Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

thanks anna! επειδη ειναι τα διπλα νουμερα μπερδευομαι... αυτα τα κλασσικα θελω... http://www.amazon.co.uk/Crocs-Classic-Kids-Unisex-Footwear/dp/B000PI9NNM/ref=sr_1_3?s=shoes&ie=UTF8&qid=1331906119&sr=1-3

δηλαδη να παρω λες το 6 και το 10 ε?

Οχι. Στα κλασικα εχεις θεμα γιατι δεν υπαρχει το 7. Το 6 θα ειναι μικρο και το 8 μεγαλο. Να βρεις να γραφει 6-7. Απο κατω το 6/7 ειναι 16 εκατοστα και μεσα 15(δεν παιρνω και ορκο για μεσα γιατι δυσκολευομαι παντα σ'αυτη τη μετρηση)

Απλά μου κάνει εντυπωση γιατί εγώ όσες γυναίκες με παιδί ξέρω από φίλες, ξαδέρφες, κουμπάρες, όλες μας όλες χρησιμοποιούσαν αυτή τη κρέμα σε καθημερινή βάση....μπορεί να μη της έβαζα σε καθε αλλαγή αλλά πρωί και βράδυ πάντα μα πάντα και μόνο αυτή.Δεν το είχα ξανακούσει αυτό....κάτι θα ξέρετε που το λέτε αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση πραγματικά.

Και ούτε ο γιατρός μου είχε πει τίποτε....

...

Μα προφανως δε θα παθει τιποτα το παιδι. Απλα λεμε οτι ειναι πολυ δυνατη και καλο ειναι να βαζεις στο παιδι κατι πιο ηπιο ειδικα σε μια τοσο τρυφερη και ευαισθητη ηλικια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτησω...

Απο littlewoods εχετε παρει για τα μωρακια σας τη μαρκα ladybird??

Εχει καλες τιμες κ συμπαθητικα σχεδια κ το σκεφτομαι. Ειναι αντιστοιχα με τα mandco αραγε που μου αρεσουν πολυ?

Είχα πάρει αρκετά κομμάτια ladybird πέρυσι το καλοκαίρι.

Μπλουζάκια, σορτσάκια, φορεματάκια για καθημερινή χρήση.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και τα θεωρώ καλύτερα από τα mandco.

Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να βάλουν εκπτώσεις ή δωρεάν μεταφορικά για να ψωνίσεις.

QnL8p2.png

Eγώ χρησιμοποιούσα δυο καλοκαίρια απο την γέννηση της την aveeno Aντιηλιακή κρέμα

αλλά περυσι πήραμε με τα κορίτσια Dimitrab & Kikileyteris ολες μαζί απο το www.apo-rot.de αντιηλιακά της Lavera Sun sensitiv Kids Sun Spray SPF 20 και το lavera Sun sensitiv Aprθs Sun Milch για ενυδατική μετά τον ήλιο κ εμεινα πολύ ευχαριστημένη με το πως απλώνεται κ πως δεν έμενε σα λιγδωμένος ποντικός επί ωρα μετά την κάθε εφαρμογή.

Ανανέωνα ομως κάθε μια ώρα τουλάχιστον και για αυτο μέσα σε ενα μήνα διακοπών το τσακίσαμε το μπουκαλάκι! Μακράν τα καλύτερα για μένα.

Oσον αφορά τα παπουτσάκια, τα εχω δοκιμάσει ειναι αριστα καλοραμένα κ μια πολύ οικονομική λύση και καλή οταν δεν εχεις πολλές επιλογές. Οντως δεν ειναι δερμάτινα αλλά το εσωτερικό τους ειναι οντως δερμάτινο απαλό ,δεν μυρισαν ποτέ τα ποδαράκια μας, ουτε ιδρώναν ουτε τιποτα. Τα περσινά μου δυο ζευγαράκια που ειχα σε μπαλαρίνες τα πουλησα κιολας σε μια μαμά γιατί εμειναν σε άριστη κατάσταση . Δεν τριζουν αλλά κάνουν σκουικ σκουικ για αυτο λεγονται κ ετσι με δυο σαν σφυριχτρες που εχουν στις πατουσες τους. Οι οποιες ομως αφαιρουνται κ δεν τριζουν αλλο αν δεν θελετε.

