Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Eρώτηση: το miracle της luna είναι καλό; Θέλω σουτιέν ΑΜΕΣΑ που να ανεβάσει το στήθος μπας και στρώσει το νυφικό. Αύριο έχω πρόβα με μοδίστρα

Εμενα μου αρέσει αρκετά. Εχω μικρό στήθος και έχει διαφορά. Απλώς να σε προειδοποιήσω ότι το στραπλες του δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό με τις τιράντες. Επίσης έχει πολύ ύφασμα, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να είναι αρκετά ζεστό.

Θα σου πρότεινα πάντως να πας να δοκιμάσεις από κοντά και μετα να αποφασίσεις.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα μου αρέσει...η χρυσομαλλούσα θα το βάλει; :tongue:

ναι.............αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να σκέφτομαι προς το παρόν :-(:sad:

ποια κοπέλα έψαχνε μαγιό με νεκροκεφαλές καρχαρίες και τα ρέστα ???

http://www.gymboree.com/shop/dept_category.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305338801&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1333446495845

edit βέβαια δεν συμφέρει για να αγοράσεις μόνο ένα πράγμα από εκεί, ίσως βρείς κάτι και στο αμερικάνικο ebay από την ίδια μάρκα (για τόσο μικρό ποσό με τα μεταφορικά δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα με το τελωνείο)

Ερώτηση :

ξέρει κάποια κοριτσομάνα που θα βρω στην Αθήνα λεπτό καλσόν ή σοσόνάκια μέχρι τον αστράγαλο σε φυσικό μαγαζί ??? :oops::oops:

προτιμώ τα σοσονάκια, ίσως έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες να φορέσει το φόρεμα τέλη Απρίλη θα είναι καλός ο καιρός υποθέτω, οπότε δεν θα είναι απαραίτητο το καλσόν σωστά ???

KbLyp3.png 4AByp3.png

Κοριτσια που μπορω να βρω καπελακια για την μικρη μου?

ειμαστε καραφλουλες,ανοιχτοματες και στραβωνομαστε στον ηλιο.ουτε στην βεραντα δεν μπορω να την βγαλω.α!ειμαστε 7,5 μηνων.

ευχαριστω.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

παρακαλούμε :lol::lol:

εντυπωσιάσθηκα ευχάριστα :D από το bce-europe.com σήμερα, παρέλαβα την παραγγελία με τα αντηλιακά της lavera που είχα κάνει 26/03 με συστημένο ταχυδρομείο :shock: και το εντυπωσιακότερο από όλα ήταν ότι μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι :shock::shock:

βέβαια ήταν μικρό πακετάκι αλλά με τον εκ πτωτικό κωδικό τα μεταφορικά μου βγήκαν 0,90 ευρά

Kαλώς τις δέχτηκες!! Εμμμμ σας τα έλεγα εγώ από περυσι που τις είχα παρει, θα δεις στο πιτσ φυτίλι θα την απλώνεις κ αφήνει κ μια ελαφριά μυρωδιά

:D

Με γειες πολύ ομορφα κ μουράτα!!! Αν κ για τα άλλα μοντέλα που έχει κ στο ebay βγαίνουν ποιο φθηνά από ebay κ με τα μεταφορικά

Tελικά τα μεταφορικά ποια ήταν, γιατί εχει ωραία κομμάτια κ για ενήλικες

πολύ όμορφα!!! περιμένω να δω σούργελα με γυαλιά τζουλμπο χαχαχαχα

αγόρασα και αυτό για την κόρη μου, θέλω να το φορέσει στην βάφτιση της ανιψιάς είναι το πρωί (ελπίζω να μην είναι του ματς :-()

δεν θέλω να ακούσω δούλεμα για το λουλουδάτο της επιλογής νταξξξξξξ :lol::lol::lol:

χαχαχα Συγνώμηηηηηη κοπελλιά για ολη την καζουρα που έχω φάει για τα λελουδάτα της κόρη μου κ μόνο από σενα κ την από πανω μου δεν θα στη χαρίσω....χαχαχαχα :tongue::tongue:

Παντως ευγε, αν κ δεν σου αρέσουν τα λελουδάτα εισαι προχώ!! Πολύ ομορφο είναι! Καλοφόρετο:D

...

αγόρασα και αυτό για την κόρη μου, θέλω να το φορέσει στην βάφτιση της ανιψιάς είναι το πρωί (ελπίζω να μην είναι του ματς :-()

δεν θέλω να ακούσω δούλεμα για το λουλουδάτο της επιλογής νταξξξξξξ :lol::lol::lol:

Πολυ ωραιο ειναι! Με γεια!!! :D

Εγω αγαπαω τα λουλουδατα στα παιδια.

