Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εμείς πήραμε britax αυτό http://www.britax.co.uk/pushchairs/overview-pushchairs/b-smart στο γαλάζιο του χρώμα και είναι ΤΕΛΕΙΟ!Το πολυ μεγάλο του αρνητικό είναι ότι δεν κλείνει σαν μπαστούνι και πιάνει ΠΟΛΥ χώρο στο αμάξι!Οι ρόδες του επίσης οι πίσω είναι μεγάλες και ούτε λόγος να χωρέσει στο ασανσέρ μας που είναι μικρό!Αλλά είναι πάρα πολύ ωραίο,έχει πολύ ωραία κίνηση,πήραμε και τον ποδόσακο και είναι πολυ ζεστός .Τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε για καλοκαιρινό αυτό http://www.britax.co.uk/pushchairs/overview-pushchairs/b-mobile γιατί είναι το μόνο που βγαίνει σε μπλε και όχι μόνο σε μαύρο-κόκκινο!Απλώς εδώ Ελλάδα δεν έχω δει να έρχονται τα καρότσια αυτά ακόμη!

Με τέτοιο κλείσιμο είναι το δεύτερο καρότσι που είχαμε πάρει, αλλά πρέπει να πω ότι τα καρότσια μπαστούνια είναι πιο βολικά και στον τρόπο με τον οποίο κλείνουν και στο χώρο που καταλαμβάνουν στο αυτοκίνητο. Σίγουρα, μοιάζουν λιγότερο "καρότσια", αλλά δεν ξέρω αν τα μωρά νιώθουν τη διαφορά ή αν είναι η δική μας άποψη που επικρατεί.... Πάντως οι τιμές από άμαζον είναι καλές.... ίδωμεν!!! Α! Είδα ότι για όλα τα καρότσια έχει βιντεάκι επείδιξης στο youtube. Πολύ πρακτικό το Ίντερνετ!!! Και χωρίς να σε πρήζουν οι πωλητές!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Επίσης, παρέλαβες bb cream? Εγώ την παρέλαβα, τη δοκίμασα 2-3 φορές, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει αν μου αρέσει ή μάλλον αν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα γλιτώνεις χρόνο και χρήμα, αφού με ένα προϊόν βάζεις κρέμα, αντιηλιακή και μέικ-απ. Το χρώμα που βγάζει μου κάνει στο όριο, έχω ανοιχτόχρωμο δέρμα και με βγάζει ψιλολευκούλα, δεν ξέρω τι θα γίνει σε κάποια με πιο σκούρο δέρμα ή το καλοκαίρι που όσο να ναι μαυρίζω λίγο. Επίσης, η κάλυψη είναι μέτρια, εγώ έχω αρκετές κοκκινίλες και πανάδες από την εγκυμοσύνη. Περιμένω να δω αν σε βάθος χρόνου θα βελτιωθεί το δέρμα μου καθώς λέει ότι μειώνει τις ρυτίδες και "ασπρίζει"...

Ένα tip για μεγαλύτερη κάλυψη με τη bb cream, είναι να αναμιγνύεις μισή μισή ποσότητα με το make up σου.

Το λένε και στις σελίδες του ebay.

QnL8p2.png

Αυτή είναι μεγάλη συζήτηση.

Τα μαγαζιά έχουν το μερίδιο ευθύνης τους, για την έλλειψη εμπιστοσύνης εκ μέρους των πελατών λόγω της αισχροκέρδειας που έχει παρατηρηθεί.

Στα επώνυμα όμως είδη, ειδικά, την ευθύνη έχουν οι εισαγωγείς/αντιπρόσωποι. Εκείνοι ορίζουν τις τιμές. Όχι τα μαγαζιά που προμηθεύονται από εκείνους. Και η Πολιτεία με τους συντελεστές Φ.Π.Α. που έχει ορίσει.

...

