Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Έχετε να μου προτείνετε κάποια αλοιφή για πόνους στην μέση' date=' στα πόδια και γενικά της αρθρώσεις, είναι για την μητέρα μου η οποία έχει δοκιμάσει τα πάντα (voltaren, counterpain), μέχρι που της απο το ebay μια αμερικάνικη που την χρησιμοποιούσε χρόνια πρίν, αλλά δεν της έκανε τίποτε, βρήκα αυτή [url']http://www.apo-rot.de/[/url] απο το apo-rot, μήπως την ξέρει καμμιά σας?

tiger balm άσπρη ή κοκκινη, έχει το αμαζον... με φυτικά συστατικα και βότανα, τέλεια, δε λεω τιποτε άλλο

Eμείς που έχουμε ανάποδο καθισματάκι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και ανάποδα ή μάλλον στην πλάτη του αυτοκινήτου;

το πήρες το αναποδο καθισματακι τελικά? ποιο?

το carseat εχει τέτοια καλυματα, αλλα ειναι λιγο ακριβά. εγώ βαζω πετσέτες (απλές μεγαλες πετσέτες μπάνιου) και αναμεσα στην πετσετα και στο καλυμα βαζω και κατι πλαστικό (μουσαμα, σακούλα ό,τι εχεις προχειρο) και μια χαρά, δε λερωνονται καθόλου τα καθισματα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΜΑΖΟΝ

JIF, FAIRY, Χαρτομάντηλα τσέπης KLEENEX, Χαρτί Υγείας ANDREX

Chatzicaki όταν βρίσκεις εσύ και τα άλλα σαϊνια του cafe τετοιες προσφορές από (αναλώσιμα) μπορείτε να ενημερώνετε και μένα την άσχετη; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ωραια τα geox αλλα ακριβουτσικα μου φαινονται....

Από τα λίγα παπούτσια που αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ!!Τα φοράμε καθημερινά και τα μαζεύουμε γιατί δε μας κάνουν πια...ολοκαίνουρια!Τώρα σε πέδιλο δε το έχω δοκιμάσει αλλά και μόνο που αναπνέει το πόδι είναι κάτι....δε τα βρίσκω και πολύ ακριβά για να πω την αλήθεια...εδώ τα agatha έχουν 73 ευρώ και μας χάλασαν σε 2 μήνες:mad:

καλημερα αυτες τις Trunkι

ποια τις εχει παρει? μπαινουν σε αεροπλανο στη θεση? ποση πιθανοτητα να τις εχω μεχρι τις 28??? πολλα ζηταω εεεεεεεε?

εντυπωσεις???

διαφερουν τα βαρη τους βλεπω!!!

Διαφημίσεις

ποια τις εχει παρει? μπαινουν σε αεροπλανο στη θεση? ποση πιθανοτητα να τις εχω μεχρι τις 28??? πολλα ζηταω εεεεεεεε?

εντυπωσεις???

moi...μικρουτσικες ειναι,ανετα μπαινουν αεροπλανο χειραποσκευη,μου ρθε εντος εβδομαδας,κ προχτες παρηγειλα κ την δευτερη μου τρανκι:D

ημέρα παραλαβών σήμερα εξ Αμερικής (ήρθαν και τα τζιμπο μου) αλλά και η παραγγελία από το iherb αγόρασα αυτό για τον σύζυγο συμπαθητική μυρουδιά ποιο masculine και αυτό για μένα έχει ένα υπέροχο λεμονιένιο άρωμα :lol::lol: δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά η μυρουδιά του μου έφτιαξε την μέρα :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

εντυπωσεις???

διαφερουν τα βαρη τους βλεπω!!!

Καλημερούδια!

Ελπίδες έχεις αν γίνουν άμεσα dispatched. Εγώ απ' ότι βλέπω αυτές που είχα παραγγείλει είχαν φύγει με ups. Και η δική μας http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001A29DPA/ref=oh_o03_s00_i00_details

απ'ότι θυμάμαι δεν ήρθε με ΕΛΤΑ σίγουρα.

Επίσης χωράνε άνετα στο ντουλαπάκι του αεροπλάνου. Κάτω δεν τη δοκίμασα :D

Bρε κοριτσια, 40 λιρες για απλο πεδιλακι ολο συνθετικο;;;

To καλοκαιρι θα αναπτυξουν μυκητες τα ποδαρακια τους.

