Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Η προσφορά αφορά τα γυμναστήρια curves των οποίων η φιλοσοφία είναι η 30λεπτη γυμναστική.Τα όργανα είναι στη σειρά και ανάμεσα στο καθένα έχει ένα στεπ.Η γυμνάστρια είναι στο κέντρο και επιβλέπει.Πήγαινα αρκετό καιρό.Το αν θα δεις αποτελέσματα έχει να κάνει με την συχνότητα που πας,την διατροφή κλπ.Πάντως είναι καλό αν είσαι πολυάσχολος!
Πήγαινα στο εν λογω γυμναστήριο για 6 μήνες πριν μείνω έγγυος. Έτσι έκανα και την πρώτη μου αποκόλληση. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένη. Εδώ το γυμναστήριο μόλις έκλεισε τον ένα χρόνο. Είναι ολοκαίνουριο και πεντακάθαρο. Μεγάλο συν το ότι είναι μόνο για γυναίκες. Έχω κάνει διάφορα είδη γυμναστικής από το δημοτικό που έχω ξεκινήσει, λόγω διαφόρων πόνων. Εμένα με βοήθησε πριν την εγκυμοσύνη να χάσω 6 κιλά χωρίς στερήσεις. Κι επίσης σε ζυγίζουν κάθε μήνα και σου κάνουν λιπομέτρηση για να ξέρεις τις επιδόσεις σου, κάτι που σε βοηθάει να προσπαθείς συνέχεια. Καλό θα ήταν, όμως, να επισκεφθείς το κτήριο της περιοχής σου πριν αγοράσεις το πακέτο, γιατί αν είναι πολυ παλιό μπορεί να μην σου αρέσει.

Εγώ γενικότερα δεν είμαι πολύ της γυμναστικής και έτσι αυτό το 30λεπτο μόνο μου φαίνεται ελκυστικό!Απλως (συγνώμη για το άσχετο του θέματος ερώτημα) θα έχω πρόβλημα να πάω που θηλάζω?:confused::confused:όχι ε?Είπα βλακεία?Μήπως δεν πρέπει να γυμνάζομαι εντατικά τώρα ?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ γενικότερα δεν είμαι πολύ της γυμναστικής και έτσι αυτό το 30λεπτο μόνο μου φαίνεται ελκυστικό!Απλως (συγνώμη για το άσχετο του θέματος ερώτημα) θα έχω πρόβλημα να πάω που θηλάζω?:confused::confused:όχι ε?Είπα βλακεία?Μήπως δεν πρέπει να γυμνάζομαι εντατικά τώρα ?

Tην ένταση της εκγύμνασης σου τη ρυθμίζουν με βάση τις ανάγκες και την ηλικία σου. Οπότε λογικά θα σου πουν εκεί τι και πώς. Ακόμα και σε εγγύους επιτρέπουν. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις και τον γιατρό σου εάν δεν τους έχεις εμπιστοσύνη. Δεν νομίζω όμως να εχεις πρόβλημα. Α, και θα χρειαστείς ένα πολύ σταθερό και καλό αθλητικό σουτιέν, λόγω του βάρους. Εγώ είχα πάντα θέμα οπότε το νούμερο ένα του εξοπλισμού μου και πιο απαραίτητο ήταν αυτό.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Για όποια έψαχνε την βάση για τα tdiscs της ΤΑΣΙΜΟ, είναι διαθέσιμη ξανά.

Το έχω ξαναβάλει, το επαναλαμβάνω αν ενδιαφέρει κάποια.

Το BIOSILK στα 150μλ στις 11 λίρες σύν 2,5 λίρες μτφ (σύνολο περίπου 16,30 ευρώ). Στα ελληνικά κομμωτήρια, τα 50 μλ παίζουν γύρω στα 20 ευρώ !!!!!!;);)

chatzico ειναι καλό το biosilk? το έχεις δοκιμάσει? θυμάμαι ότι κάτι λέγατε παλιότερα για αυτό μα η αναζήτητση στο parents μου βγάζει ένα μύνημα σου μόνο άσχετο με την συζήτηση.. με ενδιαφέρει να κάνει τα μαλλιά γυαλιστερά..

