Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

επειδή έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από το javari το Αγγλικό να ρωτήσω με τι έρχονται τα πράγματα ?? παλιά θυμάμαι ότι πλήρωνες γύρω στις 5-6 λίρες μεταφορικά και ερχόταν με κουριερ τώρα τι γίνεται ?? έχει μόνο την δωρεάν αποστολή από ότι βλέπω οπότε απλό ταχυδρομείο ε??? :(:(

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημερα κορίτσια θα μπορούσατε να μου πείτε κανένα αξιόπιστο site για να αγοράσω κολωνια? Και σας ευχαριστώ πολυ γιατί σας διαβάζω και μαθαίνω πολλά πολλά .Φιλια

στο δίπλα φόρουμ έχουμε αυτή τη σελίδα με τις λίστες μαγαζιών που έχουμε δοκιμάσει

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2071209#post2071209

κ εδώ ειναι η λιστα με τα μαγαζιά για κολώνιες κτλπ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2071209&postcount=5

εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις σε όλα τα σαιτ αν έχει την κολώνια που ψάχνεις κ οπου τη βρεις οικονομικότερα να τη χτυπήσεις.

Μονο μια προσοχή στο www.fragrancex.com που ειναι αμερική εχει παρατηρηθεί κατά διαστήματα μεγάλη αργοπορία στις παραλαβές μεχρι κ μηνα κ βάλε.

tamaraki πόσο έχει το listerine στο Ελλάντα ?? δεν ξέρω αν συμφέρει αυτό με τα μεταφορικά

καλημέρα !!!

στο ελλάντα αξεσάκι ειναι απο 4 ευρώ κ πανε έως 5μιση εκτός του κολγκειτ που ειναι ποιο μικρό κ το φθηνό!

χοχο αυτή ειναι η τιμή που τα έχει κ ο βασίλαγας στα 2 με δυομιση ευρώ...!

Aπο ευρωπη ψωνιζα απο cheapsmells μεχρι πριν απο κανενα χρονο που ανακαλυψα το fragrancex. Aν δεν αγχωνεσαι με τους τελωνες κοιταξε το. Eιναι ασυναγωνιστο (δωρεαν μεταφορικα και βρισκεις και τεστερ)

Νόμιζα πως τα δωρεάν μεταφορικά καταργήθηκαν αννα....μαζί δεν το συζητούσαμε πάλι κ διαφωνούσαμε? εγώ ελεγα δωρεάν κ εσυ ελεγες οτι δεν ειναι δωρεαν πια...

Νομίζω πως ειναι στα 10-15 δολάρια τώρα....

μισο να το τσεκάρω...

ENTIT

ok τσέκαρα , αν ΔΕΝ βάλεις τη λέξη FREE στο σημείο εκεί αριστερά τα μεταφορικά ειναι 12ευρώ...αν τη βάλεις τα μεταφορικά ειναι δωρεάν, κ έβαλα μια κολώνια τεστερ στα 14ευρώ

Μαλλον κάτι λάθος θα θυμάμαι....

επειδή έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από το javari το Αγγλικό να ρωτήσω με τι έρχονται τα πράγματα ?? παλιά θυμάμαι ότι πλήρωνες γύρω στις 5-6 λίρες μεταφορικά και ερχόταν με κουριερ τώρα τι γίνεται ?? έχει μόνο την δωρεάν αποστολή από ότι βλέπω οπότε απλό ταχυδρομείο ε??? :(:(

Με ΕΛΤΑ μου ηρθαν. Εχεις θεμα με τα ΕΛΤΑ της περιοχης σου ή βιαζεσαι;

Νόμιζα πως τα δωρεάν μεταφορικά καταργήθηκαν αννα....μαζί δεν το συζητούσαμε πάλι κ διαφωνούσαμε? εγώ ελεγα δωρεάν κ εσυ ελεγες οτι δεν ειναι δωρεαν πια...

