Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια για δείτε λιγάκι αυτόν τον πωλητή http://www.ebay.co.uk/sch/marinanembhard/m.html?hash=item231be72c96&item=150791990422&pt=Baby_Clothing&_trksid=p4340.l2562 Πρόσεξα πως σε όλα τα είδη του έχει πολλά bid και σε όλα γράφει private listing - bidders' identities protected.Και σε δυο που έχει στοίχεια είναι τα δικά μου που μπίνταρα και φυσικά αυτομάτως βγήκα outbid!Με παραξενεύει πολύ ή είμαι τελικά πολύ καχύποπτη;

Όπως εσύ δεν βλέπεις τους άλλους έτσι και οι άλλοι δεν μπορούν να δουν το δικό σου. Έχει δικαίωμα ο πωλητής να εχει σε απόρρητη την δημοπρασία.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Επειδή δεν πολυπαίρνω μαλακτικά αλλά μια στις τόσες το χρησιμοποιώ,αυτό είναι καλή περίπτωση ή όχι;

κατ'εμέ εξαιρετικό.

Ακόμα πιο εξαιρετική η τιμή που το είχε βάλει πριν λίγο καιρό (2,32 λίρες) αλλά δεν πιστεύω ότι θα το ξαναδούμε σύντομα κάτι τέτοιο.

Εδώ πάντως το είδα στο ΑΒ βασιλόπουλος 5ε το 1 μπουκάλι αν θυμάμαι καλά...

Lenor-Febreze-Fabric-Softener

οικονομικότερο για την ώρα.

Επίσης

Mr-Muscle-Lemon-Kitchen-Cleaner στις 6 λίρες η εξάδα

Καλησπέρα σας!

Επειδή δεν πολυπαίρνω μαλακτικά αλλά μια στις τόσες το χρησιμοποιώ,αυτό είναι καλή περίπτωση ή όχι;

Aυτό θα σου βγει 21ευρώ , ενώ στην ελλάδα έχει από 5 εως 5.35ευρώ δηλαδή η εξάδα 30-32 ευρώ μικρή η διαφορά.

Αν διαλέξεις όμως άλλο άρωμα πχ αυτά που τα 750μλ η τετράδα ειναι στις 6-7λιρες ή των 1.2μλ η εξάδα στις 12 λιρες κ κάτω πας τότε σε 50% κάτω από την τιμή της ελλάδας.

πχ

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Febreze-Fabric-Softener-Litres/dp/B0044T03Z0/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=grocery&ie=UTF8&qid=1333901782&sr=1-1

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Summer-Breeze-Fabric-Softener/dp/B004K1BLXU/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=grocery&ie=UTF8&qid=1333901807&sr=1-4

Διαφημίσεις

Tα πρώτα παπουτσάκια πρέπει (σύμφωνα με την συμβουλή της παιδιάτρου μας):

1) Να είναι δερμάτινα, εσωτερικά τουλάχιστον

2) Να έχουν στήριξη στην καμάρα

3) Να είναι ψηλά και να καλύπτουν/στηρίζουν τον αστράγαλο.

http://www.amazon.co.uk/Babybotte-Toddler-Sakapuce-Brown-152/dp/B0030ZQZFG/ref=sr_1_35?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333869304&sr=1-35

Αντίστοιχο ήταν το δικό μας πρώτο παπουτσάκι αγορασμένο από το άουτλετ της Μούγερ 54ε...αλλά δεν ήξερα τότε το άμαζον, μετά έμαθα.

Μόνο έξω το φορούσε, στο σπίτι ξυπόλυτο, ούτε κάλτσες δεν ήθελε!

Κι εμάς μας πάντως μας είχε πει ότι τον πρώτο καιρό, καλύτερα χωρίς παπούτσια. Βέβαια υπάρχουν και παιδίατροι που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

Κατι τέτοιο ψάχνω αλλά σε καλοκαιρινό χρωματάκι...ήτοι λευκό ή μπεζακι...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ποιο κορίτσι έχει πάρει UMI; Εκτύπωσα το σχεδιάκι με την πατούσα αλλά μου βγάζει το πόδι της κόρης μου 27άρι γεμάτο κιόλας. Η μικρή όμως φοράει 24 με 25. Σε σχέση με τα GEOX ή PRIMIGI ή CIAO BIMBI ή SKECHERS πως είναι; Ίδιο νουμερο περίπου ή όχι; Έλαβα επίσης αυτό στο λευκό που είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφο και αυτό που είναι τέλειο, δερμάτινο άνετο μαλακό. Και τα 2 έχουν πάτο aloe vera και πολύ μαλακά (Μου είχαν βγει γύρω στα 20 ΕΥΡΩ έκαστο).

Επίσης πήρα αυτά στις 6.9 λίρες τα οποία δεν είναι καθόλου νόστιμα. Organics μεν άνοστα δε ( ο γιος μου τα βρήκε "αηδία").

