Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

πανευκολα.....εχει αριστερα κ δεξια κατι κυκλους που ανασηκωνοντας απ τη μια ακρη τους ξεγαντζωνει κ απ την αλλη πλευρα....ελπιζω να το εξηγω σωστα....αν κ υποπτευομαι οτι ειναι κλειδωμενα.....αρα για να ξεκλειδωσουν πες στους φιλους σου οτι σ αυτα τα κυκλακια που ειναι αλλωστε κ διαφορετικο χρωμα απ τη βαλιτσα:rolleyes:κ ξεχωριζουν , πρεπει να βαλουν στην τρυπουλα το κλειδακι που λογικα κρεμεται στο λουρι, που υπαρχει για να την σερνεις.....

πες να τα κανουν αυτα κ αν υπαρχει προβλημα στειλε μου πμ ,να ξαναεξηγησω/εξηγησω καλυτερα....

(παντως δεν ειναι δυσκολο....;))

χμ.. κάτι μου λέει πως αυτή η βαλίτσα ΔΕΝ έχει κλειδί! Τη ρώτησα σήμερα το πρωί για κλειδί κ μου είπε πως δε βλέπει κλειδί! έπρεπε να σε ρωτήσω νωρίτερα!

Τι να κάνω τώρα? Να στείλω μνμ στο amazon?

Θα της το ξαναπώ αύριο κ αν όντως δεν υπάρχει κλειδί, έχουμε πρόβλημα!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ μην μου λέτε τέτοια...ε κ εγώ δεν ήξερα, δεν ρώταγα πρώτα???

Είχα ψωνίσει πέρυσι μια φορά από εκεί αλλά όχι καλλυντικά, κάτι οδοντοκρέμες,οδοντόβουρτσες κλπ.Μετά είχαν πει τα κορίτσια εδώ πως παίζει να είναι μαϊμού τα καλλυντικά τους και δεν το τόλμησα ξανά!Τώρα πια μάσκαρα κα παίρνω από feelunique και είμαι σουπερ ευχαριστημένη.

Και μια ερώτηση: η κρέμα της froika με υαλουρονικό ειναι αυτή; http://www.pharmacy4u.gr/froika-hyaluronicc-cream-antiaging-cream-p-11135.html Μην πάρω καμιά άλλη!:tongue:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Λίγο δύσκολο να μην έχει. Επίσης, λέγοντας κλειδί εξήγησε της ότι αυτό είναι όντως ενσωματωμένο στο λουράκι και δε μοιάζει με κλειδί με τη στενή έννοια. Είναι ένα πλαστικό τμήμα που έχει πάνω του ένα σχήμα κλειδιού και η άκρη του εφαρμόζει μέσα στα "κυκλάκια"!

Λίγο δύσκολο να μην έχει. Επίσης, λέγοντας κλειδί εξήγησε της ότι αυτό είναι όντως ενσωματωμένο στο λουράκι και δε μοιάζει με κλειδί με τη στενή έννοια. Είναι ένα πλαστικό τμήμα που έχει πάνω του ένα σχήμα κλειδιού και η άκρη του εφαρμόζει μέσα στα "κυκλάκια"!

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!! Κατατοπιστικότατη!

Θα σας πω αύριο τα νεότερα!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Να σας δείξω τις δυο τελευταίες μας αγορές ενόψει της άνοιξης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003X0B2GK/ref=oh_o02_s00_i00_details (ξέρω η τιμή λίγο τσιμπάει αλλά η μικρή έχει ξετρελλαθεί) και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000OW9Z3W/ref=oh_o00_s00_i00_details (η κούνια ήταν με πωλητή το άμαζον: 0 μεταφορικά) και τα δυο ήρθαν με κούριερ στο σπίτι!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Να σας δείξω τις δυο τελευταίες μας αγορές ενόψει της άνοιξης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003X0B2GK/ref=oh_o02_s00_i00_details (ξέρω η τιμή λίγο τσιμπάει αλλά η μικρή έχει ξετρελλαθεί)

Το ποδήλατο το έχουμε και εμείς!! Σε ασπρόμαυρο, ωσαν την αγελάδα!! Τέλειο!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

χμ.. κάτι μου λέει πως αυτή η βαλίτσα ΔΕΝ έχει κλειδί! Τη ρώτησα σήμερα το πρωί για κλειδί κ μου είπε πως δε βλέπει κλειδί! έπρεπε να σε ρωτήσω νωρίτερα!

Τι να κάνω τώρα? Να στείλω μνμ στο amazon?

Θα της το ξαναπώ αύριο κ αν όντως δεν υπάρχει κλειδί, έχουμε πρόβλημα!!!!

δεν μπορει να μην εχει....απλα ισως να μην το χει καταλαβει γιατι δεν του φαινεται οτι ειναι ακριβως κλειδι...πιο πολυ σαν πλαστικο χρωματιστο,ιδιο χρωμα με το λουρακι ,που ερχεται κ μπαινει στην τρυπουλα που λεμε...σαν κατσαβιδακι με πολυυυυυυυ χοντρη μυτη ειναι...περιπου(κ μαμω τις περιγραφες εκανα:oops:)

δες το κ εδω ειμαστε

edit..τωρα ειδα οτι σου απαντησε ηδη το μπιτσονι...

