Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περιμενω λοιπον...

γατονι, το μετρο ισχυει το 2012 για τα εισοδηματα του 2011 ομως!!!!

δηλ. καταλαβαινω οτι θα ισχυει στην επομενη φορολογικη μας δηλωση!!!

οχι το 2013 θα ισχυσει για τα εισοδηματα του 2012!

Διαφημίσεις

Σε μένα απευθύνεσαι; Δεν ψάχνω εγώ για πάπλωμα. Εγώ με σένα συμφώνησα :P

ναι βρε καλή μου , αλλά επειδή προτείνεις παραπάνω στην φίλη να δοκιμάσει πρώτα τον υπνόσακο και αν κρυώνει να του βάλει και το πάπλωμα (σωστά δεν τα διάβασα ή από την αϋπνία βλέπω πουλάκια) γι αυτό στο διευκρίνισα μια και είσαι νέα μαμά και ίσως να μην το γνωρίζεις :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

αυτο που με απασχολει τωρα ειναι να πληρωσω το μπουγιουρντι το σιχαμα ΤΩΡΑ η ΟΧΙ?!!!!

κοίτα γατόνι μου ο Κ. που του ήρθε το μπουγιουρντί λέει να μην το πληρώσει τώρα αλλά στο τέλος του χρόνου κάτι ακούγεται λέει ότι μπορεί να θεωρηθεί παράνομη η εισφορά και να ακυρωθεί (τώρα που σκ@τ@ το διάβασε δεν ξέρω) αν τα δώσει τώρα έτσι και θεωρηθεί παράνομο πιστεύεις ότι θα τα πάρεις πίσω??? :D:D ενώ αν το αφήσει για το τέλος του χρόνου το πολύ πολύ να χάσουμε 15 ευρά σε τόκους έτσι λέει τώρα τι να πω ....

α...........εμένα δεν μου έχει έρθει τελικά ακόμα και νομίζαμε ότι ήταν και για τους 2 το μπουγιουρντί .....θα έρθει λέει ο έφορος αργότερα γίνεται αυτό ??? αφού μαζί κάνουμε την φ. δήλωση ..........εκτός και αν υσχύει αυτό που λένε ότι στους άνεργους δεν θα έρθει ???

(εδώ δεν τρώμε κάρτες για οφ τοπικ ε??)

KbLyp3.png 4AByp3.png

κοίτα γατόνι μου ο Κ. που του ήρθε το μπουγιουρντί λέει να μην το πληρώσει τώρα αλλά στο τέλος του χρόνου κάτι ακούγεται λέει ότι μπορεί να θεωρηθεί παράνομη η εισφορά και να ακυρωθεί (τώρα που σκ@τ@ το διάβασε δεν ξέρω) αν τα δώσει τώρα έτσι και θεωρηθεί παράνομο πιστεύεις ότι θα τα πάρεις πίσω??? :D:D ενώ αν το αφήσει για το τέλος του χρόνου το πολύ πολύ να χάσουμε 15 ευρά σε τόκους έτσι λέει τώρα τι να πω ....

α...........εμένα δεν μου έχει έρθει τελικά ακόμα και νομίζαμε ότι ήταν και για τους 2 το μπουγιουρντί .....θα έρθει λέει ο έφορος αργότερα γίνεται αυτό ??? αφού μαζί κάνουμε την φ. δήλωση ..........εκτός και αν υσχύει αυτό που λένε ότι στους άνεργους δεν θα έρθει ???

Μωρε λες???

παει τα εχασα τα 300......

λες να καθυστερήσω τα επομενα???

αντε να το πω στον χαζμπαντ να δω τι θα πει....:rolleyes:

Διαφημίσεις

μωρε πολύ καλά θα κανει! αλλά εμας οι τοκοι πανε 120 ευρω δεν λεει..

θα δωσω την 1η δοση και ιδωμεν!

Α, μια χαρα...:-( Θα χασω 100 τζιμπαγκς

Η aggelomarios είχε θέμα μια φορά με τα τζιμπακς της. Αν θυμάμαι καλά, της ήρθαν ΑΦΟΥ είχε λήξει η περίοδος εξαργύρωσής τους. Τους έστειλε μέιλ και στην επόμενη περίοδο εξαργύρωσης, της έστειλαν νέο κωδικό για την ίδια αξία. Δεν την ρωτάς στα σίγουρα ? Αυτό θυμάμαι όμως. Οπότε δεν κάνεις το παπί, να σου μείνουν για την επόμενη φορά ?;)

Το σκεφτηκα, αλλα δεν ξερω ουτε τι τιμη, ουτε που να τα πουλησω. Κριμα, αλλα δεν ειναι κατι που με τρελαινει στα τζιμπορι, ωστε να τα χρησιμοποιησω.

