Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

και τα 2 λέω

ειναι καλό αυτό; ή μάλλον καλύτερο από το aporot de;

εγώ παράγγελνα συνέχεια από κει όταν ο Νικόλας ήταν μωρό...σούπερ ευχαριστημένη! και έχει σχεδόν τα μισά μεταφορικά αν και τα προϊόντα είναι λίγο πιο ακριβά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μισό νιαουρίνα μου θα σου πω!

αν και όπως περιγράφεις για την Α. καλό θα ήταν να την δει δερματολόγος...φοβάμαι ότι είναι τύπου δερματίτιδας εξ' επαφής όπως το Νικολιό...

καλή ενυδατική με καλέντουλα μου είπε ο ομοιο και όλα καλά...

εγώ για τα χειλάκια του έχω πάρει ένα λιποσαν που χρησιμοποιεί μόνο αυτός...και όταν του βάζω ενυδατική, βάζω λίγη και στα χείλη του...

Διαφημίσεις

δεν έχει after sun ρε μαμώτο το bce europe.....ρε Μαράκι δε βλέπουμε μήπως θέλουν και οι άλλες κυρίες και να κάνουμε μια μαζική παραγγελία από apo-rot.de που έχει καλύτερες τιμές;Η να παραγγείλω τα 2 αντιηλικά που είδα στο bce-europe;

Και εγώ θα τα πάρω και τα 2 και θα τα μοιραστούμε οι 2 γυναίκες του σπιτιού!Φέτος πρέπει να της βάζω και στο παιδικό αφού τα βγάζουν έξω....

ρε ταμαράκι! το μωρό θα το έχεις στον ήλιο ΠΑΝΤΑ πριν τις 11 το πρωί και μετά τις 5 το απόγευμα! δεν θα χρειαστείς αφτερ σαν καλό μου :lol::lol::lol:

Ok. Δεν ξέρω μωρέ. Μη με μαλώνεις. Καινούρια μανούλα είμαι. Λοιπόν θα πάρω το σπρέι και την κρέμα κι όποιο κάτσει καλύτερα. Αλλά θα πάρω από 2 γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε άμεσα αντιηλιακή. Θα βάζω την κρέμα κάθε μέρα και το σπρέυ στη θάλασσα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εχει διάφορα στικ που είναι σαν λιποσάν και τα προτιμώ για τα παιδάκια μου γιατί τα θεωρώ πιο φυτικά.Το χειμώνα της βάζω αυτή την κρεμόυλα στα μαγουλάκια μετα το μπάνιο γιατί κοκκινίζουν πολύ απο το κρύο ειναι λιγο παχύρευστη,την ίδια χρησιμοποιώ και στον ποπό αν δώ ερεθισμούς.Το καλοκαίρι τους βάζω την αντηλιακή.Στον μικρό που ειναι 4 κάνει πολύ καλό στο πρόσωπο και εχει και μια ελαφριά ατοπική δερματίτιδα αλλα δεν με αφήνει πλέον να του βάλω τιποτα :rolleyes:.Τα αγοράζω απο apo-rot και στην επόμενη παραγγελία θα παρω και για μένα κάτι.Τα χριστούγεννα στο χωριο δεν ειχα πάρει το καθαριστικό προσώπου μου και το επλενα με το σαμπουάν την μικρης και ήταν απίστευτα απαλό:tongue:

Σε ευχαριστώ πολύ γατα21!!!Είσουν κατατοπιστικότατη!Μήπως εχεις δοκιμάσει και αυτό:http://www.bce-europe.com/Mother-Child/Children-Skincare/Lavera-Neutral-Baby-Kids-Face-Cream-50-ml.html

Για ενυδάτωση δε θα είναι καλό λες;

http://www.beautylife.gr/lavera/sun_sensitiv_baby_children.html

για εξηγειστε μου αν ξερετε τι ειναι αυτό το "χρωματισμένο" αντηλιακο, γιατί αν υποπτευθώ ότι ειναι για self-tanning θα πηδηχτω από το παραθυρο μιλάμε.

παμε για bulk order στο aporot? να δηλώσουμε συμμετοχές? :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

http://www.beautylife.gr/lavera/sun_sensitiv_baby_children.html

για εξηγειστε μου αν ξερετε τι ειναι αυτό το "χρωματισμένο" αντηλιακο, γιατί αν υποπτευθώ ότι ειναι για self-tanning θα πηδηχτω από το παραθυρο μιλάμε.

παμε για bulk order στο aporot? να δηλώσουμε συμμετοχές? :)

After sun είναι γιατί διαβάζω το αντίστοιχο για μένα αλλά δεν λέει οτι είναι για αυτομαύρισμα που ήθελα εν όψει γάμου

http://www.beautylife.gr/lavera/sun_sensitiv_baby_kinder_sun_screen_spf30.html είναι αυτό

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...