Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Tamar κι εμεις fun της lavera, εγω τα ειχα αγορασει απο bce-europe και ειχα επωφεληθει των -5ευρω στην πρωτη παραγγελια...

Ειχα παρει κι ενα της badger για τη Λυδια που ηταν πολυ μικρη ακομα αλλα ηταν οντως πολυ στοκος...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chatzicaki όταν βρίσκεις εσύ και τα άλλα σαϊνια του cafe τετοιες προσφορές από (αναλώσιμα) μπορείτε να ενημερώνετε και μένα την άσχετη; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ευχαρίστως!!!!! Ξέρεις τι να κάνεις ? Πας στο ΑΜΑΖΟΝ, πάνω αριστερά γράφει Today's Deals και μετά σε βγάζει στα τμήματα, επιλέγεις αυτό που θες και κοιτάς τι σκοτώνει σήμερις.;)

ημέρα παραλαβών σήμερα εξ Αμερικής (ήρθαν και τα τζιμπο μου) αλλά και η παραγγελία από το iherb αγόρασα αυτό για τον σύζυγο συμπαθητική μυρουδιά ποιο masculine και αυτό για μένα έχει ένα υπέροχο λεμονιένιο άρωμα :lol::lol: δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά η μυρουδιά του μου έφτιαξε την μέρα :D

Όλα αυτά τα σαπούνια είναι εξαιρετικά !!! Όλα !!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Συμφωνώ.

Είναι για πολύ βαριές καταστάσεις και σίγουρα όχι για καθημερινή χρήση.

Εγώ χρησιμοποιούσα της seba med.

Ουδέποτε μου συγκάηκε

Εμείς πάντως τη χρησιμοποιούσαμε κάθε μέρα στις αλλαγές μας μέχρι τα 2 που κόψαμε τη πάνα και δε πάθαμε τίποτα....το ίδιο και όλες οι φίλες μου στα παιδάκια τους.

Πρώτη φορά ακούω ότι είναι για αντιμετώπιση προβλημάτων...και στο επόμενο παιδάκι μου ότανννν θα κάνω πάλι sudocream θα βάλω, τη θεωρώ πολύ καλή!

Πρώτη φορά το ακούω πάντως αυτό....

Για τα shooz όντως κάποιες που τα αγόρασαν ήταν ευχαριστημένες αλλά εμένα δεν μου γεμίζουν με τίποτα το μάτι...πολύ ψεύτικα μου φαίνονται....και κάποια κοπέλα έλεγε ότι τρίζουν λίγο νομίζω..

Κορίτσια όσες θέλετε να βάζετε κρέμα σε κάθε άλλαγμα βρέιτε μια κρέμα πιο ελαφρια ή ακόμα και βιολογική, η σουντοκρέμ ειναι δυνατή κρέμα όπως έιπαν και τα κορίτσια.

Γνώμη μου πάντα και χωρίς παρεξήγηση.

Και για να μην είμαι τελείως εκτός, μου εστειλαν μαιλ από τζιμπορυ για δωρεαν μεταφορικα από 75 δολαρια και πάνω...ισχύει κ για Ελλάδα ή ειναι μόνο για το Αμέρικα?:cool:

Απλά μου κάνει εντυπωση γιατί εγώ όσες γυναίκες με παιδί ξέρω από φίλες, ξαδέρφες, κουμπάρες, όλες μας όλες χρησιμοποιούσαν αυτή τη κρέμα σε καθημερινή βάση....μπορεί να μη της έβαζα σε καθε αλλαγή αλλά πρωί και βράδυ πάντα μα πάντα και μόνο αυτή.Δεν το είχα ξανακούσει αυτό....κάτι θα ξέρετε που το λέτε αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση πραγματικά.

Και ούτε ο γιατρός μου είχε πει τίποτε....

