Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καποια κοπελα ειπε για αυτο το σαιτ http://www.littlewoodseurope.com/ ?

Πως ειναι με τα μεταφορικα του και τη ποιοτητα του και τα νουμερακια του? Απο το ονομα του που λεει ευρωπη φανταζομαι οτι δεν περναει τελωνιο ετσι?

Ευχαριστω

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eρώτηση: το miracle της luna είναι καλό; Θέλω σουτιέν ΑΜΕΣΑ που να ανεβάσει το στήθος μπας και στρώσει το νυφικό. Αύριο έχω πρόβα με μοδίστρα

Για το miracle δεν ξέρω αλλά εδώ έχει luna σε καλές τιμές ;)

Κοριτσια καποια κοπελα ειπε για αυτο το σαιτ http://www.littlewoodseurope.com/ ?

Πως ειναι με τα μεταφορικα του και τη ποιοτητα του και τα νουμερακια του? Απο το ονομα του που λεει ευρωπη φανταζομαι οτι δεν περναει τελωνιο ετσι?

Ευχαριστω

δες εδώ για τώρα και μέχρι αρχές Ιούνη νομίζω, έχει δωρεάν μεταφορικά

KbLyp3.png 4AByp3.png

Eρώτηση: το miracle της luna είναι καλό; Θέλω σουτιέν ΑΜΕΣΑ που να ανεβάσει το στήθος μπας και στρώσει το νυφικό. Αύριο έχω πρόβα με μοδίστρα

Ταμαρ εγώ που το είχα δοκιμάσει ΔΕΝ μου άρεσε κ δεν το πήρα, επίσης δεν ειναι σταθερό...

Εγώ στο νυφικό μου είχα πάρει αυτό Wonderbody σουπερ σταθερο κ ανεβαστικό!Το ειχα πληρωσει 60 ευρώ από καταστημα στον πεζόδρομο Περιστερίου !Κ η μοδιστρα που το είχε δει μου ειχε πει οτι ήταν τελειο...

Ευχαριστω

Νούμερα κανονικά, ποιότητα σουπερ, μεταφορικά 5 ευρώ ανεξαρτήτως παραγγελίας. Όχι δεν περνάει τελωνείο εννοείται

Ετσι ακριβώς!!!!

δες εδώ για τώρα και μέχρι αρχές Ιούνη νομίζω, έχει δωρεάν μεταφορικά

Ευχαριστούμε ;) ;)

Με αγορές άνω των 30 ευρώ

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε ;);)

παρακαλούμε :lol::lol:

εντυπωσιάσθηκα ευχάριστα :D από το bce-europe.com σήμερα, παρέλαβα την παραγγελία με τα αντηλιακά της lavera που είχα κάνει 26/03 με συστημένο ταχυδρομείο :shock: και το εντυπωσιακότερο από όλα ήταν ότι μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι :shock::shock:

βέβαια ήταν μικρό πακετάκι αλλά με τον εκ πτωτικό κωδικό τα μεταφορικά μου βγήκαν 0,90 ευρά

KbLyp3.png 4AByp3.png

αααα επίσης παρήγγειλα Julbo γυαλιά του μικρού από www.eyeshop.com

έκανα παραγγελία 20/03 και πλήρωσα με paypal, τα έστειλαν 26/03 με τρακινγκ και παρέλαβα χθες! :)

όλα καλά εκτός του ότι έχει τσιμπημένα μεταφορικά αλλά δεν έβρισκα αλλού αυτά τα γυαλιά που ήθελα! (επίσης τα πήρα 25 ευρώ φθηνότερα από ότι τα έβρισκα σε μαγαζί εδώ!)

αααα κυρία μου παρέλαβες από bce εεεεε;;;;

εγώ παρήγγειλα 20/03 και έφυγε η παραγγελία 22/03 αλλά ακόμα να παραλάβω :(

σι γιου λεϊτερ! σματς!

σματς σας περιμένουμε :D:D

είπα να πάρω κάτι φέτος που να απλώνει εύκολα μια και έχω την υποψία (που μου την επιβεβαίωσε αργότερα η μεγάλη ανιψιά) ότι η μητέρα μου όταν έλειπα στην θάλασσα της έβαζε από το άλλο αντηλιακό που είχε πάρει για τα παιδιά προφανώς γιατί το badger δεν άπλωνε εύκολα :?:?:?

edit με γειά τα γυαλιά :-)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

καλά θα τον δεις και θα πάθεις πλάκα! πουλάει μούρη το σούργελο! :lol::lol::lol:

και γω για να απλώνονται εύκολα παρήγγειλα λαβερα φέτος...παλεύουμε αξημέρωτα για να τον ετοιμάσω για το σχολείο, μην έχουμε και το άπλωμα του αντιηλιακού! :tongue:

πολύ όμορφα!!! περιμένω να δω σούργελα με γυαλιά τζουλμπο χαχαχαχα

αγόρασα και αυτό για την κόρη μου, θέλω να το φορέσει στην βάφτιση της ανιψιάς είναι το πρωί (ελπίζω να μην είναι του ματς :-()

δεν θέλω να ακούσω δούλεμα για το λουλουδάτο της επιλογής νταξξξξξξ :lol::lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...