εντιτ

Και οσον αφορά την κρέμα αλλαγής απο την γέννηση της χρησιμοποιούσα της σουντοκριμ αλλά μονο για αντιμετώπιση συγκάματος κ οχι για πρόληψη. Ποτέ δεν της έβαζα για πρόληψη παρά μονο τον πρωτο δευτερο μηνα ζωής της. Ηξερα πως ειναι πολύ δυνατή η σουντοκριμ κ επειδή η μικρή δεν παθαινε τιποτα ανευ κρέμας για αυτο κ δεν έβαζα. Οταν ομως συγκαιόταν η σουντοκριμ ήταν σωτήρια με δυο εφαρμογές το σημείο επανερχόταν. Την αγόραζα σαν χαιβάνι από ελλάδα...εως οτου την αγόρασα από το www.chemistdirect.co.uk στην αρχή που είχε χαμηλά μεταφορικά για ελλάδα κ ειχα παρει τελευταια φορά μια των 400γρ γυρω στις 7λιρες. Ενω΄εδώ το κουτάκι των 250γρ πουλιοταν στα 10ευρώ στο τζάμπο κ λιγο ποιο φθηνά σε αλλα φαρμακεία. http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=sudocrem&page=1&ty=general&cty=&catid=0&catcnt=0&catname=&sort=&pp=&vv=list&sid=&bw=&showTab=

Yπόψιν την πήρα το 2009....δεν έχει τελειώσει ακόμη....κ η ημερομηνία ληξης ειναι νομίζω το 14 ή το 15. Την φυλάω στο ψυγείο κ οταν κάηκα κ εγώ μια δυο φορές την χρησιμοποίησα κ ήταν αριστη.

Eμείς βάζουμε της weleda την κρέμα αλλαγής και είναι απλά φοβερή. Η sudocream δεν μου άρεσε καθόλου.

είναι απλώς τέλεια!!!

6 -6 τις αγόραζα όταν ήταν πιο μικρούλα!!

ΈΧει την καλέντουλα και είναι επουλωτική

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Μήπως θα σε ενδιέφερε κάποιο από αυτά;

http://www.kidzshooz.co.uk/Squeaky-Shoes_c_32.html (έχει 3 σελίδες...)

Εγω εχω βάλει στο μάτι αυτά:

http://www.kidzshooz.co.uk/annie-pink.html αλλά σε άσπρο και εχει 10% εκπτωση στην πρωτη παραγγελία αν γραφτείς στο newsletter τους.

Dεν ξερω που μενεις. ΑΝ εισαι Αθηνα ριξε μια ματια στα monsoon. Εχει φανταστικα παπουτσακια για καλες περιστασεις και σε πολυ νορμαλ τιμες.

Ω ναι! Πιο φτηνο στην Ελλαδα! :D

http://www.amazon.co.uk/Want-My-Potty-Little-Princess/dp/086264965X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1331907828&sr=8-2

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ..τελικά δεν κρατήθηκα και χτύπησα το ακριβούλι που είδα στο αμαζον..:Pμου άρεσε πάρα πολύ..πάντως σας ευχαριστώ πολύ όλες..

όσο για κρέμα αλλαγής κι εγώ σουντοκριμ βάζω..αλλά η κόρη μου είναι 2,5 ετών και της έχω βάλει σύνολο 4-5 φορές από τότε που γεννήθηκε επειδή είδα κοκκινιλίτσα..και μάλιστα πρώτη φορά βάλαμε 21 μηνών όταν έκοψε το παμπερς και όταν έκανε κακά δεν την έπλενα αλλά της έβαζα μωρομάντηλο..στο γιο μου δεν έχει χρειαστεί να βάλω ακόμη..μα γιατί να βάζεις κρέμα αν το παιδάκι είναι ασπρούλι και καθαρούλι??πλύσιμο μετά από κάθε αλλαγή πάνας και είναι οκ!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Eγώ χρησιμοποιούσα δυο καλοκαίρια απο την γέννηση της την aveeno Aντιηλιακή κρέμα

αλλά περυσι πήραμε με τα κορίτσια Dimitrab & Kikileyteris ολες μαζί απο το www.apo-rot.de αντιηλιακά της Lavera Sun sensitiv Kids Sun Spray SPF 20 και το lavera Sun sensitiv Aprθs Sun Milch για ενυδατική μετά τον ήλιο κ εμεινα πολύ ευχαριστημένη με το πως απλώνεται κ πως δεν έμενε σα λιγδωμένος ποντικός επί ωρα μετά την κάθε εφαρμογή.

Ανανέωνα ομως κάθε μια ώρα τουλάχιστον και για αυτο μέσα σε ενα μήνα διακοπών το τσακίσαμε το μπουκαλάκι! Μακράν τα καλύτερα για μένα.

