Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχουμε εκπτωτικό κωδικό????

Ουφ!!!Μην με φουντώνετε τώρα και πλήρωσα χτες ντουκου εφορία...για να κερδισω την έκπτωση ...γιατι δεν κατάλαβα να τους χαρίσω τα 30,00 γοιυρια.... αλλα τα έσκασα...και τώρα με κάνετε και αναρωτιέμαι!!!

Ουφ!!!Μην με φουντώνετε τώρα και πλήρωσα χτες ντουκου εφορία...για να κερδισω την έκπτωση ...γιατι δεν κατάλαβα να τους χαρίσω τα 30,00 γοιυρια.... αλλα τα έσκασα...και τώρα με κάνετε και αναρωτιέμαι!!!

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις gymbucks από το eBay, μπορείς να χρησιμοποιήσεις F47XW1FF6K78055 για -20%.

Διαφημίσεις

και εμενα το ιδιο εκανε ο husband ..... για τον ιδιο λογο!!! τωρα να δω πως θα βγαλουμε τον μηνα λες και τωρα που θα πρεπει να πληρωσουμε με καμια πιστωτική δεν θα τα δωσουμε εκει!

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Κορίτσια καλησπέρα:D

Αν ένας πωλητής δεν μας αφήσει στο ebay μετά από αγορά feedback του στέλνουμε μήνυμα? Εγώ του άφησα αμέσως μετά την παραλαβή του πακέτου αλλά αυτός τίποτα...:mad:

Κορίτσια καλησπέρα:D

Αν ένας πωλητής δεν μας αφήσει στο ebay μετά από αγορά feedback του στέλνουμε μήνυμα? Εγώ του άφησα αμέσως μετά την παραλαβή του πακέτου αλλά αυτός τίποτα...:mad:

αν εχεις χαμηλο feedback να του στειλεις, αν οχι δεν χρειαζεται αν και καλο θα ηταν να του το πεις οτι το γεγονος οτι δεν αφιερωσε 10'' να αφησει ενα feeback θα σε κανει πιο σκεπτική σε επομενη συναλλαγη.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Μόλις πριν λίγο καιρό πήρα είδηση τι παίζει γιατί είχα καιρό να ψωνίσω από εκεί:shock:

Οπότε έχω μεν 100% αλλά λίγα σχόλια;)

πόσο λίγα αν ειναι κατω απο 50 στειλε, εφοσον δεν εχεις κανει πωληση παντα 100% θα εχεις δεν μπορουν να αφησουν αρνητικο feedback σε αγοραστή.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

Πολύυυυυ κάτω από 50:tongue:

Αλλά κάποιοι πωλητές αναφέρουν ότι αν κάποιος αγοραστής δεν έχει θετικό feedback πριν μπιντάρει να επικοινωνήσει μαζί τους:shock:

Αυτό θέλω να αποφύγω...για ένα κούτελο στην κοινωνία ζούμε;)...τώρα πια:tongue:

Kαλημέρα και καλό μήνα!

Λοιπόν θέλω να πάρω αυτή τη μπλούζα http://www.ebay.co.uk/itm/270793045204?ssPageName=STRK:MESINDXX:I T&_trksid=p3984.m1436.l2649

Κι ενώ μου λέει πως στέλνει Ελλάδα όταν επικοινώνησα για το size chart με τον πωλητή μου απάντησε το εξής άκυρο...

hello

sorry

Please understand that your country is too far away, the logistics company can not reach you, often lost parcels,

the gray tops bust is 35-42inch

white tops bust:32-36 inch

fit you ??

Εγώ τί μέγεθος να πάρω η δόλια; Το 14 δεν είναι το Medium το δικό μας;

Επίσης πήρα για τον μπέμπη μου http://www.ebay.co.uk/itm/350494204624?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_5454wt_952

Λίγο τσιμπημένο αλλά δεν μπορούσα να αντισταθω. Δεν έχω καθόλου φόρμες.

Άσχετο: Προσπαθώ να παραγγείλω από mothercare για να τα στείλω Γερμανία και να μου τα φέρει μια φίλη τέλος του μήνα. Κι ενώ έχω ξανακάνει παραγγελία τώρα δεν δέχεται τη δ/νση. Καμία ιδέα;...

Chazico αν δεν τα καταφέρω θα σε χρειαστώ...:)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Eμένα πάλι κορίτσια το άγχος μου είναι μην βρούνε τρόπο και μας εμποδίσουν τις αγορές από το εξωτερικό έτσι ώστε να ψωνίζουμε από Ελλάδα. Ένας από δαύτους να μπεί στο forum και ο Βενιζέλος σε έκτακτο ανακοινωθέν είτε θα υπερδασμολογήσει τις αγορές απ' έξω είτε θα τις απαγορεύσει. Ικανούς τους έχω...:tongue:

αχχχχχχχχχχχ

καλά αν μου κόψουν τις ιντερνετικές αγορες.....

θα τους βαλω μπουρλώτο κ μετά θα πεσω σε κατάθλιψη....

:(:(

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις gymbucks από το eBay, μπορείς να χρησιμοποιήσεις F47XW1FF6K78055 για -20%.

Βρε συ στείσι να σε ρωτήξω.....

Δεν θα τον χρησιμοποιήσω γιατι ειμαι υπερπληρης απο ρουχα....

αλλά δηλαδη για να το καταλάβω

εχει τα εκπτωτικα ρουχα + κωδικό ?? Δηλαδη σε προιόντα που εχουν ήδη πχ 40-50-60% δεχεται κ το μειον 20% ?

Kαλημέρα και καλό μήνα!

Λοιπόν θέλω να πάρω αυτή τη μπλούζα http://www.ebay.co.uk/itm/270793045204?ssPageName=STRK:MESINDXX:I T&_trksid=p3984.m1436.l2649

Κι ενώ μου λέει πως στέλνει Ελλάδα όταν επικοινώνησα για το size chart με τον πωλητή μου απάντησε το εξής άκυρο...

hello

sorry

Please understand that your country is too far away, the logistics company can not reach you, often lost parcels,

the gray tops bust is 35-42inch

white tops bust:32-36 inch

fit you ??

Εγώ τί μέγεθος να πάρω η δόλια; Το 14 δεν είναι το Medium το δικό μας;

Επίσης πήρα για τον μπέμπη μου http://www.ebay.co.uk/itm/350494204624?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_5454wt_952

Λίγο τσιμπημένο αλλά δεν μπορούσα να αντισταθω. Δεν έχω καθόλου φόρμες.

Άσχετο: Προσπαθώ να παραγγείλω από mothercare για να τα στείλω Γερμανία και να μου τα φέρει μια φίλη τέλος του μήνα. Κι ενώ έχω ξανακάνει παραγγελία τώρα δεν δέχεται τη δ/νση. Καμία ιδέα;...

Chazico αν δεν τα καταφέρω θα σε χρειαστώ...:)

ε καλα....ο κινέζος χάθηκε στη μετάφραση χχαχαχαχα

αφου εχει τα μεταφορικά για ελλαδα χτυπα αλυπητα , και εγω νομίζω πως το 12-14 ειναι το μιντιουμ κ το 16-18 το λαρτζ

Το συνολάκι του μικρου ωραιοτατο κ μια χαρα σε τιμή δεν το βρισκω ακριβό.23λιρες για σετ φορμας κ κορμάκι δηλαδη 26ευρω! Εδώ θα ήθελες για αλλες μαρκες οχι τιμπερλαντ μονο 25ευρω για σετακι φορμας αρα καλά το πηρες! με γιες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...