Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχχ

καλά αν μου κόψουν τις ιντερνετικές αγορες.....

θα τους βαλω μπουρλώτο κ μετά θα πεσω σε κατάθλιψη....

:(:(

Βρε συ στείσι να σε ρωτήξω.....

Δεν θα τον χρησιμοποιήσω γιατι ειμαι υπερπληρης απο ρουχα....

αλλά δηλαδη για να το καταλάβω

εχει τα εκπτωτικα ρουχα + κωδικό ?? Δηλαδη σε προιόντα που εχουν ήδη πχ 40-50-60% δεχεται κ το μειον 20% ?

Ναι, δέχεται τον κωδικό, για όλα τα ρούχα!

Αυτή τη στιγμή αξίζει να χρησιμοποιήσεις gymbucks, γιατί θα είναι περίπου -50%, αλλά αν δεν έχεις, το -20% είναι καλύτερο από το τίποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ θα ήθελες για αλλες μαρκες οχι τιμπερλαντ μονο 25ευρω για σετακι φορμας αρα καλά το πηρες! με γιες σας!

Eυχαριστούμε :)

αχχχχχχχχχχχ

καλά αν μου κόψουν τις ιντερνετικές αγορες.....

θα τους βαλω μπουρλώτο κ μετά θα πεσω σε κατάθλιψη....

:(:(

Χα χα!!!

Πώς σας φαίνεται; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180665802022&ssPageName=ADME:B:WNASIF:GB:1123#ht_1838wt_952

Α! Τα παπουτσάκια είναι super!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/220685094959?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι, δέχεται τον κωδικό, για όλα τα ρούχα!

Αυτή τη στιγμή αξίζει να χρησιμοποιήσεις gymbucks, γιατί θα είναι περίπου -50%, αλλά αν δεν έχεις, το -20% είναι καλύτερο από το τίποτα.

Α ωραια κ εννοειτε τζιμπακς + κωδικό 20% δεν γινεται σωστα???

Διαφημίσεις

Ε ναι καλα εννοειτε οτι δεν θα γινοταν χαχα

ρητορικά ρωτουσα για να δω αν τα εμπεδωσα

σε ευχαριστω πολυ! :D

καλαμαρακιιιιιι δεν εχεις ξαναπαρει απο τζιμπορι προφανως ε? ωραια, τωρα που τα εμπεδωσες εισαι ενα βημα πριν τη... καταστροφη!!!! χαχαχα

εγω δε ψωνισα ακομα... μονο αυτα που ειχα παρει απο κρειζι8... περιμενω μπας και τα βγαλει πιο φθηνα ακομα...........

το fragrancedirect ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομα............ για 2 αντικειμενα! ελεος.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλαμαρακιιιιιι δεν εχεις ξαναπαρει απο τζιμπορι προφανως ε? ωραια, τωρα που τα εμπεδωσες εισαι ενα βημα πριν τη... καταστροφη!!!! χαχαχα

εγω δε ψωνισα ακομα... μονο αυτα που ειχα παρει απο κρειζι8... περιμενω μπας και τα βγαλει πιο φθηνα ακομα...........

το fragrancedirect ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομα............ για 2 αντικειμενα! ελεος.....

χαχαχα

μπα ειμαι τοσο πληρης απο ρουχα .....δεν παει αλλο!

Τωρα για την γιορτη της οποιος με ρωτησε ειπα παιχνιδια θελουμε ρουχα εχουμε.

Αν λεω .....αν πεσω στη λουμπα θα πεσω μετά τα χριστουγεννα !

Δεν σου εστειλαν εμειλ επιβεβαιωσης παραγγελίας ? Τι έγινε?

τι μαγειρευω σημερα??? βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιι:rolleyes::rolleyes:

σιχτηρ....φοβαμαι να απανταω απο εκει τωρα χαχχαχαχχαχα

εμα κιτρινη καρτα γιατι ειπα πως να καθαρισει τα ρουχαλακια?

οφουυυυυυυυυυυ

δε ξερω τιμες ΣΜ , συμφερουν απο το γερμανικο?????

