Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ταμαρακι αφου το εχεις δεσμευσει λογικα εισαι οκ

απο τις τιμες που γραφει, λογικα συνολο θα ειναι το πολυ 11,95

7.95 και τα αλλα απο 2

ειναι νωρις να σου απαντησει, στειλε αυριο παλι τοταλ ρικουεστ, δε δεχεσαι να πληρωσεις περισσοτερο απο 11.95

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[/b]Δηλαδή δεν εννοεί για ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει από αυτά που πουλάει;;
Ωπ αυτό δεν το ήξερα!!Δηλ δεν ισχύει για κάτι άλλο από όσα έχει προς πώληση!:o

Ναι, οταν διαβαζετε "each additional item" αναφερονται παντα σε ιδια αντικειμενα. Βεβαια οταν καποιος κανει τετοιου ειδους εκπτωση, συνηθως κανει combine αλλα καλο ειναι να ρωταμε πρωτα για να μη βρεθουμε προ εκπληξεως.

4-5 ώρες....

:lol::lol::lol:

Ανυπομονη! :D

Κι'εγω πιστευω παντως οτι θα σου ζητησει 7.95 και 2 και 1 για τη γραβατουλα.

Απο Αγγλια παιρνω και ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει στις μικρες μου. Αυτα τα οποια νομιζω οτι ειναι σχετικα αγνωστα αλλα ειναι εξαιρετικα παπουτσακια και απιστευτα σκυλια ειναι τα melania που γραφει πιο κατω και η agki. Ιταλικα, εξαιρετικο δερμα, ανατομικα και οι μικρες περπατουσαν παρα πολυ ανετα μ'αυτα τα παπουτσακια.

Αντιθετως δεν ηθελαν ουτε η μια ουτε η αλλη τα kickers! :|

Οτε ξερω ποσα ζευγαρια εχω χαρισει αθικτα.

Edit: Πολυ ωραια παπουτσακια ειναι επισης και τα hush puppies.

Μου κανει εντυπωση. Ολα τα παπουτσακια clarks ειναι δερματινα εκτος αν εννοεις τα doodles που ειναι για παραλια οποτε ειναι συνθετικα.

.

ναι hush puppies πολυ καλα φοραμε φετος την ανοιξη

kickers δεν εχω παρει ποτε γιατι μου φαινονται δυσκαμπτα

Εννοω δερματινο πατο. Τα clarks που κοιταζα στο shoesforkids ρωτησα και μου ειπε δεν εχουν δερματινο πατο μονο απο πανω. Θελω δερματινο πατο για τα καλοκαιρινα για τον ιδρωτα...

ναι hush puppies πολυ καλα φοραμε φετος την ανοιξη

kickers δεν εχω παρει ποτε γιατι μου φαινονται δυσκαμπτα

Εννοω δερματινο πατο. Τα clarks που κοιταζα στο shoesforkids ρωτησα και μου ειπε δεν εχουν δερματινο πατο μονο απο πανω. Θελω δερματινο πατο για τα καλοκαιρινα για τον ιδρωτα...

Μηπως δεν καταλαβαν καλα και νομιζαν οτι τους ρωτουσες για τη σολα;

Ολα οσα εχω, εχουν δερματινο πατο.

Πηρα για φετος αυτά στις μικρες. Κανε ζουμ και θα ξεχωρισεις τον δερματινο πατο που εχει και το σημα πανω.

http://www.clarks.co.uk/p/20349817

http://www.clarks.co.uk/p/20349393

Μηπως δεν καταλαβαν καλα και νομιζαν οτι τους ρωτουσες για τη σολα;

Ολα οσα εχω, εχουν δερματινο πατο.

Πηρα για φετος αυτά στις μικρες. Κανε ζουμ και θα ξεχωρισεις τον δερματινο πατο που εχει και το σημα πανω.

http://www.clarks.co.uk/p/20349817

http://www.clarks.co.uk/p/20349393

ναι σε αυτα το λεει κιολας lining leather

εγω ρωτησα για αυτα και μου ειπε

MERSEY KHAKI 10 = 18.2CM LEATHER SOLE SYNTHETIC LINING

SATURN 10 = 18CM LEATHER SOLE SYNTHETIC LINING

οταν λεει sole μηπως εννοουσε τον πατο;; Και το lining?

Μηπως τα ψαξω και στο επισημο σαιτ μπας και βγαλω ακρη.

το επισημο σαιτ στελνει Ελλαδα; (σορυ αν εχει ειπωθει αλλα εχω την εντυπωση πως οχι γιαυτο και δεν εψαξα εκει κατευθειαν)

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις...!!!!

