Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

υπνόσακο και πάπλωμα ??? μίλα με τον παιδίατρο σας αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.

Δεν ξέρω που μένεις και πόσο κρύο κάνει στην περιοχή σου αλλά συμβουλή μου είναι να πάρεις έναν καλό υπνόσακο για το μωρό

Αφενός έτσι είναι ασφαλέστερο και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να ξεσκεπάζεται

Έχω καλό υπνόσακο(μου έφεραν απο Γερμανία).Το "βαρύ"εννοώ σταθερό......δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω:rolleyes:Γι'αυτό ρωτάω για τα 3,5 tog αν είναι πολλά ή αν είναι πιο light.Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατάλαβα τι εννοείς καλή μου, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούμε υπνόσακο και πάπλωμα μαζί για να κοιμίσουμε τα παιδιά ή το ένα ή το άλλο (ακόμα και αν το πάπλωμα είναι ελαφρύ)

εφόσον υπάρχει υπνόσακος και μάλιστα καλός (στην Γερμανία κάνει και λίγο κρυουλάκι οπότε θα είναι καλός δες πόσα tog γράφει η ετικέτα) κοίμιζε το παιδί με τον υπνόσακο μόνο ...αν θεωρείς ότι δεν σε καλύπτει ντύνε το παιδί από μέσα από τον υπνόσακο καλλίτερα π.χ χοντρότερο μπλουζάκι + φανελάκι

KbLyp3.png 4AByp3.png

Kαλημέρα!

g1511 θα συμφωνήσω κι εγώ με την AGE. Δοκίμασε πρώτα τον υπνόσακο κι αν δεις το παιδί να κρυώνει τότε βαλε και πάπλωμα. Αν και είμαι 100% σίγουρη πως με τον υπνόσακο θα είναι μια χαρά το παιδί. Μη βγάλει και την μπέμπελη. :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κατάλαβα τι εννοείς καλή μου, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούμε υπνόσακο και πάπλωμα μαζί για να κοιμίσουμε τα παιδιά ή το ένα ή το άλλο (ακόμα και αν το πάπλωμα είναι ελαφρύ)

εφόσον υπάρχει υπνόσακος και μάλιστα καλός (στην Γερμανία κάνει και λίγο κρυουλάκι οπότε θα είναι καλός δες πόσα tog γράφει η ετικέτα) κοίμιζε το παιδί με τον υπνόσακο μόνο ...αν θεωρείς ότι δεν σε καλύπτει ντύνε το παιδί από μέσα από τον υπνόσακο καλλίτερα π.χ χοντρότερο μπλουζάκι + φανελάκι

Kαλημέρα!

g1511 θα συμφωνήσω κι εγώ με την AGE. Δοκίμασε πρώτα τον υπνόσακο κι αν δεις το παιδί να κρυώνει τότε βαλε και πάπλωμα. Αν και είμαι 100% σίγουρη πως με τον υπνόσακο θα είναι μια χαρά το παιδί. Μη βγάλει και την μπέμπελη. :P

Σωστό το σκεπτικό σας!Θα τον βάζω με τον υπνόσακο και με πιο χοντρά πυζαμάκια.Ααααααααν πάρω το παπλωματάκι θα το χρησιμοποιώ χωρίς τον υπνόσακο αλλά πάλι με πιο χοντρό πυζαμάκι γιατί λογικά τα 3,5tog είναι λίγα.Σωστά?(δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει πάπλωμα για το παιδί και δεν έχω ιδέα,γι'αυτό σας ζαλίζω:rolleyes::oops:)

Kαλημέρα!

Αυτό λέω βρε καλό μου κορίτσι (ιδίως εσύ που έχεις πολύ μωρό) πάπλωμα και υπνόσακος μαζί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ κίνδυνος θερμοπληξίας ρώτησε τον παιδίατρο σας.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας προτείνει υπνόσακο ανάλογα με την θερμοκρασία που επικρατεί στο δωμάτιο

υπάρχουν σε 0,5 1,5 και 2,5 tog νομίζω ένα search στο google θα σας λύσει όλες τις απορίες

Τα παπλώματα πάλι έχουν άλλη αρίθμηση στα tog και φτάνουν μέχρι τα 18 tog αν δεν κάνω λάθος τα 3,5 και 4,5 tog είναι καλοκαιρινά υποθέτω για τους βόρειους λαούς, εδώ στο Ελλάδα έχω την αίσθηση ότι εννοούν σε πάχος αυτά που εμείς λέμε κουβερλί :D:D (εγώ με το κουβερλί σκεπάζομαι σχεδόν όλο τον χειμώνα το σπίτι είναι ζεστό) :rolleyes:

Σωστό το σκεπτικό σας!Θα τον βάζω με τον υπνόσακο και με πιο χοντρά πυζαμάκια.Ααααααααν πάρω το παπλωματάκι θα το χρησιμοποιώ χωρίς τον υπνόσακο αλλά πάλι με πιο χοντρό πυζαμάκι γιατί λογικά τα 3,5tog είναι λίγα.Σωστά?(δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει πάπλωμα για το παιδί και δεν έχω ιδέα,γι'αυτό σας ζαλίζω:rolleyes::oops:)

