Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

όσο για τα 2...πέρσι το καλοκαίρι (βέβαια ήταν κάθε μέρα στη θάλασσα) χάλασε σχεδόν 2 σωληνάρια παχύρευστης κιόλας αντιηλιακής της Mustela...Πολύ καλή και αυτή αλλά με χαλάει το παχύρευστο του πράγματος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωπ κοριτσάρα μου! το bce το είχα ξεχάσει τελείως! Τρίκαλα είναι! 25 ευρώ βρίσκω το ένα αντιηλιακό εδώ!

Σχετικά με τα γυαλιά ναι αυτό το μοντέλο θέλω...του πάνε μούρλια ;)

το βρίσκω σε όλα τα άμαζον (με πιο φθηνό το γερμανικό...36 ευρώ ενώ στο ελλάντα 66...είπατε τίποτα;) αλλά όχι το χρώμα που θέλω...

Τι τρίκαλα καλέ;

Ελλάδα τα βρήκα 50 ευρώ...ή μήπως είδα λαθος;;;:eek:

oneiraki γούστα ειναι αυτά :)

πάντως τα curves προσβλέπουν στη μυική ενδυνάμωση, δλδ ουσιαστικά ασκήσεις με βάρη σε μηχανήματα, αρα ίσως πρεπει να κοιτάξεις για κατι άλλο.

προσωπικά ειχα δει καταπληκτικά αποτελέσματα με το dvd γυμναστικής της cindy crawford, νομίζω shape your body λεγόταν... αλλά τώρα πού χρονος (και χωρος) για γυμναστική στο σπιτι... :(

Ο χώρος ειναι το σημαντικότερο!!Άσε που είναι και ευκαιρία να βγαίνω λίγο από το σαλόνι μας που μ'εχουν φάει οι 4 τοίχοι!:PΚαι εγώ είχα διάφορα dvd για πιλάτες πολύ καλά αλλά βαριέμαι μόνη μου!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μήπως έχει δοκιμάσει καμία κοπέλα και άλλα προιόντα της lavera;Ενυδατική για εμάς μήπως; ή κανά αντιλιακό για εμάς; Πρέπει να αγοράσω και τίποτα άλλο για να μη φανούν τα μεταφορικά....

Καλημέρα,ολα τα προϊόντα που χρησημοποιώ στην κόρη μου ειναι lavera (σαμπουάν,κρέμα για τον ποπό και τα μαγουλάκια μας,λαδάκι για το μασαζάκι μας ,αντηλιακό και στικ χειλιών για τα μεγαλήτερα παιδάκια μου)και ειμαι πολύ ευχαριστημένη.Στον μικρό γιό μου χρησημοποιούσα weleda και θεωρώ τα lavera καλήτερα.Τώρα σκεφτομαι να δοκιμάσω και προϊόντα για μένα.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,ολα τα προϊόντα που χρησημοποιώ στην κόρη μου ειναι lavera (σαμπουάν,κρέμα για τον ποπό και τα μαγουλάκια μας,λαδάκι για το μασαζάκι μας ,αντηλιακό και στικ χειλιών για τα μεγαλήτερα παιδάκια μου)και ειμαι πολύ ευχαριστημένη.Στον μικρό γιό μου χρησημοποιούσα weleda και θεωρώ τα lavera καλήτερα.Τώρα σκεφτομαι να δοκιμάσω και προϊόντα για μένα.

Ααα σε ευχαριστώ πολύ!Το στικ χειλιών είναι σαν λιποσάν; Γιατί και εμάς σκάνε τα χειλάκια μας....και η κρέμα για τα μαγουλάκια είναι σαν ενυδατική;Τα 3χρόνα χρησιμοποιούν ενυδατική ή γαλάκτωμα για ενυδάτωση στο πρόσωπο;Εσύ τα αγοραζεις από έξω;

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι!:lol:Να πάρω και για μένα!

αχαχαχαχαχαχα

το ίδιο λέμε καλέ! Μαριτάκι στον Νικόλα που παρουσιάζει ξηροδερμίες ειδικά τον χειμώνα με το πολύ κρύο, του χρησιμοποιώ ενυδατική προσώπου από μηνών...βάζουμε 2 φορές τη μέρα :)

(ναι θα κάνω τον γιο μου μετροσεξουαλ, το έχω αποδεχθεί, νταξ; ;))

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!Α εντάξει γιατί νόμιζα ότι μονοπωλούσα το τόπικ σήμερα!!!!Τουλάχιστον δε με βαρεθήκατε!!!:lol::lol:

Θα παρεις και εσύ ραβάκι lavera για τη μικρή;

Μαράκι τι ενυδατική βάζεις στον κούκλο σου;

Μάλλον κρέμα λέω....δε ξέρω κιόλας...εσύ πιο λες από τα 2 να πάρεις;

και τα 2 λέω

Μάλλον θα τα πάρω και τα 2 αντιηλιακά..και το σπρέι και το κανονικό και θα τα χρησιμοποιώ και εγώ....παιδί δεν είμαι και εγώ; :lol:

Βρήκα τα 2 αντιηλιακά στο bce europe με τα μεταφορικά 20,38ευρώ...καλά δεν είναι;

ειναι καλό αυτό; ή μάλλον καλύτερο από το aporot de;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα κουκλίτσα!

Μόνο στην Αμερική τα βρίσκω αυτά τα γυαλιά...θέλεις οπωσδήποτε αυτό το μοντέλο;

Μάλλον θα τα πάρω και τα 2 αντιηλιακά..και το σπρέι και το κανονικό και θα τα χρησιμοποιώ και εγώ....παιδί δεν είμαι και εγώ; :lol:

Βρήκα τα 2 αντιηλιακά στο bce europe με τα μεταφορικά 20,38ευρώ...καλά δεν είναι;

εμένα γιατί μου βγάζει σύνολο 25.80? έχεις κάνα κουπόνι;

Ααα σε ευχαριστώ πολύ!Το στικ χειλιών είναι σαν λιποσάν; Γιατί και εμάς σκάνε τα χειλάκια μας....και η κρέμα για τα μαγουλάκια είναι σαν ενυδατική;Τα 3χρόνα χρησιμοποιούν ενυδατική ή γαλάκτωμα για ενυδάτωση στο πρόσωπο;Εσύ τα αγοραζεις από έξω;

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι!:lol:Να πάρω και για μένα!

Εχει διάφορα στικ που είναι σαν λιποσάν και τα προτιμώ για τα παιδάκια μου γιατί τα θεωρώ πιο φυτικά.Το χειμώνα της βάζω αυτή την κρεμόυλα στα μαγουλάκια μετα το μπάνιο γιατί κοκκινίζουν πολύ απο το κρύο ειναι λιγο παχύρευστη,την ίδια χρησιμοποιώ και στον ποπό αν δώ ερεθισμούς.Το καλοκαίρι τους βάζω την αντηλιακή.Στον μικρό που ειναι 4 κάνει πολύ καλό στο πρόσωπο και εχει και μια ελαφριά ατοπική δερματίτιδα αλλα δεν με αφήνει πλέον να του βάλω τιποτα :rolleyes:.Τα αγοράζω απο apo-rot και στην επόμενη παραγγελία θα παρω και για μένα κάτι.Τα χριστούγεννα στο χωριο δεν ειχα πάρει το καθαριστικό προσώπου μου και το επλενα με το σαμπουάν την μικρης και ήταν απίστευτα απαλό:tongue:

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...