Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

δεν έχει after sun ρε μαμώτο το bce europe.....ρε Μαράκι δε βλέπουμε μήπως θέλουν και οι άλλες κυρίες και να κάνουμε μια μαζική παραγγελία από apo-rot.de που έχει καλύτερες τιμές;Η να παραγγείλω τα 2 αντιηλικά που είδα στο bce-europe;

Και εγώ θα τα πάρω και τα 2 και θα τα μοιραστούμε οι 2 γυναίκες του σπιτιού!Φέτος πρέπει να της βάζω και στο παιδικό αφού τα βγάζουν έξω....

Το σκέφτηκα Μαριτάκι, αλλά πρέπει να παραγγείλω απόψε και δεν το βλέπω να βρίσκω χρόνο να συναντηθούμε πριν το Πάσχα και το χρειάζομαι :(

Ok. Δεν ξέρω μωρέ. Μη με μαλώνεις. Καινούρια μανούλα είμαι. Λοιπόν θα πάρω το σπρέι και την κρέμα κι όποιο κάτσει καλύτερα. Αλλά θα πάρω από 2 γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε άμεσα αντιηλιακή. Θα βάζω την κρέμα κάθε μέρα και το σπρέυ στη θάλασσα

Δεν σε μαλώνω αγαπούλα μου! Σμουτς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

After sun είναι γιατί διαβάζω το αντίστοιχο για μένα αλλά δεν λέει οτι είναι για αυτομαύρισμα που ήθελα εν όψει γάμου

http://www.beautylife.gr/lavera/sun_sensitiv_baby_kinder_sun_screen_spf30.html είναι αυτό

μα αν το δεις σε μεγενθυνση λεει Kids sun spray

μιας και ξεκινησα και κοιταζω τα dvd γυμναστικής, θυμαστε πώς τη λενε την ηθοποιό που εκανε αερομπικ, πρωην κα CNN, μεγαλουτσικη πλεον σε ηλικία? ειναι πολύ γνωστη ηθοποιός αλλα δε μπορώ να θυμηθω το ονομα της, εχει σταματήσει το μυαλό μου

dJzIp2.png Fysmp3.png

Έχεις δίκιο Μαρία μου!Εδώ δεν έχουμε καταφέρεις να βρεθούμε εδώ και 6 μήνες, που να προλάβουμε το Πάσχα!!:lol:

Θα τα πάρω και εγώ από το bce-europe....θα πάρεις και αφτερ σαν ή είναι λες υπερβολή;

Χωρίς το άφτερ (που τελικά έχει και το bce)τα μεταφορικά είναι 9,90 χωρίς είναι 5,90...για αυτό λέω να το αφήσω....

Σε ευχαριστώ πολύ γατα21!!!Είσουν κατατοπιστικότατη!Μήπως εχεις δοκιμάσει και αυτό:http://www.bce-europe.com/Mother-Child/Children-Skincare/Lavera-Neutral-Baby-Kids-Face-Cream-50-ml.html

Για ενυδάτωση δε θα είναι καλό λες;

Δεν το εχω δοκιμάσει,ξέρω οτι ειναι απο την σειρά για πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα.Αν αγόραζα τώρα πρώτη φορα κρέμα για το πρόσωπο της μικρής ίσως την έπερνα,αλλα είχα την κρέμα την δοκίμασα στο πρόσωπο μας έκατσε καλά και συνεχισα με αυτή.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

μα αν το δεις σε μεγενθυνση λεει Kids sun spray

μιας και ξεκινησα και κοιταζω τα dvd γυμναστικής, θυμαστε πώς τη λενε την ηθοποιό που εκανε αερομπικ, πρωην κα CNN, μεγαλουτσικη πλεον σε ηλικία? ειναι πολύ γνωστη ηθοποιός αλλα δε μπορώ να θυμηθω το ονομα της, εχει σταματήσει το μυαλό μου

Jane Fonda

Έχεις δίκιο Μαρία μου!Εδώ δεν έχουμε καταφέρεις να βρεθούμε εδώ και 6 μήνες, που να προλάβουμε το Πάσχα!!:lol:

Θα τα πάρω και εγώ από το bce-europe....θα πάρεις και αφτερ σαν ή είναι λες υπερβολή;

Χωρίς το άφτερ (που τελικά έχει και το bce)τα μεταφορικά είναι 9,90 χωρίς είναι 5,90...για αυτό λέω να το αφήσω....

Στο aporot για τα δύο πόσο σας βγαίνει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Στο aporot για τα δύο πόσο σας βγαίνει;

15,90 είναι χωρίς μεταφορικά+14,50 ευρώ μεταφορικά=30,40

Εγώ μόλις τα παράγγειλα από το bce μαζί με ένα λιποσάν που έκανε 2,99=23,38 σύνολο και τα 3!!!Είναι μια διαφορά...10 ευρουλάκια είναι η διαφορά για την ακρίβεια!

Το αφτερ σαν το θεωρώ υπερβολή...ο Νικόλας ήταν κάθε μέρα στη θάλασσα περσι και προπερσι για 4 μήνες και δεν το χρειάστηκε!

στο Bce-europe είναι 20.80 ταμαράκι με κωδικό νέου πελάτη (κάνεις εγγραφή και σου στέλνει κωδικό -5 ευρώ για την πρώτη παραγγελία)

στο αποροτ είναι περίπου 24 ευρώ...

Διαφημίσεις

Εγώ μόλις τα παράγγειλα από το bce μαζί με ένα λιποσάν που έκανε 2,99=23,38 σύνολο και τα 3!!!Είναι μια διαφορά...10 ευρουλάκια είναι η διαφορά για την ακρίβεια!

Ναι έχετε δικιο....Πιο ακριβό είναι τελικά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ax βρε Μαριτα δεν σε προλαβα ηθελα κι εγω να παρω θα βαζαμε μαζι την παραγγελια μιας και μενουμε κοντα! Κριμα.........:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...