Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια ψάχνω ένα παιχνίδι σαν αυτό που είναι μια καμηλοπάρδαλη και γυρνάνε μπάλες γύρω της μέσα από μικρές τσουλήθρες...

Δε ξέρω τι φίρμα είναι. Αν έχετε κάτι υπ΄όψη θα βοηθούσε, thanx προκαταβολικά!!!

Καλησπέρα

Καθυστερημένα βέβαια. Η καμηλοπάρδαλη στο γερμανικό amazon 29,60 ? με τα μεταφορικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρα το οτι ειναι Ελληνικο site που ομολογουμενως ειναι πιο ακριβα, τα κροκς της disney ειναι πιο φτηνα απο αμαζον, javari και πολυ κοντα στην επισημη σελιδα crocs ή πιο φτηνα, οπως επισης και καποια χρωματα οπως το ροζ ειναι πιο φτηνο απ'όλα. Tα crocs με τον Μικυ τα ειχα παρει 24 λιρες και ροζ που ηθελα δεν πηρα γιατι ηταν ακριβοτερα απο τα αλλα χρωματα.

Αφου αναφερουμε συχνα οτι υπαρχει φοβερη αισχροκερδεια, σ'αυτο το site οι τιμες ειναι λογικοτατες και μπορεις να πας να δοκιμασεις κι'ολας αν εισαι Αθηνα. Κι'αυτο ειναι σημαντικο αν δεν εισαι σιγουρος. Κοιτα ποσα ποστ αφορουν τα μεγεθη στα crocs. Δε συμφωνεις;

Edit:

Eπειδη με προβληματισες ειπα να ξαναριξω μια ματια μηπως εχεις δικιο και κανω εγω λαθος.

TA μπλε scooby doo (που ειναι ο λατρεμενος ηρωας του ανηψιου μου και του βρηκα δωρο για το πασχα! :D ) εχουν στο αμαζον 30,63 λιρες με το ελληνικο φπα!, στο javari 30,74! και στο επισημο σαιτ των κροκς 30 ευρω!

Σ'αυτο το σαιτ εχουν 20,80 ευρω!

Εχει ψωνισει καμια κοπελα; Παιζει να ειναι μαϊμου; Πειτε βρε παιδια γιατι ψηνομαι να κανω παραγγελια και να παρω crocs για τις υποχρεωσεις μου.

Και δε σας κρυβω οτι χαιρομαι διπλά οταν ανακαλύπτω Ελληνικο site με καλυτερες τιμες απο εξω! Μπορει να εχω κανει απειρες αγορες απο εξωτερικο αλλα σαφως προτιμω να μενουν τα χρηματα μου στην Ελλαδα.

Το zac cret είναι πολλά χρόνια μαγαζί στην Λαμπρινή κ το Γαλάτσι, έχω ψωνίσει άπειρες φορές (μεγάλωσα στον Περισσό). Είναι αξιόπιστο...

Δεν θυμάμαι με ποια κοπέλα το συζητούσαμε προχθές αλλά μόλις το κέρδισα!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270933680789&ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160

Τώρα λέω να ψάξω να βρω και το καλοκαιρινο!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Δεν θυμάμαι με ποια κοπέλα το συζητούσαμε προχθές αλλά μόλις το κέρδισα!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270933680789&ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160

Τώρα λέω να ψάξω να βρω και το καλοκαιρινο!!!

αααντε ρε τερας!!!

:D:D:D

μεγειες!!!

(αφου λεει οτι στελνει μονο αγγλια, πως κ μπορεσες να το παρεις? με τι μεταφορικα?

αυτος ειναι γενικος προβληματισμος)

i0967wbvenhz372s.png

(αφου λεει οτι στελνει μονο αγγλια, πως κ μπορεσες να το παρεις? με τι μεταφορικα?

Αν σου αρέσει κάτι, μπορείς να στείλεις μήνυμα στον πωλητή, αν δεχεται να στείλει στην Ελλάδα και με τι κόστος

Συνήθως οι περισσότεροι δέχονται, οπότε είσαι ελεύθερη να μπιντάρεις :)

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

αααντε ρε τερας!!!

:D:D:D

μεγειες!!!