Σχετικα με το Paypal εχω το εξης θεμα. Οι τυποι ηταν τοσο απατεωνες που δε φαινεται καν οτι αγορασα απο ιντερνετικο μαγαζι. Φαινεται απλα σαν να τους εστειλα λεφτα. Βεβαια εχω το mail της επιβεβαιωσης αλλα ειναι απο αλλη διευθυνση email!!! :(

Τρεχα γυρευε!

Διαφημίσεις

χαχαχα Συγνώμηηηηηη κοπελλιά για ολη την καζουρα που έχω φάει για τα λελουδάτα της κόρη μου κ μόνο από σενα κ την από πανω μου δεν θα στη χαρίσω....χαχαχαχα :tongue::tongue:

Παντως ευγε, αν κ δεν σου αρέσουν τα λελουδάτα εισαι προχώ!! Πολύ ομορφο είναι! Καλοφόρετο:D

χεεχεχε το ήξερα ότι θα τα ακούσω από σένα :lol::lol: η επόμενη επιλογή μου ήταν αυτό αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι αξιοπρεπές έτσι όπως το ήθελα για από πάνω οπότε ........

ι λοβ σοκολα χρώμα πάνω στο σαμιαμίδι :D:D

Πολυ ωραιο ειναι! Με γεια!!! :D

Εγω αγαπαω τα λουλουδατα στα παιδια.

Σχετικα με το Paypal εχω το εξης θεμα. Οι τυποι ηταν τοσο απατεωνες που δε φαινεται καν οτι αγορασα απο ιντερνετικο μαγαζι. Φαινεται απλα σαν να τους εστειλα λεφτα. Βεβαια εχω το mail της επιβεβαιωσης αλλα ειναι απο αλλη διευθυνση email!!! :-(

Τρεχα γυρευε!

ευχαριστώ κοριτσάκι μου τα πολύ λουλουδάτα μου φέρνουν ανατριχίλες γι αυτό και το δούλεμα από την αποπάνω :D:D

δηλαδή σου ζήτησε να τα στείλεις σε άλλο μειλ από αυτό του καταστήματος ??

(αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου με π.μ μην μπερδεψουμε κανέναν, το λινκ είμαι περίεργη)

όπως και να έχει εσύ μίλα με το paypal για να δείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση

όπως και με την τράπεζα σου ρώτα αν έχει προστασία για αγορές μέσω ιντερνετ και με ποιο τρόπο μπορείς να αμφισβητήσεις την συναλλαγή

αααααααα ρίξτε και μια ματιά σε αυτό έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αγορές

KbLyp3.png 4AByp3.png

χεεχεχε το ήξερα ότι θα τα ακούσω από σένα :lol::lol: η επόμενη επιλογή μου ήταν αυτό αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι αξιοπρεπές έτσι όπως το ήθελα για από πάνω οπότε ........

ι λοβ σοκολα χρώμα πάνω στο σαμιαμίδι :D:D

ευχαριστώ κοριτσάκι μου τα πολύ λουλουδάτα μου φέρνουν ανατριχίλες γι αυτό και το δούλεμα από την αποπάνω :D:D

δηλαδή σου ζήτησε να τα στείλεις σε άλλο μειλ από αυτό του καταστήματος ??

(αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου με π.μ μην μπερδεψουμε κανέναν, το λινκ είμαι περίεργη)

όπως και να έχει εσύ μίλα με το paypal για να δείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση

όπως και με την τράπεζα σου ρώτα αν έχει προστασία για αγορές μέσω ιντερνετ και με ποιο τρόπο μπορείς να αμφισβητήσεις την συναλλαγή

αααααααα ρίξτε και μια ματιά σε αυτό έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αγορές

Eμμμμμμ τι νόμιζες θα τη γλυτώσεις??? :tongue::twisted::mrgreen::mrgreen:

Τέτοια καζούρα μου κάνατε για τα λελουδάτα της μικρής μου !!! Μεχρι κ τρε μπανάλ :rolleyes: είχα ακουσει χαχαχα αλλά εγώ χ#$στηκα :tongue: τα πήρα γιατί μου άρεσαν εμένα κ τα γούστα είναι υποκειμενικά!!

Αλλά ετσιιιιι....γυρνάει ο τροχός!! :tongue::tongue:

(Εγώ μια φορά αν και μου αρέσει πολύ σαν χρώμα κ συμφωνώ μαζί σου 1000% δε με αρέσει που γυαλίζει....αλλά για την περίσταση που το θες πιστευω ειναι πολύ καλή επιλογή!!)

