Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω κατι, ψαχνω να βρω συγκεκριμενο ζευγαρι γυαλια γιατι μου τα εσπασε δις η ζουζουνα μου και εδω τα εχει με 13 ευρω μτφ για ελλαδα, αλλα στελνει με Federal Express Service

αμερικη δεν ειναι? αρα εχει φοβο τελωνειου......

μηπως ξερετε κανενα ευρωπαικο σαιτ?

D&G ψαχνω............

ΕΝΤΙΤ ΒΡΗΚΑ 2 ΣΑΙΤ!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου και εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου

λοιπόν για τα κροκς (αν και καθυστερημένα:oops:) της κάνουν μια χαρά της μικρής θα έλεγα ότι της πέφτουν και λίγο μεγάλα προς το παρόν, τώρα είναι ανάμεσα στο 25 με 26 (έχει 16 εκ. πόδαρ :D) θα έλεγα ότι έχει περιθώριο 0,5 εκ μπροστά και άλλο τόσο πίσω

(εννοείται ότι δεν τα βγάζει από τα πόδια της την πρώτη μέρα ήθελε να κοιμηθεί με αυτά :shock::shock:)

παρέλαβα και χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές μέρες τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων ότι καθαρίζουν, καθαρίζουν σίγουρα, απλά η μυρουδιά που αφήνει στο τέλος δεν είναι και το καλλίτερο μου (βέβαια εμένα με ενοχλούσε και η μυρουδιά από τις ταμπλέτες καλγκονιτ που αγόραζα οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης) :D:D

επίσης πήρα και αυτό το υγρό σαπούνι για τα χέρια μια χαρά είναι η μυρουδιά του, και το μπουκάλι δεν είναι από πολύ λεπτό πλαστικό οπότε αντέχει στην κακομεταχείριση του τέκνου :D:D τώρα κατά πόσο είναι Antibacterial που λέει ......δεν έχω κανένα τρόπο να το ξέρω

αυτά.........:D:D καλημερούδια σας !!!

Εγώ πάντως κόρίτσια πήγα προχθές τρίτη στο σουπερ μάρκετ Βασίλαγας.....κ κόντεψα να φύγω με εγκεφαλικό από εκει.

Οι τιμές του σε σχέση με τα αλλα σουπερ μειωμένες από 40 εως 60%....

Παράδειγμα.... ταμπλέτες φέρυ οι 78 παστίλιες ... κάθεστε?? 11.39ευρώ....ω ναι ναι ενώ από αμαζον που πήρα τάχα μου τις φτηνές οι 51 παστίλιες 11ευρώ κάτι...η κοκα κόλα δυο λιτρων 1.26ευρώ , χαρτικά χαρτοπετσέτες κάτω στα 3ευρώ οι δεκάδα, τα σιφ σε χαμηλότερη τιμή κ από αμαζον χε χε τα ντετολ επίσης

τα απορυπαντικά ολα τα γνωστά, τα φερυ, τα μαλακτικά....Λενορ 2 λιτρων 3,35ευρώ.....ναι ναι επαθα συγκοπή, ειχε το μαλακτικό μας το σαμερ μπριζ....στο τσακ ήμουν να παρω αλλες δυο εξάδες χαχαχαχα

ααααα

και έχει κ μωρομάντηλα τα γνωστά παμπερς κτλπ αλλά τι άλλο έχει??

Εχει κ τα huggies χαχαχα από 1.10 εως 1.47 ευρώ το τεμάχιο

πχ αυτά στα 1.20ευρω

αυτά στα 1.10ευρώ

και αυτά στα 1.47 ευρώ

sanex στα 2ευρώ τα 750μλ http://www.amazon.co.uk/Sanex-Shower-Dermo-Sensitive-85293/dp/B0017IMP70/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021412&sr=1-1

carex στα 1.20ευρώ http://www.amazon.co.uk/Carex-Shower-Original-83079-500ml/dp/B0017IRLBK/ref=sr_1_6?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021472&sr=1-6

elvive σαμπουάν στα 2.20ευρώ http://www.amazon.co.uk/ELVIVE-SPOO-TRIPLE-RESIST-400ML/dp/B0055TF5Y2/ref=sr_1_5?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021519&sr=1-5

εκανα λογαριασμό 100ευρώ κ στο αλλο σουπερ θα ήθελα τουλάχιστον +60-70ευρώ.

