Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εμείς σε αυτήν τη φάση και αυτήν την ηλικία ξεκινήσαμε ήδη να φοράμε ανατομικα παπουτσάκια. Ως κοπέλες βέβαια πήραμε τα agatha, όμως εξίσου πανέμορφα για αγοράκια έχουν και τα garvalin. Η σόλα τους μπροστά είναι ελαφρώς σηκωμένη ώστε να μη γδέρνεται το δέρμα στο μπουσούλισμα. Επίσης, ο πάτος βγαίνει και έχει ζωγραφισμένη μία πατούσα ώστε να ελέγχεις αν πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο νούμερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς σε αυτήν τη φάση και αυτήν την ηλικία ξεκινήσαμε ήδη να φοράμε ανατομικα παπουτσάκια. Ως κοπέλες βέβαια πήραμε τα agatha, όμως΄εξίσου πανέμορφα έχουν και τα garvalin. Η σόλα τους μπροστά είναι ελαφρώς σηκωμένη ώστε να μη γδέρνεται το δέρμα στο μπουσούλισμα. Επίσης, ο πάτος βγαίνει και έχει ζωγραφισμένη μία πατούσα ώστε να ελέγχεις αν πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο νούμερο.

Μαλλον θα πρεπει να παω σε φυσικο μαγαζι, για να τσεκαρω με σιγουρια το νουμερο, μιας και ειναι τα πρωτα μας.

wcBmp3.png

Τόσο κλειστό καλοκαιριάτικα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Σωστό και αυτό!Εμάς ήταν κάπως έτσι http://www.amazon.co.uk/Agatha-Ruiz-De-Prada-112911/dp/B004LVP7QQ/ref=sr_1_42?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333830319&sr=1-42, αλλά της τα φορούσα άνετα και καλοκαίρι,εννοείται μόνο όταν βγαίναμε έξω και έπρεπε να τη βγάλω από το καρότσι.

Μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαμε ξυπόλητες και στην αυλή με τα δερμάτινα παντοφλάκια τύπου robeez.

Σωστό και αυτό!Εμάς ήταν κάπως έτσι http://www.amazon.co.uk/Agatha-Ruiz-De-Prada-112911/dp/B004LVP7QQ/ref=sr_1_42?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333830319&sr=1-42, αλλά της τα φορούσα άνετα και καλοκαίρι,εννοείται μόνο όταν βγαίναμε έξω και έπρεπε να τη βγάλω από το καρότσι.

Μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαμε ξυπόλητες και στην αυλή με τα δερμάτινα παντοφλάκια τύπου robeez.

Αχ τι ομορφα που ειναι τα κοριτσιστικα! Λεω να του το καθυστερησω λιγο, να κλεισουμε πρωτα τους 10 μηνες και μετα να του παρω πιο καλοκαιρινο πια.

wcBmp3.png

ξέρετε καμιά άκρη για καλά rollers σε καλή τιμή? Η δικιά μου τρώγεται να πάρει. Ελλάδα από ό,τι είδα 100 ευρώ έχουν. Εξω κανένα φθηνότερο?

Κοίτα στο www.jjbsports.com έχει κ με 15λίρες παιδικα roller

Ρωτήστε τους παιδιάτρους ή διαβάστε στο παρεντς οι φρεσκομαμάδες και θα δείτε πως δε χρειάζεστε παπούτσια τόσο νωρίς. Όταν το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα, προτιμάται να είναι ξυπόλυτο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ρωτήστε τους παιδιάτρους ή διαβάστε στο παρεντς οι φρεσκομαμάδες και θα δείτε πως δε χρειάζεστε παπούτσια τόσο νωρίς. Όταν το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα, προτιμάται να είναι ξυπόλυτο.

To σχετικό θέμα το διάβασα. Αλλά όταν βγαίνουμε έξω και ο μπέμπης μανιάζει για να περπατάει δεν μπορώ να τον έχω με τα αγκαλιάς. Αναγκαστικά πρέπει να πάρω παπουτσάκια. Ήδη τα all star μας έγιναν χθες...ποπός!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Tα πρώτα παπουτσάκια πρέπει (σύμφωνα με την συμβουλή της παιδιάτρου μας):

1) Να είναι δερμάτινα, εσωτερικά τουλάχιστον

2) Να έχουν στήριξη στην καμάρα

3) Να είναι ψηλά και να καλύπτουν/στηρίζουν τον αστράγαλο.

http://www.amazon.co.uk/Babybotte-Toddler-Sakapuce-Brown-152/dp/B0030ZQZFG/ref=sr_1_35?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333869304&sr=1-35

Αντίστοιχο ήταν το δικό μας πρώτο παπουτσάκι αγορασμένο από το άουτλετ της Μούγερ 54ε...αλλά δεν ήξερα τότε το άμαζον, μετά έμαθα.

Μόνο έξω το φορούσε, στο σπίτι ξυπόλυτο, ούτε κάλτσες δεν ήθελε!

Κι εμάς μας πάντως μας είχε πει ότι τον πρώτο καιρό, καλύτερα χωρίς παπούτσια. Βέβαια υπάρχουν και παιδίατροι που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

μπαϊ δε γουέι...το dpam για σήμερα και αύριο Δευτέρα έχει βάλει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας...

Καλησπέρα σε όλε και χρόνια πολλά...Να ζητήσω για άλλη μια φορά τα φώτα σας...

Έχει μείνει καμία personal shopper που να έχετε δοκιμάσει τελευταία??Θέλω να ψωνίσω τα ρούχα της σεζόν απο τα next και αναρωτιέμαι αν τελικά κάποια απο εσάς έχει βρει άκρη σχετικά με τα συγκεκριμένα..Έχω δει πως πολλέ ψωνίζετε απο τα Gymboree αλλά..εμένα γιατί μου φαίνονται τσιμπημένα σε σύγκριση με τα next.Βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ ομολογώ αλλά απο νεξτ βολεύομαι με τα σετάκια τους..Any way αν κάποια μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Λέω να του πάρω αυτά

Όχι ακομα αλλά σε κανά 2 μηνο το πολύ θα μας χρειαστούν

Για παπουτσάκια το σκέφτομαι κι εγώ πολύ τελευταία αφού μέρα με την μέρα έχει τεράστια διαφορά στον τρόπο που κινείται αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι;Μήπως επειδή είναι τα πρώτα μας είναι καλύτερα να τα δοκιμάζαμε στο ποδαράκι να δούμε πως κάθονται κλπ;Άσε που και το νούμερο με μπερδεύει λίγο..μην της πάρω κάτι και είναι μικρό ή βάρκα!Και εκτός αυτού έχουμε και παχουλό κουτουπιέ!!:o

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κορίτσια για δείτε λιγάκι αυτόν τον πωλητή http://www.ebay.co.uk/sch/marinanembhard/m.html?hash=item231be72c96&item=150791990422&pt=Baby_Clothing&_trksid=p4340.l2562 Πρόσεξα πως σε όλα τα είδη του έχει πολλά bid και σε όλα γράφει private listing - bidders' identities protected.Και σε δυο που έχει στοίχεια είναι τα δικά μου που μπίνταρα και φυσικά αυτομάτως βγήκα outbid!Με παραξενεύει πολύ ή είμαι τελικά πολύ καχύποπτη;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...