Κοριτσια που μπορω να βρω καπελακια για την μικρη μου?

ειμαστε καραφλουλες,ανοιχτοματες και στραβωνομαστε στον ηλιο.ουτε στην βεραντα δεν μπορω να την βγαλω.α!ειμαστε 7,5 μηνων.

ευχαριστω.

Eγώ περυσι πήρα τα Banz που βγαίνουν σε babybanz k kidsBanz άριστη ποιότητα πλύνε βάλε τα είχαμε κ φέτος ειναι πάλι σε άριστη κατάσταση.

Τα είχα πάρει από το ebay.co.uk αλλά τα έχει κ εδώ http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=67_96&sort=20a&filter_id=18&alpha_filter_id=0 χρεώνουν 8λίρες μεταφορικά ΑΛΛΑ αν τους στειλεις εμειλ λέγοντας πως θέλεις μόνο ενα πράγμα ίσως στο ρίξουν στις 4 λιρες. Εμενα μου το έχουν ρίξει στις 4 λιρες δυο φορές που πήρα ενα ζευγάρι κροκς τη μια φορά κ ενα ζευγάρι γυαλία την αλλη.

Με γειες πολύ ομορφα κ μουράτα!!! Αν κ για τα άλλα μοντέλα που έχει κ στο ebay βγαίνουν ποιο φθηνά από ebay κ με τα μεταφορικά

Tελικά τα μεταφορικά ποια ήταν, γιατί εχει ωραία κομμάτια κ για ενήλικες

γεια σου λατρεία!!!

μωρέ άλλα μοντέλα, ακόμα και το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα το έβρισκα και 12 ευρώ φθηνότερα σε amazon.de! ΑΛΛΑ ήθελα ΚΑΙ το συγκεκριμένο μοντέλο ΚΑΙ το συγκεκριμένο χρώμα και τα'σκασα :rolleyes:

14 ευρώ έχει μεταφορικά...

Διαφημίσεις

γεια σου λατρεία!!!

μωρέ άλλα μοντέλα, ακόμα και το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα το έβρισκα και 12 ευρώ φθηνότερα σε amazon.de! ΑΛΛΑ ήθελα ΚΑΙ το συγκεκριμένο μοντέλο ΚΑΙ το συγκεκριμένο χρώμα και τα'σκασα :rolleyes:

14 ευρώ έχει μεταφορικά...

Δεν πειράζει χαλάλι του ομορφονιου!! αφού έτσι κ αλλιώς από ελλάδα βγήκαν φθηνότερα!!

κωδικος για iherb....SUB234....

για παραγγελια πανω απο 40 δολαρια, 10 δολ εκπτωση....

αν καμμια ενδιαφερεται.....

την καλησπερα μου σε ολες!

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Ταμαρ εγώ που το είχα δοκιμάσει ΔΕΝ μου άρεσε κ δεν το πήρα, επίσης δεν ειναι σταθερό...

Εγώ στο νυφικό μου είχα πάρει αυτό Wonderbody σουπερ σταθερο κ ανεβαστικό!Το ειχα πληρωσει 60 ευρώ από καταστημα στον πεζόδρομο Περιστερίου !Κ η μοδιστρα που το είχε δει μου ειχε πει οτι ήταν τελειο...

Θυμάσαι από ποιο;

εντυπωσιάσθηκα ευχάριστα :D από το bce-europe.com σήμερα, παρέλαβα την παραγγελία με τα αντηλιακά της lavera που είχα κάνει 26/03 με συστημένο ταχυδρομείο :shock: και το εντυπωσιακότερο από όλα ήταν ότι μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι :shock::shock:

βέβαια ήταν μικρό πακετάκι αλλά με τον εκ πτωτικό κωδικό τα μεταφορικά μου βγήκαν 0,90 ευρά

Εμένα μου ειχε και δειγματάκια

ξέρει κάποια κοριτσομάνα που θα βρω στην Αθήνα λεπτό καλσόν ή σοσόνάκια μέχρι τον αστράγαλο σε φυσικό μαγαζί ??? :oops::oops:

προτιμώ τα σοσονάκια, ίσως έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες να φορέσει το φόρεμα τέλη Απρίλη θα είναι καλός ο καιρός υποθέτω, οπότε δεν θα είναι απαραίτητο το καλσόν σωστά ???

Calzedonia

sygwreste me gia greeklish alla kati exei kollisei sto pc.. maria_s poly omorfa ta gialakia!megeia sas! tamar,ta pio up soutien pou xerw oti kanoun apsogi douleia einai ta wonderbra.einai exairetika!

Έχω αλλά δεν πολυτρελαίνομαι...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...