Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ταμαράκι μου πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να κόψετε την πάνα θα έχετε το πρόβλημα, το ίδιο πάθαινε και η Ε. και πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα, με κάποια προϊόντα έδειχνε για λίγο να βελτιώνεται η κατάσταση και μετά πάλι τα ίδια :-(:sad: (το καλοκαίρι πάντως και το μπάνιο στην θάλασσα φαίνεται να βελτιώνει την κατάσταση)

αν χρησιμοποιείς παμπερς εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις για λίγο την μάρκα δοκιμαστικά και βλέπεις,με τις λιμπέρο στην Ε. το πρόβλημα φάνηκε να ελαττώνεται, επίσης ποοοολύ καλό στέγνωμα στην περιοχή.

όταν έκοψε την πάνα η Ε. εξαφανίστηκαν και τα σπυράκια δια μαγείας :?:?

Nαι ε; Μας είπε οτι μπορεί να είναι λόγω πάνας αλλά το απέκλεισα και γιατί είναι καλά τα pampers και γιατί αν ήταν λόγω πάνας θα ήταν πάντα φουντωμένη η περιοχή. Εν τούτοις όπως είπες κι εσύ άλλοτε βελτιώνεται κι άλλοτε φουντώνουν πάλι. Πάντως το παιδί δεν φαίνεται να ενοχλείται. Ούτε φαγούρα ούτε τίποτα.

Συνεπώς απλά το παίρνουμε απόφαση.

Λίμπερο είχα δοκιμάσει όταν γεννήθηκε ο μπέμπης και δεν μου άρεσαν καθόλου! Θα ξαναπάρω όμως μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ βρε κορίτσι αλλά τον έχω δει αυτόν τον πωλητη και δεν έχει 27άρι πέδιλο ή τουλάχιστον κάποιο να μου αρέσει.

Τα παπά είναι για τη βαφτιστήρα to be?Ωραία είναι!Με γεια της!

Θα περιμένω μήπως ξέρει η χατζίκο να μου πει.

:rolleyes::rolleyes: δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις βρε :D:D ρώτα εσύ αν έχει κάποιο στο νούμερο που θές

(μια ερώτηση δεν κόστισε ποτέ τίποτα ούτε σου δημιουργεί την...υποχρέωση να αγοράσεις ;))

Nαι ε; Μας είπε οτι μπορεί να είναι λόγω πάνας αλλά το απέκλεισα και γιατί είναι καλά τα pampers και γιατί αν ήταν λόγω πάνας θα ήταν πάντα φουντωμένη η περιοχή. Εν τούτοις όπως είπες κι εσύ άλλοτε βελτιώνεται κι άλλοτε φουντώνουν πάλι. Πάντως το παιδί δεν φαίνεται να ενοχλείται. Ούτε φαγούρα ούτε τίποτα.

Λίμπερο είχα δοκιμάσει όταν γεννήθηκε ο μπέμπης και δεν μου άρεσαν καθόλου! Θα ξαναπάρω όμως μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα.

δεν έχει να κάνει με το πόσο καλή είναι η πάνα δυστυχώς, είναι στο δέρμα του παιδιού, ξέρω περίπτωση που τα παμπερς του δημιουργούσαν πρόβλημα και με τις άλλες μάρκες (ακόμα και άγνωστες ήταν οκ)

και εγώ πάντως μέχρι περίπου 2,5 χρονών παμπερς της έβαζα μετά δοκίμασα τις λιμπέρο (γιατί βαρέθηκα να τα σκάω στην πάμπερς μια και τότε η λιμπέρο έβαζε συχνότερες προσφορές) και τελικά κόλλησα με κυριότερο λόγο ότι οι λιμπέρο δεν είχαν αυτή την βρώμα που βγάζει η παμπερς όταν το μωρό κάνει πολλά τσίσα (αυτά όμως είναι το τι βολεύει την κάθε μαμά)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ταμαρ μη κάνεις το λάθος πολλών από εμάς... Ναι τα πάμπερς είναι καλά, η μάνα μου αρνιόταν να πάρω άλλη μάρκα στο παιδί μου αλλά όταν δεν ήταν πλέον εφικτό να χρυσώνω τα πάμπερς πήρα babylino sensitive και είναι σουπερ! Τώρα της έχω και τα βρακάκια της ίδιας εταιρίας και μια χαρά. Σε λίγο τα κόβουμε.

Δοκίμασε και λίμπερο και babylino μπορεί να δεις θαύματα... Εγώ μετα τον χρόνο είχα δοκιμάσει να αλλάξω εταιρία αλλά αντέδρασε το δέρμα της. Στους 18 μήνες ξαναπροσπάθησα και τα δέχτηκε. Κάθε τόσο μπορείς να προσπαθείς αν δεις ερεθισμούς την 1η φορά

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Όταν με το καλό ξεστοκάρω από τα pampers (μέχρι ιούνιο έχω) θα αρχίσω να δοκιμάζω άλλες πάνες. Άλλωστε μετά το χρόνο φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερα να φοράμε βρακάκια, επομένως θα έκανα ούτως ή άλλως τις δοκιμές μου. Πάντως εμένα τα pampers δεν μυρίζουν και το παιδί μένει στεγνό ακόμα και το βράδυ που του βαζω την πάνω στις 9.15 και τη βγάζουμε κατά τις 8 που θα ξυπνήσει.

Προς το παρόν λέω να δοκιμάσω και τα earth mama να δω μπας και είναι καλύτερα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

tamar αφενός αλλαγή μάρκας πάνας, αφετέρου μήπως να δοκίμαζες να μην κουμπώνεις το ζιπουνάκι από κάτω? Άφησέ το ελεύθερο. Έτσι σωθήκαμε, να'ναι καλά η παιδίατρός μας.

