Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

και γω αυτο ηθελα να γραψω,προχθες που πηγα στο βιβλιοπωλειο τις ειχε γυρο στα 4,20 αλλα επειδη δεν ημουν 100% σιγουρη δεν εγραψα κατι....(θα πηγαινα απο Δευτερα να σιγουρευτω)
Κοριτσακι κι'εγω ηθελα να σου γραψω απο προχτες για τα uniball αλλα διστασα. Στο toys shop τα εχει πιο φτηνα. Και τα staedtler ειναι πολυ πιο φτηνα και εχει δωρο και μπλοκ. Τα χαζευα χτες που πηγα για puzzle (τα οποια ειναι επισης φτηνοτερα απο amazon. Ta μαγνητικα που εχουν και το καλαμακι που τα ψαρευεις)

Oι μπογιές μου φάνηκαν φθηνές σε σχέση με τις τιμές που έχω δει στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου, το οποίο τιμούσα εβδομαδιαίως σχεδόν για στυλό. Μάλλον θα σταματήσω να το κάνω, γιατί κάτω από 2,5 ευρώ για στυλό δεν έχω δώσει.

Στο TOYS SHOP βρίσκω τα UNIBALL από 1,4 ευρώ και πάνω. Αυτά που πόσταρα έχουν στο ΑΜΑΖΟΝ γύρω στα 1,36 ευρώ. Δεν έχω βρεί εδώ τέτοια τιμή για αυτά πουθενά.

Για τις μπογιές έχετε δίκιο.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέω να αγοράσω αυτή την προσφορά http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-curves-2?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website Τα ξέρετε τα συγκεκριμένα γυμναστήρια?Πηγαίνει η κολλητή μου στην Κομοτηνή και μου λέει πως με 30' εκγύμνασης όντως έχει δει διαφορά από τα υπόλοιπα γυμναστήρια που έχει πάει κατά καιρους!Επίσης είναι γυναικεία που σημαίνει ότι κανένας κάγκουρας δεν έρχεται να σου την πέσει την ώρα που κάνεις διάδρομο!!:Ρ

oneiraki το πρόβλημά με αυτήν την προσφορά είναι ότι προσφέρει μόνο 30 λεπτά γυμναστικής μέσα στα οποία τα κάνεις όλα δηλαδή και προθέρμανση και γυμναστική και αποθεραπεία-διατάσεις...Αν π.χ. θέλεις να κάνεις άλλα όργανα ή παραπάνω φαντάζομαι θα πληρώσεις.

Πιστεύω πως για σωστή γυμναστική χρειάζεται τουλάχιστον 15 λεπτά προθέρμανση και άλλα 15 σωστών διατάσεων.

Πάντως για τα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, μια χαρά είναι δεν καταλαβαίνεις διαφορά σε σχέση με τα άλλα.

Κι εγώ την είδα αλλά το 30λεπτο μόνο μου χτύπησε άσχημα και την απέρριψα.

Ναι. Αν πα σε καποιο παζαρι θα δεις τελειες αντιγραφες με 15 ευρω. Αν δεν ειχε σχεδια & χρωματα θα ελεγα οτι εμειναν 2 κομματια και τα σκοτωνει.

Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα ζευγάρι σε ροζάκι γιατί κατά τύχη το πρώι κοιτούσα για παπουτσάκια!!!:P:p

oneiraki το πρόβλημά με αυτήν την προσφορά είναι ότι προσφέρει μόνο 30 λεπτά γυμναστικής μέσα στα οποία τα κάνεις όλα δηλαδή και προθέρμανση και γυμναστική και αποθεραπεία-διατάσεις...Αν π.χ. θέλεις να κάνεις άλλα όργανα ή παραπάνω φαντάζομαι θα πληρώσεις.

Πιστεύω πως για σωστή γυμναστική χρειάζεται τουλάχιστον 15 λεπτά προθέρμανση και άλλα 15 σωστών διατάσεων.