Επίσης μόλις κέρδισα και αυτά. Είναι καλά; Τα έχω ακουστά αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Tα πρώτα παπουτσάκια πρέπει (σύμφωνα με την συμβουλή της παιδιάτρου μας):

1) Να είναι δερμάτινα, εσωτερικά τουλάχιστον

2) Να έχουν στήριξη στην καμάρα

3) Να είναι ψηλά και να καλύπτουν/στηρίζουν τον αστράγαλο.

http://www.amazon.co.uk/Babybotte-Toddler-Sakapuce-Brown-152/dp/B0030ZQZFG/ref=sr_1_35?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333869304&sr=1-35

Αντίστοιχο ήταν το δικό μας πρώτο παπουτσάκι αγορασμένο από το άουτλετ της Μούγερ 54ε...αλλά δεν ήξερα τότε το άμαζον, μετά έμαθα.

Μόνο έξω το φορούσε, στο σπίτι ξυπόλυτο, ούτε κάλτσες δεν ήθελε!

Κι εμάς μας πάντως μας είχε πει ότι τον πρώτο καιρό, καλύτερα χωρίς παπούτσια. Βέβαια υπάρχουν και παιδίατροι που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

μπαϊ δε γουέι...το dpam για σήμερα και αύριο Δευτέρα έχει βάλει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας...

με κάθε σεβασμό, τα παραπάνω δεν ισχύουν ακριβώς...

το παπούτσι πρέπει να αναπνέει, ανεξαρτήτως υλικού...το δέρμα είναι το επιθυμητό...

επίσης σύμφωνα και με τους 3 παιδιάτρους που παρακολουθούν τον μικρό μου, νεότερες μελέτες έχουν δείξει ότι φορώντας παπούτσια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, αυξάνονται οι πιθανότητες ατυχήματος κλπ...το πόδι θα πρέπει να είναι ελεύθερο να κάνει τις κινήσεις που θα έκανε όντας γυμνό/ξυπόλητο...

οπότε κοριτσάκια με τα ταλιμπανάκια που ετοιμάζονται για εξορμήσεις, κάντε μια ερώτηση στον γιατρό ;)

Εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει να έχω το παιδί όσο περισσότερο γίνεται ξυπόλητο είτε με παπουτσάκια στυλ robeez, επειδή ήταν χειμώνας.

Για έξω, παπούτσια που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει δοκιμάσει το παιδί, δερμάτινα, με καμάρα στο πέλμα και κλειστή φτέρνα.

Και όλα αυτά μέχρι 2 χρονών.

Επίσης μακριά από οποιαδήποτε αθλητικά μέχρι 3 ετών.

Φιλική συμβουλή: Δοκιμάστε τους τα πρώτα παπουτσάκια και ας τα ακριβοπληρώσετε εν Ελλάδι και αφήστε τις ιντερνετικές αγορές για αργότερα.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Ποιο κορίτσι έχει πάρει UMI; Εκτύπωσα το σχεδιάκι με την πατούσα αλλά μου βγάζει το πόδι της κόρης μου 27άρι γεμάτο κιόλας. Η μικρή όμως φοράει 24 με 25. Σε σχέση με τα GEOX ή PRIMIGI ή CIAO BIMBI ή SKECHERS πως είναι; Ίδιο νουμερο περίπου ή όχι; Έλαβα επίσης αυτό στο λευκό που είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφο και αυτό που είναι τέλειο, δερμάτινο άνετο μαλακό. Και τα 2 έχουν πάτο aloe vera και πολύ μαλακά (Μου είχαν βγει γύρω στα 20 ΕΥΡΩ έκαστο).

Επίσης πήρα αυτά στις 6.9 λίρες τα οποία δεν είναι καθόλου νόστιμα. Organics μεν άνοστα δε ( ο γιος μου τα βρήκε "αηδία").

Επίσης μόλις κέρδισα και αυτά. Είναι καλά; Τα έχω ακουστά αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ.

geox & skechers ειναι ακριβως το ιδιο νουμερο. τα ricosta ειναι πολυ ωραια παπουτσακια αλλα το υλικο προσωπικα δεν το συστηνω. δυο φορες πηρα νεοπρεν και ιδρωναν πολυ τα ποδαρακια και μυριζαν. μονο για παραλια κανουν.

με κάθε σεβασμό, τα παραπάνω δεν ισχύουν ακριβώς...

το παπούτσι πρέπει να αναπνέει, ανεξαρτήτως υλικού...το δέρμα είναι το επιθυμητό...

