μεταφορικά δεν έχει όσο και να κάνεις παραγγελία αλλά από 40 ευρώ και πάνω είναι 10 ευρώ.Είμαι πελάτισσα χρόνια και τώρα μου έστειλαν κωδικό πρώτη φορά στα 5 χρόνια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσακι σε περιπτωση που δε στο εστειλαν ακομα, σημερα το ειδα στον γερμανο με 39,90.

Tο εχει ο αντρας μου στη δουλεια. Πολυ ωραιο τηλεφωνο.

Έφυγε εχθές, κρίμα...........

το απορότ μόλις φεύγει η παραγγελία στέλνει μειλ με το τρακ ναμπερ και το λινκ για να παρακολουθείς κάνει γύρω στις 7-8 μέρες και έρχεται με ups.Δωρεάν μεταφορικά δεν έχει όσο και να κάνεις παραγγελία αλλά από 40 ευρώ και πάνω είναι 10 ευρώ.Είμαι πελάτισσα χρόνια και τώρα μου έστειλαν κωδικό πρώτη φορά στα 5 χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ !!!!!

Άρα με ότι μου λέτε, πάμε για την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ψάξε τα παπουτσομάγαζα (υπογραφή chatzico ακριβώς από πάνω σου) και διάλεξε. Ανάλογα το μοντέλο, τη διαθεσιμότητα, τα μεταφορικά, το ΦΠΑ μπορείς να βρεις φθηνά, ακριβά κ.λπ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...