Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ βρε κορίτσι αλλά τον έχω δει αυτόν τον πωλητη και δεν έχει 27άρι πέδιλο ή τουλάχιστον κάποιο να μου αρέσει.

Τα παπά είναι για τη βαφτιστήρα to be?Ωραία είναι!Με γεια της!

Θα περιμένω μήπως ξέρει η χατζίκο να μου πει.

Άμα θες να σου μετρήσω, αλλά εμείς πήραμε 29 και 30.

να ρωτησω κατι, ψαχνω να βρω συγκεκριμενο ζευγαρι γυαλια γιατι μου τα εσπασε δις η ζουζουνα μου και εδω τα εχει με 13 ευρω μτφ για ελλαδα, αλλα στελνει με Federal Express Service

αμερικη δεν ειναι? αρα εχει φοβο τελωνειου......

μηπως ξερετε κανενα ευρωπαικο σαιτ?

D&G ψαχνω............

ΕΝΤΙΤ ΒΡΗΚΑ 2 ΣΑΙΤ!!!!!!!!

Πες Ιριδάκι !!!!!!

Θέλω γυαλιά :-(:sad:

Το καμάρι μου μου τα έσπασε. Δεύτερη φορά το ίδιο σχέδιο.:-(:sad:

Tom Ford Raquel

Για ρίξτε καμιά ιδέα που να κοιτάξω, γιατί εδώ οι τιμές είναι τέρμα ταβάνι........

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άμα θες να σου μετρήσω, αλλά εμείς πήραμε 29 και 30.

Πες Ιριδάκι !!!!!!

Θέλω γυαλιά :-(:sad:

Το καμάρι μου μου τα έσπασε. Δεύτερη φορά το ίδιο σχέδιο.:-(:sad:

Tom Ford Raquel

Για ρίξτε καμιά ιδέα που να κοιτάξω, γιατί εδώ οι τιμές είναι τέρμα ταβάνι........

Πες μου οτι εσπασαν οι βραχιονες γιατι μου εσπασαν και τα δικα μου

Tom Ford μου φαινετε οτι ειναι το τρωτο τους σημειο...

και μου πηγαιναν τοσο:cry:

q1kup2.pngza5op2.png

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

Εδώ και καιρό βγάζει κάτι σαν εξανθηματα στον ποπό του που κατά καιρούς επιδεινώνονται. Η παιδίατρος μας ειπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να βάζω fucidin. Χειρότερα έγιναν...Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη σειρά earth mama μπας και φταίει to body lotion.

Tης ΑDERMA τα δοκίμασα. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Τα κορίτσια στο παρεντς στα οικολογικά πρότειναν αυτό και σκέφτομαι να το δοκιμάσω http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266?at=0/ Και σκετικά με τις πάνες να πω πως κι εγώ παμπερς χρησιμοποιούσα αρχικά τα οποία έκοψα και τα άλλαξα με babylino sensitive που δεν μυρίζουν καθόλου και συχνά πυκνά μου στέλνουν και κουπονάκια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πες μου οτι εσπασαν οι βραχιονες γιατι μου εσπασαν και τα δικα μου

Tom Ford μου φαινετε οτι ειναι το τρωτο τους σημειο...

και μου πηγαιναν τοσο:cry:

Moιάζουμε τόσο πολύ, δυστυχώς ..........

Δύο φορές το τερατάκι της τσέπης...........

BOftp3.png PzWNp3.png

tamar λίγο ελαιόλαδο δοκίμασες? είχαμε και εμεις κοκκινίλες και σπυράκια και είχα δοκιμάσει τα πάντα σε κρέμες.. μόλις τις έβαλα λίγο λαδάκι που μου είπε η μαμά μου σωθήκαμε

Έβαλα πρώτη φορά απόψε. Ίδωμεν...

Τα παιδικά all star μποτάκια (31 νούμερο δηλαδή) σε τι τιμές κυμαίνονται εδώ, γιατί τα έχει στο άμαζον 30 ευρώ και δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή...

Μια χαρά είναι. Δες μεταφορικά ωστόσο. Πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι πωλητής το amazon

Tamaraki μου κι εμεις αυτο χρησιμοποιουμε αλλα μονο για τον πωπο της μεγαλειοτατης γιατι δεν ειναι tear free και μαλλον θα την ετσουζαν τα ματακια της...κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο με πολυ ωραιο αρωμα πορτοκαλι και με βολευει πολυ η αντλια που εχει! Τωρα τελευταια πηραμε και αυτο http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Baby-Shampoo-Baby-Wash-Tear-Free-Chamomile-Vanilla-8-fl-oz-237-ml/17113?at=0 επισης πολυ καλο...κανενα απο τα 2 δεν εχει δημιουργησει ερεθισμους και τα 2 ειναι χωρις parabens...και τα 2 εχουν πολυ χαμηλο βαθμο στο www.cosmeticdatabase.com

Άρα να το αφήσω καλύτερα. Για την ηλικία του τί έπαιρνες;

Να ρωτήσω κάτι χαζό. Όσο χαμηλότερο βαθμό έχουν τόσο το καλύτερο;

tamar εχε υποψιν σου οτι το προιον αυτο (σαμπουαν-αφρολουτρο) τσουζει τα ματια.το ειχα παρει και το χρησιμοποιησα μονο σαν αφρολουτρο αλλα και παλι επειδη επαιζε και εβαζε τα χερια καμια φορα στα ματια του η πιτσιλιζοταν με το νερο και εχει πορτοκαλι καποιες φορες τον ενοχλουσε.

