Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κοριτσια Ricosta παιδικα παπουτσακια εχει παρει καμμια?

Πήρα εγώ, αλλά μου ήρθε κατά λάθος 18 αντί για 34, μου φάνηκαν πολύ καλά, δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν τελικά σε μεγάλα νούμερα, βρεφικά πρέπει να είναι ή κάνω λάθος;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα εγώ, αλλά μου ήρθε κατά λάθος 18 αντί για 34, μου φάνηκαν πολύ καλά, δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν τελικά σε μεγάλα νούμερα, βρεφικά πρέπει να είναι ή κάνω λάθος;

25 νουμερο ειναι για αγορι......

οι κριτικες ειναι πολυ καλες....

ευχαριστω!

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Ekana mia πατατα με μια παραγγελια απο bce. Αλλαξα προσφατα διευθυνση αλλα δεν ενημερωσα το σαιτ και θα στειλει την παραγγελια μου στην παλια διευθυνση. Εστειλα μειλ ενημερωνοντας τι εκανα και που θελω να το στειλουν. Λετε να εχω προβλημα; Τι αλλο μπορω να κανω, τωρα που εχει ολοκληρωθει η παραγγελια; Ειχα τον μικρο και κοπανιοταν πανω μου και δεν προσεξα που τα στελνω....:?

wcBmp3.png

Θυμάσαι από ποιο;

Λοιπόν ηταν ενα μαγαζάκι μικρό που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του πεζόδρομου καθως πηγαίνεις από Θηβων προς Δημαρχείο...αλλά δεν μπορω να θυμηθω αν το εχω δει τωρα τελευταία...αν υπάρχει ακόμα δηλ..

Βρηκα αυτη τη σελίδα, ειναι ο αντιπρόσωπος- εισαγωγεας, κι εχει τηλεφωνο, αν παρεις λογικα θα σου πουν τα καταστηματα που προμηθεύουν..

εχει κ πολυ ωραια σουτιεν-κορσε αλλά επειδη εγω ημουν εγκυος δεν μπορουσα να παρω τέτοιο:cry:

αυτο ειχα πάρει

Ekana mia πατατα με μια παραγγελια απο bce. Αλλαξα προσφατα διευθυνση αλλα δεν ενημερωσα το σαιτ και θα στειλει την παραγγελια μου στην παλια διευθυνση. Εστειλα μειλ ενημερωνοντας τι εκανα και που θελω να το στειλουν. Λετε να εχω προβλημα; Τι αλλο μπορω να κανω, τωρα που εχει ολοκληρωθει η παραγγελια; Ειχα τον μικρο και κοπανιοταν πανω μου και δεν προσεξα που τα στελνω....:?

Αν δεν εχει φυγει η παραγγελια ακόμα δεν θα εχεις πρόβλημα....

Λοιπόν ηταν ενα μαγαζάκι μικρό που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του πεζόδρομου καθως πηγαίνεις από Θηβων προς Δημαρχείο...αλλά δεν μπορω να θυμηθω αν το εχω δει τωρα τελευταία...αν υπάρχει ακόμα δηλ..

Βρηκα αυτη τη σελίδα, ειναι ο αντιπρόσωπος- εισαγωγεας, κι εχει τηλεφωνο, αν παρεις λογικα θα σου πουν τα καταστηματα που προμηθεύουν..

εχει κ πολυ ωραια σουτιεν-κορσε αλλά επειδη εγω ημουν εγκυος δεν μπορουσα να παρω τέτοιο:cry:

αυτο ειχα πάρει

Αν δεν εχει φυγει η παραγγελια ακόμα δεν θα εχεις πρόβλημα....

Οχι, μολις την εκανα, καταλαβα οτι την εστειλα σε λαθος διευθυνση. Μακαρι να μην εχω, για ενα αντιηλιακο να κανω ολοκληρη ιστορια...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

......Ερώτηση :

ξέρει κάποια κοριτσομάνα που θα βρω στην Αθήνα λεπτό καλσόν ή σοσόνάκια μέχρι τον αστράγαλο σε φυσικό μαγαζί ??? :oops::oops:

προτιμώ τα σοσονάκια, ίσως έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες να φορέσει το φόρεμα τέλη Απρίλη θα είναι καλός ο καιρός υποθέτω, οπότε δεν θα είναι απαραίτητο το καλσόν σωστά ???

Calzedonia~!!!!!!

Πάρε τηλέφωνο.

BOftp3.png PzWNp3.png

αυτο ειχα πάρει

.

Πήρα τελικά ένα της luna. Όχι το Miracle. Δεν μου άρεσε.

Δυστυχως δεν είχα δει το μνμ σου. Θα το εχω υπόψη όμως αν και 85 ευρώ δεν δινω για σουτιέν με την καμία

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tελικα πηρα αυτα απο αμαζον γιατι στο τζαβαρι εβγαιναν ακριβοτερα,ενω εκαναν 42 λιρες οταν πηγαινα στο checkout μου εβαζε τον φορο και οχι μονο....51 και κατι με χρεωνε......

http://www.amazon.co.uk/Ricosta-Toddler-Nippy-Casual-26228-180/dp/B002OG4A18/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1333478117&sr=8-18

αντιθετα τα παπουτσια που πηρα για μενα 32 λιρες στο τζαβαρι....105 στο αμαζον!!

http://www.amazon.co.uk/Tommy-Hilfiger-Womens-Courtney-Fw86812867/dp/B0053AA8MW/ref=sr_1_28?s=shoes&ie=UTF8&qid=1333478297&sr=1-28

κοιτατε και στα δυο παντα και δειτε τι σας συμφερει......

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Πήρα τελικά ένα της luna. Όχι το Miracle. Δεν μου άρεσε.

Δυστυχως δεν είχα δει το μνμ σου. Θα το εχω υπόψη όμως αν και 85 ευρώ δεν δινω για σουτιέν με την καμία

Μεγεια!!!

Εφόσον σου ταίριαξε, μια χαρά!!

Εγώ 60 το ειχα πάρει δε θυμάμαι όμως αν ήταν με εκπτωση η αρχικη τιμή:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ψώνισα από littlewoodseurope.com και με αγορές άνω των 30 ευρώ έχει δωρεάν μεταφορικά. Μέσα σε αυτά που χτύπησα είναι και αυτά: http://www.littlewoodseurope.com/ladybird-cuffed-pyjamas-2-pack/1022437077.prd?amendCommerceItemId=115363001066, τα οποία λόγω τιμής πήρα και για του χρόνου.

Επίσης, έχει μεγάλη ποικιλία της Crayola, τα οποία δεν κατάφερα να πάρω τελικά μέσω αμαζον.

Mια και αγοράσατε γυαλιά ηλίου για τα παιδάκια σας, να ρωτήσω..

Πώς ξέρουμε οτι τα γυαλια είναι ''καλά '' για τα ματάκια τους?Τι ειναι αυτό που κοιτάμε?Μαλλον πως τα ξεχωρίζουμε???

Καλησπέρα...Μπας έχουμε πετύχει πουθενά φθηνό φυσιολογικό ορό για την μυτούλα μας???

παίρνεις 1/2λιτρα από το φαρμακείο με μια σύριγγα...

ότι πιο οικονομικό και πολύ βολικό!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...