...

:lol::lol: ακόμα με αυτό παιδεύεσαι:lol::lol:

(άμα βρείς τίποτα ενδιαφέρον σφύρα έχω αρχίσει και ψήνομαι..... μετά από μισή ώρα εκεί μέσα δεν νομίζω να έχουν μεγάλες αντοχές για αταξίες οπότε χαλάλι :lol::lol:)

edit καλημέρα δεν είπα ε???

Accessaki στο ιδιο μηκος κυματος κινουμαστε!:D

Απο δω σκεφτομαι να παρω. Δεν εχω βρει καλυτερη τιμη στα 6 ποδια.

Tα αλλα που ειναι 1.40 ειναι πιο φτηνα αλλα ειναι και πιο ελαφρια και μεχρι μικροτερης ηλικιας παιδακια.

Θα παραλαβω και θα σου πω.

Διαφημίσεις

.

Κοίτα δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες...εγώ απλά της είπα ότι αν θέλει να πάρει τέτοιο στυλ καλύτερα να προτιμήσει geox....αλλά συμφωνώ με το υλικό μαζί σου!

Accessaki στο ιδιο μηκος κυματος κινουμαστε!:D

Απο δω σκεφτομαι να παρω. Δεν εχω βρει καλυτερη τιμη στα 6 ποδια.

Tα αλλα που ειναι 1.40 ειναι πιο φτηνα αλλα ειναι και πιο ελαφρια και μεχρι μικροτερης ηλικιας παιδακια.

Θα παραλαβω και θα σου πω.

ενδιαφέρουσα τιμή, άμα την παραλαβή και χρήση για ενημέρωσε να δούμε τι θα κάνουμε.... οι παππούδες θέλουν να πάρουν για τις εγγόνες τους κάτι για να απασχολούνται το καλοκαίρι στο εξοχικό, λέγαν για σπιτάκι αλλά και αυτό είναι εξίσου ενδιαφέρουσα ιδέα ....αυτό που με ενδιαφέρει εκτός από το πόσο γερό και ασφαλές είναι (στην πράξη) και κατά πόσο εύκολη είναι η συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση (το χειμώνα θα το βάλουμε μέσα κλειστό) και ο όγκος αποθήκευσης

KbLyp3.png 4AByp3.png

ενδιαφέρουσα τιμή, άμα την παραλαβή και χρήση για ενημέρωσε να δούμε τι θα κάνουμε.... οι παππούδες θέλουν να πάρουν για τις εγγόνες τους κάτι για να απασχολούνται το καλοκαίρι στο εξοχικό, λέγαν για σπιτάκι αλλά και αυτό είναι εξίσου ενδιαφέρουσα ιδέα ....αυτό που με ενδιαφέρει εκτός από το πόσο γερό και ασφαλές είναι (στην πράξη) και κατά πόσο εύκολη είναι η συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση (το χειμώνα θα το βάλουμε μέσα κλειστό) και ο όγκος αποθήκευσης

Αμα σε ενδιαφερει η συναρμολογηση παρε κατι αλλο. :(

Διαβασε τις κριτικες εδω και εδω

Eγω θα το αφησω εξω. Με ενδιεφερε να μην ειναι πολυ ελαφρυ γιατι το θερμοκηπιο μας, το πηρε ο αερας!!! :!::!::!:

Κοίτα δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες...εγώ απλά της είπα ότι αν θέλει να πάρει τέτοιο στυλ καλύτερα να προτιμήσει geox....αλλά συμφωνώ με το υλικό μαζί σου!

Να σου πω την αληθεια, οτι εχω παρει σε geox ειναι καταπληκτικο. Δεν ετυχε ομως ποτε να παρω κατι συνθετικο. Ειχα την εντυπωση οτι μαρκες οπως η timberland & geox εβγαζαν μονο δερματινα! :(

Παντως το προηγουμενο καλοκαιρι, το εβγαλαν ολο με 2 ζευγαρια σανδαλια Hush Puppies τελεια.

πΟΤΕ ΔΕΒ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥς ΟΥΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΦΟΥΣΚΑΛΙΤΣΕς Ή ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΣΕ ανΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ Lelli kelly που ηταν μεν πανεμορφα αλλα δεν ηταν πολυ ωραια στο ποδι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...