Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρέλαβα σήμερα την κόκκινη καπαρτίνα!

Είναι πανέμορφη και σωστό νούμερο :rolleyes::rolleyes:!!!!

Είναι το 2-3 χρονων όπως κ το φόρεμα κ αν τα βαλλω διπλα διπλα το φόρεμα είναι πολύ μεγαλύτερο !!!

Ετσι μου ρχεται να τα βγαλω φωτογραφια το ενα διπλα στο αλλο κ να του το στείλω:twisted::twisted:

Άντε βρε! Το δοκίμασες? Όλα καλά? Όπως το ήθελες;
Για πες εντυπώσεις για το νυφικό! Για να το λες με ενθουσιασμό να υποθέσω ότι όλα είναι καλά??? Με το καλό!
Και μας το λες έτσι απλά?

Θα σε μαλώσω !

Καλοφόρετο και θέλουμε πλήρη ανταπόκριση !!!!

Συμπαθητικό. Δεν ήταν ακριβως όπως το περίμενα. Δηλαδή αεράτο σαν φόρεμα. Αυτό είναι νυφικο!!!

Ti antihliaka πηρες Ταμαρακι; Δεν εχω προλαβει να κοιταξω να του παρω κατι, μιας και εχει ηλιο για τα καλα πια.

Με το καλο, η ωρα η καλη!

Της lavera από BCA

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

18.02 παρήγγειλα κάτι από ebay.com από Kίνα το οποίο ακόμα δεν έφτασε. Ο πωλητής http://myworld.ebay.com/lilyyangstore/&_trksid=p3984.m1497.l2754 έχει καλό feedback και το αντικείμενο ήταν πολύ φτηνό. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Διαφημίσεις

Την Τετάρτη 28/03 παρήγγειλα από cachetkids.co.uk κάτι πραγματάκια για τη μικρή. Την ίδια μέρα μου ήρθε μέιλ ότι η παραγγελία μου has been updated from "Order Received" to "Checking & packing order"

Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σήμερα μπαίνω στο σάιτ να στείλω μέιλ να δω γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας και ανακαλύπτω αυτό , το οποίο δεν φαίνεται από την αρχή παρά μόνο όταν πατήσεις στους υπερσυνδέσμους contact us και customer service και αν προσπαθήσεις να στείλεις μέιλ.

Για όσους έκαναν τον κόπο να ρίξουν μια ματιά, θέλω να ρωτήσω :

1)Είναι σωστό αυτό να μη φαίνεται σε εμφανές σημείο πριν παραγγείλεις;; Και αν κάποιος βιάζεται να παραλάβει και το ανακαλύψει μετά, πώς μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία αφού ούτε σηκώνουν τηλέφωνο ούτε επιτρέπει το σύστημα να στείλεις μέιλ;;

Δηλαδή δεν παρέχουν καμιά υπηρεσία για ένα μήνα, αλλά σε αφήνουν να ψωνίσεις χωρίς να σε ενημερώσουν γι' αυτό;;

2)

Return any item to us within 14 days for an exchange or a refund.

- No need to fill in any form

- No need to contact us or give a reason for the returns.

Please include with your returns a piece of paper stating your name, order number and whether you would like an exchange or a refund.

Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση, οι 14 μέρες που γράφει εδώ για επιστροφή χρημάτων, είναι από τη μέρα που παρήγγειλες ή από τη μέρα που παρέλαβες;;

Και αν είναι από τη μέρα που παρήγγειλες, τότε εγώ πώς θα το κάνω αυτό, αφού παρήγγειλα 28/03 και θα αρχίσουν να ταχυδρομούν παραγγελίες από 23/04??

Will you extend the 14 days return/exchange policy?

For exchanges, if you can wait until after 23rd Apr, then yes, we can extend the exchange period. For return for a refund, the 14 days return policy still applies.

Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

18.02 παρήγγειλα κάτι από ebay.com από Kίνα το οποίο ακόμα δεν έφτασε. Ο πωλητής http://myworld.ebay.com/lilyyangstore/&_trksid=p3984.m1497.l2754 έχει καλό feedback και το αντικείμενο ήταν πολύ φτηνό. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Νομίζω είσαι οριακή για τις 45 μέρες για κέις. Στέιλε μνμ στον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει. Αν δεν απαντήσεις, άνοιξε κέις.

Την Τετάρτη 28/03 παρήγγειλα από cachetkids.co.uk κάτι πραγματάκια για τη μικρή. Την ίδια μέρα μου ήρθε μέιλ ότι η παραγγελία μου has been updated from "Order Received" to "Checking & packing order"

Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σήμερα μπαίνω στο σάιτ να στείλω μέιλ να δω γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας και ανακαλύπτω αυτό , το οποίο δεν φαίνεται από την αρχή παρά μόνο όταν πατήσεις στους υπερσυνδέσμους contact us και customer service και αν προσπαθήσεις να στείλεις μέιλ.

Για όσους έκαναν τον κόπο να ρίξουν μια ματιά, θέλω να ρωτήσω :

1)Είναι σωστό αυτό να μη φαίνεται σε εμφανές σημείο πριν παραγγείλεις;; Και αν κάποιος βιάζεται να παραλάβει και το ανακαλύψει μετά, πώς μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία αφού ούτε σηκώνουν τηλέφωνο ούτε επιτρέπει το σύστημα να στείλεις μέιλ;;

Δηλαδή δεν παρέχουν καμιά υπηρεσία για ένα μήνα, αλλά σε αφήνουν να ψωνίσεις χωρίς να σε ενημερώσουν γι' αυτό;;

2)

Return any item to us within 14 days for an exchange or a refund.

- No need to fill in any form

- No need to contact us or give a reason for the returns.

Please include with your returns a piece of paper stating your name, order number and whether you would like an exchange or a refund.

Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση, οι 14 μέρες που γράφει εδώ για επιστροφή χρημάτων, είναι από τη μέρα που παρήγγειλες ή από τη μέρα που παρέλαβες;;

Και αν είναι από τη μέρα που παρήγγειλες, τότε εγώ πώς θα το κάνω αυτό, αφού παρήγγειλα 28/03 και θα αρχίσουν να ταχυδρομούν παραγγελίες από 23/04??

Will you extend the 14 days return/exchange policy?

For exchanges, if you can wait until after 23rd Apr, then yes, we can extend the exchange period. For return for a refund, the 14 days return policy still applies.

Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;

Δεν μου έχει ξανατύχει αλλά και πολύ σωστό δεν μου φαίνεται.

Οι 14 μέρες επιστροφή που αναφέρει πρέπει να είναι από την παραλαβή. Γενικά μπέρδεμα μου φαίνεται.

Είχε πέιπαλ ? Θες πολύ την παραγγελία σου ? Αν την θες, κάνε υπομονή. Αν όχι και είχες πέιπαλ, μήπως πρέπει να τους στείλεις ένα μύνημα ?

ΕΝΤΙΤ Τώρα είδα ότι δεν έχει. Εναλλακτικά, μπορείς να αμφισβητήσεις την συναλλαγή στην τράπεζά σου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Δεν μου έχει ξανατύχει αλλά και πολύ σωστό δεν μου φαίνεται.

Οι 14 μέρες επιστροφή που αναφέρει πρέπει να είναι από την παραλαβή. Γενικά μπέρδεμα μου φαίνεται.

Είχε πέιπαλ ? Θες πολύ την παραγγελία σου ? Αν την θες, κάνε υπομονή. Αν όχι και είχες πέιπαλ, μήπως πρέπει να τους στείλεις ένα μύνημα ?

ΕΝΤΙΤ Τώρα είδα ότι δεν έχει. Εναλλακτικά, μπορείς να αμφισβητήσεις την συναλλαγή στην τράπεζά σου.