Θα επανέλθω με τιμές....να σας μέινει το στόμα ανοιχτό!!

Εγώ πάντως κόρίτσια πήγα προχθές τρίτη στο σουπερ μάρκετ Βασίλαγας.....κ κόντεψα να φύγω με εγκεφαλικό από εκει.

Παράδειγμα.... ταμπλέτες φέρυ οι 78 παστίλιες ... κάθεστε?? 11.39ευρώ....ω ναι ναι ενώ από αμαζον που πήρα τάχα μου τις φτηνές οι 51 παστίλιες 11ευρώ κάτι...η κοκα κόλα δυο λιτρων 1.26ευρώ , χαρτικά χαρτοπετσέτες κάτω στα 3ευρώ οι δεκάδα, τα σιφ σε χαμηλότερη τιμή κ από αμαζον χε χε τα ντετολ επίσης

τα απορυπαντικά ολα τα γνωστά, τα φερυ, τα μαλακτικά....Λενορ 2 λιτρων 3,35ευρώ.....ναι ναι επαθα συγκοπή, ειχε το μαλακτικό μας το σαμερ μπριζ....στο τσακ ήμουν να παρω αλλες δυο εξάδες χαχαχαχα

ααααα

πχ αυτά στα 1.20ευρω

αυτά στα 1.10ευρώ

και αυτά στα 1.47 ευρώ

sanex στα 2ευρώ τα 750μλ http://www.amazon.co.uk/Sanex-Shower-Dermo-Sensitive-85293/dp/B0017IMP70/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021412&sr=1-1

carex στα 1.20ευρώ http://www.amazon.co.uk/Carex-Shower-Original-83079-500ml/dp/B0017IRLBK/ref=sr_1_6?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021472&sr=1-6

elvive σαμπουάν στα 2.20ευρώ http://www.amazon.co.uk/ELVIVE-SPOO-TRIPLE-RESIST-400ML/dp/B0055TF5Y2/ref=sr_1_5?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1333021519&sr=1-5

Kalamaraki στην αλλη ενοτητα με τα super market εχουμε γραψει κατα καιρους. Εχει απιστευτες τιμες! Ανηκει στην αλυσιδα 3bmarkets και το φυλλαδιο ειναι αυτο.

Εχει παμπερς 5 νουμερο ta 54 τεμαχια στα 9,30!

Αν κοιταξεις δε, οδοντοκρεμες οδοντοβουρτσες, εκει να δεις τιμες!

Ειναι μια αλυσιδα κατστηματων οπου ο καθε καταστηματαρχης για να συμμετεχει στον ομιλο οφειλει να προμηθευεται καποια προίοντα απ'ευθειας απο τα εργοστασια παραγωγης στην Ευρωπη και μετα τα πηγαινει στις κεντρικες αποθηκες του Βασιλαγα στη Θεσ/νικη. Απο κει διανεμονται σε ολα τα καταστηματα ανα την Ελλαδα χωρις μεσαζοντες!

Διαφημίσεις

Kalamaraki στην αλλη ενοτητα με τα super market εχουμε γραψει κατα καιρους. Εχει απιστευτες τιμες! Ανηκει στην αλυσιδα 3bmarkets και το φυλλαδιο ειναι αυτο.

Εχει παμπερς 5 νουμερο ta 54 τεμαχια στα 9,30!

Αν κοιταξεις δε, οδοντοκρεμες οδοντοβουρτσες, εκει να δεις τιμες!

Ειναι μια αλυσιδα κατστηματων οπου ο καθε καταστηματαρχης για να συμμετεχει στον ομιλο οφειλει να προμηθευεται καποια προίοντα απ'ευθειας απο τα εργοστασια παραγωγης στην Ευρωπη και μετα τα πηγαινει στις κεντρικες αποθηκες του Βασιλαγα στη Θεσ/νικη. Απο κει διανεμονται σε ολα τα καταστηματα ανα την Ελλαδα χωρις μεσαζοντες!