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για την Ελλάδα τα δωρεάν μεταφορικά από τζιμπόρι....:-(

Διαφημίσεις

tiger balm άσπρη ή κοκκινη, έχει το αμαζον... με φυτικά συστατικα και βότανα, τέλεια, δε λεω τιποτε

Σε ευχαριστώ, έχουμε δοκιμάσει αυτής της μάρκας τα εμπλαστρα, θα την δοκιμάσουμε.

nJ2dp3.png

Να σας ρωτησω...

Απο littlewoods εχετε παρει για τα μωρακια σας τη μαρκα ladybird??

Εχει καλες τιμες κ συμπαθητικα σχεδια κ το σκεφτομαι. Ειναι αντιστοιχα με τα mandco αραγε που μου αρεσουν πολυ?

Επισης αν ψωνιζει απο εκει καμια να πει αν βαζει εκπτωσεις συχνα!

Να περιμενω λιγο η οχι? Ουτως η αλλως θα βαλω καλοκαιρινα ρουχαλακια

Απο κρεμες αλλαγης να δοκιμασετε frezyderm baby cream. Κορυφαια κρεμα...

i0967wbvenhz372s.png

Και μεις με fezyderm ξεκινήσαμε -η οποία είναι όντως πολύ καλη- αλλά πλέον παίρνω φανατικά της weleda. Η sudocrem δε μου άρεσε λόγω έντονης μυρωδιάς και επειδή είναι πολύ στουπί!

Από littlewoods έχω δοκιμάσει τα ladybird που είναι συμπαθέστατα. Εκπτώσεις βγάζει ενίοτε, όπως επίσης και δωρεάν μεταφορικά άνω των 30 ευρώ.

Διαφημίσεις

Μιας και πιάσαμε το θέμα κρέμες αλλαγής και εμείς φανατικά της weleda...Η frezyderm έχει τόσο έντονο άρωμα που είναι και πολύ ενοχλητικό να μυρίζει όλο το μωρό από την κρέμα αλλαγής για μένα.

Για τα καλλυντικά που χρησιμοποιείται παιδικά και μη απλά μπείτε σε μια cosmetic data base και βάλτε είτε το προϊόν είτε τα συστατικά και θα δείτε πόσο αθώα είναι τα συστατικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια όσες θέλετε να βάζετε κρέμα σε κάθε άλλαγμα βρέιτε μια κρέμα πιο ελαφρια ή ακόμα και βιολογική, η σουντοκρέμ ειναι δυνατή κρέμα όπως έιπαν και τα κορίτσια.

Γνώμη μου πάντα και χωρίς παρεξήγηση.

Και για να μην είμαι τελείως εκτός, μου εστειλαν μαιλ από τζιμπορυ για δωρεαν μεταφορικα από 75 δολαρια και πάνω...ισχύει κ για Ελλάδα ή ειναι μόνο για το Αμέρικα?:cool:

Συμφωνώ για την σουντοκριμ.

Τα 0 μετφ του τζίμπο εντός Αμερικής ίσχυαν πάντα. Αυτόπτης μάρτυς, το καλοκαίρι όταν ψώνισα, τα έστειλα στον Αμερικάνο ξάδερφο. Σκέφτομαι ειλικρινά να το ξαναξεκινήσω, οι αργοπορίες τους έχουν υπερβεί τα όρια μου. Και δεν υπάρχει λογική στην αργοπορία τους. Από το iherb επίσης, έρχονται πλέον σε μια εβδομάδα, αντί για 2. Τα τζίμπο αργούν πάρα πολύ πιά :-(:-(:-(

BOftp3.png PzWNp3.png

By the way, παρέλαβα χθες από mangooutlet με speedex.Όλα καλά με εξαίρεση το παντελόνι που πήρα και μάλλον δε συμφέρει να το επιστρέψω μιας και έκανε μόλις 15 ευρώ. Επίσης μου έστειλαν μνμ από mangoshop.com για -30% για όποια είναι fun.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...