Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

tamaraki πόσο έχει το listerine στο Ελλάντα ?? δεν ξέρω αν συμφέρει αυτό με τα μεταφορικά

καλημέρα !!!

Καλέ τι site ειναι αυτό μόλις έκανα μια παραγγελιάραααα ναααα....πολύ φτηνά τα καλλυντικά, ειδικά αυτά σε προσφορές...Ελπίζω να είναι καλό, βέβαια με paypal πλήρωσα δεν νομίζω να εχω κάνα θέμα...Έχετε ξαναψωνίσει??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα αν κατι δεν θυμαμαι καλα διορθωστε με...

θελω αμμεσα για δωρακι ενα παγουρινο ( μαλλον sigg γιατι το θελω με παιδικα σχεδια) αλλα να κραταει και δροσερο το νερο...

αυτο γινεται μονο με ισοθερμικη θηκη σαν αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/Sigg-Bottl...item2ebcf36e73

...σωστα?>

μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε που να εχει αυτα που ζηταω..

ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ναι εχω ψωνισει εγω...μαλιστα η πρωτη παραγγελια 'εξαφανιστηκε' μυστηριωδως και αμεσως μολις τους το ειπα μου την εστειλαν ξανα...καποιες κοπελες ειπαν οτι δεν ηταν αυθεντικα προιοντα ή κατι τετοιο, παντως εγω δεν ειχα καποιο προβλημα..

εντιτ -- στο eastend αναφερομαι

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλέ τι site ειναι αυτό μόλις έκανα μια παραγγελιάραααα ναααα....πολύ φτηνά τα καλλυντικά, ειδικά αυτά σε προσφορές...Ελπίζω να είναι καλό, βέβαια με paypal πλήρωσα δεν νομίζω να εχω κάνα θέμα...Έχετε ξαναψωνίσει??

Κοριτσι σθμφωνω με την aggelosmarios Μου ηρθαν πολλες μαϊμουδες και πολλα ειδη της λεγομενης "γκριζας αγορας". Δεν ξαναγορασα απο αυτο το site.

Αγορασα ρουζ της ρεβλον που αντι να ειναι η κομπακτ σκονη σε μεταλλικη θηκουλα, ηταν κολλλημενη με σιλικονη (!!!) κατευθειαν στην πλαστικη βαση.

Κοριτσι το ειχα ξαναγραψει. Μου ηρθαν πολλες μαϊμουδες και πολλα ειδη της λεγομενης "γκριζας αγορας". Δεν ξαναγορασα απο αυτο το site.

Anna τι εννοεις ακριβως??? Παρηγγειλες δηλαδη κατι estee και δεν ηταν??? Και τι εννοεις 'γκριζας αγορας'??? Να παω να τα δω ξανα δηλαδη μπας και μου ξεφυγε κατι...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

σταμάτα να με πριζώνεις με τον βασιλάγα ασπόνδυλο γιατί ίσα που σου έχω έτοιμη την παραγγελία να μου την στείλεις με το ΚΤΕΛ :lol::lol:

Δεν έχω πρόβλημα.....πες μου τι θες εσυ, με το επομενο φυλάδιο που θα βγει κ θα πάω ετσι κ αλλιως τέλη απρίλη ξανά οχι νωρίτερα κ στα στέλνω μανδάμ μου!!

Μιας κι ερχεται Πάσχα,αυτό το βιβλιαράκι είναι σε σουπερ τιμή και το θεωρώ πολύ καλό δώρο.

Έχει και άλλα σε αυτή την σειρά,όπως αυτό με τα γράμματα-επίσης το έχουμε και κάνει καλή δουλειά-αλλά είναι λίγο πιο ακριβό...

Καλησπέρα κορίτσια..Τελευταία παρατηρώ μεγάλους χρόνους καθυστέρησης από όσα eshop παραγγέλνω..Δυστυχώς από το συγκεκριμένο έφυγε το δέμα 7.03 και ακόμα άφαντο! Τους έστειλα mail χθες αλλά και αυτοί άφαντοι! Βέβαια λέει στο site ότι απαντάνε μέσα σε 7 ημέρες.. :( Το θετικό είναι ότι πλήρωσα με paypal.. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει πως μπορώ να ανοίξω case (αν μπορώ) και να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου (αν μπορώ) ή που μπορώ να διαβάσω τα σχετικά;

Καλησπέρα κορίτσια..Τελευταία παρατηρώ μεγάλους χρόνους καθυστέρησης από όσα eshop παραγγέλνω..Δυστυχώς από το συγκεκριμένο έφυγε το δέμα 7.03 και ακόμα άφαντο! Τους έστειλα mail χθες αλλά και αυτοί άφαντοι! Βέβαια λέει στο site ότι απαντάνε μέσα σε 7 ημέρες.. :( Το θετικό είναι ότι πλήρωσα με paypal.. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει πως μπορώ να ανοίξω case (αν μπορώ) και να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου (αν μπορώ) ή που μπορώ να διαβάσω τα σχετικά;

Οι καθυστερήσεις ίσως να οφειλονται στο γεγονός οτι ερχεται Πάσχα κ να υπάρχει φόρτος...

Από το Jd παρηγγειλα πρόσφατα κ ήρθαν πολύ γρήγορα, γενικα ειναι αξιόπιστο σαιτ... νομίζω case ανοίγεις εντος 45 ημερών, άρα μπορείς..

