Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

παίρνεις 1/2λιτρα από το φαρμακείο με μια σύριγγα...

ότι πιο οικονομικό και πολύ βολικό!!

Ναι έχω τέτοιο αλλά ρωτάω επειδή τώρα στην μικρή προτιμώ τις συσκευασίες. Δεν ξέρω πόσο καιρό κρατάει το μισόλιτρο ανοιχτό και το έχω ήδη καιρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...Μπας έχουμε πετύχει πουθενά φθηνό φυσιολογικό ορό για την μυτούλα μας???

Σε ιντερνετικο μαγαζι δεν εχω βρει φτηνα. Τα πιο οικονομικα ειναι του carrefour και του ΑΒ (ιδιωτικης ετικετας).

Εγω περιμενω το 30% του καρφουρ στα προιοντα περιποιησης και στοκαρω καμποσες συσκευασιες.

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου θυμισει το σαιτ με τα cocktail dresses που τα ραβουν στο μεγεθος σου???

Γινομαι κουμπαρα κ θελω να αγορασω φορεμα αλλα δεν βρισκω το σαιτ πουθενα...:confused:

Μηπως ηταν μεσω ebay???

-

Διαφημίσεις

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου θυμισει το σαιτ με τα cocktail dresses που τα ραβουν στο μεγεθος σου???

Γινομαι κουμπαρα κ θελω να αγορασω φορεμα αλλα δεν βρισκω το σαιτ πουθενα...:confused:

Μηπως ηταν μεσω ebay???

Αυτό?????

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...Μπας έχουμε πετύχει πουθενά φθηνό φυσιολογικό ορό για την μυτούλα μας???
Σε ιντερνετικο μαγαζι δεν εχω βρει φτηνα. Τα πιο οικονομικα ειναι του carrefour και του ΑΒ (ιδιωτικης ετικετας).

Εγω περιμενω το 30% του καρφουρ στα προιοντα περιποιησης και στοκαρω καμποσες συσκευασιες.

pharmacy express με αγορες ανω των 29? δωρεαν διαφορετικά 2? ευρω μτφ

otrisalin αμπουλες

ενδεικτικα ανταλλακτικα στο φαρμακειο τα αγοραζα 6? :evil:

edit: ορός καρφουρ

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

ΚΑλημερα κορίτσια θα μπορούσατε να μου πείτε κανένα αξιόπιστο site για να αγοράσω κολωνια? Και σας ευχαριστώ πολυ γιατί σας διαβάζω και μαθαίνω πολλά πολλά .Φιλια

muJsp2.png

kv5Xp2.png

ΚΑλημερα κορίτσια θα μπορούσατε να μου πείτε κανένα αξιόπιστο site για να αγοράσω κολωνια? Και σας ευχαριστώ πολυ γιατί σας διαβάζω και μαθαίνω πολλά πολλά .Φιλια

Αν θες κι άλλα είδη δες εδώ cheapsmells.com

Εγώ ψάχνω για listerine αλλά πουθενά δεν παίζουν καλύτερες τιμές απ'οτι στα super

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αν θες κι άλλα είδη δες εδώ cheapsmells.com

Εγώ ψάχνω για listerine αλλά πουθενά δεν παίζουν καλύτερες τιμές απ'οτι στα super

tamaraki πόσο έχει το listerine στο Ελλάντα ?? δεν ξέρω αν συμφέρει αυτό με τα μεταφορικά

καλημέρα !!!

KbLyp3.png 4AByp3.png

Aπο ευρωπη ψωνιζα απο cheapsmells μεχρι πριν απο κανενα χρονο που ανακαλυψα το fragrancex. Aν δεν αγχωνεσαι με τους τελωνες κοιταξε το. Eιναι ασυναγωνιστο (δωρεαν μεταφορικα και βρισκεις και τεστερ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...