Κοίτα εδώ, τι γίνεται με τα τζίμπακς. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα. Θα σου έλεγα ή δώσετα σε κάποια ή πούλα τα ή στείλτους μύνημα ότι άργησαν να έρθουν και να σου δώσουν νέο κωδικο στην επόμενη περίοδο εξαργύρωσης.

Τώρα το βρήκα το coffee ... έχω να διαβάσω αρκετά!!!

Καλώστο το κορίτσι το καλό !!!

Κορίτσια, τα σέβη μου!!!!

Χάθηκα το ξέρω και μου λείψατε!!!! Μετακομίζει η αδερφή μου η οποία μπαίνει στον 9ο μήνα από βδομάδα και ήμασταν οικογενειακώς σε εγρήγορση!!!! Οι παραγγελίες έπεφταν βροχή και ο κομπούτορας έβγαλε φωτιές!!!!

Περιμένω κούτα από ξάδερφο (αντε να δούμε!) μόλις φτάσει θα σας πω νεώτερα!

Τώρα όσον αφορά στον ξάδερφο, έδειξε τα πρώτα σημάδια γυφτιάς του, αλλά θα σας τα πω εκτενέστερα μόλις με το καλό έρθει η κούτα!!!

Μέχρι τότε φιλάκια και να περνάτε όλες καλά!!!!

Με το καλό η αδερφούλα σου και το ανηψάκι !!!!!!

Για πες, τι σου έκανε ο ξάδερφος ?

και καλημέρα σας!!! αναμένω ακόμα την δευτερη κουτα απο τζιμπορι και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...

Δεν στέλνεις κανένα μέιλ στο τζίμπο ?

Λοιπόν, να σας πω.

Όλα αυτά τα χαράτσια είναι αντισυνταγματικά, αντιβαίνουν στην αρχή της αναλογίας των βαρών, της αναδρομικότητας της φορολόγησης κλπ. Πλην όμως, οι μόνοι που μπορούν να το στηρίξουν αυτό είναι οι δικαστικοί, οι οποίοι σιωπούν ... και εξαιρούνται από πολλά και διάφορα ...........

Τι μπορεί να γίνει δηλαδή και να ακυρωθεί ο φόρος ? Να αλλάξει κυβέρνηση ? Τα ίδια θα γίνουν...........

Οπότε ας το πάρουμε όλοι απόφαση ........:-(:-(:-(

BOftp3.png PzWNp3.png

Φιλενάδες αν είναι καμιά που έχει gymbacks και δεν τα χρειάζεται ας μου στείλει του κωδικούς πλιζ, τους θέλω για την κουμπάρα μου!

Κοριτσι μολις τους εδωσα τους κωδικους!(το πρωι δλδ)

Η aggelomarios είχε θέμα μια φορά με τα τζιμπακς της. Αν θυμάμαι καλά, της ήρθαν ΑΦΟΥ είχε λήξει η περίοδος εξαργύρωσής τους. Τους έστειλε μέιλ και στην επόμενη περίοδο εξαργύρωσης, της έστειλαν νέο κωδικό για την ίδια αξία. Δεν την ρωτάς στα σίγουρα ? Αυτό θυμάμαι όμως. Οπότε δεν κάνεις το παπί, να σου μείνουν για την επόμενη φορά ?;)

Κοίτα εδώ, τι γίνεται με τα τζίμπακς. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα. Θα σου έλεγα ή δώσετα σε κάποια ή πούλα τα ή στείλτους μύνημα ότι άργησαν να έρθουν και να σου δώσουν νέο κωδικο στην επόμενη περίοδο εξαργύρωσης.

σε ευχαριστω πολυ, αλλα επειδη εκανα μια μεγαλη παραγγελια απο Κατερινα, και περιμενω κ μια ακομη απο τζιμπορι, δεν θα παρω κατι αλλο του μικρου, εκτος απο τπτ της στιγμης. Χωρια οτι δεν ξετρελαθηκα με οτι ειχε το τζιμπορι τωρα. Οποτε τους χαρισα τους κωδικους. Σε ευχαριστω και παλι που απαντησες Χατζικο. :D

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...