Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

http://www.jjbsports.com

Καλά τώρα μόλις το είδα αυτό. Δεν είναι κακές οι τιμές του...

Στο ebay ψάχνω για παπούτσια που θα φορέσει ο μπέμπης τώρα που θα περπατήσει ως fisrt shoes? Ψάχνω λευκά για τη βάφτιση γιατί τελικά αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τί σόλα έχει; Είναι pram shoes ή first shoes?

Αν κατάλαβα καλά είναι αγκαλιας με δερμάτινο πάτο

Ποιο πήρες;

Αυτο !!!Και να φανταστείς είναι κ ψηλή η μικρή για την ηλικία της:cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aυτό νομίζω κι εγώ. Κάνει για τώρ απου θα περπατήσει; Του εστειλα μνμ αλλά δεν εχει απαντησει...

Πάντως για το φορεμα μου κάνει εντύπωση γιατί έχει 100% θετικά σχόλια και εχει πουλησει πάνω από 1000 φορέματα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μη μου πεις ότι έχεις παραγγείλει ήδη και τη κόκκινη καπαρντίνα;

Δεν γράφεις ένα μήνυμα στον πωλητή μήπως έγινε λάθος;Της είδες την ετικέτα;είναι όντως 2-3;

Aυτό νομίζω κι εγώ. Κάνει για τώρ απου θα περπατήσει; Του εστειλα μνμ αλλά δεν εχει απαντησει...

Πάντως για το φορεμα μου κάνει εντύπωση γιατί έχει 100% θετικά σχόλια και εχει πουλησει πάνω από 1000 φορέματα

Μέχρι να περπατήσει μόνος του χωρίς να τον κρατάς μπορείς να του τα φοράς!Εξάλλου δε θα τα φοράει κ στην παιδική χαρά ;)

Παντως για κανονικο παπουτσάκι δοκιμασε το πρώτα, δες το από κοντα πως κάθεται στο πόδι κ μετά πάρτο από ίντερνετ!

Η μονη περίπτωση το φόρεμα να ειναι σωστό νούμερο είναι, αν το στυλ του ειναι ως τον αστράγαλο:roll::roll:

Μη μου πεις ότι έχεις παραγγείλει ήδη και τη κόκκινη καπαρντίνα;

Δεν γράφεις ένα μήνυμα στον πωλητή μήπως έγινε λάθος;Της είδες την ετικέτα;είναι όντως 2-3;

Ω ναι!!!!!!

Πήρα και την καπαρτίνα!!!!!!!

Η ετικέτα γράφει 2-3 χρονών ...θα δω στις κριτικες αν γραφουν τίποτα για τα νούμερα..

επάνω στο φόρεμα γράφει κάτι ?? ηλικία, ύψος, νούμερο ??

θα σου πρότεινα να του στείλεις ένα μειλ ρωτώντας τον ευγενικά μήπως σου έστειλε λάθος νούμερο ή αν το size chart (που δεν αναφέρει πουθενά παρεμπιπτόντως, να το τονίσεις αυτό, όπως και τό ότι θεώρησες αφού δεν έχει δικό του size chart είναι αυτό που ισχύει γενικώς για τα Αγγλικά παιδικά νούμερα) γιατί συγκρίνοντάς το με άλλα ρούχα που έχεις στο ίδιο νούμερο της κόρης σου είναι τεράστιο

μην του ζητήσεις κάτι προς το παρόν γράψε μόνο Please advice και βλέπεις τι θα σου πει (θεωρώντας πάντα ότι δεν σου έστειλε λάθος νούμερο)

αν σου έστειλε λάθος νούμερο το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό του και πληρώνει τα πάντα μέχρι να λάβεις το νούμερο που είχες παραγγείλει εξαρχής και να του επιστρέψεις αν θέλει το λάθος

edit τώρα είδα ότι γράφει το σωστό νούμερο επάνω οπότε παίξτο κινέζα ξανθιά και ρώτα αυτό που σου γράφω

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

επάνω στο φόρεμα γράφει κάτι ?? ηλικία, ύψος, νούμερο ??

θα σου πρότεινα να του στείλεις ένα μειλ ρωτώντας τον ευγενικά μήπως σου έστειλε λάθος νούμερο ή αν το size chart (που δεν αναφέρει πουθενά παρεμπιπτόντως, να το τονίσεις αυτό, όπως και τό ότι θεώρησες αφού δεν έχει δικό του size chart είναι αυτό που ισχύει γενικώς για τα Αγγλικά παιδικά νούμερα) γιατί συγκρίνοντάς το με άλλα ρούχα που έχεις στο ίδιο νούμερο της κόρης σου είναι τεράστιο

μην του ζητήσεις κάτι προς το παρόν γράψε μόνο Please advice και βλέπεις τι θα σου πει (θεωρώντας πάντα ότι δεν σου έστειλε λάθος νούμερο)

αν σου έστειλε λάθος νούμερο το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό του και πληρώνει τα πάντα μέχρι να λάβεις το νούμερο που είχες παραγγείλει εξαρχής και να του επιστρέψεις αν θέλει το λάθος

edit τώρα είδα ότι γράφει το σωστό νούμερο επάνω οπότε παίξτο κινέζα ξανθιά και ρώτα αυτό που σου γράφω

Σ ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Λοιπόν το μέτρησα κ στο μηκος είναι 11 εκ πιο μακρύ και 8 εκ πιο φαρδύ στο στήθος από ένα λαπέν αντίστοιχης ηλικίας ...

Επάνω στην ταμπέλα δε λέει διαστάσεις ύψος-κιλά...μόνο 2-3 χρονων!!!