Πάντως για τα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, μια χαρά είναι δεν καταλαβαίνεις διαφορά σε σχέση με τα άλλα.

Πηγαίνει η κολλητή μου σε αυτά τα γυμναστήρια και μου έχει πει πως είναι τέτοιο το είδος της γυμναστικής που κάνεις που δεν χρειάζεσαι πάνω από 40'.Μεταξύ μας δεν έχω και περισσότερο χρόνο να κάτσω να χτυπηθώ στα όργανα!!γενικώς τα βαριέμαι λίγο αυτά,προτιμώ τα τμήματα τίποτα σε πιλάτες, γιόγκα κλπ.Μου είπε πως ίσως μπορώ να κάνω τον 1ο μήνα δωρεάν αν με συστήσει κάποιο παλιό μέλος οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

RollerBall UNI BALL τα 12 --> 13,60 λίρες, εδώ με τίποτα...

Μπογιές STAEDTLER 24 μολύβια ---> 6,40 λίρες

Για να μην είμαστε υπερβολικές, με μια πολύ πολύ γρήγορη ματιά:

Ξυλομπογιές Staedtler (Ελλάδα, από ? 3,84):

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=10388

Και για να είμαστε εντελώς ακριβείς μόνο το πρωτο λινκ ειναι το σωστό γιατί οι ξυλομπογιές που έβαλε η χατζίκο ειναι erasable σβήνονται με γόμα, κάτι που οι άλλες δεν το κάνουν από τα υπολοιπα λινκ που εβαλε η κατριν περα του πρώτου.

μολις βγηκε πλυση με αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K1CWVU/ref=oh_o01_s00_i02_details

ερωτηση απο Α...τι μυριζει τοσο ωραια :D

γιουυυυυπι......!!!!!!!!!

(τα περιμενω οπως καταλαβατε!!!:lol::lol::lol::lol:)

Ευγε ευγε!!

Εγω καιροφυλακτώ καθημερινά....πρωί μεσημέρι βράδυ ανοιγω λινκ με λενορ....θελω να στοκάρω για χρόνο για μενα κ για τη μανούλα μου χοχοχοχο

Και για να είμαστε εντελώς ακριβείς μόνο το πρωτο λινκ ειναι το σωστό γιατί οι ξυλομπογιές που έβαλε η χατζίκο ειναι erasable σβήνονται με γόμα, κάτι που οι άλλες δεν το κάνουν από τα υπολοιπα λινκ που εβαλε η κατριν περα του πρώτου...

Αυτα που παιρνω εγω απο τοys shop ειναι αυτα στο 2ο κουτι και εχουν γομα μεσα απλα αλλαξε προφανως η συσκευασια και δεν φαινονται.

Οχι οτι εχει σημασια βεβαια γιατι η τιμη ειναι ουτως ή αλλως περιπου 80% πανω στο αμαζον.

(και για αλλη μια φορα χαιρομαι οταν στο Ελλαντα ειναι φτηνοτερα καποια πραγματα)

Διαφημίσεις

Η προσφορά αφορά τα γυμναστήρια curves των οποίων η φιλοσοφία είναι η 30λεπτη γυμναστική.Τα όργανα είναι στη σειρά και ανάμεσα στο καθένα έχει ένα στεπ.Η γυμνάστρια είναι στο κέντρο και επιβλέπει.Πήγαινα αρκετό καιρό.Το αν θα δεις αποτελέσματα έχει να κάνει με την συχνότητα που πας,την διατροφή κλπ.Πάντως είναι καλό αν είσαι πολυάσχολος!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Περυσι πηρα την κρεμα η ποια απλωνεται σχετικα ευκολα δεν ειναι στοκος δηλαδη και ειναι λιγο απαλο πορτοκαλι επομενως βλεπεις που δεν εχεις βαλε αλλα φετος για ευκολια θα παρω σπρευ και εγω. Ισως ψαξω για την μεγαλη ομως κατι με μεγαλυτερο δεικτη γιατι δεν ειχε ησυχια περυσι και επρεπε συνεχεια να την κηνυγαω:mad:

