Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ συμφωνώ με την Χατζίκο. Ζούμε σε μια εποχή 'επιλεκτικής δικτακτορίας' μάλλον και πολλοί συνταγματικοί θεσμοί καταπατώντε.

Δεν υπάρχει δημοκρατία, τον πρώτο οικονομικό πόλεμο ζούμε, αν δεν το καταλάβατε......

σε ευχαριστω πολυ, αλλα επειδη εκανα μια μεγαλη παραγγελια απο Κατερινα, και περιμενω κ μια ακομη απο τζιμπορι, δεν θα παρω κατι αλλο του μικρου, εκτος απο τπτ της στιγμης. Χωρια οτι δεν ξετρελαθηκα με οτι ειχε το τζιμπορι τωρα. Οποτε τους χαρισα τους κωδικους. Σε ευχαριστω και παλι που απαντησες Χατζικο. :D

Επιτέλους, εδώ μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα χωρίς φόβο και πάθος.

Τίποτα κορίτσι, καλά ψώνια !!!!!!

Μινούλα σου απάντησε τελικά η Κατερίνα ε?

Μόνο τα δικά μου Ευρά δεν θέλει τελικά:)

Αφού ήταν άρρωστη μωρέ. Δεν την στέλνεις ένα μέιλ τώρα ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Χατζίκο και άλλα κορίτσια που της έστειλαν απάντησε. Εξάλλου εγώ τα Ευρά μου τα έδωσα αλλού τελικά:)

Ακριβώς αυτό συζητούσαμε το πρωί στο γραφείο. Ζούμε τον ισχυρότερο πόλεμο όλων των εποχών όπως είχαν προβλέψει πολύ, 'τον οικονομικό πόλεμο'.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Female kai age εμενα μου απαντησε μετα απο λιγες μερες, ηταν αρρωστη. Και γω της εστειλα 2-3 μειλ :rolleyes:(η απελπισμενη χαχαχα).

Βεβαια η συνεννοηση ειναι αψογη, συνεχεια μειλ, να μου εξηγει, ολα μια χαρα. Age, ξαναστειλτης, δεν νομιζω να εχει κατι μαζι σου :tongue:.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Eμένα πάλι κορίτσια το άγχος μου είναι μην βρούνε τρόπο και μας εμποδίσουν τις αγορές από το εξωτερικό έτσι ώστε να ψωνίζουμε από Ελλάδα. Ένας από δαύτους να μπεί στο forum και ο Βενιζέλος σε έκτακτο ανακοινωθέν είτε θα υπερδασμολογήσει τις αγορές απ' έξω είτε θα τις απαγορεύσει. Ικανούς τους έχω...:tongue:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πάντως έχω ακούσει πως από τους πιο καλούς υπνόσακους είναι οι grobag

Επειδη απο πολυ μικρουλης δεν ηθελε κουβερτες και σεντονια, του εβαλα υπνοσακο Grobag και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εχουν ωραια σχεδια και πολυ καλη ποιοτητα.

RNcFp3.pngDBP9p2.png

Επειδη απο πολυ μικρουλης δεν ηθελε κουβερτες και σεντονια, του εβαλα υπνοσακο Grobag και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εχουν ωραια σχεδια και πολυ καλη ποιοτητα.

Καλημέρα! Κι εγώ αυτόν σκέφτομαι να πάρω. Θα τσεκάρω πρώτα αν ξεσκεπάζεται το βράδυ κι αν μου είναι ζωηρούλης στον ύπνο του θα παραγγείλω από το Αmazon.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

κοίτα γατόνι μου ο Κ. που του ήρθε το μπουγιουρντί λέει να μην το πληρώσει τώρα αλλά στο τέλος του χρόνου κάτι ακούγεται λέει ότι μπορεί να θεωρηθεί παράνομη η εισφορά και να ακυρωθεί (τώρα που σκ@τ@ το διάβασε δεν ξέρω) αν τα δώσει τώρα έτσι και θεωρηθεί παράνομο πιστεύεις ότι θα τα πάρεις πίσω??? :D:D ενώ αν το αφήσει για το τέλος του χρόνου το πολύ πολύ να χάσουμε 15 ευρά σε τόκους έτσι λέει τώρα τι να πω ....