Κρέμες σώματος- αλλαγής πάνας σε καθημερινή βάση δεν χρησιμοποιώ καθόλου, μόνο στην ανάγκη χρησιμοποιούσα sudοcreme.

(μας είχε πει πως το ζιπουνάκι πιέζει την πάνα πάνω στο δέρμα και γι αυτό δημιουργούνται ερεθισμοί)

Και μιας και το πέτυχα

φωτομπουκ σε κανονικό φωτογραφικό χαρτί

Βέβαια εμείς τα φτιάχναμε μόνοι μας στον ίδιο και βάζαμε όσες φωτογραφίες θέλαμε (μέσος όρος 110 φωτο στο συγκεκριμένο άλμπουμ) και μας επαιρνε 15ε. Δεν έχει καμία σχέση με τα λεπτά φύλλα του myikona. Αυτό είναι το κανονικό χοντρό χαρτί των φωτογραφιών.

Και τσίμπησα και αυτό στην Σταδίου κέντρο, μιας και είχα μπόνους από προηγούμενες αγορές μου ήρθε στο 1,9ε. Τι να κάνω που έχουμε παππουδογιαγιάδες που επιμένουν στην κλασσική κορνίζα...

Accessακι μου καλημέρα!

Χαίρομαι που σας κάνανε τα κροκάκια!!!Εμάς με 16,4εκ. μας είναι ίσα ίσα.

Να σε ρωτήσω εσένα που είσαι ειδική στα umi: είναι κανονική η φόρμα τους; Γιατί διάβασα ότι με 16 εκατοστά φοράτε 25 με 26 ενώ εμάς το 26 τώρα μας είναι οριακό σε 2 παπουτσια, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και η φόρμα του παπουτσιού. Εσείς με 16εκ στα umi τι νούμερο φοράτε; Είδα κάτι πεδιλάκια σε καλή τιμή και το σκέφτομαι...

Αν και παράγγειλα ήδη τα καμπεράκια σε 27 νο βάση του size chart τους στο επίσημο σάιτ...

σματσ!

umi size chart για παιδακια

http://www.umishoes.com/shop/resources/pr/littleruller.pdf

τωρα κατα ποσο ισχυει δεν το εχω δοκιμασει!

tamar αφενός αλλαγή μάρκας πάνας, αφετέρου μήπως να δοκίμαζες να μην κουμπώνεις το ζιπουνάκι από κάτω? Άφησέ το ελεύθερο.

(μας είχε πει πως το ζιπουνάκι πιέζει την πάνα πάνω στο δέρμα και γι αυτό δημιουργούνται ερεθισμοί)

Το ξεκούμπωσα ήδη αν και εκτός σπιτιού θα το κουμπώνω για να μην μου κρυώνει η κοιλίτσα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

umi size chart για παιδακια

http://www.umishoes.com/shop/resources/pr/littleruller.pdf

τωρα κατα ποσο ισχυει δεν το εχω δοκιμασει!

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς δε μπορώ να εκτυπώσω....για αυτό ψάχνω με τα εκατοστα....

Ταμαρ παρέλαβες αντιηλιακά;

tamar λίγο ελαιόλαδο δοκίμασες? είχαμε και εμεις κοκκινίλες και σπυράκια και είχα δοκιμάσει τα πάντα σε κρέμες.. μόλις τις έβαλα λίγο λαδάκι που μου είπε η μαμά μου σωθήκαμε

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

Εδώ και καιρό βγάζει κάτι σαν εξανθηματα στον ποπό του που κατά καιρούς επιδεινώνονται. Η παιδίατρος μας ειπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να βάζω fucidin. Χειρότερα έγιναν...Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη σειρά earth mama μπας και φταίει to body lotion.

Tης ΑDERMA τα δοκίμασα. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Να σε ρωτησω κατι ? χρησιμοποιεις pampers ? αν ναι αλλαξε μαρκα..

η μικρη μου ειχε τεραστιο προβλημα και τελικα ακολουθησα την συμβουλες της παιδιατρου και ειδα σε μια εβδοαμδα τεραστια διαφορα

1 αλλαγη μαρκας πανας

2 οχι μωρομαντηλα μονο πολυκαι αφθονο νερο σε καθε αλλαγη πανας (μονο στα κακακια σαπουνι υποαλεργικο σε πολυ μικρη ποσοτητα)

3 aderma dermalibur καθε φορα στο πωπουδακι αντι για αλλες κρεμες συγκαματος

κι οσον αφορα το bodylotion παρε avene ή κατι μια υγρη πουδρα που πιστευω οτι ειναι και η καλλιτερη . Εμεις με fissan η βγαλαμε καθαρη

σορυ για τα τοσα πολλα....αλλα ειχε πολλα προβληματα ο πωπος μας μεχρι να βρουμε τη συνταγη ....

Αρχίσαμε τα πασχαλινά δωράκια...

παρήγγειλα αυτό για τον αντρούλη και τώρα ψάχνω κάτι για το γιο μου...βασικά έχει αρχίσει να σηκώνεται μόνος του...θέλω να του πάρω παπουτσάκια, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω..αγκαλιάς ή κανονικά με χοντρή σόλα για περπάτημα; ποιά η γνώμη σας;

επίσης πήρα λάδι για τη μηχανή από ελληνικό μαγαζί..ελπίζω να μην είναι νοθευμένο....το βρήκα πιο φθηνά κ από άμαζον...:shock:

από εδώ...το γνωρίζει καμμια αυτό το μαγαζί;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...