Απλά τον ρώτησα αν στέλνει Ελλάδα και μου είπε ναι με κόστος 4,5 λίρες οπότε το χτύπησα;);)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Την diadem plus εχω

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Casserole-Stainless-Steel/dp/B000Y9VDEO/ref=sr_1_56?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997761&sr=1-56

με το γυάλινο καπάκι, στο ελλάντα ειναι απο την οικονομικότερη σειρά τους

Ειναι καλή αυτή; Η τιμή της είναι καλή τώρα ή να περιμένω λες;

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Plus-4-Piece-Saucepan/dp/B0009YHUO6/ref=sr_1_9?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997927&sr=1-9 Τί λες γι' αυτή την προσφορα;

Σκέψου ότι το 2009 που μου πήραν δώρο τη μικρή των 16εκ στην παρουσίαση είχε 48 ή 50 ευρώ... απλά ρώτα το αμαζόνα μεγέθη κ λίτρα για να είσαι σίγουρη.

Ταμαράκι δεν ξέρω αν έχεις δει τη σειρά της premium live, αλλά είναι φανταστική αν τα διαθέτεις!

Το σετ της Diamen το είχα πάρει δώρο στην κουμπάρα μου το 2008 περίπου 240 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Εμείς το 2009 που κάναμε λίστα γάμου στην Παρουσίαση πήραμε τη σειρά της gourmet Plus κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είχαν πιο ματ όψη. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

Η Diamen έχει το πλεονέκτημα νομίζω ότι δεν είναι πολύ βαριά κατσαρόλα, συγκρίνοντας με τις δικές μου. Επίσης είναι σε γυαλιστερή εκδοχή.

Καλησπέρα. Ψάχνω ακόμη τα κροκάκια για τον γιο μου.

Αυτό αποκλείεται να είναι αυθεντικό ε???

http://www.ebay.co.uk/itm/BOYS-DISNEY-TIGGER-CROCS-VARIOUS-SIZES-BNWT-/300680645109?pt=UK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN&var=&hash=item8bb52019fd

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.ebay.co.uk/itm/BOYS-DISNEY-TIGGER-CROCS-VARIOUS-SIZES-BNWT-/300680645109?pt=UK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN&var=&hash=item8bb52019fd

Aυτα δεν ειναι κροκς.Εκτος οτι φαινονται, το γραφει κιολας οτι ειναι crocs style κατω στις παρατηρησεις του;)

q1kup2.pngza5op2.png

Να επιβεβαιώσω και εγώ το άψογο customer service του ΑΜΑΖΟΝ.

Αγόρασα σκούπα DYSON και το σετ με τα αξεσουάρ στις 23 Φλεβάρη και πλήρωσα την τιμή που είχαν τότε και τα δύο αντικείμενα, γύρω στις 380 λίρες.

Μετά από 2 εβδομάδες, παρήγγειλα ακριβώς τα ίδια για μια φίλη και δεν της χρέωσε το σετ με τα αξεσουάρ μόνο την σκούπα.

Συζητούσα το θέμα με την Γατούλα και με παρότρυνε να τους στείλω μέιλ, για την διαφορά αυτή μεταξύ των δύο εντελώς όμοιων παραγγελιών.

Έστειλα το μέιλ γύρω στις 11 σήμερα το βράδυ, χωρίς πολλές ελπίδες.

Και ιδού η απάντηση !!!!!

First, please allow me to apologise if you expected a promotional price applied to your Order ID: ........... for "Dyson Clean and Tidy Kit" and "Dyson DC39 Animal Full Size Dyson Ball Cylinder Vacuum Cleaner".

I personally checked and there was indeed a promotion that applied to these items:

http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_162143407_3?ie=UTF8&docId=1000531433&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=0KXBQA5862Q7HKP6M8K0&pf_rd_t=201&pf_rd_p=285873947&pf_rd_i=B0048WRDO2

The problem why you had such price upon checkout is that you may have not followed the instructions on the link.

However, upon checking, I see that both items qualify for the promotion. Given this situation, I will be making an exception in your case.

Iʼve requested a refund of GBP 38.95 to your payment card which should be processed within 2 to 3 business days. Please note, this does not include your bankʼs processing time. Youʼll see this amount credited on your next statement.

Μάλλον το λάθος μου ήταν ότι έβγαλα κάποια στιγμή το σετ με τα αξεσουάρ από το καλάθι μου αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και το έβαλα πίσω. Θα έπρεπε να βγάλω και την σκούπα και να φτιάξω νέο. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα δει ότι υπάρχει τέτοιο promotion.