καλαμαρακι oxi δεν εχω ψωνισει απο κανενα....θα ενημερωσω αν ειναι...

δειτε κι αυτα...

http://www.cyrillus.com/en/ γαλλικο.τσιμπημενα μεταφορικα αλλα μερικα κομματια παιδικα ειναι πανεμορφα και σε λογικες τιμες αν θελουμε κατι ιδιαιτερο

http://www.unitedshades.com/ γυαλια

τσιμπημενα μεταφορικα,απο αμερικα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ναι σε αυτα το λεει κιολας lining leather

εγω ρωτησα για αυτα και μου ειπε

MERSEY KHAKI 10 = 18.2CM LEATHER SOLE SYNTHETIC LINING

SATURN 10 = 18CM LEATHER SOLE SYNTHETIC LINING

οταν λεει sole μηπως εννοουσε τον πατο;; Και το lining?

Μηπως τα ψαξω και στο επισημο σαιτ μπας και βγαλω ακρη.

το επισημο σαιτ στελνει Ελλαδα; (σορυ αν εχει ειπωθει αλλα εχω την εντυπωση πως οχι γιαυτο και δεν εψαξα εκει κατευθειαν)

sole ειναι η σολα και insole ο πατος.lining ειναι η εσωτερικη επενδυση (και συνηθως εννοουν βεβαια και τον πατο)

καλημέρα κοριτσάκια, μήπως ξερετε που μπορώ να βρω λαμπάδα με τον spiderman, πετυχαίνω συνέχεια μία που δίνει δωρο 1γιο γιο και 3αυτοκινητάκια, η οποία δεν με πολυξετρελαίνει!!!

Αχ τα παράγγειλα ήδη. Σε ευχαριστώ όμως. Μωρέ το 8/9 θα πέσει μικρό λέω και εγώ. Αλλά για πες όταν τα βάλει η κορούλα σου.

Χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου και εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου

λοιπόν για τα κροκς (αν και καθυστερημένα:oops:) της κάνουν μια χαρά της μικρής θα έλεγα ότι της πέφτουν και λίγο μεγάλα προς το παρόν, τώρα είναι ανάμεσα στο 25 με 26 (έχει 16 εκ. πόδαρ :D) θα έλεγα ότι έχει περιθώριο 0,5 εκ μπροστά και άλλο τόσο πίσω

(εννοείται ότι δεν τα βγάζει από τα πόδια της την πρώτη μέρα ήθελε να κοιμηθεί με αυτά :shock::shock:)

παρέλαβα και χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές μέρες τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων ότι καθαρίζουν, καθαρίζουν σίγουρα, απλά η μυρουδιά που αφήνει στο τέλος δεν είναι και το καλλίτερο μου (βέβαια εμένα με ενοχλούσε και η μυρουδιά από τις ταμπλέτες καλγκονιτ που αγόραζα οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης) :D:D

επίσης πήρα και αυτό το υγρό σαπούνι για τα χέρια μια χαρά είναι η μυρουδιά του, και το μπουκάλι δεν είναι από πολύ λεπτό πλαστικό οπότε αντέχει στην κακομεταχείριση του τέκνου :D:D τώρα κατά πόσο είναι Antibacterial που λέει ......δεν έχω κανένα τρόπο να το ξέρω

αυτά.........:D:D καλημερούδια σας !!!

KbLyp3.png 4AByp3.png

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

Εδώ και καιρό βγάζει κάτι σαν εξανθηματα στον ποπό του που κατά καιρούς επιδεινώνονται. Η παιδίατρος μας ειπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να βάζω fucidin. Χειρότερα έγιναν...Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη σειρά earth mama μπας και φταίει to body lotion.

Tης ΑDERMA τα δοκίμασα. Τίποτα το ιδιαίτερο.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Accessακι μου καλημέρα!

Χαίρομαι που σας κάνανε τα κροκάκια!!!Εμάς με 16,4εκ. μας είναι ίσα ίσα.

Να σε ρωτήσω εσένα που είσαι ειδική στα umi: είναι κανονική η φόρμα τους; Γιατί διάβασα ότι με 16 εκατοστά φοράτε 25 με 26 ενώ εμάς το 26 τώρα μας είναι οριακό σε 2 παπουτσια, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και η φόρμα του παπουτσιού. Εσείς με 16εκ στα umi τι νούμερο φοράτε; Είδα κάτι πεδιλάκια σε καλή τιμή και το σκέφτομαι...

Αν και παράγγειλα ήδη τα καμπεράκια σε 27 νο βάση του size chart τους στο επίσημο σάιτ...