Νομίζω πως ειναι στα 10-15 δολάρια τώρα....

μισο να το τσεκάρω...

ENTIT

ok τσέκαρα , αν ΔΕΝ βάλεις τη λέξη FREE στο σημείο εκεί αριστερά τα μεταφορικά ειναι 12ευρώ...αν τη βάλεις τα μεταφορικά ειναι δωρεάν, κ έβαλα μια κολώνια τεστερ στα 14ευρώ

Μαλλον κάτι λάθος θα θυμάμαι....

Σαν κατι να θυμαμαι. Παντως εδω και πολυ καιρο εχει δωρεαν μεταφορικα (και εχω παρει σε ολους αρωματα για δωρο! :D )

Εχει θεμα με τους χρονους παραδοσης οντως. Εχω παραλαβει σε 10 μερες μεχρι 1 μηνα και κατι!

στο ελλάντα αξεσάκι ειναι απο 4 ευρώ κ πανε έως 5μιση εκτός του κολγκειτ που ειναι ποιο μικρό κ το φθηνό!

σταμάτα να με πριζώνεις με τον βασιλάγα ασπόνδυλο γιατί ίσα που σου έχω έτοιμη την παραγγελία να μου την στείλεις με το ΚΤΕΛ :lol::lol:

Με ΕΛΤΑ μου ηρθαν. Εχεις θεμα με τα ΕΛΤΑ της περιοχης σου ή βιαζεσαι;

και τα δύο :-(:sad: οι γελοίοι στα ΕΛΤΑ είναι το τρίτο δέμα που μου χάνουν ........

βασικά τα βιάζομαι και θυμόμουν ότι έστελνε με ups παλιά είπα μπας και ισχύει το ίδιο

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Speaking of Listerine, κι εμεις εχουμε θεμα με το συγκεκριμενο mouthwash, είναι πανακριβο και την all-time classic γευση την βρισκουμε μονο σε φαρμακεια.

Παρομοιο θεμα εχουμε και με το Johnson's baby oil. Βλεπω οτι ο Βασίλαγας έχει τωρα σε προσφορα τα 150ml προς 1.48 ευρω.

Αν προκειται να παει καμμια σας, μπορειτε να με ενημερωσετε μεσω πμ?

Speaking of Listerine, κι εμεις εχουμε θεμα με το συγκεκριμενο mouthwash, είναι πανακριβο και την all-time classic γευση την βρισκουμε μονο σε φαρμακεια.

Παρομοιο θεμα εχουμε και με το Johnson's baby oil. Βλεπω οτι ο Βασίλαγας έχει τωρα σε προσφορα τα 150ml προς 1.48 ευρω.

Αν προκειται να παει καμμια σας, μπορειτε να με ενημερωσετε μεσω πμ?

Mallo το baby oil εχει 1.48 τα 300ml!!! :shock::shock::shock:

Aπιστευτο; Κι'ομως!

Σου στελνω πμ.

και τα δύο :-(:sad: οι γελοίοι στα ΕΛΤΑ είναι το τρίτο δέμα που μου χάνουν ........

Μήπως δεν το χάνουν? Μήπως το εξαφανίζουν? Μήπως να έκανες έγγραφη καταγγελία λέω εγώ?

Οπωσδηποτε να κανεις καταγγελία! Δε μπορεί να ειναι συμπτωση!

Και να κρατησεις τα στοιχεια από τα δεματα που εχασες, όταν κανεις καταγγελία ερχεται επιθεωρητής (στη δική μου περίπτωση ειχε ερθει στο σπίτι) και κανει μια τυπικη ερευνα για τα απωλεσθέντα, καλό ειναι να εχεις στοιχεια να του δώσεις. Στο τελος της ερευνας σε ενημερωνουν κιόλας γραπτώς. Δεν προκειται μεν να βρεθούν αυτά που έχασες, αλλά εγώ τουλάχιστον από τοτε δεν ξαναχασα δεμα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Mallo το baby oil εχει 1.48 τα 300ml!!! :shock::shock::shock:

Aπιστευτο; Κι'ομως!

