Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mονο οταν υπαρχει λογος. Ποτε προληπτικα!

Φαντασου οτι sudocrem χρησιμοποιουν και στις ΜΕΘ για αντιμετωπιση παρομοιων προβληματων. Ειναι πολυ δυνατη.

Συμφωνώ.

Είναι για πολύ βαριές καταστάσεις και σίγουρα όχι για καθημερινή χρήση.

Εγώ χρησιμοποιούσα της seba med.

Ουδέποτε μου συγκάηκε

QnL8p2.png

ναι αλλα λεει Full leather linings and insoles

εδω τουλαχιστον... http://www.kidzshooz.co.uk/molly-white.html

δηλαδη εσωτερικα ειναι δερμα για να αναπνεει το δερμα...

Αν εξωτερικα το παπουτσι ειναι πλαστικο, το ποδι δεν αναπνεει.

Το ειχα ξαναγραψει οταν μιλουσαμε για το site με τις 5 λιρες. Η δερματινη επενδυση που ντυνουν μεσα το παπουτσι ειναι πολυ φτηνη και το κανουν απλα για να μη γραψουν οτι ολο το παπουτσι ειναι συνθετικο. Αν κοιταξετε στο alibaba θα δειτε οτι ειναι παμφτηνο το υλικο. Βεβαια για τοσο καλο παπουτσακι που θα το βαλει μια φορα στις τοσες και οχι φυσικα για παιχνιδι, η τιμη ειναι εξαιρετικη.

και επισης μια ερωτηση για τα crocs...για νουμερο 24 και 28... ποιο πρεπει να επιλεξω?

24 ειναι το 7 και 28 ειναι το 11

Aν ειναι διπλα τα νουμερα παω ενα νουμερο πιο κατω γιατι εχουν φαρδια γραμμη.

Π.χ. οταν η μικρη φορουσε 24 της πηρα το 6/7 και της ηταν πολυ καλο. Ας πουν και οι αλλες κοπελες γιατι εγω εχω παρει μονο τα κλασικα. Στα αλλα σχεδια μπορει να μην ειναι ετσι.

Βοήθεια θέλω και πάλι..

Θελώ τέτοια παπούτσια για την κόρη μου για την βάφτιση του μπέμπη αλλά τα θεωρώ ακριβά..Έχετε καμιά πρόταση??http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005WSUTUQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

safe_image.php?d=AQDgGfGVPMLd7Gx6&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Fecx.images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41Th92HrtqL._SL160_.jpg

Dεν ξερω που μενεις. ΑΝ εισαι Αθηνα ριξε μια ματια στα monsoon. Εχει φανταστικα παπουτσακια για καλες περιστασεις και σε πολυ νορμαλ τιμες.

Αυτό το βιβλίο μου θυμίζει αυτό που πήρατε από amazon για την εκμάθηση του γιογιο. Για όποια θέλει στα ελληνικά. 50% 4,06?

Edit Καλησπέρα δεν είπα (γαιδουριά).

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

Ω ναι! Πιο φτηνο στην Ελλαδα! :D

http://www.amazon.co.uk/Want-My-Potty-Little-Princess/dp/086264965X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1331907828&sr=8-2

Διαφημίσεις

Αν εξωτερικα το παπουτσι ειναι πλαστικο, το ποδι δεν αναπνεει.

Το ειχα ξαναγραψει οταν μιλουσαμε για το site με τις 5 λιρες. Η δερματινη επενδυση που ντυνουν μεσα το παπουτσι ειναι πολυ φτηνη και το κανουν απλα για να μη γραψουν οτι ολο το παπουτσι ειναι συνθετικο. Αν κοιταξετε στο alibaba θα δειτε οτι ειναι παμφτηνο το υλικο. Βεβαια για τοσο καλο παπουτσακι που θα το βαλει μια φορα στις τοσες και οχι φυσικα για παιχνιδι, η τιμη ειναι εξαιρετικη.

24 ειναι το 7 και 28 ειναι το 11

Aν ειναι διπλα τα νουμερα παω ενα νουμερο πιο κατω γιατι εχουν φαρδια γραμμη.

