Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Απο το ms collections έχω ψωνίσει και εγώ και ήταν όλα μια χαρά!

Καλαμαράκι μπορείς εδώ να κάνεις σερτσ μαγαζιού:

http://stores.ebay.co.uk/

Αλλά δε θυμάμαι πως πήγα εκεί...το βρήκα τυχαία σήμερα!

Eίσαι ΘΕΑ Μαριτάκι μου!!!! :D:D:tongue::tongue:

Ετοιμάζω κ τις οδηγίες για το ebay κ το σκεφτόμουνα αυτό!!

θενκσσσσσσσσσσ :D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!

Αν κ μου κανατε μεγαλη ζημια, γιατι μεχρι τωρα δεν το ηξερα το εμπαυ κ ψωνιζα απο μαγαζια μονο...

Αλλα βλεποντας εσας κ ανοιγοντας τα λινκ κολλησα κ τωρα ψαχνω ολη μερα! Ειδικα για τα βαφτισια μας οι τιμες ειναι τρελες! Ειναι βλακεια να ψωνισω απο φυσικο μαγαζι.

Να φανταστειτε εχω κανει 5 παραγγελιες ηδη.... Ειναι φτηνοπραγματα, αλλα λιγα λιγα... μαζευονται. :shock:

i0967wbvenhz372s.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!

Αν κ μου κανατε μεγαλη ζημια, γιατι μεχρι τωρα δεν το ηξερα το εμπαυ κ ψωνιζα απο μαγαζια μονο...

Αλλα βλεποντας εσας κ ανοιγοντας τα λινκ κολλησα κ τωρα ψαχνω ολη μερα! Ειδικα για τα βαφτισια μας οι τιμες ειναι τρελες! Ειναι βλακεια να ψωνισω απο φυσικο μαγαζι.

Να φανταστειτε εχω κανει 5 παραγγελιες ηδη.... Ειναι φτηνοπραγματα, αλλα λιγα λιγα... μαζευονται. :shock:

τι καλο πηρες , για δωσε καμια ιδεα!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

δεν κάνεις τίποτα λάθος, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αν υπάρχει τρόπος να ψάχνουμε πωλητή με το ονομά του

Ορίστε(εχω ψωνίσει από ολους κ ειναι αριστοι κ οι τέσσερις .)

simply next

Little miss neve

next big outlet

ms collections

Οταν κατι σου αρέσει από εναν πωλητή εκει κατω από το ονομά του λεει save this seller τον σώζεις για να μπορείς να τον βλέπεις στο saved sellers στην καρτέλα του my ebay.

α ωραια ολο το σαβ/κο χαλασα 200 ευρω για αγορες και μου εβαλες και αυτα που δεν τα ηξερα ...παει το δωρο του πασχα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Το www.mandco.com έχει δωρεάν μεταφορικά δεν ξέρω μέχρι πότε όμως λεει limited time.

Πηρα το δώρο του ανιψιού για τα γενέθλια του!

Στελνει Ελλαδα? Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη.....

r1OMp3.png KcCbp3.png

Στελνει Ελλαδα? Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη.....

Μα για να σου λέω ότι πήρα....στέλνει ελλάδα βρισκεται κ στις λίστες μας με τα ενδύματα καιρό τώρα τουλάχιστον εναμιση χρόνο.

Ισως κόλλησε η σελίδα σου, ο browzer σου...

Μου εστειλαν από tictacphoto πως εχουν εως 6/5 30%εκπτωση σε photobooks,20% σε καμβάδες και 50% σε κάρτες.

Αν ενδιεφερεται καποια κοπελα (και δεν φαίνονται οι κωδικοί)πειτε μου να βαλω και τους κωδικούς

Διαφημίσεις

Another one bites the dust....:tongue::rolleyes::D

Καλώς ήρθες στο θαυμαστό κόσμο των ιντερνετικών αγορών :rolleyes::D

μωρε τον ηξερα αλλα προτιμω να σας διαβαζω γιατι δεν αρκει το budget ολο σε πειρασμο μπαινω:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

μπραβο!!!!!!!!!!! κ ηθελα κατι για να συμπληρωσω για δωρεαν μτφ...... πιστευω να κανει δουλεια ε? το εχει καμια? ελλαδα υπαρχει αληθεια? συνηθως χρησιμοποιω το κλινεξ χωρις χλωρινη το σπρει για κουζινα.... εκεινο το πρασινωπο, ιδιο στυλ δεν ειναι?

εντιτ το βρηκα http://www.klinex.gr/?page_id=90 ειναι κ ακριβουτσικο........

ιιιιιι μονο εγω το πηρα?!?!?! τσιουμπαλ κανονισε να ναι βλακεια :-P:razz::-P

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ωραιες αν και εγω πηγα κατευθειαν στις πλατφορμες:rolleyes:

Οι τσάντες είναι τέλειες!!!!

Δεν ήξερα οτι έχει κι αλλά πράγματα:rolleyes: στα μαγαζιά έχω βρεί μόνο τις τσάντες!

πολυ ωραία αυτη η πλατφόρμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...