Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ξανά μανά τοτες.... μπουχαχαχαχαχα εξκιουζ μιιιιιιιιιιιιι!!! :tongue::D

Γελα κυρία μου, γέλα καλή μου :cool::cool::cool:

Το έχω ξαναπεί, οι ίδιες οι εταιρείες δίνουν τα πνευματικά δικαίωματα για την χρήση του brand name τους, για διάφορα προιόντα. Π.χ. τα ΚΕΝΖΟ βγάζουν μέχρι πλακάκια μπάνιου, ότι κάθεται ο ίδιος ο ΚΕΝΖΟ αυτοπροσώπως και τα σχεδιάζει μέσα στην τρελή έμπνευση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ή ορισμένες κυρίες που θέλουν π.χ. γαλλικά αρώματα και δεν ξέρω εγώ τι ρούχα.

ΤΖΙΜΙ ΤΣΟΥ τστςτςτςτςτςτςτςτς

Αν ήξεραν που και πως φτιάχνοντας και κυρίως το κόστος παραγωγής έχουν, θα έχαναν μερικούς χτύπους από την καρδιά τους......

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γελα κυρία μου, γέλα καλή μου :cool::cool::cool:

Το έχω ξαναπεί, οι ίδιες οι εταιρείες δίνουν τα πνευματικά δικαίωματα για την χρήση του brand name τους, για διάφορα προιόντα. Π.χ. τα ΚΕΝΖΟ βγάζουν μέχρι πλακάκια μπάνιου, ότι κάθεται ο ίδιος ο ΚΕΝΖΟ αυτοπροσώπως και τα σχεδιάζει μέσα στην τρελή έμπνευση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ή ορισμένες κυρίες που θέλουν π.χ. γαλλικά αρώματα και δεν ξέρω εγώ τι ρούχα.

ΤΖΙΜΙ ΤΣΟΥ τστςτςτςτςτςτςτςτς

Αν ήξεραν που και πως φτιάχνοντας και κυρίως το κόστος παραγωγής έχουν, θα έχαναν μερικούς χτύπους από την καρδιά τους......

χαχαχαχαχαχαχα

σε μένα τα λες....? Μπααα εγώ δεν έχω κόλλημα με μάρκες ούτε κ είχα ποτέ (εκτός αν πιάνονται τα ντοκ μάρτινς που αγόρασα ως τρελή έφηβη χε χε χε χε)...μα κανένα κόλλημα!:D:D

χαχαχαχαχαχαχα

σε μένα τα λες....? Μπααα εγώ δεν έχω κόλλημα με μάρκες ούτε κ είχα ποτέ (εκτός αν πιάνονται τα ντοκ μάρτινς που αγόρασα ως τρελή έφηβη χε χε χε χε)...μα κανένα κόλλημα!:D:D

Γενικά τα λέω βρε, προς γνώση και συμμόρφωση !!!!!!!!! ;);)

Να αγοράζουμε, ΟΚ, αλλά να ξέρουμε τι παίρνουμε.

Επίσης, να αγοράζουμε σε τιμές λογικές και όχι σε ότι του φανεί του Λολοστεφανή............:cool::cool:

BOftp3.png PzWNp3.png

Κορίτσια, γεια σας,

θα ήθελα τη γνώμη σας

ο μπαμπάς προτιμά αυτό

εγώ αυτό

Θα εκτιμούσα μια δεύτερη γνώμη.

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω, το καπελάκι στα βαφτιστικά ρούχα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει;;

Υπάρχει κάποιος δηλ. πρακτικός σκοπός που το φοράνε (έχει καμία σχέση με το ότι το μωρό είνα μυρωμένο στο κεφάλι κτλ);; Αν δεν υπαρχει είναι οκ;;

Στα σάιτ που κοιτάζω τα φορεματακια τα συνδυάζουν με κορδέλες ή κάτι ανάλογο και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα καπελάκια, εκτός από κάτι τέτοια που δε με ενθουσιάζουν.

Καμιά πρόταση έχετε;;

Ευχαριστώ

Διόρθωσα τα λινκ

Βασικά ανάμεσα στα 2 βαφτιστικά ελάχιστες είναι οι διαφορές. Δεν πολυτρελαίνομαι. Εδώ κι εδώ είδες;

Όσο για το καπελάκι με την καμία. Στη βαφτιστήρα μου μου εφτιαξαν σε μαγαζί με βαφτιστικά στεφανάκι από γυψοφύλλη και ροζ ανθάκια, σαν και αυτά που είχε η λαμπάδα και το κουτί της.

