Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!

ΚΑι γω ειμαι της αποψης πρωτο παπουτσακι απο Ελλαδα και ας μας πιασουν τον πωπο:rolleyes:, να το δοκιμασει το παιδι. Θα ρωτησω και παιδιατρο, να μου πει τι πρεπει να παρω.

Σας ευχαριστω ολες.

Ταμαρακι σου εχω στειλει πμ.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια!

ΚΑι γω ειμαι της αποψης πρωτο παπουτσακι απο Ελλαδα και ας μας πιασουν τον πωπο:rolleyes:, να το δοκιμασει το παιδι. Θα ρωτησω και παιδιατρο, να μου πει τι πρεπει να παρω.

Σας ευχαριστω ολες.

Ταμαρακι σου εχω στειλει πμ.

Δεν ηρθε κάτι....

Καλημέρα & καλή βδομάδα!

Κωδικός iherb: XIT619

για νέους πελάτες;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!

'Ηρθαν επιτέλους τα αντιηλιακά lavera! Ευτυχώς που πήρα και τα 2-σπρέι και σωληνάριο-γιατί το σπρέι μου φαίνεται πιο αραιό οπότε στο πρόσωπο θα χρησιμοποιούμε το σωληνάριο.

Ταμαρ νομίζω πως το iherb έχει κωδικούς μόνο για νέους πελάτες....για 2η παραγγελία δε σου βγάζει καν το κενό για να βάλεις τον κωδικό.

Καλημέρα!

'Ηρθαν επιτέλους τα αντιηλιακά lavera! Ευτυχώς που πήρα και τα 2-σπρέι και σωληνάριο-γιατί το σπρέι μου φαίνεται πιο αραιό οπότε στο πρόσωπο θα χρησιμοποιούμε το σωληνάριο.

Ταμαρ νομίζω πως το iherb έχει κωδικούς μόνο για νέους πελάτες....για 2η παραγγελία δε σου βγάζει καν το κενό για να βάλεις τον κωδικό.

Αυτό νομίζω κι εγώ...Ποια δεύτερη παραγγελία;...Ξέρεις πόσες έχω κάνει ως τώρα; Απλά κάποιες φορές δέχεται κωδικους

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Επίσης

Mr-Muscle-Lemon-Kitchen-Cleaner στις 6 λίρες η εξάδα

μπραβο!!!!!!!!!!! κ ηθελα κατι για να συμπληρωσω για δωρεαν μτφ...... πιστευω να κανει δουλεια ε? το εχει καμια? ελλαδα υπαρχει αληθεια? συνηθως χρησιμοποιω το κλινεξ χωρις χλωρινη το σπρει για κουζινα.... εκεινο το πρασινωπο, ιδιο στυλ δεν ειναι?

εντιτ το βρηκα http://www.klinex.gr/?page_id=90 ειναι κ ακριβουτσικο........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Νομίζω ότι απο τα πιο δύσκολα θέματα που είχα να αποφασίσω ήταν τα παπούτσια... Έχοντας διαβάσει τα άπειρα, και κάνοντας έναν συνδυασμό αυτών που διάβασα, αυτών που λενε οι περισσότεροι παιδίατροι και αυτών που πιστεύω η ίδια με βάση την λογική μου είναι ότι τα πρώτα παπούτσια καλό ειναι να είναι ευκαμπτα σχετικά στον πάτο. Συμφωνω και με το θέμα δέρμα εννοείται. Εγώ του πήρα αυτά απο φυσικό κατάστημα στην Πάτρα http://www.amazon.co.uk/Shoos-Toddler-Smiley-Smy256-Child/dp/B00776MZWG/ref=sr_1_55?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333958178&sr=1-55 και αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250610795934&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 τα οποία είναι παντοφλάκια για μεσα στο σπίτι. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας και αν τα γνωρίζετε αλλά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι νομίζω μια μέση λύση, ούτε καρα σκληρά, ούτε εντελώς μαλακά. Όσο ευκαμπτα θεώρησα ότι είναι καλά. Η Κοπέλα στο μαγάζι τα εκθείαζε και νομίζω πια ότι καλά έκανε...