α...........εμένα δεν μου έχει έρθει τελικά ακόμα και νομίζαμε ότι ήταν και για τους 2 το μπουγιουρντί .....θα έρθει λέει ο έφορος αργότερα γίνεται αυτό ??? αφού μαζί κάνουμε την φ. δήλωση ..........εκτός και αν υσχύει αυτό που λένε ότι στους άνεργους δεν θα έρθει ???

(εδώ δεν τρώμε κάρτες για οφ τοπικ ε??)

Αφού δε τρώμε κάρτες για οφ τόπικ, να συνεχίσω το οφ και εγώ!

Γλυκιά μου Ειτζάκι, εμάς μας ήρθε και είναι μόνο για τα εισοδήματα του συζύγου καθότι είμαι στο ταμείο ανεργίας εγώ και δε λαμβάνει τα δικά μου περσινά εισοδήματα...ευτυχώς γιατί θα πληρώναμε τα 5πλάσια από ό,τι τώρα! Αν δεις στο χαρτί που σας έχει έρθει αναφέρεται και το όνομα του συζύγου αλλά δεν έχει εισόδημα από κάτω...σωστά;

Και εμείς σκεφτόμαστε να το αφήσουμε για πιο μετά...επειδή είναι μικρό το ποσό λόγω της ανεργίας μου, το 1% είναι ελάχιστο ποσό.....μήπως και .....!!!Λέμε τώρα....

Σημ.: και εσύ ακόμα άνεργη είσαι κουκλίτσα ε;;;Αχχχχχ!

Αφού δε τρώμε κάρτες για οφ τόπικ, να συνεχίσω το οφ και εγώ!

Γλυκιά μου Ειτζάκι, εμάς μας ήρθε και είναι μόνο για τα εισοδήματα του συζύγου καθότι είμαι στο ταμείο ανεργίας εγώ και δε λαμβάνει τα δικά μου περσινά εισοδήματα...ευτυχώς γιατί θα πληρώναμε τα 5πλάσια από ό,τι τώρα! Αν δεις στο χαρτί που σας έχει έρθει αναφέρεται και το όνομα του συζύγου αλλά δεν έχει εισόδημα από κάτω...σωστά;

Και εμείς σκεφτόμαστε να το αφήσουμε για πιο μετά...επειδή είναι μικρό το ποσό λόγω της ανεργίας μου, το 1% είναι ελάχιστο ποσό.....μήπως και .....!!!Λέμε τώρα....

Σημ.: και εσύ ακόμα άνεργη είσαι κουκλίτσα ε;;;Αχχχχχ!

γεια σου κούκλα Μαρίτα! και ο Γ. σαν ανεργος φαινοταν περσι, οποτε το μπουγιουρντι δεν ηταν στον θεο! πάντως δεν θα πληρωσουμε ακομα τη δοση...το 1% οπως ειπες ειναι αμελητεο, οποτε βλεπουμε πως θα ειμαστε κατα τα χριστουγεννα...γιατι τωρα δεν υπαρχουν!

http://www.ebay.co.uk/itm/GYMBOREE-GYMBUCKS-525-OFF-1050-REDEEM-9-29-10-09-2011-/150669415305?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item231498d389[

Τί λέει ρε παιδιά η κοπελιά!!! Αν έχει καμία 250$$$ ας το χτυπήσει!!!!

rXAJp3.png

μη με τσιγκλατεεεε...μολις πηγα και τα ακουμπησα ντουκου

σιχτηρ σιχτηρ και παλι σιχτηρ

τεσπα

στα τζιμμπακς εχει και οφερ

ουσιαστικα ζητα το μισο του κερδους που θα εχει ο αλλος αν και καλα κανει 1050 αγορα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...