Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πηρα και στις 2 clarks και τα θεωρω κορυφαια. Η σολα στα πρωτα παπουτσακια της clarks ειναι μετρια σε σκληροτητα.

απ εξω να υποθεσω ε???;) αληθεια τι φορμα εχουν τα παιδικα Clarks???

μιας και εγινε πολυ συζητηση για τα πιατακια εχετε κατι σε μικρο μπωλακι να προτεινετε για να κουβαλαω φρουτακια μαζι μου?

το brother max οκ το εχω...κατι αλλο?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα!!! Από παπούτσια πάντος εμένα μου αρέσουν πολύ τα naturino του πήρα αυτό το ζευγάρι http://www.amazon.de/gp/product/B007I0FVVS/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A11JXPK9QF9C39και είναι τέλεια. Τα είχα πάρει 40 Ε, τώρα ψάχνω κατι σε πεδιλάκι αλλά οι τιμές είναι φωτιά.

Αααα αλήθεια; Λέω να πάρω αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DP927O/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Να αντέχουν και λίγο τη βρώμα γιατί πέρισυ είχα πάρει κάτι μούγερ πέδιλα και μετά από 3 φορές που τα έβαλε, τα έπλυνα στο χέρι με κρύο νερό και μόλις στέγνωσαν πήγαν κατευθείαν για πέταμα!!!Δε ξαναπαίρνω...

Κοριτσάκι,

Από την δική μου εμπειρία τα camper είναι η 2 επιλογή μου μετά τα Geox.

Η αλήθεια είναι πως όταν τα αγόρασα πρώτη φορά, έπαθα έναν πανικό γιατί γδάρθηκαν, μετά από 3-4 φορές που φορέθηκαν.

Μια φίλη όμως που δουλεύει σε κατάστημα camper και φορά αποκλειστικά αυτή την μάρκα , μου πρότεινε να πάρω ένα καλό βερνίκι ίδιου χρώματος και πραγματικά έμοιαζαν καινούργια. Τα φόρεσε μια ολόκληρη σεζόν και τα δώσαμε σαν καινούργια. Έχουν άνετη φόρμα και μαλακό δέρμα , επίσης δεν μυρίζουν τα ποδαράκια και μετά από ώρες.

Όσο για τα μούγιερ που λες , το πρώτο καλοκαίρι του μικρού είχα αγοράσει και πραγματικά βγήκαν σκυλιά.

Επειδή είμαστε εξοχή κοντά στην θάλασσα και μάζευαν άμμο κάθε δεύτερη μέρα τα έβαζα στο πλυντήριο και δεν έπαθαν απολύτως τίποτε.... να φανταστείς τα έδωσα σε μια φίλη και για τον δικό της την επόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά τα θεωρώ ιδιαίτερα σκληρά σαν παπούτσια...

Επειδή ένα κόλλημα με το παπούτσι το έχουμε και σίγουρα έχουμε πολύ παραπάνω από όσα πραγματικά χρειαζόμαστε, έχουμε αγοράσει πολλές επώνυμες μάρκες αλλά ξεχωρίζω τα εξής : Geox, camper, Naturino, Petit, Melania, Primigi και τώρα λέμε να δοκιμάσουμε τα περίφημα Garvalin.

Επίσης από αθλητικά ξεχωρίζουμε τα Nike & Adidas.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά επειδή βλέπω πως αρκετές κοπέλες έχουν θέμα με τα παιδικά παπούτσια, ήθελα και εγώ να καταθέσω την μικρή εμπειρία μου.

Εμείς πέρυσι είχαμε αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270898341041#ht_500wt_1127 τα είχα πάρει σε μπλε από την Ιταλία 42 ευρώ. Θεωρώ εξαιρετική την τιμή όταν στην Ελλάδα έχουν σχεδόν την διπλάσια...

Κατά την προσωπική μου εμπειρία είναι καλά παπούτσια και δεν γδέρνονται, βέβαια ο μικρόποδαρίνος μου ( 3,5 χρονών και 25 νούμερο) δεν χαλάει παπούτσι.

Κοριτσάκι,

Η αλήθεια είναι πως όταν τα αγόρασα πρώτη φορά, έπαθα έναν πανικό γιατί γδάρθηκαν, μετά από 3-4 φορές που φορέθηκαν.

Μια φίλη όμως που δουλεύει σε κατάστημα camper και φορά αποκλειστικά αυτή την μάρκα , μου πρότεινε να πάρω ένα καλό βερνίκι ίδιου χρώματος και πραγματικά έμοιαζαν καινούργια. Τα φόρεσε μια ολόκληρη σεζόν και τα δώσαμε σαν καινούργια. Έχουν άνετη φόρμα και μαλακό δέρμα , επίσης δεν μυρίζουν τα ποδαράκια και μετά από ώρες.

Όσο για τα μούγιερ που λες , το πρώτο καλοκαίρι του μικρού είχα αγοράσει και πραγματικά βγήκαν σκυλιά.

Επειδή είμαστε εξοχή κοντά στην θάλασσα και μάζευαν άμμο κάθε δεύτερη μέρα τα έβαζα στο πλυντήριο και δεν έπαθαν απολύτως τίποτε.... να φανταστείς τα έδωσα σε μια φίλη και για τον δικό της την επόμενη χρονιά.

