Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εγω εχω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Buggy-Stroller-Organiser/dp/B000SMWUPS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1333730485&sr=8-2

και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!!!!!!

σε καροτσι μακλαρεν εννοειται αλλα και σε οποιοδηποτε αλλο καροτσι με χερουλια οπως το μακλαρεν!!!

χωραει 2 καφεδες (και του μπαμπα)...το μπουκαλι το παιδιου,το κινητο μου,τα κλειδια μου...μερικες φορες δεν παιρνω καν τσαντα!!!

και εγω αυτο εχω! πολυ βολικο και κανει νομιζω σε ολα τα καροτσια (εγω εχω της chicco).

Επειδή ψάχνω και εγώ θήκη για καφέ, αυτό που προτείνετε είναι τέλειο, εγώ έχω το loola της bebe confort πιστεύετε οτι κάνει σε αυτά τα χερούλια ή θα το παραγγείλω άδικα!!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστουμε πολυ Καλαμαρακι!

ΠΩς λεγεται βρε κοριτσια το φιλντισενιο σταυρουδακι *ή απλο) για τα μαρτυρικα στα αγγλικα; Προσπαθω να το βρω, αλλα δεν... Επισης και η παραμανα:D. Θελω να φτιαξω μονη μου τα μαρτυρικα για την βαφτιση του μικρου μου.

Αν εννοείς αυτά τα σταυρουδάκια, επειδή και εγώ ψάχνω, τα βρήκα στην Αθήνα τα 150 τεμάχια με τον ΦΠΑ 6,82 ευρώ, ενώ στο ebay έχει τα 50 με τα μεταφορικά 3,97 λίρες (4,80 ευρώ) και είναι ακριβώς τα ίδια!!!

nJ2dp3.png

Κορίτσια ευχαριστω πολύ που απαντήσατε!!Το είχα δει αλλα δεν ηξερα αν βολευει,αλλά αφού είναι δοκιμασμένο.Αν και βλέπω απότι λέει από κάτω έχει ένα νέο μοντέλο που είναι κ με πωλητή το αμαζονhttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B005PK1G76/ref=s9_simh_gw_p75_d0_g75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0MF0Z04GD4QADR11BYPY&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

οπότε μαλλον σε αυτό θα καταλήξω!!thanks

Επειδή ψάχνω και εγώ θήκη για καφέ' date=' αυτό που προτείνετε είναι τέλειο, εγώ έχω το loola της bebe confort πιστεύετε οτι κάνει σε αυτά τα χερούλια ή θα το παραγγείλω άδικα!!!!!!

Δεν ξερω πως ειναι τα μακλαρεν που ειπε η marsolan αλλα το δικο μου αν μπορεις να δεις στη φωτο εχει κατι γαντζακια κατω απο τα χερουλια και εγω το στερεωνω εκει. εσενα δεν εχει τετοιο και νομιζω οτι θα σου γλυστραει κατω στο σωληνα παρολο που εχει βελκρο και ποσο να το σφίξεις???? :confused:

μπορει καποια να μου επιβεβαιωσει οτι π.χ. αυτο το 4UK θα κανει σε κοριτσακι 11 χρονων που φοραει 37 νουμερο? :rolleyes:

ευχαριστω!!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη άποψη παρακαλώ !!!!!!

Να πάρω ασύρματο τηλέφωνο από το ΑΜΑΖΟΝ ?

Ανάλογα πιο θέλεις, εγώ πήρα αυτό απο το πλαίσιο 162,00 ευρώ, φυσικά συμφέρει απο το amazon, είναι το καλύτερο της siemens!!!

nJ2dp3.png

Εδώ είναι το επίσημο σάιτ των ΒΑΒΥΒΟΤΤΕ, αλλά δεν είδα πουθενά μεγεθολόγιο.

Δεν τους στέλνεις ένα μέιλ να ρωτήσεις ?

!

Exω στείλει ήδη, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει, εδώ κ μια εβδομάδα!:twisted:

Μην πάρεις ασύρματο:rolleyes:...

NAIIIIIIIIIIIIIII

εγω το εχω πανω απο 6 μηνο.... πανασονικ με 2 ασυρματα ακουστικα

κ ενα για δωρο επισης με 2 ακουστικα κ τηλεφωνητη!

εντιτ τι τιμη ψαχνεις? εγω ηθελα οπωσδηποτε πανασονικ κ ηταν προσφορα....

σου βαζω αυτα που πηρα......

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XV9OCC/ref=oh_o00_s00_i00_details

και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RFFPRC/ref=oh_o00_s00_i01_details

α τελικα ιδια τιμη περιπου τα ειχα παρει... 75 ευρω τα 4.... καλα εδω ασυρματο με λιγοτερο απο 40 ευρω που να εχει ανοικτη ακροαση δεν εχει..... για μενα ηταν-ειναι απαραιτητη!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Για την ακτινοβολία:rolleyes::rolleyes:

τι αλλο βρε γατονι? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλα αν εχει ο απο κατω ή απο πανω ή ο διπλα ειναι το ιδιο........ ομοιως για το ασυρματο ιντερνετ.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Για την ακτινοβολία:rolleyes::rolleyes:

Παρε απο οπου θελεις. Επειδη ομως εχει δικιο η αντα, προτιμησε να εχει eco mode οπως αυτη η σειρα. Κι'εγω τετοιο εχω.

Αda ευχαριστω για τη βοηθεια σχετικα με τα μεγεθη. :D

amazon-7bn-sales-no-uk-corporation-tax/

Eδώ να πληρώνει λέτε?

Πάντως εμείς τους πληρώνουμε τον αντίστοιχο φόρο...ελπίζω να τον αποδίδουν στο Ελλαδιστάν. Όπως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...