αυτό κάνουμε με τον υπνόσακο βάζουμε ή βγάζουμε ρούχα ανάλογα την θερμοκρασία που επικρατεί στο δωμάτιο. Αν ο υπνόσακος σου είναι γνωστής μάρκας τότε στο site του θα γράφει και οδηγίες για τις θερμοκρασίες και πως ντύνουμε τα παιδιά

Η κόρη μου τώρα είναι 3 και κάτι φέτος πρώτη φορά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω πάπλωμα και ακόμα είμαι στην έρευνα αγοράς, μέχρι και πέρσι τον χειμώνα βολευόμασταν με φλις υπνόσακους κυρίως από το mothercare και ανάλογα τι ζέστη είχε στο δωμάτιο την έντυνα περισσότερο ή λιγότερο

λέγοντας ζέστη εννοώ την θερμοκρασία που έπιανε το δωμάτιο της γύρω στις 2 το βράδυ όταν τα καλοριφέρ σβήνανε

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό λέω βρε καλό μου κορίτσι (ιδίως εσύ που έχεις πολύ μωρό) πάπλωμα και υπνόσακος μαζί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ κίνδυνος θερμοπληξίας ρώτησε τον παιδίατρο σας.

Σε μένα απευθύνεσαι; Δεν ψάχνω εγώ για πάπλωμα. Εγώ με σένα συμφώνησα :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Έχω καλό υπνόσακο(μου έφεραν απο Γερμανία).Το "βαρύ"εννοώ σταθερό......δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω:rolleyes:Γι'αυτό ρωτάω για τα 3,5 tog αν είναι πολλά ή αν είναι πιο light.Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ:rolleyes::rolleyes:

κουκλα επειδη απο το γραφειο δεν βλεπω το τικερακι σου, ποσο ειναι το μωρο σου;

μεχρι τουλαχιστον 1 ετους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το παπλωμα...μεγαλος κινδυνος ασφυξιας γιατι ειναι βαρυ και αν κουκουλωθουν δεν μπορουν να το πεταξουν απο πανω τους!

δοκιμασα παπλωμα στον μικρο οταν ηταν 15 μηνων...ενω ηταν απο τα ελαφρια, δεν τον βολεψε καθολου, έφερνε σβουρες ολο το βραδυ...επισης σιχαινεται απο βρεφος τους υπνοσακους...

τελικα βολευτηκε με μια μαλακη κουβερτα (ισπανικες νομιζω τις λενε) και ολοσωμο πυτζαμακι και φανελακι απο μαδερ...και μεσα στο δωμάτιό του φροντιζα να εχει παντα 18-20 βαθμους το βραδυ...

Πάντως έχω ακούσει πως από τους πιο καλούς υπνόσακους είναι οι grobag

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κουκλα επειδη απο το γραφειο δεν βλεπω το τικερακι σου, ποσο ειναι το μωρο σου;

μεχρι τουλαχιστον 1 ετους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το παπλωμα...μεγαλος κινδυνος ασφυξιας γιατι ειναι βαρυ και αν κουκουλωθουν δεν μπορουν να το πεταξουν απο πανω τους!

δοκιμασα παπλωμα στον μικρο οταν ηταν 15 μηνων...ενω ηταν απο τα ελαφρια, δεν τον βολεψε καθολου, έφερνε σβουρες ολο το βραδυ...επισης σιχαινεται απο βρεφος τους υπνοσακους...

τελικα βολευτηκε με μια μαλακη κουβερτα (ισπανικες νομιζω τις λενε) και ολοσωμο πυτζαμακι και φανελακι απο μαδερ...και μεσα στο δωμάτιό του φροντιζα να εχει παντα 18-20 βαθμους το βραδυ...

Ο μικρός μου είναι τώρα 22,5 μισό.Το Νοέμβριο κλείνει τα 2.Οπότε έλεγα οτι για Οκτώβριο-Νοέμβριο θα ήταν οκ με ένα ελαφρύ παπλωματάκι.Το Δεκέμβριο και μετά του βάζω υπνόσακο&κουβερτούλα μαλακή και ελαφριά.Η θερμοκρασία στο δωμάτιό του θα είναι γύρω στους 20 βαθμούς.Ο υπνόσακος δεν ξέρω πόσα tog είναι.Είναι απο ένα αντίστοιχο μαγαζί του H&M αλλά δεν είναι πολύ χοντρός.Οι Γερμανοί τον ονομάζουν φθινοπωρινό&ανοιξιάτικο μου είπε η κουνιάδα μου που τον έφερε.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολείσαι όπως και την tamar!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα το φθινοπωρινο/ανοιξιατικο για τους γερμανους ειναι ο βαρυς χειμωνας για μας καλη μου!!!

το αστερακι σου ειναι μεγαλο, θα καταλαβεις τι του αρεσει αν ζεσταινεται ή κρυωνει και θα πραξεις αναλογα...

και καλημέρα σας!!! αναμένω ακόμα την δευτερη κουτα απο τζιμπορι και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...

Μαρια στα ιδια καρβουνα καθομαστε. Ποτε εκανες παραγγελια; Εγω στις 22/9.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...