Τώρα πηγα πριν 1 βδομαδα να αλλάξω κατι παπούτσια που μας πήρε η νονά και τελικά κατέληξα σε all star γιατι είδα ότι κ αυτά ειναι μαλακα, ευκαμπτα, το ποδι λυγίζει στο περπάτημα, δεν μένει άκαμπτο. Αυτο ειναι καθαρά δικιά μου διαπίστωση βεβαια αλλα και το παιδί ρε παιδι μου τα περπαταει τέλεια!! Τρέχει με δαυτα. Αέρας. Γιατι είπατε πως δεν ενδεικνυντε τα συγκεκριμένα;;; Ο μικρός είναι 18 μηνών και περπάτησε 14,5. Σας βάζω και ένα άρθρο σχετικό που διάβασα και με "βοήθησε" στις αποφάσεις μου και περιμένω γνώμες.

http://greekmoms.blogspot.com/2011/09/blog-post_02.html

παρεπιπτόντως το φυσικο μαγαζί που αγορασα τα εν λόγω είναι το babyseeds.gr

Καλησπέρα σε όλε και χρόνια πολλά...Να ζητήσω για άλλη μια φορά τα φώτα σας...

Έχει μείνει καμία personal shopper που να έχετε δοκιμάσει τελευταία??Θέλω να ψωνίσω τα ρούχα της σεζόν απο τα next και αναρωτιέμαι αν τελικά κάποια απο εσάς έχει βρει άκρη σχετικά με τα συγκεκριμένα..Έχω δει πως πολλέ ψωνίζετε απο τα Gymboree αλλά..εμένα γιατί μου φαίνονται τσιμπημένα σε σύγκριση με τα next.Βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ ομολογώ αλλά απο νεξτ βολεύομαι με τα σετάκια τους..Any way αν κάποια μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..

για personal shopper δεν ξερω εγω οτι θελω απο Next τα παιρνω απο ebay μολις χτυπησα μαγιουδακια για τους αντρες μου .Επισης εχω και ενα πωλητη που εχει πολλα ρουχα Next λεγεται simply next...αν βοηθησα καπως

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλε και χρόνια πολλά...Να ζητήσω για άλλη μια φορά τα φώτα σας...

Έχει μείνει καμία personal shopper που να έχετε δοκιμάσει τελευταία??Θέλω να ψωνίσω τα ρούχα της σεζόν απο τα next και αναρωτιέμαι αν τελικά κάποια απο εσάς έχει βρει άκρη σχετικά με τα συγκεκριμένα..Έχω δει πως πολλέ ψωνίζετε απο τα Gymboree αλλά..εμένα γιατί μου φαίνονται τσιμπημένα σε σύγκριση με τα next.Βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ ομολογώ αλλά απο νεξτ βολεύομαι με τα σετάκια τους..Any way αν κάποια μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..

΄

Εγώ μέχρι τώρα ψώνιζα μέσω της Κατερίνας. Το mail της είναι: [email protected]

για personal shopper δεν ξερω εγω οτι θελω απο Next τα παιρνω απο ebay μολις χτυπησα μαγιουδακια για τους αντρες μου .Επισης εχω και ενα πωλητη που εχει πολλα ρουχα Next λεγεται simply next...αν βοηθησα καπως

μπορεις να βαλεις ενα λινκ του, γιατι δεν τον βρισκω με αυτη την ονομασια...

μαλλον κατι λαθος κανω

thnx!!

i0967wbvenhz372s.png

μπορεις να βαλεις ενα λινκ του, γιατι δεν τον βρισκω με αυτη την ονομασια...

μαλλον κατι λαθος κανω

thnx!!

δεν κάνεις τίποτα λάθος, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αν υπάρχει τρόπος να ψάχνουμε πωλητή με το ονομά του

Ορίστε(εχω ψωνίσει από ολους κ ειναι αριστοι κ οι τέσσερις .)

simply next

Little miss neve

next big outlet

ms collections

Οταν κατι σου αρέσει από εναν πωλητή εκει κατω από το ονομά του λεει save this seller τον σώζεις για να μπορείς να τον βλέπεις στο saved sellers στην καρτέλα του my ebay.

Απο το ms collections έχω ψωνίσει και εγώ και ήταν όλα μια χαρά!

Καλαμαράκι μπορείς εδώ να κάνεις σερτσ μαγαζιού:

http://stores.ebay.co.uk/

Αλλά δε θυμάμαι πως πήγα εκεί...το βρήκα τυχαία σήμερα!

Στο advanced search μπορείς να τα βρεις. Ανάλογα αν ξέρεις το όνομα του πωλητή ή το όνομα του καταστήματος, έχει και για τις δύο περιπτώσεις. Αν βάλεις simply next στην αναζήτηση find shops το βγάζει.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...