Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα. αυτές τις μερες κοιταω για γυαλιά ηλιου παιδικά. εκτός απο τζουλμπο ξέρετε καμια αλλη μαρκα με αξιόπιστους φακούς για 2 χρόνων. ;;

baby banz

ο δικός μου όμως δεν τα χώνεψε ποτέ γιατί τον ενοχλεί το λάστιχο...φέτος του παρήγγειλα τζουλμπο...

ελευθεράκι μου δεν ανοίγουν τα λινκς :(

Διαφημίσεις

http://www.happybabies.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30143

ξερετε που θα βρω πιο φτηνα το φορεματακι παραπάνω;;;

το χει παρει πουθενα το ματι σας;

Εδώ ? Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Ρίξε μια ματιά και εδώ, δεν ξέρω και την ηλικία του παιδιού.

BOftp3.png PzWNp3.png

baby banz

ο δικός μου όμως δεν τα χώνεψε ποτέ γιατί τον ενοχλεί το λάστιχο...φέτος του παρήγγειλα τζουλμπο... :(

ευχαριστώ. αυτα απ οτι βλεπω ειναι ολα με λάστιχο.κ εγω δεν ξερω αν θα βολέψει. καμια αλλη μαρκα;

http://www.happybabies.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30143

ξερετε που θα βρω πιο φτηνα το φορεματακι παραπάνω;;;

το χει παρει πουθενα το ματι σας;

Ειναι rufflebutts και στελνει Ελλαδα τωρα δεν ξερω αν σε συμφερει μαζι με τα μεταφορικα.

Μεταφορικα 6.95$ για το φορεματακι.

http://www.rufflebutts.com/tops-dresses/dresses-skirts/swiss-dot-pink-woven-ruffled-dress.html

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Ξέρει καμία κοπέλα τα kangaroos παιδικά παπούτσια; Βρήκα ενά αθλητικό στο άμαζον σε πολύ καλή τιμή αλλά δε ξέρω τι λένε από ποιότητα...

Εντωμεταξύ πρωτη φορά έω παραγγείλει στο αμαζον παπούτσια babybotte στις 15/3 και ακόμα δεν έχει φύγει...έχουν πρόβλημα λέει με τον προμηθευτή τους. Με βλέπω για ακύρωση γιατί μέχρι να έρθουν θα φοράμε πεδιλα...

Εγώ έχω πάρει kangaroos δικά μου παπούτσια γυναικεία. Ωραιότατα, δερμάτινα με λίγο φαρδιά φόρμα. Είναι γνωστή μάρκα στη Γερμανία.

λιονταρινα εχει μαγαζι εδω, ελλαδα, για ψαξε λιγο

αλλα τιμες φαρμακι!

ακου 3 φανελακια και ενα φορμακι 70 ευρα με αρχικη 140!!!!!

(τα πηραν δωρο σε συναδελφο και ετσι τα εμαθα!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...