Για την μικρή μου μάλλον θα προτιμήσω τελικά την κρέμα γιατί το σπρευ φοβάμαι μήπως μπει στα ματάκια της καθότι αεικίνητη!!:P

Την ιδια σκεψη ειχα και εγω περυσι που ηταν ο γιος μου πιο μικρουλης!!!;)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

chatzico ειναι καλό το biosilk? το έχεις δοκιμάσει? θυμάμαι ότι κάτι λέγατε παλιότερα για αυτό μα η αναζήτητση στο parents μου βγάζει ένα μύνημα σου μόνο άσχετο με την συζήτηση.. με ενδιαφέρει να κάνει τα μαλλιά γυαλιστερά..

μα τελειο!!!ορκιζομαι κ γω σ αυτο!!!

κ να ξερετε....κανει οχι μονο για τα μαλλια αλλα κ για το προσωπακι....πριν την ενυδατικη....πανμαλακο μαλλι κ δερμα αφηνει...απλα θελει μικρη ποσοτητα να μη λαδωσεις

κ μυριζει κ τελεια...χροοοοονια το χρησιμοποιω;)

μα τελειο!!!ορκιζομαι κ γω σ αυτο!!!

κ να ξερετε....κανει οχι μονο για τα μαλλια αλλα κ για το προσωπακι....πριν την ενυδατικη....πανμαλακο μαλλι κ δερμα αφηνει...απλα θελει μικρη ποσοτητα να μη λαδωσεις

κ μυριζει κ τελεια...χροοοοονια το χρησιμοποιω;)

Ναι ε; Αύριο θα παραγγείλω κι εγώ. Μαζί με τις κατσαρόλες, τα all star του μπέμπη, το σντιηλιακό (ποιο είπαμε οτι παίρνεις;) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα προκύψει απόψε. :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι ε; Αύριο θα παραγγείλω κι εγώ. Μαζί με τις κατσαρόλες, τα all star του μπέμπη, το σντιηλιακό (ποιο είπαμε οτι παίρνεις;) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα προκύψει απόψε. :)

Πολύ φοβάμαι ότι θα μας καταστρέψουν tamar :P. εμένα με έπεισαν πάντως και .. το αγορασα...:rolleyes:

παρεπιμπτόντως καμια καλή, πολύ καλή κρέμα για την κυτταρίτιδα ξέρουμε?

Διαφημίσεις

Εξαιρετικό !!!! Ιδανικό όταν κάνεις πιστολάκι συχνά, όπως εγώ που τα ισιώνω συνέχεια.

thanks!!!!!

:P:p:p

Τίποτα μωρέ ;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Το BIOSILK στα 150μλ στις 11 λίρες σύν 2,5 λίρες μτφ (σύνολο περίπου 16,30 ευρώ). Στα ελληνικά κομμωτήρια, τα 50 μλ παίζουν γύρω στα 20 ευρώ !!!!!!;);)

Τι ακριβώς κάνει αυτό το προιόν? Κάνει τα μαλλιά λαμπερά? Δε κατάλαβα ακριβώς από τις απαντήσεις παραπάνω! Για μένα που έχω λιπαρά μαλλιά κάνει άραγε?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Τι ακριβώς κάνει αυτό το προιόν? Κάνει τα μαλλιά λαμπερά? Δε κατάλαβα ακριβώς από τις απαντήσεις παραπάνω! Για μένα που έχω λιπαρά μαλλιά κάνει άραγε?

ειναι μεταξι....αν ξερεις απο μεταξι στα μαλλια καταλαβαινεις...αν οχι ,απλα να σου πω , οτι ειναι ,σαααααααααν σιλικονη αλλα 3000 φορες καλυτερο....προσοχη μονο στην ποσοτητα,λαδωνει ευκολα το μαλλι αν βαλεις με τις χουφτες και στη ριζα μαλιστα,ποσο μαλλον αν εχεις λιπαρα μαλλια...

κατα τα αλλα αφηνει τα μαλλια μεταξενια(ε,μεταξι ειναι..:mrgreen:) πολυ μαλακα κ μυρωδατα....κλεινει τα "λεπια " της τριχας κ βοηθαει αφανταστα στο ισιωμα....πχ εγω που χω σπαστο μαλλι,με χοντρη τριχα και πολυ πυκνο, κανει το ισιωμα με το σιδερο, piece of cake;)

Μπορώ να το βάλω και στα μαλλιά της μικρής μου που κάνω μία ώρα να τα ξεμπερδέψω;Πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να της βάζω μαλακτική ή σιλικόνη στα μαλλιά της;

Με πείσατε και μένα για το lavera....απλά πρέπει να βρω καμία φίλη να παραγγείλουμε παρέα μήπως και μοιραστούμε τα έξοδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...