Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας

( και συγνωμη για την ενόχληση :wink: )

μπηπως ξέρετε που θα βρω τετοιου βαλιτσακια ; δε με ενδιαφέρει το περιεχόμενο ...ή τα παιχνίδια !

( την ξέρω την εταιρία εχω πάρει παιχνίδια για το παιδι μου ... )ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΩ :-)

sewing-case_49408_3.jpg

ευχαριστώ

Ενδιαφέρον αλλά μακρυά από johnson's!!!Μόλις διάβασα ένα μέιλ που στείλανε και όλα σχεδόν τα baby σαμπουάν του έχουν καρκινογόνες ουσίες!!!Μακρυά!!!

Διαφημίσεις

λοιπόν τρελό γέλιο... λέει ότι στέλνει Ευρωπη ανάλογα με το βάρος το βλέπεις όμως όταν κάνεις καλάθι ....

έβαλα αυτό

http://www.thetoyshop.com/InfantAndPreschool/LittleTikes/Little-Tikes-Junior-Picnic-Table-Green/EPN424820 και μου βγάζει για Ελλάδα 4,95 λίρες :cool: μετά προσθέτω και κάτι άλλο

http://www.thetoyshop.com/InfantAndPreschool/LittleTikes/Little-Tikes-Junior-Slide-Pink/EPN424796 και λέει 1.000 λίρες :lol::lol:

μετά βάζω μόνο την τσουλίθρα και λέει πάλι 1.000 λίρες ....

οπότε........... στέλνει αλλά μόνο αν βάλεις στο καλάθι αυτό που θές θα δείς πόσο κοστίζει ....βέβαια παίζει να είναι και λάθος το 4.95 και να την ακυρώσουν .....:wink:

αν παρατηρησες στην τσουληθρα εχει αυτη την επισημανση

Sorry, we can only deliver this item to UK mainland addresses, ισως γι'αυτο και τα τρελα μεταφορικα. στο άλλο ενδεχομενως να ισχυει το 4,95, ποιος ξερει .... :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Αυτό που λές με την μπλέ οθόνη' date=' σου βγάζει και κάτι ακαταλαβίστικα με λευκά γράμματα? εαν ναι το έπαθα και εγώ και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, απο οτι μου είπε ο τεχνικός που μου το έφτιαξε, κάποιο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει δημιούργησε πρόβλημα στα windows, για καλό και για κακό αντέγραψε τα αρχεία σου σε κάποιον άλλον σκληρό γιατί εάν συνεχιστεί το πρόβλημα θα πρέπει να σου επαναεγκαταστήσουν τα windows και όλα τα αρχεία χάνονται.[/quote']

Tώρα που το λες, ίσως όλα ξεκίνησαν όταν εγκατέστησα το στικάκι της Βόνταφον για μομπάιλ μπρόουντμαντ......

Καλημερούδια!

Έθεσα το θέμα σου σε έναν από τους μηχανογράφους μας στη δουλειά και μου είπαν πριν το πας σε γιατρό να δοκιμάσεις τα παρακάτω:

1. Ανοίγεις τον Internet Explorer. Πηγαίνεις εργαλεία - Επιλογές Internet - Κάνεις Διαγραφή του Ιστορικού Περιήγησης.

2. Από Έναρξη - Βοηθήματα- Εργαλεία Συστήματος - Τρέχεις μία Εκκαθάριση Δίσκου.

3. Εάν το antivirus λειτουργεί ακόμη, το τρέχεις σε safe mode. Εάν όχι μπορείς να κατεβάσεις προσωρινά αυτό http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/products/security-essentials.

4. Πηγαίνεις μετά και βλέπεις στον σκληρό σου σε Documents and Settings εάν υπάρχει ένας φάκελος TEMP και αν δεις μέσα τίποτα περίεργο το διαγράφεις.

Ελπίζω να σας περάσει σύντομα η ίωση κιουρία μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!!!! Υπόχρεη !!!! Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω:D:D

BOftp3.png PzWNp3.png

ειδες μεταφορικα?? τις προαλλες ειχα βαλει στο καλαθι 3 παζλ και τα μεταφορικα ηταν 22λιρες...

αν δεν ειναι πωλητης το αμαζον ειναι λοττο...ειδικα αυτο που ειναι και βαρυ:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

πολύ καλά, προστατεύουν περίφημα τα πίσω καθίσματα!

.