Π.χ. οταν η μικρη φορουσε 24 της πηρα το 6/7 και της ηταν πολυ καλο. Ας πουν και οι αλλες κοπελες γιατι εγω εχω παρει μονο τα κλασικα. Στα αλλα σχεδια μπορει να μην ειναι ετσι.

thanks anna! επειδη ειναι τα διπλα νουμερα μπερδευομαι... αυτα τα κλασσικα θελω... http://www.amazon.co.uk/Crocs-Classic-Kids-Unisex-Footwear/dp/B000PI9NNM/ref=sr_1_3?s=shoes&ie=UTF8&qid=1331906119&sr=1-3

δηλαδη να παρω λες το 6 και το 10 ε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

τώρα που λέτε για κροκς

θέλω να πάρω στο ανίψι μου κροκς τα κλασσικά αυτό τώρα άλλαξε νούμερο και φοράει 31 βλέπω στο σαιζ τσαρτ ότι τα νούμερα πάνε 29-31 και 32-33 και δεν ξέρω τι να πάρω καμιά άποψη ??? νομίζω ότι το 32-33 θα είναι τεράστιο :-(

KbLyp3.png 4AByp3.png

τώρα που λέτε για κροκς

θέλω να πάρω στο ανίψι μου κροκς τα κλασσικά αυτό τώρα άλλαξε νούμερο και φοράει 31 βλέπω στο σαιζ τσαρτ ότι τα νούμερα πάνε 29-31 και 32-33 και δεν ξέρω τι να πάρω καμιά άποψη ??? νομίζω ότι το 32-33 θα είναι τεράστιο :-(

An τωρα πήγε στο 31 πιστευω οτι θελει το 30-31 το 32-33 σιγουρα θα ειναι μεεγαλο γιατι εχουν κ μεγαλη φόρμα...

ο γιος μου ειναι γεματο 27 προς 28 κ του πήρα το 10(28-29 κ εχει κενο πίσω αλλά φοριεται ;)

Στις 10/3 κέρδισα μια δημοπρασια στο e bay και πλήρωσα αμέσως. Στις 14/3 βλέπω οτι δεν εχουν φύγει και στέλνω μήνυμα στον πωλητή και τον ρωτάω πότε θα τα στείλει. Απάντηση καμιά.

Σήμερα ξαναστελνω mail. Ακόμη δεν πήρα απάντηση. Εσείς τι θα κάνατε;

Διαφημίσεις

Στις 10/3 κέρδισα μια δημοπρασια στο e bay και πήρωσα αμέσως. Στις 14/3 βλέπω οτι δεν εχουν φύγει και στέλνω μήνυμα στον πωλητή και τον ρωτάω πότε θα τα στείλει. Απάντηση καμιά.

Σήμερα ξαναστελνω mail. Ακόμη δεν πήρα απάντηση. Εσείς τι θα κάνατε;

μηνυματακι στον πωλητη οτι θα αναγκαστεις να απευθυνθεις στο ebay αν δε σε ενημερωσει αμεσα για το προιον κ την αποστολη κλπ κλπ....

κ αν δεν τσιμπησει,μιλα με ebay κ θα αναλαβουν αυτοι...

Εγώ πηρα για την μικρή μου αυτά από αυτό το σάιτ: http://www.kidzshooz.co.uk/sonya-pink.html που είναι δερμάτινα και είναι υπέροχα

και για δωράκι αλλά ακόμη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί,αυτα: http://www.kidzshooz.co.uk/sonya-pink.html πάλι ομως δερμα.

τώρα που λέτε για κροκς

του γιου μου που φοράει 29 του πήρε το 12-13 γιατί το 10-11 που έχουμε ήδη του κάνει τσίμα τσίμα.Το 12αρι του είναι λίγο πιο μεγάλο αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βγάλουμε το καλοκαίρι και ίσως και τον χειμώνα γιατί ο δικός μου το καλοκαίρι αλλάζει πάντα νούμερο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μηνυματακι στον πωλητη οτι θα αναγκαστεις να απευθυνθεις στο ebay αν δε σε ενημερωσει αμεσα για το προιον κ την αποστολη κλπ κλπ....

κ αν δεν τσιμπησει,μιλα με ebay κ θα αναλαβουν αυτοι...

Αυτό θα κάνω. Σ' ευχαριστώ Ελενούφι.

Mονο οταν υπαρχει λογος. Ποτε προληπτικα!

Φαντασου οτι sudocrem χρησιμοποιουν και στις ΜΕΘ για αντιμετωπιση παρομοιων προβληματων. Ειναι πολυ δυνατη.

Απο pharmacy4u εχω ψωνισει καμποσες φορες. Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε.

Επιβεβαιωνω...κι εμεις στης ΜΕΘ sudocream χρησιμοποιουμε για προληψη κατακλησης!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...