Oσον αφορά τα παπουτσάκια, τα εχω δοκιμάσει ειναι αριστα καλοραμένα κ μια πολύ οικονομική λύση και καλή οταν δεν εχεις πολλές επιλογές. Οντως δεν ειναι δερμάτινα αλλά το εσωτερικό τους ειναι οντως δερμάτινο απαλό ,δεν μυρισαν ποτέ τα ποδαράκια μας, ουτε ιδρώναν ουτε τιποτα. Τα περσινά μου δυο ζευγαράκια που ειχα σε μπαλαρίνες τα πουλησα κιολας σε μια μαμά γιατί εμειναν σε άριστη κατάσταση . Δεν τριζουν αλλά κάνουν σκουικ σκουικ για αυτο λεγονται κ ετσι με δυο σαν σφυριχτρες που εχουν στις πατουσες τους. Οι οποιες ομως αφαιρουνται κ δεν τριζουν αλλο αν δεν θελετε.

εντιτ

Και οσον αφορά την κρέμα αλλαγής απο την γέννηση της χρησιμοποιούσα της σουντοκριμ αλλά μονο για αντιμετώπιση συγκάματος κ οχι για πρόληψη. Ποτέ δεν της έβαζα για πρόληψη παρά μονο τον πρωτο δευτερο μηνα ζωής της. Ηξερα πως ειναι πολύ δυνατή η σουντοκριμ κ επειδή η μικρή δεν παθαινε τιποτα ανευ κρέμας για αυτο κ δεν έβαζα. Οταν ομως συγκαιόταν η σουντοκριμ ήταν σωτήρια με δυο εφαρμογές το σημείο επανερχόταν. Την αγόραζα σαν χαιβάνι από ελλάδα...εως οτου την αγόρασα από το www.chemistdirect.co.uk στην αρχή που είχε χαμηλά μεταφορικά για ελλάδα κ ειχα παρει τελευταια φορά μια των 400γρ γυρω στις 7λιρες. Ενω΄εδώ το κουτάκι των 250γρ πουλιοταν στα 10ευρώ στο τζάμπο κ λιγο ποιο φθηνά σε αλλα φαρμακεία. http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=sudocrem&page=1&ty=general&cty=&catid=0&catcnt=0&catname=&sort=&pp=&vv=list&sid=&bw=&showTab=

Yπόψιν την πήρα το 2009....δεν έχει τελειώσει ακόμη....κ η ημερομηνία ληξης ειναι νομίζω το 14 ή το 15. Την φυλάω στο ψυγείο κ οταν κάηκα κ εγώ μια δυο φορές την χρησιμοποίησα κ ήταν αριστη.

Είχα σκοπό απόψε να σας ρωτήσω για αντηλιακή κρέμα και τσουπ νατη η απάντηση!!:PΗ απορία μου: μπορώ να την βάλω στην μικρή μου άφοβα σωστά;Δεν είναι εννοώ για παιδάκια άνω του έτους κλπ;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

είναι απλώς τέλεια!!!

6 -6 τις αγόραζα όταν ήταν πιο μικρούλα!!

ΈΧει την καλέντουλα και είναι επουλωτική

Κι εμείς weleda κρέμα αλλαγής.Την βάζω μετά από κάθε αλλαγή προληπτικά και φαντάζομαι είναι εντελώς ακίνδυνη αφού είναι φυτική.Σύγκαμα πάντως δεν είχαμε ποτέ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Είχα σκοπό απόψε να σας ρωτήσω για αντηλιακή κρέμα και τσουπ νατη η απάντηση!!:PΗ απορία μου: μπορώ να την βάλω στην μικρή μου άφοβα σωστά;Δεν είναι εννοώ για παιδάκια άνω του έτους κλπ;

Οχι δεν έχει πρόβλημα κανένα, αν μπεις στο www.apo-rot.de θα γράψεις lavera στην αριστερή μπάρα αναζήτησης κ θα σου βγάλει οτι εχει, εκει θα πατήσεις το sun κ θα σου βγαλει αντιηλιακά κ αφτερ σαν, εκει θα δεις εχει κ ενα μπουκαλάκι το bio Baby and kids μπορεις να παρεις αυτό

Εγώ έλεγα να πάρω της φρεζιντερμ την αντιλιακή..η μπά??

Εμείς κρέμα πάνας χρησιμοποιήσαμε και weleda, και sudocrem και η καλύτερη από όλες είναι η biolane!!Αυτή του βάζανε στο Ρέα και την βρήκα μόνο στα Λητώ!Απίστευτη υφή και πολύ καλή απορρόφηση από την επιδερμίδα,είναι κάπως σαν υγρό ταλκ!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Εγώ έλεγα να πάρω της φρεζιντερμ την αντιλιακή..η μπά??

Εμείς κρέμα πάνας χρησιμοποιήσαμε και weleda, και sudocrem και η καλύτερη από όλες είναι η biolane!!Αυτή του βάζανε στο Ρέα και την βρήκα μόνο στα Λητώ!Απίστευτη υφή και πολύ καλή απορρόφηση από την επιδερμίδα,είναι κάπως σαν υγρό ταλκ!