Επειδή ένα κόλλημα με το παπούτσι το έχουμε και σίγουρα έχουμε πολύ παραπάνω από όσα πραγματικά χρειαζόμαστε, έχουμε αγοράσει πολλές επώνυμες μάρκες αλλά ξεχωρίζω τα εξής : Geox, camper, Naturino, Petit, Melania, Primigi και τώρα λέμε να δοκιμάσουμε τα περίφημα Garvalin.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά επειδή βλέπω πως αρκετές κοπέλες έχουν θέμα με τα παιδικά παπούτσια, ήθελα και εγώ να καταθέσω την μικρή εμπειρία μου.

ΩΩωωω!Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!

Τώρα κοίταγα και τα naturino που ανέφερε και η αναστασια πιο πάνω...λες να γθαρθούνε και αυτά τα πέδιλα που έβαλα; Και η τιμή 44 ευρώ καλή δεν είναι;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι,

Εμείς πέρυσι είχαμε αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270898341041#ht_500wt_1127 τα είχα πάρει σε μπλε από την Ιταλία 42 ευρώ. Θεωρώ εξαιρετική την τιμή όταν στην Ελλάδα έχουν σχεδόν την διπλάσια...

Κατά την προσωπική μου εμπειρία είναι καλά παπούτσια και δεν γδέρνονται, βέβαια ο μικρόποδαρίνος μου ( 3,5 χρονών και 25 νούμερο) δεν χαλάει παπούτσι.

Θα συμφωνησω για τις μαρκες που εγραψες αλλα για τα camper οσο και να δοκιμασα τα παντα γιατι τα πηρα για πιο καλα , η κατασταση τους δεν βελτιωθηκε ποτε οτι και να εκανα. Πριν λιγες μερες ενας φιλος του γιου μου πηρε τα ιδια και η μητερα του μου εκανε τα ιδια παραπονα. Ενα παπουτσι που το αγοραζει κανεις στην ελληνικη αγορα 70-80 ευρω δεν πρεπει να χαλαει με τοσες λιγες χρησεις.... προσωπικη μου αποψη αυτη

Επισης για πρωτη φορα δοκιμασα κι αγορασα FRODO για τα οποια αν και δεν εχουμε χρησιμοποιησει ακομη διοτι ειναι σανδαλακια, μπορω να πω εχουν ανατομικα στοιχεια (δερματινα, ελαστικη σολα,ανατομικο πελμα, ελαφρα κλπ), επισης και σκρατς (συγνωμη αν το λεω λαθος) στον αστραγαλο που τα κανει οτι πρεπει για το πιτσιρικι μου που εχει λεπτο αστραγαλακι. Η συντομευση για τα froddo δεν δειχνει το ακριβες παπουτσι που αγορασα διοτι ηταν το τελευταιο κομματι και τα πηρα γυρω στα 25 €.

Που θα μπορούσα να βρω ξύλινο τραπεζάκι δραστηριοτήτων? Είμασταν χθες σε ενα μαγαζί με οικο/ξυλινα παιχνίδια και είχε ένα ωραίο τραπεζάκι ξύλινο με στρογγυλεμένες γωνίες και πάνω διάφορα παιχνίδια (βρες το σχήμα, χτύπα με το σφυράκι, κλπ, κλπ). Το συγκεκριμένο τραπεζάκι δεν το φέρνουν πια, αλλά το ξύλινο καρεκλάκι (η πλάτη του είχε φάτσα βατράχου) που το φέρνουν έκανε 75ευρώ...

Θα συμφωνησω για τις μαρκες που εγραψες αλλα για τα camper οσο και να δοκιμασα τα παντα γιατι τα πηρα για πιο καλα , η κατασταση τους δεν βελτιωθηκε ποτε οτι και να εκανα. Πριν λιγες μερες ενας φιλος του γιου μου πηρε τα ιδια και η μητερα του μου εκανε τα ιδια παραπονα. Ενα παπουτσι που το αγοραζει κανεις στην ελληνικη αγορα 70-80 ευρω δεν πρεπει να χαλαει με τοσες λιγες χρησεις.... προσωπικη μου αποψη αυτη

Επισης για πρωτη φορα δοκιμασα κι αγορασα FRODO για τα οποια αν και δεν εχουμε χρησιμοποιησει ακομη διοτι ειναι σανδαλακια, μπορω να πω εχουν ανατομικα στοιχεια (δερματινα, ελαστικη σολα,ανατομικο πελμα, ελαφρα κλπ), επισης και σκρατς (συγνωμη αν το λεω λαθος) στον αστραγαλο που τα κανει οτι πρεπει για το πιτσιρικι μου που εχει λεπτο αστραγαλακι. Η συντομευση για τα froddo δεν δειχνει το ακριβες παπουτσι που αγορασα διοτι ηταν το τελευταιο κομματι και τα πηρα γυρω στα 25 ?.

Γεια σας και απο εμενα!

