Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Άμα θες να σου μετρήσω, αλλά εμείς πήραμε 29 και 30.

Πες Ιριδάκι !!!!!!

Θέλω γυαλιά :-(:sad:

Το καμάρι μου μου τα έσπασε. Δεύτερη φορά το ίδιο σχέδιο.:-(:sad:

Tom Ford Raquel

Για ρίξτε καμιά ιδέα που να κοιτάξω, γιατί εδώ οι τιμές είναι τέρμα ταβάνι........

αχ ποσο σε νιωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον τα βρηκα εδω http://www.suneyez.com/en/ kai edo http://www.opticabassol.com/home

ευρωπαικα σαιτ.....

αλλα το θεμα μου ειναι οτι θελω το ιδιο ακριβως σχεδιο δε θελω καποιο αλλο μηπως κ δε μου κανει.... τα δικα μου τα βρισκω 30 ευρω φθηνοτερα κ φοβαμαι οτι οπως ολα τα γυαλια θα θελουν ενα μικρο ρυθμισμα κ ποιος θα μου το κανει? ετσι μαλλον απο δω θα τα αγορασω....... για 30 ευρω τι να κανω........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην περιοχή μου η ACS είναι καλύτερη. Παίρνουν τηλ ΠΡΙΝ έρθουν

Στη Γενική ταχυδρομική έρχονται απροειδοποίητα και αν δεν σε βρουν σου αφήνουν χαρτί να περάσεις από το κατάστημα

Το ιδιο κάνει η Γενική Ταχυδρομική και στη δική μου περιοχή.
kalημέρα!

Εγώ είχα επιλέξει ΑCS αλλά ήρθε με Γενική ταχυδρομικη:?:?

Επίσης καμια από τις 2 δεν παίρνει τηλεφωνο εκτος αν έχει ήδη ερθει μια φορά κ δεν σ εχει βρέι!

Ευχαριστώ κορίτσια! Τότε θα επιλέξω την ACS και ό,τι έλθει!

a0Nsp3.png

Κοριτσαρες μου καλησπερα, στελνω sos στις εμπειρες. Ψαχνω ενα τραπεζακι δραστηριοτητων που βαζεις νερο και αμμο μεσα. Το πουλανε Πανακριβα σε γνωστη αγγλικη αλυσιδα παιχνιδιων και ειναι και μικρο. Αν καποια ξερει που μπορω να το αγορασω θα ειμασταν υποχρεοι. Το λενε water and sand table.

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Αν κατάλαβα καλά είναι αγκαλιας με δερμάτινο πάτο

Αυτο !!!Και να φανταστείς είναι κ ψηλή η μικρή για την ηλικία της:cry::cry:

Λοιπόν κορίτσι το ίδιο φόρεμα και από τον ίδιο πωλητή το είχα πάρει το προηγούμενο Πάσχα για την κόρη (1 λίρα πιο φθηνό τότε). Η μικρή ήταν τότε 18 μηνών και της είχα πάρει 18-24 το οποίο και της ήταν μέχρι τον αστράγαλο. Μάλλον είναι έτσι το στυλ του. Της το φόρεσα και τα Χριστούγεννα και πάλι μακρύ ήταν. και η δικιά μου σχετικά ψηλή είναι αφού τώρα είναι 94 εκατ. και ναι ακόμα της κάνει αφού της είναι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Είναι πολύ όμορφο και καλοραμένο, φαίνεται πολύ πιο ακριβό από την τιμή του και επειδή φοβήθηκα να το πλύνω εγώ το καθαριστήριο μου χρέωσε άλλα τόσα :mad:.

Α, και εγώ κόκκινο παλτουδάκι είχα βάλει.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Κοριτσαρες μου καλησπερα, στελνω sos στις εμπειρες. Ψαχνω ενα τραπεζακι δραστηριοτητων που βαζεις νερο και αμμο μεσα. Το πουλανε Πανακριβα σε γνωστη αγγλικη αλυσιδα παιχνιδιων και ειναι και μικρο. Αν καποια ξερει που μπορω να το αγορασω θα ειμασταν υποχρεοι. Το λενε water and sand table.

Κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν το στέλνει όμως.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Εγω πηρα αυτο. Απο τα ελαχιστα που στελνει το αμαζον. Νομιζω οτι αν ζεις σε μεγαλη πολη και ψαξεις θα βρεις πιο φτηνο αλλα στην πολη μου δε βρηκα.

Στα ELC ποσο εχει αυτο που λες; Παντως στο αμαζον δεν εχε και πολυ καλες κριτικες.

EDIT:

Τωρα που ξανακοιταξα την τιμη το ειχα παρει στις 32 λιρες στις 11 Μαρτιου οποτε λογικα θα ξαναπεσει.

Κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αν το στέλνει όμως.

Δεν το στελνει αυτο. :(

Πως σας φαίνεται αυτό για βαπτιστικό φουστανάκι, με κουτί βάπτισης κουτί-καπελιέρα, ρόζ με λευκά πουά.

Δεν έχω κοιτάξει ακόμη είναι το πρώτο που βλέπω αλλά βρήκα το κουτί και μου άρεσε και λέω μήπως συνδιάζεται το φόρεμα.....

nJ2dp3.png

Πως σας φαίνεται αυτό για βαπτιστικό φουστανάκι' date=' με κουτί βάπτισης κουτί-καπελιέρα, ρόζ με λευκά πουά.

Δεν έχω κοιτάξει ακόμη είναι το πρώτο που βλέπω αλλά βρήκα το κουτί και μου άρεσε και λέω μήπως συνδιάζεται το φόρεμα.....[/quote']

Αν θες αυτό το κουτί οπωσδήποτε μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα απαλό ροζ φορεματάκι. Το φορεματάκι είναι χαριτωμένο, αλλά για μένα προσωπικά για βάφτιση δεν θα διάλεγα κάτι με βούλες.