Είχα ψωνίσει πέρυσι μια φορά από εκεί αλλά όχι καλλυντικά, κάτι οδοντοκρέμες,οδοντόβουρτσες κλπ.Μετά είχαν πει τα κορίτσια εδώ πως παίζει να είναι μαϊμού τα καλλυντικά τους και δεν το τόλμησα ξανά!Τώρα πια μάσκαρα κα παίρνω από feelunique και είμαι σουπερ ευχαριστημένη.

Και μια ερώτηση: η κρέμα της froika με υαλουρονικό ειναι αυτή; http://www.pharmacy4u.gr/froika-hyaluronicc-cream-antiaging-cream-p-11135.html Μην πάρω καμιά άλλη!:tongue:

Aυτή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα...σκεφτομαι να είναι η επόμενη μου, αυτή http://www.pharmacy4u.gr/froika-hyaluronic-cream-antiageing-cream-p-11110.html την φοράω τον τελευταίο χρόνο κ είμαι πολύ ικανοποιημένη!

Να σας δείξω τις δυο τελευταίες μας αγορές ενόψει της άνοιξης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003X0B2GK/ref=oh_o02_s00_i00_details (ξέρω η τιμή λίγο τσιμπάει αλλά η μικρή έχει ξετρελλαθεί) και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000OW9Z3W/ref=oh_o00_s00_i00_details (η κούνια ήταν με πωλητή το άμαζον: 0 μεταφορικά) και τα δυο ήρθαν με κούριερ στο σπίτι!:P

Εμεις ειχαμε παρει αυτη την κουνια της ιδιας εταιριας που αρχικα ειναι για μωρα και μετα γινεται για πιο μεγαλα παιδια.

Τοτε ομως (πριν απο 1 χρονο) εκανε 61 λιρες!!! :-(

Τωρα βλεπω οτι εχει αυτη που δεν ειναι ομως γαλβανιζε οποτε ειναι σημαντικα φτηνοτερη.

Διαφημίσεις

Το παραπάνω ο γιος μου το λάτρεψε. Οι λαβύρινθοί του εκτός από περίεργοι είναι και αρκετα δύσκολοι αλλά ο μικρός τους λατρεύει. Τόσο το πήρα από το ΑΜΑΖΟΝ πριν 6μηνο περίπου, γύρω στα 8 ευρω το είχα δει στο καρφούρ.:mad:

Τώρα πήραμε αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ καλό αλλά θα με ενδιέφερε αν υπήρχε κάτι ανάλογο και στα ελληνικά γιατί έχει λίγες ασκησούλες με το αγγλικό αλφάβητο.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Κι εγώ εχω πάρει αρκετά βιβλία από το άμαζον γιατί εδω είναι πιο ακριβά αλλά με την ισοτιμία λίρας-ευρώ,τα 5,6? του άμαζον δεν είναι και τόση ευκαιρία σε σχέση με τα 7,11? του Πατάκη.

Ας πούμε,αυτό το πήρα από άμαζον.Παράμοια έχει και η Πολιτεία όπως αυτό και αρκετά οικονομικό....

Η αλήθεια είναι πως εγώ τουλάχιστον με αμαζον παρασύρομαι (ή μάλλον παρασυρόμουν αρκετα)

Τι ακριβώς ψάχνεις andigo γιατί δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει το βιβλιαράκι που πήρατε.Εκτος από λαβύρινθους,ένωσε τις τελείες και κρυμμενες εικόνες,τι ασκησουλες εχει με την αγγλική α/β;

Κι εγώ εχω πάρει αρκετά βιβλία από το άμαζον γιατί εδω είναι πιο ακριβά αλλά με την ισοτιμία λίρας-ευρώ,τα 5,6? του άμαζον δεν είναι και τόση ευκαιρία σε σχέση με τα 7,11? του Πατάκη.

Ας πούμε,αυτό το πήρα από άμαζον.Παράμοια έχει και η Πολιτεία όπως αυτό και αρκετά οικονομικό....

Η αλήθεια είναι πως εγώ τουλάχιστον με αμαζον παρασύρομαι (ή μάλλον παρασυρόμουν αρκετα)

Τι ακριβώς ψάχνεις andigo γιατί δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει το βιβλιαράκι που πήρατε.Εκτος από λαβύρινθους,ένωσε τις τελείες και κρυμμενες εικόνες,τι ασκησουλες εχει με την αγγλική α/β;

Λίγο γρήγορα που του έριξα μια ματιά γιατί μετά το καταχώνιασα για να το παρουμε αυριο μαζί μας στις διακοπές είχε το ένωσε τις τελείες με αλφάβητο (το ελληνικό το ξέρει αλλά το αγγλικό μόνο σαν τραγουδάκι δεν νομίζω να ξέρει τη σειρά τους) και κάποια άλλη αλλά θα το δω το μεσημέρι. Από ενώστε τις τελίτσες πολύ καλό ήταν αυτό. Και ένα που περιμένω είναι αυτό. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ο γιος μου λατρεύει αυτές τις ασκήσεις και ειδικά ότι έχει σχέση με λαβύρινθους και αριθμούς. Αν έχεις κάτι να προτείνεις από ελληνικό e-shop σχετικά οικονομικό;

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Σε ρώτησα γιατί είμαι στη φάση που ψάχνω τετοια βιβλιαράκια για τον μικρό μου.Πόσο χρονών είναι ο δικός σου;(γιατί εγώ ψάχνω για 3-4 χρονών)

Αν πετύχω κάτι θα το 'ποστάρω'.

Πάντως ρίξε και μια ματιά και στην Πολιτεία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...