Εχω βαλει στο ματι αυτα και μου φαινονται πολυ προσεγμενα οντως αλλα δε μπορω να βρω size chart για τα froddo. Πως ειναι τα μεγεθη; κανονικα; Θελω το νουμερο 10.

http://www.javari.co.uk/Froddo%20Junior%20315039%20Casual%20Sandal/dp/B0079ESY62/ref=rsl_1-9/?fromPage=mythings&selectVariations=1&refURL=/mythings/&asins=B004CR5P02,B005SGA39O,B005FSK6RE,B005GO49WA,B005OB2T2W,B005OB2V84,B005FNLUZ6,B005FVLVIE,B005DY0BMU,B0079ESY62,B00548TAAO,B004Y8YLEA,B004JHCILO,B004JUR9NS,B0049U422E,B005RSKH8K

Επισης επεσα πανω σε αυτον τον πωλητη για οποια ενδιαφερεται για clarks κυριως

http://www.ebay.co.uk/sch/Boys-Shoes-/57929/i.html?_catref=1&_ipg=&_ssn=bluntsshoesstourport&_trksid=p3911.c0.m1538

Γεια σας και απο εμενα!

Εχω βαλει στο ματι αυτα και μου φαινονται πολυ προσεγμενα οντως αλλα δε μπορω να βρω size chart για τα froddo. Πως ειναι τα μεγεθη; κανονικα; Θελω το νουμερο 10.

http://www.javari.co.uk/Froddo%20Junior%20315039%20Casual%20Sandal/dp/B0079ESY62/ref=rsl_1-9/?fromPage=mythings&selectVariations=1&refURL=/mythings/&asins=B004CR5P02,B005SGA39O,B005FSK6RE,B005GO49WA,B005OB2T2W,B005OB2V84,B005FNLUZ6,B005FVLVIE,B005DY0BMU,B0079ESY62,B00548TAAO,B004Y8YLEA,B004JHCILO,B004JUR9NS,B0049U422E,B005RSKH8K

Επισης επεσα πανω σε αυτον τον πωλητη για οποια ενδιαφερεται για clarks κυριως

http://www.ebay.co.uk/sch/Boys-Shoes-/57929/i.html?_catref=1&_ipg=&_ssn=bluntsshoesstourport&_trksid=p3911.c0.m1538

τελικα το βρηκα πιο παραγγειλα σε FRODDO

το πηρα σε 32 πριν απο κανενα διμηνο. Του το δοκιμασα ξανα πριν απο λιγες μερες. Τελικα εχει μεγαλη φορμα γιατι κατι αλλα παπουτσια του τα πηρα σε 33

τελικα το βρηκα πιο παραγγειλα σε FRODDO

το πηρα σε 32 πριν απο κανενα διμηνο. Του το δοκιμασα ξανα πριν απο λιγες μερες. Τελικα εχει μεγαλη φορμα γιατι κατι αλλα παπουτσια του τα πηρα σε 33

Και αυτο πολυ ωραιο. Πανακριβα τα εχει τωρα...

Διαφημίσεις

Που θα μπορούσα να βρω ξύλινο τραπεζάκι δραστηριοτήτων? Είμασταν χθες σε ενα μαγαζί με οικο/ξυλινα παιχνίδια και είχε ένα ωραίο τραπεζάκι ξύλινο με στρογγυλεμένες γωνίες και πάνω διάφορα παιχνίδια (βρες το σχήμα, χτύπα με το σφυράκι, κλπ, κλπ). Το συγκεκριμένο τραπεζάκι δεν το φέρνουν πια, αλλά το ξύλινο καρεκλάκι (η πλάτη του είχε φάτσα βατράχου) που το φέρνουν έκανε 75ευρώ...

αυτο ?

http://www.amazon.co.uk/Boikido-Activity-Table-Garden-Game/dp/B0048BQ6MS/ref=sr_1_73?s=kids&ie=UTF8&qid=1332934271&sr=1-73

φαντάσου το ξύλινο με λιγότερες δραστηριότητες πάνω του (ώστε να έχει και χώρο να βάζεις και ανεξάρτητα παιχνίδια)

edit: τωρα είδα οτι και αυτό ειναι ξυλινο (τα χρωματα με μπερδεψαν), το άλλο είναι "ξυλί" δεν έχει χρώματα το τραπέζι

Και αυτο πολυ ωραιο. Πανακριβα τα εχει τωρα...

καποια κομματια βλεπω τα εχει με εκπτωση.... στο νουμερο του δικου μου παντως μονο χειμωνιατικα....μηπως να παρω κανενα μποτακι για χειμωνα ????:rolleyes:

καποια κομματια βλεπω τα εχει με εκπτωση.... στο νουμερο του δικου μου παντως μονο χειμωνιατικα....μηπως να παρω κανενα μποτακι για χειμωνα ????:rolleyes:

το κακο ειναι οτι το 25% εκπτωση στο τρωει ο φπα που βαζει στο τελος :(

οποτε 40-45 λιρες μου φαινονται πολλα. Βεβαια απο οτι βλεπω αυτα τα νουμερα μετα το 10, συνηθως εχουν αλλη τιμη απο τα μικροτερα...και ειναι και δερμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...