κορυφαια θεωρω της ιδιας εταιριας την κρεμα συγκαματος...:P

Κρεμα συγκάματος δεν την αλλάζω. WELEDA for ever! Σαμπουάν και αφρόλουτρο σε ένα όμως ευχαρίστως.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Moιάζουμε τόσο πολύ, δυστυχώς ..........

Δύο φορές το τερατάκι της τσέπης...........

Ρωτησα για αντικατασταση σημερα και μου ειπαν σε ενα μαγαζι με οπτικα 60 ευρω. Και μου ειπαν οτι θα κανουν και ενα μηνα για να ερθουν τα ανταλλακτικα.

Δεν ξερω τι να κανω, ειναι πολλα για τους βραχιονες?

q1kup2.pngza5op2.png

Ρωτησα για αντικατασταση σημερα και μου ειπαν σε ενα μαγαζι με οπτικα 60 ευρω. Και μου ειπαν οτι θα κανουν και ενα μηνα για να ερθουν τα ανταλλακτικα.

Δεν ξερω τι να κανω, ειναι πολλα για τους βραχιονες?

Που βρε ? Εμένα μου είχαν πεί ότι δεν υπάρχουν :confused::confused:

Άμα είναι να τα φτιάξω και τα δύο ζευγάρια.

BOftp3.png PzWNp3.png

Χατζικάκι ποιο σχέδιο πήρατε στα υμι; Εχεις άλλα 9άρι για να το συγκρίνεις;

Να σας πω...ρώτησα ένα πωλητή ποσα εκατοστά είναι ένα 27άρι κλαρκς πέδιλο και μου είπε 17,3....είναι οκ αυτό το περιθώριο για το 16,4εκ πόδι μας ή είναι μεγάλο λέτε; Εχουμε και 2 μήνες μέχρι να το βάλουμε βέβαια....

Χατζικάκι ποιο σχέδιο πήρατε στα υμι; Εχεις άλλα 9άρι για να το συγκρίνεις;

Να σας πω...ρώτησα ένα πωλητή ποσα εκατοστά είναι ένα 27άρι κλαρκς πέδιλο και μου είπε 17,3....είναι οκ αυτό το περιθώριο για το 16,4εκ πόδι μας ή είναι μεγάλο λέτε; Εχουμε και 2 μήνες μέχρι να το βάλουμε βέβαια....

Αυτό σε 29, είναι η πρώτη φορά που πήρα. Με βοήθησε πολύ το σάιζ τσάρτ που τύπωσα και την έβαλα να πατήσει. Δεν το δοκιμάζεις ?

Για τα κλαρκς, νομίζω ότι καλό θα είναι αν το θες για το καλοκαίρι.

BOftp3.png PzWNp3.png

Δε μπορώ να εκτυπώσω βρε χατζικάκι....άνεργη βλέπεις και δεν έχω εκτυπωτή σπίτι...:-(

Εσυ το έχεις ακόμα; Θα μπορούσες να δεις τα 16,4εκ. στο σάιζ τσαρτ πόσο βγάζει;

Δεν έχει φωτό το λινκ που έβαλες κοριτσάρα.

Διαφημίσεις

Δε μπορώ να εκτυπώσω βρε χατζικάκι....άνεργη βλέπεις και δεν έχω εκτυπωτή σπίτι...:-(

Εσυ το έχεις ακόμα; Θα μπορούσες να δεις τα 16,4εκ. στο σάιζ τσαρτ πόσο βγάζει;

Δεν έχει φωτό το λινκ που έβαλες κοριτσάρα.

Μωρέ, δεν το σκέφτηκα από πριν να στο πω, τι χαζή .........

27άρι το βλέπω, το 28 είναι είναι 17 πόντοι.

Μην νομίζεις και εγώ δεν έχω εκτυπωτή στο σπίτι, στην δουλειά το τύπωσα:rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

Τα κορίτσια στο παρεντς στα οικολογικά πρότειναν αυτό και σκέφτομαι να το δοκιμάσω http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266?at=0/ Και σκετικά με τις πάνες να πω πως κι εγώ παμπερς χρησιμοποιούσα αρχικά τα οποία έκοψα και τα άλλαξα με babylino sensitive που δεν μυρίζουν καθόλου και συχνά πυκνά μου στέλνουν και κουπονάκια!

ωραίο είναι, το έχω στο καλάθιμου να το ξαναπαραγγείλω!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρες. Πριν 3-4 μέρες έκανα μια παραγγελία στο αμαζον. Σε ένα απ τα προϊόντα αναγραφόταν in stock but may need 2 additional days to dispatch. Χθες πέρασαν και οι 2 επιπλέον μέρες και έστειλα μειλ να με ενημερώσουν, λέγοντας πως σε 10 ημερολογιακές τα χρειάζομαι. Τώρα άλλαξαν το delivery estimate σε 2/4. Έχει τύχει σε καμία να τα αποστείλουν νωρίτερα απ το estimate?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...