Mια ευχαριστη εκλπληξη :D

http://www.zakcret.gr/shop/advanced_search_result.php?keywords=crocs&x=0&y=0

Διαφημίσεις

Που ακριβώς ειναι η ευχάριστη εκπληξη???:confused::confused:

Παρα το οτι ειναι Ελληνικο site που ομολογουμενως ειναι πιο ακριβα, τα κροκς της disney ειναι πιο φτηνα απο αμαζον, javari και πολυ κοντα στην επισημη σελιδα crocs ή πιο φτηνα, οπως επισης και καποια χρωματα οπως το ροζ ειναι πιο φτηνο απ'όλα. Tα crocs με τον Μικυ τα ειχα παρει 24 λιρες και ροζ που ηθελα δεν πηρα γιατι ηταν ακριβοτερα απο τα αλλα χρωματα.

Αφου αναφερουμε συχνα οτι υπαρχει φοβερη αισχροκερδεια, σ'αυτο το site οι τιμες ειναι λογικοτατες και μπορεις να πας να δοκιμασεις κι'ολας αν εισαι Αθηνα. Κι'αυτο ειναι σημαντικο αν δεν εισαι σιγουρος. Κοιτα ποσα ποστ αφορουν τα μεγεθη στα crocs. Δε συμφωνεις;

Edit:

Eπειδη με προβληματισες ειπα να ξαναριξω μια ματια μηπως εχεις δικιο και κανω εγω λαθος.

TA μπλε scooby doo (που ειναι ο λατρεμενος ηρωας του ανηψιου μου και του βρηκα δωρο για το πασχα! :D ) εχουν στο αμαζον 30,63 λιρες με το ελληνικο φπα!, στο javari 30,74! και στο επισημο σαιτ των κροκς 30 ευρω!

Σ'αυτο το σαιτ εχουν 20,80 ευρω!

Εχει ψωνισει καμια κοπελα; Παιζει να ειναι μαϊμου; Πειτε βρε παιδια γιατι ψηνομαι να κανω παραγγελια και να παρω crocs για τις υποχρεωσεις μου.

Και δε σας κρυβω οτι χαιρομαι διπλά οταν ανακαλύπτω Ελληνικο site με καλυτερες τιμες απο εξω! Μπορει να εχω κανει απειρες αγορες απο εξωτερικο αλλα σαφως προτιμω να μενουν τα χρηματα μου στην Ελλαδα.

Tα είδα αλλά είδα και το νούμερο...:(

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά: για τον μπέμπη να πάρω το lavera. Αυτό είδα οτι προτείνετε οι περισσότερες. Το after sun για ποιο λόγο το προτείνετε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αχ κι εγώ θέλω 2 κατσαρόλες: μεγάλη και μεσαίου μεγέθους. Αλλά θέλω σε νίκελ χρώμα. Περιμένω μπας και βγει καμιά καλή προσφορά.

Kalamaraki ποια είπαμε ότι έχεις;Την gala plus ή την premium?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ θέλω 2 κατσαρόλες: μεγάλη και μεσαίου μεγέθους. Αλλά θέλω σε νίκελ χρώμα. Περιμένω μπας και βγει καμιά καλή προσφορά.

Kalamaraki ποια είπαμε ότι έχεις;Την gala plus ή την premium?

Την diadem plus εχω

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Casserole-Stainless-Steel/dp/B000Y9VDEO/ref=sr_1_56?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997761&sr=1-56

με το γυάλινο καπάκι, στο ελλάντα ειναι απο την οικονομικότερη σειρά τους

Την diadem plus εχω

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Casserole-Stainless-Steel/dp/B000Y9VDEO/ref=sr_1_56?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997761&sr=1-56

με το γυάλινο καπάκι, στο ελλάντα ειναι απο την οικονομικότερη σειρά τους

Ειναι καλή αυτή; Η τιμή της είναι καλή τώρα ή να περιμένω λες;

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Plus-4-Piece-Saucepan/dp/B0009YHUO6/ref=sr_1_9?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997927&sr=1-9 Τί λες γι' αυτή την προσφορα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tα είδα αλλά είδα και το νούμερο...:(

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά: για τον μπέμπη να πάρω το lavera. Αυτό είδα οτι προτείνετε οι περισσότερες. Το after sun για ποιο λόγο το προτείνετε;

Εγώ ναι προτείνω λαβέρα δαγκωτό, γιατί τις αλλες δεν τις εμπιστεύομαι.