κοριτσια εμενα στο γαμο μου μου ειχαν φτιαξει στεφανακι απο φρεσκα αληθινα λουλουδια (μινι φουξια τριανταφυλλακια) μαζι με μιγκέ, τελειο και ηταν πολυ πολυ καλυτερο απο τα ψευτικα! μπορεις να ρωτησεις στο ανθοπωλειο που θα κανει το στολισμο ( αν εχετε) να σας κανει ενα, εμενα δε μου το χαν χρεωσει καθολου επειδη καναμε ολα τα λουλουδια του γαμου εκει....

Μιγκέ τί είναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Βασικά ανάμεσα στα 2 βαφτιστικά ελάχιστες είναι οι διαφορές. Δεν πολυτρελαίνομαι. Εδώ κι εδώ είδες;

Όσο για το καπελάκι με την καμία. Στη βαφτιστήρα μου μου εφτιαξαν σε μαγαζί με βαφτιστικά στεφανάκι από γυψοφύλλη και ροζ ανθάκια, σαν και αυτά που είχε η λαμπάδα και το κουτί της.

Όταν βαφτίσαμε την μικρή μας κι εμείς στεφανάκι κάναμε (σε ανθοπωλείο).Ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ!!Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Τα καπελάκια θα συμφωνήσω με την ταμαρ ούτε κατά διάνοια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Για δες αυτά είναι απο ελληνικό site και αυτό απο το ebay.

Πάντως εμείς το κάναμε σε ανθοπωλείο και κόστισε 10ευρώ!Προσωπικά δεν θα μου άρεσε με πλαστικά λουλούδια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Yπέροχα!!!!

Είπατε τίποτα για την σύγκριση τιμών ??????:rolleyes:

Έβαλα τα link χωρίς να δω την διαφορά γιατι έπρεπε να φύγω, αν ειναι δυνατόν, οπου γάμος και βάπτιση, χτυπάνε στο ευαίσθητο σημείο μας, ότι μια φορά παντρευόμαστε, μια φορά βαπτίζουμε και βαράνε τις τιμές, ευτυχώς που το ψάχνουμε και σιγουρα βρίσκουμε τα πράγματα που θέλουμε σε πιο καλές τιμές.

Εγω αποφάσισα να φτιάξω τις μπομπονιερες για την βάπτιση της κόρης μου, με charms απο το ebay και με εναν προχειρο υπολογισμό, βγαίνουν στο 1/3 της τιμής εάν τις αγόραζα απο εδώ έτοιμες!!!

χε χε καλοοοοο και αυτό!!

Ετσι....κ εδώ τα πληρώνουν χρυσάφι τα guy laroche πατάκια σεντόνια παιδικά πετσέτες....κτλπ.... γιατί ειναι από γκαλία:confused:...αλλά ω ναι ειναι από ελλάντα τελικά ...ετσι.:rolleyes::rolleyes:

Πως δεν σκέφτηκαν να γράψουν στις ετικέτες "ΓΚΙ ΛΑΡΟΣ" χιχιχι, ασε και απο ποιότητα μέτρια σε σύγκριση με τις τιμές που έχουν (σημειωτέον τιμες Γαλλίας)!!!!!!

Παντως εμείς το κάναμε σε ανθοπωλείο και κόστισε 10ευρώ!Προσωπικά δεν θα μου άρεσε με πλαστικά λουλούδια!

Σίγουρα τα αληθινά άνθη ειναι πολυ καλύτερα απο τα ψεύτικα και ειδικά για μωρό!

nJ2dp3.png

Ωραιο το πρωτο site tamar μου,αλλα οτι μου αρεσε ηταν ειτε αλλο νουμερο ειτε out of stock.κοριτσια,οτι σαιτ εχετε απο βαπτιστικα ρουχα σε καλες τιμες βαλτε λινκ.δεν εχω χρονο ουτε να ψαξω ον λαιν.τον ιουνιο βαφτιζομαστε και μεις.στεφανακι ψαχνω και γω,γιατι ειμαστε κατακαραφλες και δεν το βλεπω να βγαζουμε τριχα.καπελακια και κορδελες δεν μου αρεσουν καθολου.τα στεφανακια ομως δεν πρεπει ναχουν νουμερο?στον γαμο μου,στα παρανυμφακια ειχα παραγγειλει στεφανακια ον λαιν,αλλα τους ειχα πει περιμετρο κεφαλης(ηταν και 8χρονα).οποτε αν πω στο ανθοπωλειο να μου φτιαξει στεφανακι,τοχουν ε?

εδω παντως μονο τα βαπτιστικα της gelato μου αρεσαν λιγο,λεω να παω να ριξω μια καλη ματια γιατι το site τους ειναι χαλια.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Ενημερώνω όσες έχουν άγγλο ξάδερφο.

Το MOTHERCARE έχει βάλει προσφορά σε διάφορα, μεταξύ άλλων και στις πάνες PAMPERS, 3 στην τιμή των 2.

