Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Οι τσάντες είναι τέλειες!!!!

Δεν ήξερα οτι έχει κι αλλά πράγματα:rolleyes: στα μαγαζιά έχω βρεί μόνο τις τσάντες!

πολυ ωραία αυτη η πλατφόρμα

εμενα μου αρεσαν πολυ και αυτες ..ισωςεπειδη ψαχνω κατι σε τετοια χρωματα

http://www.axelaccessories.com/en/product_det.asp?prid=5680

http://www.axelaccessories.com/en/product_det.asp?prid=5593

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμαν βρε φιλεναδα πια!!

Το τηλεφωνο αυτο το παρηγγειλα πριν απο κανα 2μηνο μια χαρα ειναι και εχει ecomode επομενως don't worry για ακτινοβολια...

Ακομα και τα ντοματακια στο καλαθι μου τα εχω..ελεος πια...τοση συμπνοια?????:confused::confused::confused::confused:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εγώ δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση εύκαμπτο τον πάτο των all star. Η δικιά μου φόρεσε πέρυσι πρώτη φορά σε ηλικία 2 ετών και δεν ήταν επιλογή μου.

Kι'εγω βρισκω ακαταλληλα τα allstar.

σπορτεξακια Κλαρκς φορεσα και στις δυο απο πολυ μικρες και περπατουσαν εξαιρετικα καλά, αλλα εχουν πολυ ωραια σολα και καλη στηριξη.

δεν κάνεις τίποτα λάθος, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αν υπάρχει τρόπος να ψάχνουμε πωλητή με το ονομά του

...

Community-Groups-Profiles-Member ID :D

Διαφημίσεις

Όπως εσύ δεν βλέπεις τους άλλους έτσι και οι άλλοι δεν μπορούν να δουν το δικό σου. Έχει δικαίωμα ο πωλητής να εχει σε απόρρητη την δημοπρασία.
βαλε το λινκ σε αυτο που χτυπησες να δω τι βλεπω ΕΓΩ και οχι εσυ που

οπως τα λεει και η δημητρα!

Αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-baby-girl-Next-pink-cuffed-trousers-12-18-months-/150791451345?pt=Baby_Clothing&hash=item231bdef2d1 ήταν που χτύπησα αλλά δεν με βλέπω να το κυνηγάω με τόσα bid σιγά μην το κερδίσω!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

δεν κάνεις τίποτα λάθος, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αν υπάρχει τρόπος να ψάχνουμε πωλητή με το ονομά του

Ορίστε(εχω ψωνίσει από ολους κ ειναι αριστοι κ οι τέσσερις .)

simply next

Little miss neve

next big outlet

ms collections

Οταν κατι σου αρέσει από εναν πωλητή εκει κατω από το ονομά του λεει save this seller τον σώζεις για να μπορείς να τον βλέπεις στο saved sellers στην καρτέλα του my ebay.

Τέλειοι οι πωλητές που μας έβαλες!Τελευταία της έχω πάρει διάφορα νεξτ και μου έχουν αρέσει πολύ!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Τελικά πήρα αυτό το ασύρματο, το ξέρω για την ακτινοβολία αλλά μας είναι πρακτικό. Δεν πήρα διπλό γιατί η μικρή θα το κάνει στο σπίτι ... Τζέιμς Μποντ 007.

Lila's mom ωραίο το δικό σου αλλά έξω από το μπάτζετ μου, ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

Ιριδάκι, δεν ήθελα Πανασόνικ, τέτοιο είχα και κράτησε 2 χρόνια μόνο. Να υποθέσω ότι χρειάστηκες μόνο μετατροπέα πρίζας ?

Πήρα εχθές αυτό το σκουπάκι, το είχα 100 λίρες και χθες το βράδυ το έριξε στις 60, το θέλω για την κουζινα και το αυτοκίνητο. Επίσης περιμένω αυτά τα ντοματάκια, τα είχα βάλει για να κλείσω μια παραγγελία 25 λιρών.

chatzico,το σκουπάκι το θέλω και εγώ.Μόλις παραλάβεις, πες εντυπώσεις γιατί ψάχνω κάτι που να είναι αρκετά δυνατό. Επίσης, σου απάντησα στο πμ. Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά σήμερα το είδα :oops:

RNcFp3.pngDBP9p2.png

Διαφημίσεις

Αμαν βρε φιλεναδα πια!!

Το τηλεφωνο αυτο το παρηγγειλα πριν απο κανα 2μηνο μια χαρα ειναι και εχει ecomode επομενως don't worry για ακτινοβολια...

Ακομα και τα ντοματακια στο καλαθι μου τα εχω..ελεος πια...τοση συμπνοια?????:confused::confused::confused::confused:

Ακόμα γελάω :D:D:D:D:D:tongue::tongue:

Να τα παραγγέλνω επί δύο να γλυτώνουμε και το ψάξιμο ???????

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

chatzico,το σκουπάκι το θέλω και εγώ.Μόλις παραλάβεις, πες εντυπώσεις γιατί ψάχνω κάτι που να είναι αρκετά δυνατό. Επίσης, σου απάντησα στο πμ. Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά σήμερα το είδα :oops:

Θα ενημερώσω, βέβαια !!!!

Το είδα το πμ σου στο πάρεντς, αλλά επειδή είμαι εκτός, δεν έχω χρόνο να εντρυφήσω. Μόλις γυρίσω, να κανονίσουμε να μιλήσουμε ?;)

BOftp3.png PzWNp3.png

μαρη και κονσερβες????????????? ΕΛΕΟΣ!
καλε εδω εγω περνω σκυλοτροφη απο amazon στα ντοματακια κολλησες???

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ παίρνω και χαρτί υγείας, έχει και κάτι κωδικούς το ΑΝΤΡΕΞ τους καταχωρώ στο σάιτ τους και θα μαζέψω και δωράκια;););):oops::oops::cool:

BOftp3.png PzWNp3.png

Εντωμεταξυ στη δουλεια μ'εχουν παρει ολοι στο ψιλο αλλα ολο και κατι ερχονται και μου ζητανε να ψαξουμε 'οταν ειμαστε νυχτα'....θα τους βαλω και αυτους στο τρυπακι!!!! Θα τους παρασυρω στο βουρκο του ακαταπαυστου internet shopping

χι χι χι :D:D:D:D:D:D:D

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Συνπιλότισσα, μην μασάς, από την ζούλεια τους τα λένε, απλά είναι τεμπέληδες και βαριούνται να ψάξουν;);)

Να ρωτήσω όσες έχουν ξαναψωνίσει από το ΑΠΟΡΟΤ, έβαλα μια παραγγελία περίπου 100 ευρώ την Παρασκευή, μαζί με μια φίλη. Μας έβγαλε μεταφορικά 10 ευρώ, δεν ήταν 0, παρόλο που ήταν μεγάλη παραγγελία. Έτσι γίνεται ? Και πάλι φθηνότερα από το bce.

Μου έβγαλε έναν κωδικό, ότι δηλαδή η παραγγελία καταχωρήθηκε αλλά μέχρι τώρα τίποτα άλλο, καμιά ενημέρωση. Εντάξει, είναι και το Πάσχα των Καθολικών αλλά έτσι κάνουν ? Στελνουν μέιλ όταν αποστέλουν ? Σε πόσες μέρες παραλαμβάνετε ? Γενικά τι τακτική ακολουθούν ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...