Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:D

Τι καταπληκτικά ρούχα αγοράσατε όλες για τις πιτσιρίκες σας...καλοφόρετα:D

Σας ζηλεύω...εγώ ψάχνω πουλοβεράκια για τον μικρό και μου φαίνονται τελείως άχαρα:(

Τελικά τα κοριτσίστικα έχουν άλλη χάρη;)

γατούλα...εγώ το βλέπω σκούρο ρόζ...όχι κόκκινο το φορεματάκι:tongue:

για δες κ εδω http://www.ebay.co.uk/sch/Knitwear-/51946/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&Size=2%252D3%2520Years&rt=nc&LH_ItemCondition=1000&_nkw=boys%20clothing&_catref=1&_dcat=51946&_dmd=2&_fln=1&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω βλέπω τα next από εδώ στο νετ και μου αρέσουν.Έχει πάει καμιά στο next στο river west;Αξίζει τον κόπο να πάω να δω ή να ψωνίσω από το αγγλικό απευθείας;Τι λέει από τιμές;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ρωτάω γιατί έχουμε τον αδερφό της νύφης μου αγγλία και λέμε να τον χώσουμε να μας στέλνει τα πράγματα Ελλάδα.Θα πάμε μια βόλτα να δούμε τι παίζει πάντως και από κοντά και παίρνουμε απέξω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αντε μη βαλω να κανουμε στατιστικο ποσες το βλεπουν ροζε χαχαχαχχαχαχα

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300601799341&ssPageName=ADME:B:BCA:GB:1123

Φούξια θα έλεγα...

Σας ζηλεύω...εγώ ψάχνω πουλοβεράκια για τον μικρό και μου φαίνονται τελείως άχαρα:(

Κι εγώ αγοράκι έχω αλλά ψάχνοντας βρίσκω πολύ όμορφα ρουχαλάκια!

Ο δικός μου είναι 3 μηνών και ψήνομαι να του πάρω το κάτωθι.

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-NEXT-2010-Tiger-Hooded-ZipUp-Sweat-Jacket-2-3-Yrs-/220686417488?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3361ef7e50#ht_500wt_922

Μα είναι φοβερό. Πού θα το ξαναβρώ;....

Τον άντρα μου δεν ξέρω ποιος τον ακούει μετά. Ήδη μου λέει πως είναι καιρός να αρχίσω να ψωνίζω και για μένα. Φτάνει λέει για το μωρό.:)

Για όποια έχει 10χρονο γιο http://www.ebay.co.uk/itm/nwt-spiderman-marvel-grey-and-red-knitted-hooded-top-10-yrs-/300603698677?pt=Boy_s_Clothing&hash=item45fd606df5#ht_500wt_1202

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πήγα προχτές στα ΝΕΧΤ και έπαθα πλάκα...πολύ ωραία ρούχα αλλά οι τιμές φωτιά:(

καλαμαράκι ευχαριστώ για το μήνυμα αλλά αυτά τα έχω δει κι εγώ και δεν μου αρέσει κάτι ιδιαίτερα:( ενώ όταν βλέπω τα δικά σας μου αρέσουν πολύ;)

Οι καλύτερες αγορές που έκανα πρόσφατα για τον μικρό (σε χειμωνιάτικα) ήταν το μπουφανάκι και το σετ με τα 3 μπλουζάκια της ΝΕΧΤ:D...αααα και κάτι ρολογάκια επίσης που τρελάθηκε...κοιμάται πάντα φορώντας ρολόϊ:shock:

Και φυσικά να μην ξεχάσω και τα 2 ζευγάρια παπούτσια κίκερς (καταπληκτικά) τότε που το καλαμαράκι έδωσε το σύνθημα;)

Φόρμες τελικά του πήρα από ένα μαγαζί εδώ στην Πάτρα με 10 ευρώ το ζευγάρι και είναι πολύ ωραίες καθώς επίσης και πυτζάμες ;)

ταμαρ πολύ ωραίο το ζακετάκι αλλά μικρό για μας;)

Μπορεί να είμαστε μικροί 2+ κάτι αλλά φτάσαμε αισίως τα 99 εκατοστά:D και σε βάρος τα 15,5 κιλάκια:shock:.

Οπότε φοράμε 3-4 ετών ρούχα:rolleyes::shock:

Εδω ειστε;:D

Εφαγα κι'άλλη καρτουλα επειδη ειπα "με γεια" στο ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ για τα αλουετ!

Βρε παιδια, αηδια εχει καταντησει αυτη η ιστορια. Δεν μπορω να σκεφτομαι και την τελεια οταν γραφω. Θα τα λεμε κι'απο δω γιατι με την τριτη καιγομαστε. :D

Σε αλλα φορα οταν εισαι οff-topic μεταφερονται οι δημοσιευεσεις στο αρχειο αλλα δεν τρως αποκλεισμο εκτος αν κατι γινεται εσκεμμενα ή οδηγει σε εντασεις. :(

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ταμαρ πολύ ωραίο το ζακετάκι αλλά μικρό για μας;)

Μπορεί να είμαστε μικροί 2+ κάτι αλλά φτάσαμε αισίως τα 99 εκατοστά:D και σε βάρος τα 15,5 κιλάκια:shock:.

Οπότε φοράμε 3-4 ετών ρούχα:rolleyes::shock:

Να γιατι τρωω καρτες! :D

Φλυαρω διαρκως! :cool:

Και η μικρη μου 2 ειναι και ειναι 11 κιλα!!!!!!! :-(:sad::-(

(σε αντιθεση με τη μαμα!)

Πολύυυυυ κάτω από 50:tongue:

Αλλά κάποιοι πωλητές αναφέρουν ότι αν κάποιος αγοραστής δεν έχει θετικό feedback πριν μπιντάρει να επικοινωνήσει μαζί τους:shock:

Αυτό θέλω να αποφύγω...για ένα κούτελο στην κοινωνία ζούμε:wink:...τώρα πια:tongue:

Μαντινοπακι δεν μπορει να σου αφησει αρνητικο feedback ο πωλητης. Δεν εχει τετοιο δικαιωμα. Οποτε μη φοβασαι αν καποιος χρειαζεται "μαυρισμα"! Να το κανεις αφοβα.

Deal Alert! Not Gymboree related, but awesome if you like Baby Legs! Here is a www.babylegs.com coupon code for 75% off tights, socks, and tights (not valid on winter holiday). Spend $75 for code to work, plus get free shipping with orders over $30. CODE IS: FB75OFF75 expires 10/3/11. Enjoy!

Super-soft Leg Warmers and Arm Warmers from BabyLegs | Free Shipping on All Orders Over $30 | BabyLe

www.babylegs.com

The official home of BabyLegs, our product lines include arm and leg warmers, baby socks, and girl's tights.

Δεν έχω τσεκάρει ωστόσο αν κάνουν International delvery.

Kαλημέρα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα σε όλες !!!!!

----------------------------------------------

Kalamaraki

παρέλαβες τις GAP πυτζάμες? Πως ήταν από μέγεθος?

Bonzouuuur!

Οχι δεν τις παρέλαβα ακόμη....τις εστειλε στις 23/9 ....θελω να πιστεύω πως σημερα που θα μεινω εως τις 11 στο σπιτι θα τις φέρει ο ταχυδρομος.

Μολις παραλάβω θα ενημερώσω :D

Σημερα λογικά περιμένω 4 πακετάκια.....για να δουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...