Περισσότερα θα σου πουν οι πιο εμπειρες γιατι δεν μου έχει τυχει να ανοιξω case..

Θελω να αγορασω κατι απο εμπαυπου ειναι τελευταιο κομματι, ωστοσο δεν εχω χρηματα στην προπληρωμένη.. μπορώ να αγορασω σήμερα κ να πληρώσω αύριο??Εντος 3 ημερών δεν είναι????

ENTIT:ψαχνω αυτό το πεδιλάκι σε 21 νούμερο, ξέρετε σε που αλλού μπορώ να το βρώ, εχω ψάξει ebay k javari

Διαφημίσεις

Δυστυχώς είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το jdsports τον προηγόυμενο μήνα.Από πακέτο που παρέλαβα έλειπε ένα μπλουζάκι το οποίο φυσικά το είχα πληρώσει.Έστειλα 12 email, διαμαρτυρήθηκα στη σελίδα τους στο Facebook ,αλλά δεν απαντούσε κανείς.Την ίδια περίοδο παρατήρησα ότι στο Facebook παραπονούνταν κι άλλοι για την έλλειψη επικοινωνίας από το jd sports.

Μου απάντησαν μετά από 20 ημέρες κι ενώ ήμουν έτοιμη να απευθυνθώ στο resolution center του paypal.

Μου ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση και μου έκαναν refund το ποσό.Εξήγηση για την καθυστέρηση πάντως δεν έδωσαν...

Δυστυχώς είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το jdsports τον προηγόυμενο μήνα.Από πακέτο που παρέλαβα έλειπε ένα μπλουζάκι το οποίο φυσικά το είχα πληρώσει.Έστειλα 12 email, διαμαρτυρήθηκα στη σελίδα τους στο Facebook ,αλλά δεν απαντούσε κανείς.Την ίδια περίοδο παρατήρησα ότι στο Facebook παραπονούνταν κι άλλοι για την έλλειψη επικοινωνίας από το jd sports.

Μου απάντησαν μετά από 20 ημέρες κι ενώ ήμουν έτοιμη να απευθυνθώ στο resolution center του paypal.

Μου ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση και μου έκαναν refund το ποσό.Εξήγηση για την καθυστέρηση πάντως δεν έδωσαν...

Φθηνά τη γλύτωσα.........

Ξερει καμια το size chart apo Babybotte????

Οχι αυτό που έχει το αμαζον αλλά το δικό τους

Χθές παρέλαβα απο amazon το biosilk που μας πρότεινε η chatzico, το δοκίμασα σήμερα, και πραγματικά μετά το πιστολάκι τα μαλλιά μου ήταν πιό λεία και δεν φρίζαραν, πολύ καλό προιόν, ευχαριστώ την chatzico που μας το πρότεινε!!!

Επίσης παρέλαβα και havaianas, έκαναν 18 λίρες (~21 euro), πιο φθηνά απο εδώ (πήρα και το biosilk και δεν πλήρωσα μεταφορικά).

nJ2dp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μέρες έχω να μπω λόγω δουλειάς κ έχετε γράψει πααααρα πολλά!

Να σας ρωτήσω κάτι, εσείς που παραγγείλατε βαλίτσες trunki, τις ανοίξατε κανονικά? Ανοίγει δύσκολα?

Ρωτάω γιατί αυτή που πήραν δώρο στο γιο μου για το Πάσχα, απ' ότι μου είπαν, δεν ανοίγει με τίποτα!

Θέλει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για να ανοίξει? Πείτε μου σας παρακαλώ αλλιώς είμαι έτοιμη να στείλω e-mail στο amazon και να ρωτήσω!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μέρες έχω να μπω λόγω δουλειάς κ έχετε γράψει πααααρα πολλά!

Να σας ρωτήσω κάτι, εσείς που παραγγείλατε βαλίτσες trunki, τις ανοίξατε κανονικά? Ανοίγει δύσκολα?

Ρωτάω γιατί αυτή που πήραν δώρο στο γιο μου για το Πάσχα, απ' ότι μου είπαν, δεν ανοίγει με τίποτα!

Θέλει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για να ανοίξει? Πείτε μου σας παρακαλώ αλλιώς είμαι έτοιμη να στείλω e-mail στο amazon και να ρωτήσω!!!

πανευκολα.....εχει αριστερα κ δεξια κατι κυκλους που ανασηκωνοντας απ τη μια ακρη τους ξεγαντζωνει κ απ την αλλη πλευρα....ελπιζω να το εξηγω σωστα....αν κ υποπτευομαι οτι ειναι κλειδωμενα.....αρα για να ξεκλειδωσουν πες στους φιλους σου οτι σ αυτα τα κυκλακια που ειναι αλλωστε κ διαφορετικο χρωμα απ τη βαλιτσα:rolleyes:κ ξεχωριζουν , πρεπει να βαλουν στην τρυπουλα το κλειδακι που λογικα κρεμεται στο λουρι, που υπαρχει για να την σερνεις.....

πες να τα κανουν αυτα κ αν υπαρχει προβλημα στειλε μου πμ ,να ξαναεξηγησω/εξηγησω καλυτερα....

(παντως δεν ειναι δυσκολο....;))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...