Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Βρε evhgiorgos κι εγω το εχω αυτο το set αλλα να σου πω την αληθεια μου στα πολυ μικρα δεν μου χωρεσε ποτε τιποτα:rolleyes::rolleyes:

Παρα ειναι μικρα νομιζω..αντιθετα τα 2 πιο μεγαλα απο αυτα ειναι σχετικα οκ...

Α δεν εννοούσα τα τελείως μικρούλια (σ΄αυτά βάζω κανα δυο μπισκοτάκια).Τα πιο μεγαλούτσικα τα σκέφτομαι για κομματάκια φρούτου στην θάλασσα(ΟΝΕΙΡΑ)!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω αυτό το σετάκι http://www.amazon.co.uk/Sistema-Klip-Storage-Container-Pack/dp/B0001MQGXW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332958052&sr=8-1 και ανάμεσα τους υπάρχουν δυο μικρούλια που θα σε βόλευαν.Φαντάζομαι φρούτα σε κομμάτακια όχι ολόκληρα ε;

Τα έχω και εγώ. Δεν ξέρω γιατί δουλειά τα θέλετε αλλά με έχουν βολέψει απίστευτα. Έχει 2 μικρά και χαμηλά και 2 μικρά και ψηλά μπωλάκια, τα τελευταία με έχουν βολέψει πολύ. Τα χρησιμοποιώ πολύ στην κουζίνα και μου αρέσει όπως κλείνουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχω στειλει μνμ σε ένα πωλητή στο ebay για combined postage και δεν μου στέλνει invoice. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

http://www.ebay.co.uk/itm/320827445489?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2233wt_1037

http://www.ebay.co.uk/itm/330583941002?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1840wt_1037

http://www.ebay.co.uk/itm/370488733574?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2040wt_1037

Αν θυμάμαι καλά έχω 3 μέρες να πληρώσω αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θελει να απαντήσει γιατί στο κανονικό μαγαζί του λέει πως τα ήδη αυτά είναι out of stock

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τα έχω και εγώ. Δεν ξέρω γιατί δουλειά τα θέλετε αλλά με έχουν βολέψει απίστευτα. Έχει 2 μικρά και χαμηλά και 2 μικρά και ψηλά μπωλάκια, τα τελευταία με έχουν βολέψει πολύ. Τα χρησιμοποιώ πολύ στην κουζίνα και μου αρέσει όπως κλείνουν.

Συμφωνώ!Και να προστεθεί πως είναι και bpa free!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κοριτσια επειδη τον Ιουνιο θα πεσει ανακαινιση στο σπιτι σκεφτομαι εκτος απο το βαψιμο να βαλω σε 2 τοιχους ταπετσαρια και αυτοκολλητου τοιχου πανω απο το τζακι...θυμαμαι πως ειχε αναφερθει καποια στιγμη πωλητης απο ebay με αυτα τα υλικα ή καμνω λαθος???? Πασα βοηθεια δεκτη...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Έχω στειλει μνμ σε ένα πωλητή στο ebay για combined postage και δεν μου στέλνει invoice. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

http://www.ebay.co.uk/itm/320827445489?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2233wt_1037

http://www.ebay.co.uk/itm/330583941002?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1840wt_1037

http://www.ebay.co.uk/itm/370488733574?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2040wt_1037

Αν θυμάμαι καλά έχω 3 μέρες να πληρώσω αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θελει να απαντήσει γιατί στο κανονικό μαγαζί του λέει πως τα ήδη αυτά είναι out of stock

Έχεις δεσμευτεί ότι θα τα αγοράσεις ή απλά του έστειλες μήνυμα και του είπες ότι σε ενδιαφέρουν αυτά τα κομμάτια και με πόσα μεταφορικά μπορεί να στα στείλει;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

...

Τον ειχες ρωτησει και σου ειχε πει οτι κανει combine? Αν δεν το αναφερει δεν ειναι υποχρεωμενος.

Εκει που λεει each additional item το ξερεις φανταζομαι οτι αναφερονται παντα για ιδια αντικειμενα, ετσι δεν ειναι;

Τον ειχες ρωτησει και σου ειχε πει οτι κανει combine? Αν δεν το αναφερει δεν ειναι υποχρεωμενος.

Εκει που λεει each additional item το ξερεις φανταζομαι οτι αναφερονται παντα για ιδια αντικειμενα, ετσι δεν ειναι;

Δηλαδή δεν εννοεί για ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει από αυτά που πουλάει;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Έχεις δεσμευτεί ότι θα τα αγοράσεις ή απλά του έστειλες μήνυμα και του είπες ότι σε ενδιαφέρουν αυτά τα κομμάτια και με πόσα μεταφορικά μπορεί να στα στείλει;;
\

Ναι, έχω δεσμευτεί.

Ναι το ξέρω αλλά φαντάζομαι πως για 3 πράγματα θα μου κάνει καλύτερη τιμή. Γι' αυτό και έκανα total request

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ωπ αυτό δεν το ήξερα!!Δηλ δεν ισχύει για κάτι άλλο από όσα έχει προς πώληση!:o

FuWlp3.png 2ebBp3.png

4-5 ώρες....

Αν δεν το λέει ότι κάνει combine και αναφέρει για κάθε επιπλέον αντικείμενο πόσα μεταφορικά θέλει, μπορεί να σε χρεώσει με αυτές τις τιμές χωρίς να κάνει κάποια έκπτωση.

Καλό θα ήταν να ρωτάμε μάλλον για τα μεταφορικά πριν δεσμευτούμε να αγοράσουμε, με ένα μήνυμα. Έτσι με είχε συμβουλεύσει μια εμπειρότερη από εδώ ....

Πάντως καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε αν με το additional item εννοούν ίδιο αντικείμενο ή κάτι άλλο από αυτά που πουλάει...για να ξέρουμε τι ισχύει.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Αν δεν το λέει ότι κάνει combine και αναφέρει για κάθε επιπλέον αντικείμενο πόσα μεταφορικά θέλει, μπορεί να σε χρεώσει με αυτές τις τιμές χωρίς να κάνει κάποια έκπτωση.

Καλό θα ήταν να ρωτάμε μάλλον για τα μεταφορικά πριν δεσμευτούμε να αγοράσουμε, με ένα μήνυμα. Έτσι με είχε συμβουλεύσει μια εμπειρότερη από εδώ ....

Πάντως καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε αν με το additional item εννοούν ίδιο αντικείμενο ή κάτι άλλο από αυτά που πουλάει...για να ξέρουμε τι ισχύει.

Δεν με απασχολεί αρκεί να πληρώσω και να τα στείλει ΑΜΕΣΑ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...