Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταφορικα δεν πληρωσες ετσι? Τι ηλικια εχει το παιδακι σου? Το ευχαριστηθηκατε? Αντεχει?

Το πηρα δωρο για το Πασχα. Ακομα κανει κρυο εδω οποτε το εχω καταχωνιασει προς το παρον και δεν τους το εχω δωσει. Παντως ανοιγοντας το κουτι για να το τσεκαρω, ειναι πολυ μεγαλο να ξερεις. Δηλ. 2 παιδακια παιζουν πολυ ανετα και μου φαινεται και καλο απο αποψη ποιοτητας υλικων. Εχει το πλεονεκτημα σε σχεση με τα υπολοιπα οτι μπορεις να το μαζεψεις τον χειμωνα.

Χωρις μεταφορικα βεβαια.

Πως σας φαίνεται αυτό για βαπτιστικό φουστανάκι' date=' με κουτί βάπτισης κουτί-καπελιέρα, ρόζ με λευκά πουά.

Δεν έχω κοιτάξει ακόμη είναι το πρώτο που βλέπω αλλά βρήκα το κουτί και μου άρεσε και λέω μήπως συνδιάζεται το φόρεμα.....[/quote']

Aν σ' αρέσει είναι το θέμα. Είναι πολύ χαριτωμένο, αν και είμαι σίγουρη πως ψάχνοντας θα βρεις καλύτερα. Ποιο θα είναι το θέμα σας;

Αυτό το γνωρίζουμε?? Έχει φοβερές παπουτσάρες και τέλειες τιμές!!

Νομίζω πως δεν έχει paypall γιατί κοίταζα κάτι αντίστοιχα αλλά ο τρόπος πληρωμής με γείωσε.

Αχ πού θα βρω παπουτσάκια για το κουστουμάκι μας; Λευκά και μοδάτα; Με βλέπω να φοράμε τα all star μας...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αχ πού θα βρω παπουτσάκια για το κουστουμάκι μας; Λευκά και μοδάτα; Με βλέπω να φοράμε τα all star μας...

κοιτα κι εδώ. Τα babywalker ta έχουν τα περισσότερα μαγαζια με βαφτιστικα ρούχα, τα είχα πετύχει κ στα Πρενατάλ..γυρω στο 50 ρικο να υπολογίζεις...

Ειναι πολύ καλά πάντως κ κάνουν κ για περπατημα αυτά με την κανονική σόλα...τα ειχε ο γιος μου κ τα ξερω σαν παπούτσια.

Εμενα μου αρεσε η σειρά exclusive

κοιτα κι εδώ. Τα babywalker ta έχουν τα περισσότερα μαγαζια με βαφτιστικα ρούχα, τα είχα πετύχει κ στα Πρενατάλ..γυρω στο 50 ρικο να υπολογίζεις...

Ειναι πολύ καλά πάντως κ κάνουν κ για περπατημα αυτά με την κανονική σόλα...τα ειχε ο γιος μου κ τα ξερω σαν παπούτσια

Aυτα θα μας τα πάρει ο νονός. Εγώ τί θα του φορέσω είναι το θέμα....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Όχι χωρίς παρεξήγηση.Θα του φορά μπλε κουστούμι σαν του μπαμπά και θέλω κάτι πιο σικ και ταυτόχρονα μουράτο...Θα βρω...Κάτσε να τελειώνω με το τραπέζι ευχών, που παρεπιπτόντως αναρωτιέμαι ποιος θα το στήσει γιατί εγώ δεν θα μπορώ...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αν θες αυτό το κουτί οπωσδήποτε μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα απαλό ροζ φορεματάκι. Το φορεματάκι είναι χαριτωμένο, αλλά για μένα προσωπικά για βάφτιση δεν θα διάλεγα κάτι με βούλες.

Βέβαια, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο...

Θα μου αρεσε για προ-βαφτιστικό αλλά γούστα είναι αυτά;)

Aν σ' αρέσει είναι το θέμα. Είναι πολύ χαριτωμένο, αν και είμαι σίγουρη πως ψάχνοντας θα βρεις καλύτερα. Ποιο θα είναι το θέμα σας;

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το θέμα μας θα είναι η πεταλούδα και τα κύρια χρώματα λευκό ή ιβουάρ με ροζ, σαν προβαφτιστικό θα φορέσουμε σιέλ αυτό το οποίο είναι διπλό και μακρύ, θα το συνδιάσω μάλλον με μπλέ μπαρετούλα (δεν θέλω να είναι και αυτό ρόζ).

Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα επανέλθω για γνώμες!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Αγκαλιάς έχω βρει, απλά σκεφτόμουν οτι εφόσον όπου να' ναι θα αρχίσει να περπατάει μην πάνε χαμένα. Αν δεν βρω κάτι άλλο θα πάρω αυτά που μου αρεσαν εξ αρχής και είναι αγκαλιάς http://www.ebay.co.uk/itm/360381589824?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1054

Μα καλά τώρα βρήκες να ποστάρεις αυτό το site http://www.ralphlauren.com. Τωρα που ψώνισα ρούχα του μπέμπη...Αν το είχα δει νωρίτερα θα του έπαιρνα απο εδώ..Πάω να δω αν εχει παπούτσια και μήπως πάρω του νονού από εδώ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αγκαλιάς έχω βρει, απλά σκεφτόμουν οτι εφόσον όπου να' ναι θα αρχίσει να περπατάει μην πάνε χαμένα. Αν δεν βρω κάτι άλλο θα πάρω αυτά που μου αρεσαν εξ αρχής και είναι αγκαλιάς http://www.ebay.co.uk/itm/360381589824?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1054

Μα καλά τώρα βρήκες να ποστάρεις αυτό το site http://www.ralphlauren.com. Τωρα που ψώνισα ρούχα του μπέμπη...Αν το είχα δει νωρίτερα θα του έπαιρνα απο εδώ..Πάω να δω αν εχει παπούτσια και μήπως πάρω του νονού από εδώ.

κοριτσια αυτο με τα ralphloren το ξερουμε? ειναι τεσταρισμενο γιατι εχει αρκετα καλες τιμες αλλα μεταφορικα και χρονο παραδοσης?

κοριτσια αυτο με τα ralphloren το ξερουμε? ειναι τεσταρισμενο γιατι εχει αρκετα καλες τιμες αλλα μεταφορικα και χρονο παραδοσης?

Δεν στέλνει Ελλάδα δυστυχώς, οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά, εμένα το φορεματάκι μου το έστειλε η θεία μου απο την Αμερική!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Θέλω να μου πείτε γνώμες για αυτά τα umi σε άσπρο γιατί αν θυμάμαι καλά κάποια κοπέλα είχε πει ότι τα προτιμάει...Είναι δερμάτινα?Τα θέλω για δώρο για 2μιση χρονών κοριτσάκι και η μαμά μου είπε να πάρω από 25 και πάνω. Καλά κοιτάω Uk 7.5-8? Επίσης μου αρέσουν αυτό και αυτό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...