Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

μολις παραγγειλα απο cherrygreece.com δυο φορεματα που ηθελε η νυφη μου πληρωσα με paypal αν γινει καμια στραβή και δεν μου τα στειλουν λετε να καταφερω να παρω τα λεφτα πισω?

το θεμα ειναι οτι πληρωσαμε 40 ευρω για να τα στειλουν σε μια εβδομαδα τι γινεται αν μου τα στειλουν μετα απο κανενα μηνα? μπορω να τα διεκδηκισω πισω?

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις παραγγειλα απο cherrygreece.com δυο φορεματα που ηθελε η νυφη μου πληρωσα με paypal αν γινει καμια στραβή και δεν μου τα στειλουν λετε να καταφερω να παρω τα λεφτα πισω?

το θεμα ειναι οτι πληρωσαμε 40 ευρω για να τα στειλουν σε μια εβδομαδα τι γινεται αν μου τα στειλουν μετα απο κανενα μηνα? μπορω να τα διεκδηκισω πισω?

Μα αυτο σου προσφέρει η πληρωμή μεσω πευπαλ, μια ασφάλεια ως προς τις αγορές σου για την παράδοση, την ποιότητα που αγοράζεις κτλπ

Αν κ οταν γινει κατι στραβο, κανεις αναφορά προχωραει το θεμα σου συνηθως 99% δικαιωνεται ο αγοραστης

αν δεν ερθουν στην ωρα τους....μπορεις να τους κανεις αναφορά κ λογικά θα δικαιωθεις

Καλημέρα σε όλες !!!!!

----------------------------------------------

Kalamaraki

παρέλαβες τις GAP πυτζάμες? Πως ήταν από μέγεθος?

Λοιπον............μολις παρέλαβα τα πιτζαμάκια γκαπ

Μετά απο δυο αγορές μεσω εμπευ μια αυτή

http://www.ebay.co.uk/sch/e-shop.hk1/m.html?_trksid=p4340.l2562

κ μια από αυτόν

http://myworld.ebay.co.uk/angel_wedding_dress/&_trksid=p3984.m1439.l2754 (που τωρα δεν πουλαέι κατι...)

Οκ ειναι μια χαρά για τα λεφτά τους 10ευρώ δηλαδη , τιμή τζάμπο αλλά δεν ειναι χοντρές σαν του τζάμπο πχ...ή σαν των μοδερκερ κ σαν των νεξτ.

Καταλήγω λοιπον οτι ειναι ωραιοτατες ρέπλικες μεσα σε αυθεντική συσκευασία.

Η πιτζάμα που πήρα

http://www.ebay.co.uk/itm/160652738439?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1509wt_1037

αυτή ειναι ανώτερη μακράν! Και σιγουρα δεν ξαναπαίρνω γκαπ απο το εμπευ! Το εμπέδωσα πια....χαχαχαχα

καλαμαρι δε βγαζει τιποτα κανενα λινκ!

καλημερα

Πως δε βγάζει.....:confused::rolleyes:

το πρωτο λινκ ειναι του τωρινου πωλητη που παρελαβα σημερα κ το δευτερο ειναι του παλιου που δεν πουλάει πια κατι.

Το τριτο λινκ ειναι απο τις πιτζάμες νεξτ που πηρα

Διαφημίσεις

Λοιπον .....επειδή ηταν δικό μου λαθος που δεν διάβασα ολα τα φιντμπακ του πωλητη

τον ενημέρωσα πως παρέλαβα τις πιτζάμες κ κατέληξα πως δεν ειναι αυθεντικές γκαπ, οτι σκοπευω να του αφησω ουδέτερο φιντμπακ (γιατί ειναι δικό μου λαθος που δεν διάβασα τα φιντμπακ του πριν αγοράσω-του το εγραψα κ αυτο) 1ον γιατι ήταν γρηγορος στην αποστολή, 2ον για το συστημένο που το εστειλε κ 3ον γιατι η επικοινωνία μαζι του ήταν αψογη. Αλλα οτι θα γράψω στο φιντμπακ οτι ΔΕΝ ειναι αυθεντικές γκαπ....

Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει.

Διαφημίσεις

καλαμαρι μου αυτο τι σημαινει?

£1.00 postage for each additional eligible item you buy from sales-777.

το σαββατο πηρα 3 απο αυτον με 2,9 το καθενα

στα 2 απο αυτα αναφερει το παραπανω

εννοει 1 λιρα για καθε εξτρα κομματι?

το αυτοματο ολικο που εχει ερθει λεει 6,8

υποθετω ειναι 2.9+2.9+1 (γιατι στο 3ο δε λεει αυτη τη ρυθμιση)

θα το ξαναστειλω μαλλον αιτηση για ινβοις

ειναι κομμενα τα λινκ (νεα γραμμη) στις ιντερνετικες για αυτο!!!!

ρε....θα σε βρίσω....τι εννοεις??? εχω μπερδέψει τα μπουτια μου μαζι σου...χαχαχα

καλαμαρι μου αυτο τι σημαινει?

£1.00 postage for each additional eligible item you buy from sales-777.

το σαββατο πηρα 3 απο αυτον με 2,9 το καθενα

στα 2 απο αυτα αναφερει το παραπανω

εννοει 1 λιρα για καθε εξτρα κομματι?

το αυτοματο ολικο που εχει ερθει λεει 6,8

υποθετω ειναι 2.9+2.9+1 (γιατι στο 3ο δε λεει αυτη τη ρυθμιση)

θα το ξαναστειλω μαλλον αιτηση για ινβοις

εγώ αλλο καταλαβαινω....

1ο προιον 2.9

2ο προιόν +1

3ο προιόν +1

αρα θα επρεπε να ειναι 2.9+1+1= 5λιρονια....

δωσε λινκ να δω

ναι ετσι ειναι , αλλα στο 1 δεν εχει αυτο το νοτις! οποτε αυτοματα ειναι 2.9+2.9+1 (νοτις)

εστειλα ξανα ρεκουεστ! αλλα δε θελω να αργησει γιατι το ενα ειναι για γενεθλια τη παραλλη κυριακη!

οσο για το αλλο, δοκιμασε να ανοιξεις τα λινκ, οπως τα εβαλες οχι εδω αλλα στις ιντερνετικες!

Υγ.ποτε θα με μαθεις ΡΕ?

ναι ετσι ειναι , αλλα στο 1 δεν εχει αυτο το νοτις! οποτε αυτοματα ειναι 2.9+2.9+1 (νοτις)

εστειλα ξανα ρεκουεστ! αλλα δε θελω να αργησει γιατι το ενα ειναι για γενεθλια τη παραλλη κυριακη!

οσο για το αλλο, δοκιμασε να ανοιξεις τα λινκ, οπως τα εβαλες οχι εδω αλλα στις ιντερνετικες!

Υγ.ποτε θα με μαθεις ΡΕ?

ρε ουφο......

ανοιγουν κ απο εδώ τα λινκ κ μεσω του εμπευ μου.....

δεν σε πιανω δε σε πιανω σημερις , κουνα την κεραια χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...