ααααα

πχ αυτά στα 1.20ευρω

αυτά στα 1.10ευρώ

και αυτά στα 1.47 ευρώ

Εχω ψωνισει αρκετες φορες ειδηκα το καλοκαιρι που πηγαινω στην Χαλκιδικη με βολευει. Περνω απορυπαντικα και τετοιου ειδους προιοντα. Αναψυκτικα δοκιμασα μια φορα αλλα δεν μου αρεσαν παρολο που ηταν γνωστης εταιριας.Δεν ξερω αλλα βαση της δικης μου γευσης ηταν τελειως διαφορετικα αλλα προς το χειροτερο.

Παντως αυτο που λες καλαμαρακι σε συγκριση με αλλα super στα ιδια ψωνια εχεις μια διαφορα 50 ευρω:confused:

q1kup2.pngza5op2.png

Ρε συ αννα μου το έλεγαν καιρό οι γνωστοί μου αλλά δεν πίστευα ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά!! Κ μιλάμε φθηνότερα κ από αμαζον !!

Eγω ψωνιζω απο ενα μαγαζι μακρια απο την Καβαλα, επιστρεφοντας απο τη δουλεια. Μαζευω παραγγελιες απο ολη τη γειτονια! :D

Μπραβο τους που καταφεραν και εχουν εξαλειψει μεσαζοντες!

Dimitrab αν δοκιμασεις κοκα κολα σε 5 διαφορετικες χωρες θα δεις οτι εχουν διαφορετικη γευση μεταξυ τους! Φανταζομαι οτι εχει να κανει με τις πρωτες υλες μιας και η συνταγη ειναι αυστηρα παντα η ιδια.

Eγω ψωνιζω απο ενα μαγαζι μακρια απο την Καβαλα, επιστρεφοντας απο τη δουλεια. Μαζευω παραγγελιες απο ολη τη γειτονια! :D

Dimitrab αν δοκιμασεις κοκα κολα σε 5 διαφορετικες χωρες θα δεις οτι εχουν διαφορετικη γευση μεταξυ τους! Φανταζομαι οτι εχει να κανει με τις πρωτες υλες μιας και η συνταγη ειναι αυστηρα παντα η ιδια.

Θα συμφωνήσω κ την ισπανική που είχα πιει ήταν ένα κλικ διαφορετική! Βρήκα πάντως την κίκη κ θα πηγαίνουμε μαζί μια φορά το μήνα χο χο χο

σου λέω κοιτούσα τις τιμές κ παθαίνα εγκεφαλικό...

απο ποιο?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο κατάστημα από πολλά μέλη.

Κάνουν απευθείας εισαγωγή από διάφορες χώρες της ΕΕ (κυρίως Βουλγαρία, Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία) επώνυμα προιόντα και οι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες. Επίσης έχει ελληνικά προιόντα, λ.χ. πολύ συχνά έχει τυριά Κολλιός σε καλλές τιμές, το μικρά μπουκαλάκια Βίκος με 10 λεπτά κλπ. Τα αρνητικά του είναι οτί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις, λ.χ. αν έχεις κόλλημα με κάποιο σαμπουάν, απορρυπαντικό κλπ δεν ξέρεις αν θα το βρεις, το μονο σίγουρο είναι ότι θα έχει κάποιες οδοντόκρεμες κάποιας μαρκας, σαμπουάν κάποιας αλλης, αλλά πρέπει να πας στο καταστημα για να μάθεις ποιάς. Με συγχίζουν επίσης που πρέπει να αφήνεις την τσάντα σου στην είσοδο (μπαίνεις μόνο με το πορτοφόλι και το κινητό σου), έχω μαλλώσει αρκετές φορές μαζί τους. Επίσης καλό είναι να ρίχνεται καμιά ματιά στις ημερομηνίες λήξης λ.χ. αγόρασα αποσμητικό για τα πόδια scholl με 1 ευρώ το οποίο είχε λήξη το Φεβρουάριο 2012, ενώ στο hondo το πουλάνε το ίδιο με 7,5 ευρω και ημερομηνία λήξης Μάιο 2012. Βέβαια σε αποσμητικό ποδιών δεν έχω πρόβλημα με το ληγμένο ή εάν θα λήξη σε 2 μήνες, αλλά γενικά θέλει λίγη προσοχή. Τα αλκοολουχα ποτά έχουν ελληνική πράσινη σφραγίδα και είναι ελληνικά αλλά δεν έχουν αυτό το πλαστικό που έχουν τα ποτά που αγόραζα σε αλλλα σ/μ.