Την αφτερ σαν εγώ την πηρα γιατί το παιδάκι μου ειναι μεγάλο, ολη μερα αλωνίζει έξω κ ηθελα το μεσημέρι ή το βραδάκι μετά το μπανιο της να της βάζω ενυδατική να μη μου αφυδατωθει λόγω ήλιου/ζεστης κτλπ.

ΑΜΑΖΟΝ

Ρόλερμπολ στυλό UNI BALL, αν δεν κάνω λάθος εδώ έχουν 3 ευρώ το ένα.

Σετ κατσαρόλες

Μεγαλύτερο σετ κατσαρόλες

ΛΑΜΑΖ

Μπιουτιφουυυυυυλ!!:D:D

Ειναι καλή αυτή; Η τιμή της είναι καλή τώρα ή να περιμένω λες;

http://www.amazon.co.uk/WMF-Diadem-Plus-4-Piece-Saucepan/dp/B0009YHUO6/ref=sr_1_9?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331997927&sr=1-9 Τί λες γι' αυτή την προσφορα;

Σκέψου ότι το 2009 που μου πήραν δώρο τη μικρή των 16εκ στην παρουσίαση είχε 48 ή 50 ευρώ... απλά ρώτα το αμαζόνα μεγέθη κ λίτρα για να είσαι σίγουρη.

Παρα το οτι ειναι Ελληνικο site που ομολογουμενως ειναι πιο ακριβα, τα κροκς της disney ειναι πιο φτηνα απο αμαζον, javari και πολυ κοντα στην επισημη σελιδα crocs ή πιο φτηνα, οπως επισης και καποια χρωματα οπως το ροζ ειναι πιο φτηνο απ'όλα. Tα crocs με τον Μικυ τα ειχα παρει 24 λιρες και ροζ που ηθελα δεν πηρα γιατι ηταν ακριβοτερα απο τα αλλα χρωματα.

Αφου αναφερουμε συχνα οτι υπαρχει φοβερη αισχροκερδεια, σ'αυτο το site οι τιμες ειναι λογικοτατες και μπορεις να πας να δοκιμασεις κι'ολας αν εισαι Αθηνα. Κι'αυτο ειναι σημαντικο αν δεν εισαι σιγουρος. Κοιτα ποσα ποστ αφορουν τα μεγεθη στα crocs. Δε συμφωνεις;

Edit:

Eπειδη με προβληματισες ειπα να ξαναριξω μια ματια μηπως εχεις δικιο και κανω εγω λαθος.

TA μπλε scooby doo (που ειναι ο λατρεμενος ηρωας του ανηψιου μου και του βρηκα δωρο για το πασχα! :D ) εχουν στο αμαζον 30,63 λιρες με το ελληνικο φπα!, στο javari 30,74! και στο επισημο σαιτ των κροκς 30 ευρω!

Σ'αυτο το σαιτ εχουν 20,80 ευρω!

Εχει ψωνισει καμια κοπελα; Παιζει να ειναι μαϊμου; Πειτε βρε παιδια γιατι ψηνομαι να κανω παραγγελια και να παρω crocs για τις υποχρεωσεις μου.

Και δε σας κρυβω οτι χαιρομαι διπλά οταν ανακαλύπτω Ελληνικο site με καλυτερες τιμες απο εξω! Μπορει να εχω κανει απειρες αγορες απο εξωτερικο αλλα σαφως προτιμω να μενουν τα χρηματα μου στην Ελλαδα.

το zacret ειναι γνωστο καταστημα στην περιοχη μας..δεν νομιζω να εχεις θεμα...

βρηκα αυτο...

http://www.panabook.gr/index.php

αν το δοκιμασει καμια να ενημερωσει...

ps...κοριτσια οσες κανετε αγορες και ειναι νεο το site pls να θυμαστε να στελνετε mail στον συντονιστη να το προσθετει στην λιστα γιατι νομιζω εχει να ενημερωθει πολυ καιρο...

αν κανω λαθος συγχωρεστε με...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...