Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τα gymbucks μόνο τώρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν έχεις λάβει τη παραγγελία σου, και θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις τωρα, στείλε email και θα σου στείλουν τους κωδικούς.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δλδ αν δεν θελω να αγορασω κατι τωρα, δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω την επομενη περιοδο που χρησιμοποιουν τα τζιμπαγκς; Εχουν χρονικο περιθωριο δλδ;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δλδ αν δεν θελω να αγορασω κατι τωρα, δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω την επομενη περιοδο που χρησιμοποιουν τα τζιμπαγκς; Εχουν χρονικο περιθωριο δλδ;

Όχι, δυστυχώς δεν μπορείς.

Ραβ αυτη που τα ραβει, εχεις παρει δηλαδη? τα εχεις δει σαν ποιοτητα?

Ναι βρε πήρα και τα έστειλε και πολύ γρήγορα. Πολύ καλή ποιότητα απλά τα μπλουζάκια είναι λεπτό μακό, όχι χοντρό. Βασικά έτσι τα περίμενα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

μινουλα δε δοκιμαζεις να τα πουλησεις?

Το σκεφτηκα, αλλα δεν ξερω ουτε τι τιμη, ουτε που να τα πουλησω. Κριμα, αλλα δεν ειναι κατι που με τρελαινει στα τζιμπορι, ωστε να τα χρησιμοποιησω.

wcBmp3.png

βρε καργιτσες δεν εχω ορεξη για σοπινκ!

μη χε... τον Β$#%$@# και το 50% του με αποδειξεις

μη χεεεεεεεεεε.......

Kαλά αυτό καινούριο είναι; Κι εγώ που ψωνίζω σχεδόν μόνο από ιντερνετ;....

Άσε που ψωνίζω σχεδόν μόνο για το μωρό.

Άκου 50%! Δεν πάμε καλά...καθόλου καλά....

Να σημειωσω οτι δεν εχουμε καθολου ρουχα για τον χειμωνα.Μεχρι 3 μηνων ολα. Αγχωνομαι με τα εξοδα...:S

Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι....Ψωνίζω για το μωρό από τη μία κι από την άλλη αναρωτιέμαι μήπως το παρακάνω. Αλλά το πρώτο μου είναι μωρέ. Θέλω να είναι καλοντυμένο. Αφου γα μένα δεν ψωνίζω μέχρι να αδυνατήσω και να μπω στα ρούχα μου ας ψωνίσω για το παιδάκι μου.:)

Έβαλα μια παραγγελία σήμερα ύψους 68 δολλάρια και πολύ ψήνομαι και για δεύτερη....:)

Α, μια χαρα...:-( Θα χασω 100 τζιμπαγκς

Αν δεν τα χρησιμοποιήσεις ή δεν τα πουλήσεις στο ebay, κοινώς αν είναι να τα πετάξεις κι αν θες, ευχαρίστως θα χρησιμοποιούσα το ένα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια, τα σέβη μου!!!!

Χάθηκα το ξέρω και μου λείψατε!!!! Μετακομίζει η αδερφή μου η οποία μπαίνει στον 9ο μήνα από βδομάδα και ήμασταν οικογενειακώς σε εγρήγορση!!!! Οι παραγγελίες έπεφταν βροχή και ο κομπούτορας έβγαλε φωτιές!!!!

Περιμένω κούτα από ξάδερφο (αντε να δούμε!) μόλις φτάσει θα σας πω νεώτερα!

Τώρα όσον αφορά στον ξάδερφο, έδειξε τα πρώτα σημάδια γυφτιάς του, αλλά θα σας τα πω εκτενέστερα μόλις με το καλό έρθει η κούτα!!!

Μέχρι τότε φιλάκια και να περνάτε όλες καλά!!!!

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

οντως αυτο με τις αποδειξεις με τσακισε.............. πως θα τις μαζεψουμε αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!

μινουλα σου εστειλα πμ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Λέω να αγοράσω αυτό για το καμάρι μου: http://www.ebay.co.uk/itm/200615587791?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Έχει καμία?Γνώμες?Είναι λέει το πάπλωμα 3,5tog.Καλά είναι?

Καμία?:confused::confused:

Καμία?:confused::confused:

εγώ θα έλεγα τσου :D:D

βέβαια εξαρτάται τι ψάχνεις το συγκεκριμένο αν το πρόσεξες η θήκη δεν είναι 100% βαμβακερή επίσης το μέγεθος του παπλώματος (υποθέτω γιατί δεν το αναφέρει) είναι όπως και η θήκη μικρή για κούνια γιατί το μονό κρεβάτι είναι περίπου 90Χ200 δέκα πόντους πάνω κάτω

επίσης τα 3,5 tog λένε ότι είναι καλοκαιρινό το πάπλωμα σε κάποια ξένα site που είδα τώρα δεν παίρνω και όρκο άλλο η Ελλάδα και άλλο στην Λόντρα

Υ.Γ. ψάχνω να βρώ ένα σιτε που παλαιότερα είχε τα tog και σε ποιά θερμοκρασία δωματίου αντιστοιχούν προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει

edit τώρα βλέπω την ηλικία σας :-) οπότε για κούνια είναι καλό θα κοιμάται όμως ?? γιατί η δικιά μου δεν κρατάει τίποτα πάνω της ακόμα

KbLyp3.png 4AByp3.png

εγώ θα έλεγα τσου :D:D

βέβαια εξαρτάται τι ψάχνεις το συγκεκριμένο αν το πρόσεξες η θήκη δεν είναι 100% βαμβακερή επίσης το μέγεθος του παπλώματος (υποθέτω γιατί δεν το αναφέρει) είναι όπως και η θήκη μικρή για κούνια γιατί το μονό κρεβάτι είναι περίπου 90Χ200 δέκα πόντους πάνω κάτω

επίσης τα 3,5 tog λένε ότι είναι καλοκαιρινό το πάπλωμα σε κάποια ξένα site που είδα τώρα δεν παίρνω και όρκο άλλο η Ελλάδα και άλλο στην Λόντρα

Υ.Γ. ψάχνω να βρώ ένα σιτε που παλαιότερα είχε τα tog και σε ποιά θερμοκρασία δωματίου αντιστοιχούν προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει

edit τώρα βλέπω την ηλικία σας :-) οπότε για κούνια είναι καλό θα κοιμάται όμως ?? γιατί η δικιά μου δεν κρατάει τίποτα πάνω της ακόμα

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!!:D

Κοιμάται σε κούνια ακόμα που γίνεται κρεβάτι μετά.Δεν ξέρω αν θα το κρατάει πάνω του αλλά θα του βάζω και έναν υπνόσακο.Απλά αναρωτιόμουν αν είναι πιο βολικό και πιο "βαρύ" απο την κουβέρτα που την κλωτσάει μακριά:rolleyes:

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!!:D

Κοιμάται σε κούνια ακόμα που γίνεται κρεβάτι μετά.Δεν ξέρω αν θα το κρατάει πάνω του αλλά θα του βάζω και έναν υπνόσακο.Απλά αναρωτιόμουν αν είναι πιο βολικό και πιο "βαρύ" απο την κουβέρτα που την κλωτσάει μακριά:rolleyes:

υπνόσακο και πάπλωμα ??? μίλα με τον παιδίατρο σας αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.

Δεν ξέρω που μένεις και πόσο κρύο κάνει στην περιοχή σου αλλά συμβουλή μου είναι να πάρεις έναν καλό υπνόσακο για το μωρό

Αφενός έτσι είναι ασφαλέστερο και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να ξεσκεπάζεται

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...