Αυτό που μπορω να σκεφτώ αν όλοι οι υπόλοιποι πελατες ηταν ευχαριστημένη είναι οτι έγινε λάθος στο ταμπελάκι κ είναι για 3-4..το επόμενο νούμερο δηλαδή...

Κατα τα άλλα είναι τέλειο το φόρεμα το ύφασμα είναι ταφτάς κ πολύ καλοραμμένο

Στα αγγλικα δεν είμαι πολύ καλή :oops::oops: πως να του το γράψω περίπου ?

http://www.jjbsports.com

Καλά τώρα μόλις το είδα αυτό. Δεν είναι κακές οι τιμές του...

Στο ebay ψάχνω για παπούτσια που θα φορέσει ο μπέμπης τώρα που θα περπατήσει ως fisrt shoes? Ψάχνω λευκά για τη βάφτιση γιατί τελικά αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τί σόλα έχει; Είναι pram shoes ή first shoes?

Ειναι αγκαλιας. Δεν κανουν για περπατημα.

...

Κατα τα άλλα είναι τέλειο το φόρεμα το ύφασμα είναι ταφτάς κ πολύ καλοραμμένο...

Κοριτσακι πολυεστερας ειναι;

Κοριτσακι πολυεστερας ειναι.

To ξέρω....Νομίζω οτι η λέξη ''ταφτας '' περιγραφει τον τρόπο υφανσης κ οχι το υλικό...Γι αυτό λέμε κ ''μεταξωτός ταφτάς''

Εδώ π.χ λέει ''πολυεστερ ταφτάς''

To ξέρω....Νομίζω οτι η λέξη ''ταφτας '' περιγραφει τον τρόπο υφανσης κ οχι το υλικό...Γι αυτό λέμε κ ''μεταξωτός ταφτάς''

Εδώ π.χ λέει ''πολυεστερ ταφτάς''

Για να κερδισουν οι απατεωνες "βαφτιζουν " οπως θελουν τα υφασματα ή οτι αλλο πουλανε. Οπως λέμε pu leather!

Ειναι πιθανο να το βρεις και σαν "κατι" ταφτα αλλά ο ταφτας ειναι μεταξωτο υφασμα.

http://gr.texsite.info/%CE%A4%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%AC%CF%82

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%AC%CF%82

http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=78&w=70

Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ομορφο. Ελπιζω να βρεις ακρη με το μεγεθος.

Διαφημίσεις

Try this:

" Dear so and so,

I'd like to thank you for your fast dispatch of the dress I purchased on INSERT DATE OF PURCHASE.

The dress is beautiful, just like the one in the photo, but there is a (not so slight) problem: it's huge! I ordered a size 2-3 but the one I received is more like a 5-6, even though the tag says size 2-3.

As a matter of fact, the sizing of this dress is so incompatible with standard UK sizing charts for children's clothing, it's off by eleven cm in length and eight in chest width.

As you can understand, I will have to return the dress as it's obvious that the sizing is wrong. I would also like to kindly ask you if you can check the measurements with the other (identical) dresses in size 2-3 and let me know.

I look forward to your response.

Bests, "

Για να κερδισουν οι απατεωνες "βαφτιζουν " οπως θελουν τα υφασματα. Οπως λέμε pu leather!

Tαφτας ειναι το μεταξωτο υφασμα.

http://gr.texsite.info/%CE%A4%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%AC%CF%82_(1)

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%AC%CF%82

http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=78&w=70

Κατάλαβα!

εγώ πάντως για πολυστερ το αγόρασα,δεν παραπλανήθηκα!Απλως ολα τα υφάσματα αυτης της ύφανσης εγω τα έλεγα ταφτά...

Try this:

" Dear so and so,

I'd like to thank you for your fast dispatch of the dress I purchased on INSERT DATE OF PURCHASE.

The dress is beautiful, just like the one in the photo, but there is a (not so slight) problem: it's huge! I ordered a size 2-3 but the one I received is more like a 5-6, even though the tag says size 2-3.

As a matter of fact, the sizing of this dress is so incompatible with standard UK sizing charts for children's clothing, it's off by eleven cm in length and eight in chest width.

As you can understand, I will have to return the dress as it's obvious that the sizing is wrong. I would also like to kindly ask you if you can check the measurements with the other (identical) dresses in size 2-3 and let me know.

I look forward to your response.

Bests, "

Mallo σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!:P:p

Θα το στείλω κ βλέπουμε:rolleyes:

Αν δε γίνει τίποτα θα το δώσω στη μοδίστρα!

Κατάλαβα!

εγώ πάντως για πολυστερ το αγόρασα,δεν παραπλανήθηκα!Απλως ολα τα υφάσματα αυτης της ύφανσης εγω τα έλεγα ταφτά...

Χαιρομαι που μιλαμε ολοι την ιδια γλωσσα και καταλαβαινομαστε! :rolleyes:

Ποιος σου ειπε οτι παραπλανηθηκες; Εγω εκανα την επισημανση μην τυχον και καποια αλλη κοπελα εψαχνε μεταξωτο φορεμα και εκανε λαθος αγορα.

Οπως σου εγραψα και παραπανω ειναι πολυ ομορφο. Ελπιζω να βγαλεις ακρη με το μεγεθος. Με γεια σας.

Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα?

Ό,τι και να μαζέψει η μοδίστρα, θα είναι δυσανάλογο με το μέγεθός της.

Χάρισέ το και πάρε ένα άλλο, πιο μικρό. Το ίδιο, έστω, αρκεί να του ζητήσεις να σου στείλει exact measurements και να μην σε χρεώσει μεταφορικά αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...