Βέβαια, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Κάποια στιγμή είχε αναφερθεί ένα βρεφικό γυμναστήριο εδώ και το είχα βάλει στο καλάθι μήπως και το έπαιρνα. Η τιμή έχει πέσει σήμερα στο μισό της προηγούμενης, το βάζω μήπως ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TEIGYI/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Το είχα πάρει πριν αρκετό καιρό 45 λίρες αν θυμάμαι καλά!Αξίζει να το πάρει κανείς.Απλά τέλειο όπως όλα τα lamaze φυσικά!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρες. Πριν 3-4 μέρες έκανα μια παραγγελία στο αμαζον. Σε ένα απ τα προϊόντα αναγραφόταν in stock but may need 2 additional days to dispatch. Χθες πέρασαν και οι 2 επιπλέον μέρες και έστειλα μειλ να με ενημερώσουν, λέγοντας πως σε 10 ημερολογιακές τα χρειάζομαι. Τώρα άλλαξαν το delivery estimate σε 2/4. Έχει τύχει σε καμία να τα αποστείλουν νωρίτερα απ το estimate?

Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές και μάλιστα στέλνουν και μειλ να ενημερώσουν πως τελικά θα γίνει dispatch νωρίτερα.Πάντως μια αργοπορία την έχω παρατηρήσει κι εγώ τελευταία στις αποστολές τους.Σε αντίθεση με τρεις παραλαβές από πωλητές του ebay που έλαβα τα πράγματα σε τρεις εργάσιμες από Αγγλία!!!:o

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Κάποια κοπέλα έψαχνε στεφανακι βάπτισης για την κόρη της

http://www.an-agapas.gr/baptisi/aksesoyar-kai-dora

Πάντως όπως έχω ξαναγράψει σε ανθοπωλείο της πόλης μου το στεφανάκι της βάφτισης το έκανα 10 ευρώ!

Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως έπρεπε να κάνω mutliquote τα μηνύματα μου!Σορρυ αν εγινα κουραστική!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Εγω πηρα αυτο. Απο τα ελαχιστα που στελνει το αμαζον. Νομιζω οτι αν ζεις σε μεγαλη πολη και ψαξεις θα βρεις πιο φτηνο αλλα στην πολη μου δε βρηκα.

Μεταφορικα δεν πληρωσες ετσι? Τι ηλικια εχει το παιδακι σου? Το ευχαριστηθηκατε? Αντεχει?

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Λοιπόν κορίτσι το ίδιο φόρεμα και από τον ίδιο πωλητή το είχα πάρει το προηγούμενο Πάσχα για την κόρη (1 λίρα πιο φθηνό τότε). Η μικρή ήταν τότε 18 μηνών και της είχα πάρει 18-24 το οποίο και της ήταν μέχρι τον αστράγαλο. Μάλλον είναι έτσι το στυλ του. Της το φόρεσα και τα Χριστούγεννα και πάλι μακρύ ήταν. και η δικιά μου σχετικά ψηλή είναι αφού τώρα είναι 94 εκατ. και ναι ακόμα της κάνει αφού της είναι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Είναι πολύ όμορφο και καλοραμένο, φαίνεται πολύ πιο ακριβό από την τιμή του και επειδή φοβήθηκα να το πλύνω εγώ το καθαριστήριο μου χρέωσε άλλα τόσα :mad:.

Α, και εγώ κόκκινο παλτουδάκι είχα βάλει.

Καλά εχω πάθει πλάκα!!!!!

Μα τέτοια σύμπτωση!!!!!!

Ευτυχως που μου το είπες γιατι είχα αρχισει να πιστεύω οτι όλα τα αλλα ρουχα της ειναι λάθος νουμερο:rolleyes::rolleyes:

Του εστειλα το πιο πανω μνμ κ μου ειπε να του στείλω τις μετρήσεις , του τις εστειλα κ μου λέει:''σωστό ειναι το νούμερο, τοσο πρέπει να είναι:shock::shock::shock:'' Μου ειπε να το στειλω πίσω κ να μου στειλει ενα μικρότερο, αλλά δε θα το κάνω γατι δε νομίζω να συμφέρει να το στείλω συστημενο κιολας, ασε που μαλλον δε προλάβαινε να ρθει κι ως το Πασχα αφου θα φυγω νωρίτερα για χωριό.Θα το κρατήσω για αργότερα...

Πως σας φαίνεται αυτό για βαπτιστικό φουστανάκι' date=' με κουτί βάπτισης κουτί-καπελιέρα, ρόζ με λευκά πουά.

Δεν έχω κοιτάξει ακόμη είναι το πρώτο που βλέπω αλλά βρήκα το κουτί και μου άρεσε και λέω μήπως συνδιάζεται το φόρεμα.....[/quote']

Θα μου αρεσε για προ-βαφτιστικό αλλά γούστα είναι αυτά;)

Που βρε ? Εμένα μου είχαν πεί ότι δεν υπάρχουν :confused::confused:

Άμα είναι να τα φτιάξω και τα δύο ζευγάρια.

Εδω στη Θεσσαλονικη ρωτησα.:(

chatzico πήρα τηλέφωνο τα οπτικα που ξέρω και τους έστειλα link απο amazon και θα το κοιτάξουν να μου που τιμή... :)

Μumsofia αν μαθεις τιμη για τους βραχιονες των tom ford θα μπορουσες να μου πεις σε παρακαλω για να εχω ενα μετρο συγκρισης για την τιμη που μου ειπαν εδω?

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...