στις ποσες κιτρινες χωρις ποντους καιγομαστε? η δε τρεχει τιποτα?

και εγω πληρης ειμαι καλαμαριδιο αλλα το ροζ/κοκκινο καρο το χτυπησα χαχαχαχχαχαα

αντε μη βαλω να κανουμε στατιστικο ποσες το βλεπουν ροζε χαχαχαχχαχαχα

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300601799341&ssPageName=ADME:B:BCA:GB:1123

σιχτηρ....φοβαμαι να απανταω απο εκει τωρα χαχχαχαχχαχα

εμα κιτρινη καρτα γιατι ειπα πως να καθαρισει τα ρουχαλακια?

οφουυυυυυυυυυυ

δε ξερω τιμες ΣΜ , συμφερουν απο το γερμανικο?????

στις ποσες κιτρινες χωρις ποντους καιγομαστε? η δε τρεχει τιποτα?

και εγω πληρης ειμαι καλαμαριδιο αλλα το ροζ/κοκκινο καρο το χτυπησα χαχαχαχχαχαα

αντε μη βαλω να κανουμε στατιστικο ποσες το βλεπουν ροζε χαχαχαχχαχαχα

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300601799341&ssPageName=ADME:B:BCA:GB:1123

Ε μα και εσυ βλεπεις οτι δεν υπάρχει tolerance.... χαχαχα να μιλάς μονο οταν εχεις κάτι να πεις για το θεμα....οχι για την μπουγάδα!!

Τα υπολοιπα εδώ!!

Εγω κυλισα χτες ...... για αυτο λεω ειμαι υπερπλήρης!

Πηρα απο την μις Νιβ

http://www.ebay.co.uk/itm/360396542937?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3321wt_1270

και αυτο....

http://www.ebay.co.uk/itm/110737795832?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3223wt_1270

Ελπιζω να ειναι τα τελευταια μου τζιμποράκια....για φέτος τουλάχιστον, για 2012....δεν παιρνω ορκο χαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Γατούλα έφαγες κάρτα; Για αυτό εγώ και τις αγορές που θα κάνω εδώ θα τις γράφω...βαρέθηκα πια από εκεί να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας!

Εχει πάρει καμία φουστίτσα απο το τζιμπόρι;Πως είναι το ύψος τους και το μέγεθος γενικότερα;

Η μικρή μου κλείνει τα 3 τέλος Νοέμβρη...το 3 ή το 4 είναι το νούμερο μας σε φούστα; Αν και εμένα μου αρέσουν κοντούλες οι φουστίτσες αλλά φοβάμαι μήπως δε θα μας κάνουν στη μέση-κοιλίτσα...

Καλημέρα κορίτσια:D

Τι καταπληκτικά ρούχα αγοράσατε όλες για τις πιτσιρίκες σας...καλοφόρετα:D

Σας ζηλεύω...εγώ ψάχνω πουλοβεράκια για τον μικρό και μου φαίνονται τελείως άχαρα:(

Τελικά τα κοριτσίστικα έχουν άλλη χάρη;)

γατούλα...εγώ το βλέπω σκούρο ρόζ...όχι κόκκινο το φορεματάκι:tongue:

ΧΑΧχαχαχαχα η στολή ειναι πολύ ωραια!

κ τα παντοφλάκια επισης αν και δεν θα επαιρνα ασπρο....θα φοβομουν οτι θα γαριάσει ευκολα κ θα λερωνεται ευκολα

α το τελευταιο μνμ δε βγηκε?

θενκς γκοντ το βλεπει και αλλος στο ροζ χαχαχαχα

φουστιτσες

στην Α με 13 παρα κατι και 95π, το 3 μας ειναι καλο και καποια μας πεφτουν!

το 4αρι του χρονου

α το τελευταιο μνμ δε βγηκε?

θενκς γκοντ το βλεπει και αλλος στο ροζ χαχαχαχα

φουστιτσες

στην Α με 13 παρα κατι και 95π, το 3 μας ειναι καλο και καποια μας πεφτουν!

το 4αρι του χρονου

αρα εγώ με 15κιλα κ 99 ποντους ειμαι οκ στο 4αρι σωστα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...