Εχω δοκιμασει αναψυκτικα και στην Αμερικη και σε αλλες χωρες τις Ευρωπης και διαφερουν αλλα η πορτοκαλαδα φαντα και το σπραιτ που δοκιμασα στο βασιλαγα ηταν χαλια για τη δικη μου γευση παντα ομως:).

Γι'αυτο και δεν ξαναπηρα αλλα αγοραζω πολλα αλλα προιοντα που συμφερουν παρα πολυ;)

q1kup2.pngza5op2.png

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

Εδώ και καιρό βγάζει κάτι σαν εξανθηματα στον ποπό του που κατά καιρούς επιδεινώνονται. Η παιδίατρος μας ειπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να βάζω fucidin. Χειρότερα έγιναν...Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη σειρά earth mama μπας και φταίει to body lotion.

Tης ΑDERMA τα δοκίμασα. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Tamaraki μου κι εμεις αυτο χρησιμοποιουμε αλλα μονο για τον πωπο της μεγαλειοτατης γιατι δεν ειναι tear free και μαλλον θα την ετσουζαν τα ματακια της...κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο με πολυ ωραιο αρωμα πορτοκαλι και με βολευει πολυ η αντλια που εχει! Τωρα τελευταια πηραμε και αυτο http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Baby-Shampoo-Baby-Wash-Tear-Free-Chamomile-Vanilla-8-fl-oz-237-ml/17113?at=0 επισης πολυ καλο...κανενα απο τα 2 δεν εχει δημιουργησει ερεθισμους και τα 2 ειναι χωρις parabens...και τα 2 εχουν πολυ χαμηλο βαθμο στο www.cosmeticdatabase.com

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

tamar εχε υποψιν σου οτι το προιον αυτο (σαμπουαν-αφρολουτρο) τσουζει τα ματια.το ειχα παρει και το χρησιμοποιησα μονο σαν αφρολουτρο αλλα και παλι επειδη επαιζε και εβαζε τα χερια καμια φορα στα ματια του η πιτσιλιζοταν με το νερο και εχει πορτοκαλι καποιες φορες τον ενοχλουσε.

κορυφαια θεωρω της ιδιας εταιριας την κρεμα συγκαματος...:P

και για να μην ειμαι εκτος αυτο σας φαινεται καλη τιμη? δεν εχω χρονο να παω notos να κοιταξω ποσο εχουν

http://www.ebay.co.uk/itm/Brabantia-Size-C-Cotton-Green-Patterned-Ironing-Board-Cover-124cm-x-45cm-/330688604251?pt=UK_Ironing_Boards_Covers&hash=item4cfe93a85b

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

tamar εχε υποψιν σου οτι το προιον αυτο (σαμπουαν-αφρολουτρο) τσουζει τα ματια.το ειχα παρει και το χρησιμοποιησα μονο σαν αφρολουτρο αλλα και παλι επειδη επαιζε και εβαζε τα χερια καμια φορα στα ματια του η πιτσιλιζοταν με το νερο και εχει πορτοκαλι καποιες φορες τον ενοχλουσε.

κορυφαια θεωρω της ιδιας εταιριας την κρεμα συγκαματος...:P

και για να μην ειμαι εκτος αυτο σας φαινεται καλη τιμη? δεν εχω χρονο να παω notos να κοιταξω ποσο εχουν

http://www.ebay.co.uk/itm/Brabantia-Size-C-Cotton-Green-Patterned-Ironing-Board-Cover-124cm-x-45cm-/330688604251?pt=UK_Ironing_Boards_Covers&hash=item4cfe93a85b

Απο lidl ειχα παρει σιδεροπανο αν θυμαμαι καλα στα 7 ευρω και μου βγηκε και πολυ καλο

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...