Eμείς που έχουμε ανάποδο καθισματάκι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και ανάποδα ή μάλλον στην πλάτη του αυτοκινήτου;

και συνεχίζει χωρίς ΦΠΑ

Εμένα γιατί μου βάζει ΦΠΑ;....:-(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

aria ριξε μια ματια σ αυτα εδω....με πωλητη το αμαζον....

http://www.amazon.co.uk/Jip-Storage-Suitcase-Planet-Paper/dp/B003XKOLHC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331839244&sr=8-3

εχει κι αλλα......και σε ροζακι........

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_12?url=search-alias%3Daps&field-keywords=paper+suitcase&sprefix=paper+suitca%2Caps%2C460#/ref=sr_pg_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3Apaper+suitcase&page=2&keywords=paper+suitcase&ie=UTF8&qid=1331839244

:P:p

εχει και η κορη μου ενα με την Πιπη....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Διαφημίσεις

φλώρα και chatziko θενκσ

με εφτιαξε μια φιλη

http://www.amazon.co.uk/Jip-Storage-Suitcase-Candy-Girls/dp/B003XKOLH2/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331839218&sr=1-1

(την αγαπω την αγαπω την αγαπω :-) )

θα μου τα παραγκείλει :-) κι ολας (καθόσον γνωστο ¨αστροπελέκι ¨με το amazon :-)

σας ευχαριστω παρα παρα πολυ :-)

Eμείς που έχουμε ανάποδο καθισματάκι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και ανάποδα ή μάλλον στην πλάτη του αυτοκινήτου;

Χμ νομίζω θα πέσει μακρύ για την πλάτη του καθίσματος. Ίσως να υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ανάποδα καθίσματα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άγνωστη η λογική του αμαζόνα. Πριν το γράψω παρήγγειλα 2 δωδεκάδες κι ένα ψιλό ακόμα για να συμπληρώσω και μου έβγαλε μόνο τη διαφορά ΦΠΑ του ψιλού.

ταμ'αρ και πάλι 10,25 λίρες μου το χρεώνει, τώρα το ξαναδοκίμασα.

Η μαμά μου ( που επίσης έχει δοκιμάσει τα πάντα) βρήκε ανακούφιση με αυτήν:

http://usa.weleda.com/our-products/shop/arnica-ointment.aspx

Σε ευχαριστώ, θα την δοκιμάσουμε και αυτή!!

Το λινκ δε βγαζει κατι συγκεκριμενο. Η καλυτερη θερμαντικη αλοιφη που εχω δοκιμασει ειναι η ben gay η κοκκινη. Θα βρεις στο ebay.

Είναι η kytta balsam αυτή που δεν ανοίγει το link.

Tην bengay είχα παραγγείλει απο το ebay, μάλιστα ήταν πακέτο με την κόκκινη, πράσινη, κίτρινη και έμπλαστρα, πολύ καλή προσφορά, αλλά δυστηχώς δεν είδε σημαντική βελτίωση....είδομεν!

nJ2dp3.png

και συνεχίζει χωρίς ΦΠΑ

Γιατί λέτε βρε κορίτσια ότι είναι χωρίς φπα; Αφού στην ανάλυση στο τέλος βγάζει τιμή με φπα! Στα δύο πακέτα που παράγγειλα, γράφει καθαρή τιμή 16,66 και Vat. 3,84 σύνολο 20,50 λίρες. ΦΠΑ δηλ. 23% κανονικά. Εσάς δηλ. σας έβγαλε την δωδεκάδα 8 λίρες; Εμένα γιατί όχι; Φάνηκα large που παράγγειλα δύο δωδεκάδες;;;;

Α, μόλις τώρα είδα γράφετε ότι το χρεώνει 10,25 πολύ σωστά. Μάλλον είναι σχεδόν το ίδιο το φπα της Αγγλίας για το προϊόν αυτό με αυτό της Ελλάδας. Γιατί η τιμή που βλέπουμε στο προϊόν στη σελίδα του Άμαζον είναι προφανώς με φπα Αγγλικό, δηλ. η τελική αγγλική τιμή. Τα βιβλία μου έρχονται με ελληνικό φπα 6%.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι κανονικά χρεωμένο λοιπόν το φπα. Αφαιρείται το αγγλικό φπα και φαίνεται η καθαρή τιμή και σε αυτήν προστίθεται το ελληνικό φπα. Αυτό γίνεται σε όλα τα προϊόντα ή κάνω λάθος;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...