Τωρα που διαβασα για mothercare το θυμηθηκα σημερα μου εστειλαν μηνυμα οτι εχουν φερει παπουτσια κικερς,σταρτ ριτε κτλ

χαχα σε τι τιμες δεν μας ειπαν:lol::lol:

Για την μικρή μου μάλλον θα προτιμήσω τελικά την κρέμα γιατί το σπρευ φοβάμαι μήπως μπει στα ματάκια της καθότι αεικίνητη!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Λέω να αγοράσω αυτή την προσφορά http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-curves-2?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website Τα ξέρετε τα συγκεκριμένα γυμναστήρια?Πηγαίνει η κολλητή μου στην Κομοτηνή και μου λέει πως με 30' εκγύμνασης όντως έχει δει διαφορά από τα υπόλοιπα γυμναστήρια που έχει πάει κατά καιρους!Επίσης είναι γυναικεία που σημαίνει ότι κανένας κάγκουρας δεν έρχεται να σου την πέσει την ώρα που κάνεις διάδρομο!!:Ρ

Πήγαινα στο εν λογω γυμναστήριο για 6 μήνες πριν μείνω έγγυος. Έτσι έκανα και την πρώτη μου αποκόλληση. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένη. Εδώ το γυμναστήριο μόλις έκλεισε τον ένα χρόνο. Είναι ολοκαίνουριο και πεντακάθαρο. Μεγάλο συν το ότι είναι μόνο για γυναίκες. Έχω κάνει διάφορα είδη γυμναστικής από το δημοτικό που έχω ξεκινήσει, λόγω διαφόρων πόνων. Εμένα με βοήθησε πριν την εγκυμοσύνη να χάσω 6 κιλά χωρίς στερήσεις. Κι επίσης σε ζυγίζουν κάθε μήνα και σου κάνουν λιπομέτρηση για να ξέρεις τις επιδόσεις σου, κάτι που σε βοηθάει να προσπαθείς συνέχεια. Καλό θα ήταν, όμως, να επισκεφθείς το κτήριο της περιοχής σου πριν αγοράσεις το πακέτο, γιατί αν είναι πολυ παλιό μπορεί να μην σου αρέσει.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Για όποια έψαχνε την βάση για τα tdiscs της ΤΑΣΙΜΟ, είναι διαθέσιμη ξανά.

Το έχω ξαναβάλει, το επαναλαμβάνω αν ενδιαφέρει κάποια.

Το BIOSILK στα 150μλ στις 11 λίρες σύν 2,5 λίρες μτφ (σύνολο περίπου 16,30 ευρώ). Στα ελληνικά κομμωτήρια, τα 50 μλ παίζουν γύρω στα 20 ευρώ !!!!!!;);)

BOftp3.png PzWNp3.png

Κορίτσια δυο ερωτήσεις: λαμπάδες για τα βαφτιστήρια θα πάρετε από νετ;Και αν ναι,από που;Ερώτηση β: θέλω να πάρω υπνόσακο sterntaler από το mytoys αφού εδώ στα μαγαζιά έχουν τελειώσει ήδη από την αρχή των εκπτώσεων (και καλά,όχι ότι η κυρία τους μάζεψε για να τους ξαναβγάλει το χειμώνα:mad:).Πήρα από άλλο μαγαζί έναν άλλο αλλά αν δοκιμάσει κανείς τους sterntaler νομίζω πως δύσκολα τους αλλάζει.Η απορία μου είναι λοιπόν να πάρω το νο 90 ή 110;Τον θέλω φυσικά για του χρόνου.Καλαμαράκι νομίζω εσύ χρησιμοποιούσες.Ξέρεις πως πάνε τα νούμερα;Στο site λέει πως το 110 είναι για 12-24μηνών,άρα να πάρω αυτόν;Α και επίσης δεν αναφέρει και tog.Να ελπίζω πως θα είναι 2,5;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...