Με πέιπαλ πλήρωσα ναι. Την παραγγελία δεν τη βιάζομαι, θα την ήθελα.

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι σωστό. Και αν ξανανοίξουν, μήπως θα έπρεπε να τους πω κάτι;;

Να περιμένω;; Λες να εξαφανιστούνε;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Με πέιπαλ πλήρωσα ναι. Την παραγγελία δεν τη βιάζομαι, θα την ήθελα.

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι σωστό. Και αν ξανανοίξουν, μήπως θα έπρεπε να τους πω κάτι;;

Να περιμένω;; Λες να εξαφανιστούνε;;

Κάτι είναι και αυτό, το πέιπαλ εννοώ.

Σωστό όχι δεν μου φαίνεται. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου, να πέφτει μπάνερ στην πρώτη σελίδα ή κατά την παραγγελία που να προειδοποιεί τους πελάτες για την καθυστέρηση.

Να εξαφανιστούνε, τι να σου πω.....

Περιθώριο χρόνου για κέις στο πέιπαλ έχεις βέβαια, αφού παρήγγειλες στις 23 Μάρτη.

Αφού τα θέλεις θα έλεγα να περιμένεις, αλλά μόλις ανοίξουν να τους βομβαρδίσεις με ξεχεστήρια μνμτα.

BOftp3.png PzWNp3.png

...

Kοριτσι με το που ανοιγω το site μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα

"IMPORTANT NOTICE

Please note that we are closed for renovation work. All enquiries will not receive a response until after Monday 23rd April 2012. » Find out more

Please only continue if you are in agreement with this.

Please close this window to exit."

Δεν εμφανιζοταν σε σενα;

Νομιζω οτι αν θελεις την παραγγελια κανε λιγο υπομονη.

ΑΝ σε παρηγορει αυτο, λιγα ποστ πιο πισω ρωτησα αν ετυχε σε καποιον να κανει αγορα απο site και να κλεισει. Δεν πηρα απαντηση.

Την Κυριακη εκανα αγορα και απο τη Δευτερα το site εκλεισε! Τουλαχιστον το δικο σου θα ξανανοιξει! :D

Αν δε θελεις την παραγγελια, πηγαινε στο λογαριασμο σου στο paypal. Εκει πολυ πιθανον αφυ δεν εστειλαν ακομα τιποτα, να μην εχουν παρει ακομα τα χρηματα. Απο κει μπορεις να κανεις cancel σ'αυτη την περιπτωση.

Διαφημίσεις

Kοριτσι με το που ανοιγω το site μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα

"IMPORTANT NOTICE

Please note that we are closed for renovation work. All enquiries will not receive a response until after Monday 23rd April 2012. » Find out more

Please only continue if you are in agreement with this.

Please close this window to exit."

Δεν εμφανιζοταν σε σενα;

Νομιζω οτι αν θελεις την παραγγελια κανε λιγο υπομονη.

ΑΝ σε παρηγορει αυτο, λιγα ποστ πιο πισω ρωτησα αν ετυχε σε καποιον να κανει αγορα απο site και να κλεισει. Δεν πηρα απαντηση.

Την Κυριακη εκανα αγορα και απο τη Δευτερα το site εκλεισε! Τουλαχιστον το δικο σου θα ξανανοιξει! :D

Αν δε θελεις την παραγγελια, πηγαινε στο λογαριασμο σου στο paypal. Εκει πολυ πιθανον αφυ δεν εστειλαν ακομα τιποτα, να μην εχουν παρει ακομα τα χρηματα. Απο κει μπορεις να κανεις cancel σ'αυτη την περιπτωση.

Όχι, εγώ και τώρα ακόμα μπαίνω στο σάιτ και δεν υπάρχει ενημέρωση που να φαίνεται. Αυτό το παραθυράκι που λες μου ανοίγει όταν πατήσω contact us και customer support.

Υπομονή θα κάνω, απλά είπα να ρωτήσω, γιατί δε μου φαίνεται σωστό αυτό που κάνουν.

