Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τελικά πήρα αυτό το ασύρματο, το ξέρω για την ακτινοβολία αλλά μας είναι πρακτικό. Δεν πήρα διπλό γιατί η μικρή θα το κάνει στο σπίτι ... Τζέιμς Μποντ 007.

Ιριδάκι, δεν ήθελα Πανασόνικ, τέτοιο είχα και κράτησε 2 χρόνια μόνο. Να υποθέσω ότι χρειάστηκες μόνο μετατροπέα πρίζας ?

.

κ τα γιγασετ ειναι πολυ καλα! ναι μονο για τη πριζα χρειαζεσαι........

εμεις λογω μεζονετας χρειαζομασταν 2 ακουστικα οπωσδηποτε...... γενικα παντα πανασονικ παιρνω........ κ παντα κρατανε χροοοοονια..... το τελευταιο μας το χασαμε! οχι εγω δηλαδη αλλα ο μικρος μας σιφουνας....... ναι ναι και ομως........ οποτε αναγκαστηκα να παρω αλλο! αλλα σε καλο μου βγηκε γιατι ειχαμε ενα μονο ασυρματο κ παντα το χαναμε! ενω τωρα ενα πανω ενα κατω κ τελος! ασε που το 2ο δε χρειαζεται τηλ πριζα!!!!!!! το βαζεις μονο στο ρευμα..... πληροφοριακα το λεω......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρε απο οπου θελεις. Επειδη ομως εχει δικιο η αντα, προτιμησε να εχει eco mode οπως αυτη η σειρα. Κι'εγω τετοιο εχω.

Αda ευχαριστω για τη βοηθεια σχετικα με τα μεγεθη. :D

Παρακαλώ:P

Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ;)

Καλησπέρα!

Ψάχνω κόκκινα παπουτσάκια για την μικρή μου σε 21-22 νούμερο όσο πιο οικονομικά γίνεται. Έχετε κάτι υπόψη κάτι πέραν των κλασικών?Μας έφερε η μία η νονά μας ένα φόρεμα που δυστυχώς δε συνδυάζεται με κανένα από τα ζευγάρια που έχουμε :( και θέλω να της το βάλω έστω και ελάχιστα γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτα

Μπαλαρίνα ή πέδιλο?

Είναι εκπληκτικό προιόν κατά τη γνώμη μου.

Το χρησιμοποιώ πάνω από μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Πολλές φίλες μου επίσης, που πήραν κι αυτές.

Αρκεί να βρεις τον σωστό τύπο για την ηλικία και το δέρμα σου.

Υπάρχουν πολλές μάρκες.

Εγώ έχω της skin79, αλλά ακόμη πιο κορυφαία θεωρείται της BRTC

BRTC? Πρώτη φορά την ακούω...

Καλησπέρα!

Ψάχνω κόκκινα παπουτσάκια για την μικρή μου σε 21-22 νούμερο όσο πιο οικονομικά γίνεται. Έχετε κάτι υπόψη κάτι πέραν των κλασικών?Μας έφερε η μία η νονά μας ένα φόρεμα που δυστυχώς δε συνδυάζεται με κανένα από τα ζευγάρια που έχουμε :( και θέλω να της το βάλω έστω και ελάχιστα γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτα

Μπαλαρινάκια!

Εγώ ψάχνω για παπουτσάκια τώρα που κάνουμε τα πρώτα βηματάκια μας με χεράκια και δεν μπορώ να βρω. Παράλληλα ψάχνω για αφρόλουτρο πέρα από weleda. To βαρέθηκα.

Άσχετο αλλά κρέμα αλλαγής μεχρι ποια ηλικία βάζουμε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Μπαλαρινάκια!

Εγώ ψάχνω για παπουτσάκια τώρα που κάνουμε τα πρώτα βηματάκια μας με χεράκια και δεν μπορώ να βρω. Παράλληλα ψάχνω για αφρόλουτρο πέρα από weleda. To βαρέθηκα.

Άσχετο αλλά κρέμα αλλαγής μεχρι ποια ηλικία βάζουμε;

Φαντάζομαι μέχρι το κόψιμο της πάνας!Μάλλον έχεις ψωμιά ακόμη ταμαράκι!

Λοιπόν εγώ αφρόλουτρα τον τελευταίο καιρό τα γύρισα σε αυτά τα δύο:

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-237-ml/17976.

Το πρώτο μυρίζει απίστευτα!

Φαντάζομαι μέχρι το κόψιμο της πάνας!Μάλλον έχεις ψωμιά ακόμη ταμαράκι!

Λοιπόν εγώ αφρόλουτρα τον τελευταίο καιρό τα γύρισα σε αυτά τα δύο:

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-237-ml/17976.

Το πρώτο μυρίζει απίστευτα!

Φαντάζομαι δεν τσούζουν τα ματάκια...Είσαι ευχαριστημένη; Εμένα ο μικρός είναι 9 μηνών.

Κι αφού είναι κορυφή αυτή η κρέμα γιατί δεν την παίρνουμε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εννοείται.Κανένα από τα δύο!Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω δοκιμάσει από τη γέννηση Weleda,Frezyderm,Avene & σχεδόν από το καλοκαίρι και μετά παίρνω αποκλειστικά από iherb.

Εννοείται.Κανένα από τα δύο!Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω δοκιμάσει από τη γέννηση Weleda,Frezyderm,Avene & σχεδόν από το καλοκαίρι και μετά παίρνω αποκλειστικά από iherb.

Kι εγώ από εκεί θα παραγγείλω. Θα δοκιμάσω ενα από τα δύο στην επόμενη παραγγελία. Θέλω να πάρω και κρέμα αλλαγής και κανά dispenser αφρόλουτρο γιατί τον ποπό μας τον πλένουμε σε κάθε αλλαγή στον νιπτήρα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Όταν αλλάζεις τον μπέμπη δεν του βάζεις κρεμούλα;

Περπατήσατε; Τί παπουτσάκια του πήρες;

Του εβαζα σουντοκρεμ οταν ηταν πιο μικρος, αλλα μου ειπε η παιδιατρος οτι δεν χρειαζεται αν δεν υπαρχει προβλημα, και το εκοψα. Τωρα δεν του βαζω κατι, αλλα δεν μου εχει παρουσιασει και κατι ποτε.

Κανουμε βηματακια, αλλα δεν το λες και περπατημα. Απο επιπλο σε επιπλο και απο τοιχο σε τοιχο παει:P. Χρειαζεται απο τωρα παπουτσια;

wcBmp3.png

ξέρετε καμιά άκρη για καλά rollers σε καλή τιμή? Η δικιά μου τρώγεται να πάρει. Ελλάδα από ό,τι είδα 100 ευρώ έχουν. Εξω κανένα φθηνότερο?

Για ριξε μια ματια εδω.

Δυσκολα θα βρεις πιο φτηνα απο 30 ευρω. Η συναδελφος μου εχει παρει απο δω και μαλιστα καποια απο τα φτηνα και ηταν πολυ ευχαριστημενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...