Εξαιρετικοί !!!! Δεν υπάρχουν λόγια !!!!

Γατούλα, ευχαριστώ ;);):D

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν εχεις βρει; Κολλας στο νουμερο ή στο σχεδιο;

Λέω να αγοράσω αυτή την προσφορά http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-curves-2?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website Τα ξέρετε τα συγκεκριμένα γυμναστήρια?Πηγαίνει η κολλητή μου στην Κομοτηνή και μου λέει πως με 30' εκγύμνασης όντως έχει δει διαφορά από τα υπόλοιπα γυμναστήρια που έχει πάει κατά καιρους!Επίσης είναι γυναικεία που σημαίνει ότι κανένας κάγκουρας δεν έρχεται να σου την πέσει την ώρα που κάνεις διάδρομο!!:Ρ

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ταμαράκι δεν ξέρω αν έχεις δει τη σειρά της premium live, αλλά είναι φανταστική αν τα διαθέτεις!

Το σετ της Diamen το είχα πάρει δώρο στην κουμπάρα μου το 2008 περίπου 240 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Εμείς το 2009 που κάναμε λίστα γάμου στην Παρουσίαση πήραμε τη σειρά της gourmet Plus κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είχαν πιο ματ όψη. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

Η Diamen έχει το πλεονέκτημα νομίζω ότι δεν είναι πολύ βαριά κατσαρόλα, συγκρίνοντας με τις δικές μου. Επίσης είναι σε γυαλιστερή εκδοχή.

Κι έχει και γυάλινο καπάκι που τελικά είναι πολύ βολικό...

Ψάχνω ένα ζευγάρι converse all star νο. 37 και ενώ βλέπω πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές βρίσκω αυτό στο εβαυ.

Για πείτε κι εσείς. Είναι μούφα λογικά, ε;;

Για ρώτα μεταφορικά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να επιβεβαιώσω και εγώ το άψογο customer service του ΑΜΑΖΟΝ.

Αγόρασα σκούπα DYSON και το σετ με τα αξεσουάρ στις 23 Φλεβάρη και πλήρωσα την τιμή που είχαν τότε και τα δύο αντικείμενα, γύρω στις 380 λίρες.

Μετά από 2 εβδομάδες, παρήγγειλα ακριβώς τα ίδια για μια φίλη και δεν της χρέωσε το σετ με τα αξεσουάρ μόνο την σκούπα.

Συζητούσα το θέμα με την Γατούλα και με παρότρυνε να τους στείλω μέιλ, για την διαφορά αυτή μεταξύ των δύο εντελώς όμοιων παραγγελιών.

Έστειλα το μέιλ γύρω στις 11 σήμερα το βράδυ, χωρίς πολλές ελπίδες.

Και ιδού η απάντηση !!!!!

First, please allow me to apologise if you expected a promotional price applied to your Order ID: ........... for "Dyson Clean and Tidy Kit" and "Dyson DC39 Animal Full Size Dyson Ball Cylinder Vacuum Cleaner".

I personally checked and there was indeed a promotion that applied to these items:

http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_162143407_3?ie=UTF8&docId=1000531433&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=0KXBQA5862Q7HKP6M8K0&pf_rd_t=201&pf_rd_p=285873947&pf_rd_i=B0048WRDO2

The problem why you had such price upon checkout is that you may have not followed the instructions on the link.

However, upon checking, I see that both items qualify for the promotion. Given this situation, I will be making an exception in your case.

Iʼve requested a refund of GBP 38.95 to your payment card which should be processed within 2 to 3 business days. Please note, this does not include your bankʼs processing time. Youʼll see this amount credited on your next statement.

Μάλλον το λάθος μου ήταν ότι έβγαλα κάποια στιγμή το σετ με τα αξεσουάρ από το καλάθι μου αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και το έβαλα πίσω. Θα έπρεπε να βγάλω και την σκούπα και να φτιάξω νέο. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα δει ότι υπάρχει τέτοιο promotion.

Εξαιρετικοί !!!! Δεν υπάρχουν λόγια !!!!

Γατούλα, ευχαριστώ ;);):D

Aψογο οπως παντα το Αμαζον!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...