Το είχα διαβάσει αυτό που σου έτυχε....και μάλιστα σκέφτηκα να σε ρωτήσω μήπως λεμε για το ίδιο σάιτ. Αύριο θα σου έστελνα πμ. Απ' οτι κατάλαβα όμως εσένα εξαφανίστηκε το σάιτ...

Εμένα ....λέει :confused::confused: ότι θα ξανανοίξει.... ας το ελπίσουμε ότι έχει στ' αλήθεια μαστόρια...:)

Και εννοείται ότι τα χρήματα τα έχουν εισπράξει...απλά με προβληματίζει που την ίδια μέρα που έκανα την αγορά, έλαβα το μέιλ με το update της παραγγελίας που γράφω παραπάνω....τότε δεν είχαν μαστόρια και έκαναν update στις παραγγελίες;;; Είναι λίγο μπέρδεμα...

Τεσπα..θα δούμε...

Και για να ξέρουμε...εσύ πού απευθύνθηκες τελικά;; Το πέιπαλ μπορεί να κάνει κάτι σε περιπτώσεις όπως η δική σου;;; Έβγαλες καμιά άκρη;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Όχι, εγώ και τώρα ακόμα μπαίνω στο σάιτ και δεν υπάρχει ενημέρωση που να φαίνεται. Αυτό το παραθυράκι που λες μου ανοίγει όταν πατήσω contact us και customer support.

Σ'εμενα ανοιγει οταν πατησω το κουμπι our shop.

μηπως στα εστειλαν και απλα δεν μπορεις να δεις ενημερωση; Το ελπιζω.

...

Και για να ξέρουμε...εσύ πού απευθύνθηκες τελικά;; Το πέιπαλ μπορεί να κάνει κάτι σε περιπτώσεις όπως η δική σου;;; Έβγαλες καμιά άκρη;;

Eστειλα σημερα 3 mail! Ενα στη διευθνση που μου εκανε επιβεβαιωση της παραγγελιας, ενα στο mail που εμφανιζεται στο paypal και ενα σε ενα τριτο mail που φαινεται οτι εισεπραξε τα χρηματα!!! :shock:

Θα περιμενω ενα 24ωρο και κατοπιν θα επικοινωνησω με paypal. Ειμαι 100% βεβαιη οτι δνε προκειται να βρω ακρη. Επεσα σε απατεωνες. Ευτυχως που το ποσο ηταν μικρο.

mariakriti, ούτε εμένα μου εμφανίζει κάτι μόλις ανοίγω το σάιτ τους, αν σε παρηγορεί αυτό.

annagrig1980, δεν το είχα δει αυτό που έγραψες. Δεν θα βγάλεις άκρη λες με το πέιπαλ ? Κρίμα :(

BOftp3.png PzWNp3.png

Eστειλα σημερα 3 mail! Ενα στη διευθνση που μου εκανε επιβεβαιωση της παραγγελιας, ενα στο mail που εμφανιζεται στο paypal και ενα σε ενα τριτο mail που φαινεται οτι εισεπραξε τα χρηματα!!! :shock:

Θα περιμενω ενα 24ωρο και κατοπιν θα επικοινωνησω με paypal. Ειμαι 100% βεβαιη οτι δνε προκειται να βρω ακρη. Επεσα σε απατεωνες. Ευτυχως που το ποσο ηταν μικρο.

είχα την εντύπωση ότι σε καλύπτει το buyer protection του paypal

If the item you ordered never shows up, and the seller can't provide the required proof of shipment or delivery, you'll get a full refund. It's that simple

Whether you made your purchase on eBay or any other site, you can open a dispute at the Resolution Center to get the process started.

και μην βιαστείς να μου πεις ότι δεν είναι το ίδιο, ουσιαστικά εσύ προφανώς δεν θα παραλάβεις ποτέ το αντικείμενο

καλημερούδια δεν είπα :-)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...