Σου στελνω πμ.

Anna, γραφει 1.48 (τα 150 ml ) ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ +150 ml δωρο. Μακαρι να το τηρησουν και να μην πουν οτι "αα, αυτη ειναι η προσφορα" δηλαδη 1.48Χ2... Οπως και να'χει, ειναι πολυ καλη τιμη.

Βεβαια, η προσφορα ισχυει μεχρι τη Δευτερα...

Διαφημίσεις

Ειναι ενα μπουκαλι που εχει 150 ml υποτιθεται και σου κανει δωρο αλλο τοσο δηλ. 300ml. Η αληθεια ειναι οτι στο φυλλαδιο μοιαζει σαν να ειναι 2 μπουκαλια των 150 αλλα το ξερω γιατι το πηρα προχτες. :D

αααα επίσης παρήγγειλα Julbo γυαλιά του μικρού από www.eyeshop.com

έκανα παραγγελία 20/03 και πλήρωσα με paypal, τα έστειλαν 26/03 με τρακινγκ και παρέλαβα χθες! :)

όλα καλά εκτός του ότι έχει τσιμπημένα μεταφορικά αλλά δεν έβρισκα αλλού αυτά τα γυαλιά που ήθελα! (επίσης τα πήρα 25 ευρώ φθηνότερα από ότι τα έβρισκα σε μαγαζί εδώ!)

Με γεια σας!!!Κούκλος θα είναι ο ζουζούνος με τα γυαλιά του!

πολύ όμορφα!!! περιμένω να δω σούργελα με γυαλιά τζουλμπο χαχαχαχα

αγόρασα και αυτό για την κόρη μου, θέλω να το φορέσει στην βάφτιση της ανιψιάς είναι το πρωί (ελπίζω να μην είναι του ματς :-()

δεν θέλω να ακούσω δούλεμα για το λουλουδάτο της επιλογής νταξξξξξξ :lol::lol::lol:

Μου αρέσει πάρα πολύυυυ!!!Παρόλο που και εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα λουλουδάτα,αυτό είναι πολύ σικάτο και θα της πάει πολύ της ξανθούλας σου!

Σκέψου ότι τόσα φορέματα βάλανε τα κορίτσια στις προηγούμενες σελίδες για βαφτιστικά και προβαφτιστικά που δε μου άρεσε σχεδόν κανένα!:oops: Ούτε εγώ δε φοράω λουλούδια, σιγά μη βάλω στη κόρη μου!Αυτά είναι γούστα όμως!

Με γεια σας!

Κοριτσια που μπορω να βρω καπελακια για την μικρη μου?

ειμαστε καραφλουλες,ανοιχτοματες και στραβωνομαστε στον ηλιο.ουτε στην βεραντα δεν μπορω να την βγαλω.α!ειμαστε 7,5 μηνων.

ευχαριστω.

Πολύ όμορφα αξεσουάρ και καπελάκια έχει το H&M. Της είχα πάρει τρελά καπελάκια όταν ήταν μωράκι από εκεί!Ρίξε μια ματιά!

Μήπως εχει παρει καμία κοπέλα καπέλο τζόκει για 3-4; Από ebay μήπως;

πόσο έχει ο ορός καρφούρ, γιατί πατώντας στο λινκ αυτό κάτι μοσχαρίσια μπούτια, ενα κοτόπουλο και λουκάνικα μου βγήκαν :-)

CARREFOUR ΦΥΣΙΟΛ ΟΡΟΣ ΜΑΤΙΑ/ΜΥΤΗ 40Χ5ML 3.60?

ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΑΤΙΑ&ΜΥΤΗ BABY NIVEA 24ΤΜΧ5ML 3.76?

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...