Το νο 5 EASY UP που μας ενδιαφέρει βγαίνει 27,7 λεπτά η πάνα στο ΑΜΑΖΟΝ (συσκευσία των 112).

Στο MOTHERCARE το ίδιο είδος και μέγεθος βγαίνει 20,9 λεπτά η πάνα (234 πάνες).

Υπάρχει και κωδικός για -10% (2UPN), οπότε τελική τιμή φθάνει 18,8 λεπτά η πάνα (18,8*234 = 44 ευρώ περίπου για 234 πάνες). Άνευ μεταφορικών.

Στο ΒΟΟΤS τρέχει προσφορά για τα μεγάλα μεγέθη 2 συσκευασίες 30 λίρες, δηλαδή 21,30 λεπτά η πάνα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ενημερώνω όσες έχουν άγγλο ξάδερφο.

Το MOTHERCARE έχει βάλει προσφορά σε διάφορα, μεταξύ άλλων και στις πάνες PAMPERS, 3 στην τιμή των 2.

Το νο 5 EASY UP που μας ενδιαφέρει βγαίνει 27,7 λεπτά η πάνα στο ΑΜΑΖΟΝ (συσκευσία των 112).

Στο MOTHERCARE το ίδιο είδος και μέγεθος βγαίνει 20,9 λεπτά η πάνα (234 πάνες).

Υπάρχει και κωδικός για -10% (2UPN), οπότε τελική τιμή φθάνει 18,8 λεπτά η πάνα (18,8*234 = 44 ευρώ περίπου για 234 πάνες). Άνευ μεταφορικών.

Στο ΒΟΟΤS τρέχει προσφορά για τα μεγάλα μεγέθη 2 συσκευασίες 30 λίρες, δηλαδή 21,30 λεπτά η πάνα.

Kαλημέρα! Έχω στοκάρει μέχρι Ιούλιο. Άσε που δεν έχω ξάδελφο.

Αυτό με τα λεπτά 21,30 η πάνα μάλλον σου ξέφυγε λόγω ώρας φαντάζομαι....;)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κορίτσια τα διόρθωσα τα λινκ

ΤΑ στεφανάκια είναι ωραία, έχετε καμιά πρόταση για αγορά από κάπου;;

Και στα αγγλικά πώς θα τα ψάξουμε;; πχ να τα αναζητήσουμε στο εβαυ αν υπάρχουν;;

επισης εβγαλε και το accesorize αν θες να δεις κατι αμεσα και δεν νομιζω να ειναι και πολυ ακριβα...

το lapin στα βαφτηστικα παντα εχει στεφανακια αλλα δεν στο συνιστω γιατι θα εχει πανακριβα !!!!!

κι εγω ενδιαφερομαι για βαφτηστικα αλλα για αγορακι και οχι σε τυπο κουστουμιου

εχω παει ηδη στο gelato αλλα δεν με ενθουσιασε τιποτα

παρεπιπτοντως πηγα και σε μια βιοτεχνια στην περιοχη μου που εχει παρα πολλα σετακια βαφτησης .Καθε φορα περναγα και αναρωτιομουν γιατι ειχε τοσο κοσμο και τελικα το καταλαβα οταν τα ειδα και ρωτησα τιμες......80€ τα ρουχα τα βαφτηστικα (παντελονι,πουκαμισο, μπουφαν ή σακακι,γραβατα και καπελο) !!!!!!

Δυστυχως ομως η μαμα εχει κατι αλλο στα υποψη της και βγηκα παλι στη γυρα......

tamar ριξε μια ματιά σε αυτό το site http://www.fashionkid.co.uk/7-5-piece-smart-suits

εγω ειχα παρει αυτό για τον γιο μου, το φορεσε στη βαπτιση της κορης μου, ειναι πολύ πιο ωραίο απ' ό,τι φαινεται στη φωτο: http://www.fashionkid.co.uk/5-piece-smart-suits/12-boys-5-piece-cream-suit.html, δε φορεσε το σακακι μεν γιατί εκανε ζεστη (Οκτωβρη εγινε η βάπτιση), αλλα το γιλεκο με την ασορτι γραβατούλα εδειχναν πολύ ομορφα από μονα τους.

Τη μικρή την πήγα στην εκκλησία με αυτό: http://www.fashionkid.co.uk/party-girl-dress/94-floral-white-pink-party-girls-dress.html

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα! Κάποια κοπέλα είχε ψωνίσει κρέμα για ατοπικά δέρματα της Aveeno. Πού; πόσο; Οι τιμές φυσιολογικές ή φαρμακείο;;; Μας τελείωσε η δική μας και ψάχνω. Το parapharmacy δεν έχει τη σειρά και το site το επίσημο της Johnson's δεν το στέλνει Ελλάντα...

SenFp2.pngSjSRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...