σματσ!

Kαλημέρα! Αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες παίρνουν αυτό. Συγκριτικά με το weleda είναι καλύτερο για τον 9 μηνών γιόκα μου;

Εδώ και καιρό βγάζει κάτι σαν εξανθηματα στον ποπό του που κατά καιρούς επιδεινώνονται. Η παιδίατρος μας ειπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να βάζω fucidin. Χειρότερα έγιναν...Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη σειρά earth mama μπας και φταίει to body lotion.

Tης ΑDERMA τα δοκίμασα. Τίποτα το ιδιαίτερο.

ταμαράκι μου πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να κόψετε την πάνα θα έχετε το πρόβλημα, το ίδιο πάθαινε και η Ε. και πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα, με κάποια προϊόντα έδειχνε για λίγο να βελτιώνεται η κατάσταση και μετά πάλι τα ίδια :-(:sad: (το καλοκαίρι πάντως και το μπάνιο στην θάλασσα φαίνεται να βελτιώνει την κατάσταση)

αν χρησιμοποιείς παμπερς εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις για λίγο την μάρκα δοκιμαστικά και βλέπεις,με τις λιμπέρο στην Ε. το πρόβλημα φάνηκε να ελαττώνεται, επίσης ποοοολύ καλό στέγνωμα στην περιοχή.

όταν έκοψε την πάνα η Ε. εξαφανίστηκαν και τα σπυράκια δια μαγείας :?:?

Accessακι μου καλημέρα!

Χαίρομαι που σας κάνανε τα κροκάκια!!!Εμάς με 16,4εκ. μας είναι ίσα ίσα.

Να σε ρωτήσω εσένα που είσαι ειδική στα umi: είναι κανονική η φόρμα τους; Γιατί διάβασα ότι με 16 εκατοστά φοράτε 25 με 26 ενώ εμάς το 26 τώρα μας είναι οριακό σε 2 παπουτσια, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και η φόρμα του παπουτσιού. Εσείς με 16εκ στα umi τι νούμερο φοράτε; Είδα κάτι πεδιλάκια σε καλή τιμή και το σκέφτομαι...

Αν και παράγγειλα ήδη τα καμπεράκια σε 27 νο βάση του size chart τους στο επίσημο σάιτ...

σματσ!

καλημέρα !!! και σμουτς :D:D

ειδική χαχαα έχω να φάω πολύ ξύλο το λέω .....

τώρα η μικρή δεν έχει κάποιο umi στο νούμερο της μια και την βγάζει με σπορτεξάκια

από όσο ξέρω η φόρμα τους είναι κανονική με το κουτουπιέ άνετο

όπως έλεγα και στο Ραβακι έχω ένα 9αρι (27αρι) μποτάκι στο σπίτι για του χρόνου και το μέγεθος του εσωτερικά είναι γύρω στα 17 και κάτι εκατοστά δεν μπορώ να το μετρήσω ακριβώς με εμποδίζει μπροστά η "γλώσσα" τώρα που το ξαναδοκίμασα να μετρήσω πρέπει να είναι 17,5 εκτ.

έχω την εντύπωση ότι η Χατζιθό πήρε πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο που φοράει η Δ.

τώρα που είπα umi ήρθαν αυτά που αγόρασα για την ανιψιά και είναι τέλεια η φώτο τα αδικεί πολύ, το χρώμα τους είναι σαφώς ποιο έντονο από αυτό το ξεβαμμένο που δείχνει

(αυτό ο πωλητής έχει αρκετά umi δεν βρίσκεις ένα στο νούμερο που σε ενδιαφέρει και να τον ρωτήσεις πόσο είναι εσωτερικά ?? ο συγκεκριμένος είναι πολύ εξυπηρετικός)

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλημέρα κοριτσάκια, μήπως ξερετε που μπορώ να βρω λαμπάδα με τον spiderman, πετυχαίνω συνέχεια μία που δίνει δωρο 1γιο γιο και 3αυτοκινητάκια, η οποία δεν με πολυξετρελαίνει!!!

Πάρε το παιχνιδάκι που σου αρέσει ...και φτιαξε την λαμπαδίτσα!!! :)

Σε ευχαριστώ βρε κορίτσι αλλά τον έχω δει αυτόν τον πωλητη και δεν έχει 27άρι πέδιλο ή τουλάχιστον κάποιο να μου αρέσει.

Τα παπά είναι για τη βαφτιστήρα to be?Ωραία είναι!Με γεια της!

Θα περιμένω μήπως ξέρει η χατζίκο να μου πει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...