επίσης σύμφωνα και με τους 3 παιδιάτρους που παρακολουθούν τον μικρό μου, νεότερες μελέτες έχουν δείξει ότι φορώντας παπούτσια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, αυξάνονται οι πιθανότητες ατυχήματος κλπ...το πόδι θα πρέπει να είναι ελεύθερο να κάνει τις κινήσεις που θα έκανε όντας γυμνό/ξυπόλητο...

οπότε κοριτσάκια με τα ταλιμπανάκια που ετοιμάζονται για εξορμήσεις, κάντε μια ερώτηση στον γιατρό ;)

Εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει να έχω το παιδί όσο περισσότερο γίνεται ξυπόλητο είτε με παπουτσάκια στυλ robeez, επειδή ήταν χειμώνας.

Για έξω, παπούτσια που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει δοκιμάσει το παιδί, δερμάτινα, με καμάρα στο πέλμα και κλειστή φτέρνα.

Φιλική συμβουλή: Δοκιμάστε τους τα πρώτα παπουτσάκια και ας τα ακριβοπληρώσετε εν Ελλάδι και αφήστε τις ιντερνετικές αγορές για αργότερα.

τσιουμπαλ και κολιμπιτζι, καλως ή κακως οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και τις εξελιξεις της παιδορθοπεδικης. ελαχιστοι ειναι up to date. ισχυει οτι γραφει η σ_μαρια. Επισης οι νεοτερες μελετες εχουν δειξει οτι η υπαρξη της "καμαρας" ειναι αδιαφορη και ουδεμια σχεση εχει με την μεταγενεστερη εμφανιση πλατυποδίας. Συμφωνω με την κολιμπιτζι οτι τα πρωτα παπουτσακια καλο ειναι να τα δοκιμασετε πρωτα σε φυσικο μαγαζι.

Φαντάζομαι μέχρι το κόψιμο της πάνας!Μάλλον έχεις ψωμιά ακόμη ταμαράκι!

Λοιπόν εγώ αφρόλουτρα τον τελευταίο καιρό τα γύρισα σε αυτά τα δύο:

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-237-ml/17976.

Το πρώτο μυρίζει απίστευτα!

Το δεύτερο είναι καταπληκτικό!Τα μαλλιά μας γίνονται απίστευτα λαμπερά!

Συμφωνώ για τις δοκιμές στο πρώτο παπούτσι! Έχω γίνει κουραστική το ξέρω, κάθε φορά που συζητάμε για αυτό το θέμα αυτό λέω αλλά έχετε χρόνο να αγοράσετε από έξω...τα πρώτα πρέπει να τα δοκιμάζετε στο πόδι του παιδιού!

Αλλά μη βιάζεστε, περιμέντε να περπατήσουν καλά και θα τα βρείτε όλα!Προς το παρόν ζήτω η ξυπολυσιά!!!!

Επίσης συμφωνώ με τα αθλητικά, και εμάς μας είχε πει μετά τα 2...ααα και τα all star είναι πανέμορφα αλλά ότι χειρότερο για το ποδαράκι!Ήθελαν να μας πάρουν οι νονές μας αλλά δε τις άφησα.....

Καλησπέρα σας!

Πολύ καλό, ωραίο άρωμα... Είχα στοκάρει τη τελευταία φοράπου το έβγαλε το amazon σε προσφορά..

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

geox & skechers ειναι ακριβως το ιδιο ........

τσιουμπαλ και κολιμπιτζι, καλως ή κακως οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και τις εξελιξεις της παιδορθοπεδικης. ελαχιστοι ειναι up to date. ισχυει οτι γραφει η σ_μαρια. Επισης οι νεοτερες μελετες εχουν δειξει οτι η υπαρξη της "καμαρας" ειναι αδιαφορη και ουδεμια σχεση εχει με την μεταγενεστερη εμφανιση πλατυποδίας. Συμφωνω με την κολιμπιτζι οτι τα πρωτα παπουτσακια καλο ειναι να τα δοκιμασετε πρωτα σε φυσικο μαγαζι.

Συμφωνώ για τις δοκιμές στο πρώτο παπούτσι! Έχω γίνει κουραστική το ξέρω, κάθε φορά που συζητάμε για αυτό το θέμα αυτό λέω αλλά έχετε χρόνο να αγοράσετε από έξω...τα πρώτα πρέπει να τα δοκιμάζετε στο πόδι του παιδιού!

Αλλά μη βιάζεστε, περιμέντε να περπατήσουν καλά και θα τα βρείτε όλα!Προς το παρόν ζήτω η ξυπολυσιά!!!!

Επίσης συμφωνώ με τα αθλητικά, και εμάς μας είχε πει μετά τα 2...ααα και τα all star είναι πανέμορφα αλλά ότι χειρότερο για το ποδαράκι!Ήθελαν να μας πάρουν οι νονές μας αλλά δε τις άφησα.....

Συμφωνώ απόλυτα με τις προλαλλήσασες (ορθογραφικά το σκότωσα:oops:)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...