εγω ειμαι φαν της φρεζυντερμ, θα παρω την αντιλιακη που ειναι μονο φυσικα τα φιλτρα, την 25αρα.

Εβγαλε κ ο κορρες περισι μονο με φυσικα φιλτρα ενα αντιλιακο, δε ξερω ομως δεν ειναι δοκιμασμενο απο κανενα γνωστο μου σαν της φρεζυντ.

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Που εισαι εσυ βρε?

Μην ξεχασουμε οταν βρεθουμε να κανονισουμε και για τα φετινα μας αντιηλιακα;)

Και εγω τη sudocream μονο εαν δω κοκκινιλα εντονη ,οχι προληπτικα.

q1kup2.pngza5op2.png

Που εισαι εσυ βρε?

Μην ξεχασουμε οταν βρεθουμε να κανονισουμε και για τα φετινα μας αντιηλιακα;)

Και εγω τη sudocream μονο εαν δω κοκκινιλα εντονη ,οχι προληπτικα.

Εδώ εδώ, χαζολογάω γυρω γυρω!

Εννοείτε κ φέτος θα τα πάρουμε μαζι. Νομιζω πως απρίλη θα πρέπει να προμηθευτούμε κ φέτος θέλω δυο μπουκαλάκια κ κάτι άλλα για μένα. Την επομενη πέμπτη θα παμε κλασικά στον παιδότοπο 5μιση η ώρα, εκτός απροόπτου, κανόνισέ το να έρθετε!!

Οχι δεν έχει πρόβλημα κανένα, αν μπεις στο www.apo-rot.de θα γράψεις lavera στην αριστερή μπάρα αναζήτησης κ θα σου βγάλει οτι εχει, εκει θα πατήσεις το sun κ θα σου βγαλει αντιηλιακά κ αφτερ σαν, εκει θα δεις εχει κ ενα μπουκαλάκι το bio Baby and kids μπορεις να παρεις αυτό

Χίλια ευχαριστώ!Ήσουν κατοπιστικότατη!Αυτό δεν είναι; http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=-1757746611 Πάντως σίγουρα θα χρειαστώ περισσότερα από ένα σωστά;Και after sun μπορώ να της βάλω;Πάντως με πρόχειρη αναζήτηση που έκανα η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.

Α και κάτι ακόμη: την βάζω και στο σώμα;Ή παίρνω άλλη;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα! Βλέπω σας άνοιξα μεγάλη συζήτηση με την sudocrem!!! Να σας το γυρίσω στα καρότσια; Βρήκα αυτό σε καλή τιμή, έχει κάποια γνώμη; Ή έχει κάνει κάποια έρευνα αγοράς πρόσφατα και υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή; Είναι καρότσι μπαστούνι και λέει ότι κάνει για νεογέννητα.

Ιδού λοιπόν: http://www.amazon.co.uk/Obaby-10OB0103-OBaby-Atlas-Scribble/dp/B004O6MJTG/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1331929988&sr=1-2

Υπάρχει και αυτό, δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά, γράφει ότι είναι λίγο πιο βαρύ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004O6MJWI/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Επίσης σε προσφορά υπάρχει και αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004FLL6HG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Τί λέτε;

a0Nsp3.png

Χίλια ευχαριστώ!Ήσουν κατοπιστικότατη!Αυτό δεν είναι; http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=-1757746611 Πάντως σίγουρα θα χρειαστώ περισσότερα από ένα σωστά;Και after sun μπορώ να της βάλω;Πάντως με πρόχειρη αναζήτηση που έκανα η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.

Α και κάτι ακόμη: την βάζω και στο σώμα;Ή παίρνω άλλη;

Επειδή το αποροτ δεν σε αφήνει να βάλεις λινκ , ειναι αυτό εδώ που ο τιτλος του ειναι το <<lavera Baby & Kinder Neutral Sun Spray LSF 20>>

Κοιτα πόσο θα χρειαστείς δεν ξέρω,,,,,εγώ άρχισα να της βάζω με το που βγάλαμε χέρια εξω, από Ιουνιο εως κ Σεπτέμβρη ασχετα αν ειμασταν παραλία ή οχι. Απλά στην πολη δεν ανανέωνα καθε μια ωρα αφού δεν βρισκόμασταν στον ήλιο . Τωρα για την αφτερ σαν γιατί οχι (εγώ την έβαζα κ σώμα κ πρόσωπο πάντως ειναι λεπτόρευστη κ μια μικρή ποσότητα αρκεί να καλύψει, κ μυρίζει πανέμορφα, μια ενυδατική ειναι ελαφριά κ οχι λιπαρή. Εγώ θα την έβαζα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...