Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αχ θα στείλε μέιλ τώρα στο τζιμπορί να μου στείλει με e-mail τα gymbacks που δικαιούμαι. Έκανα πρόσφατα τις 2 παραγγελίες και θα κάνω 2 βδομάδες τουλάχιστον να παραγγείλω. Δεν θα έχω θέμα λέτε ε?

Kαπου διαβασα οτι μπορουν να στα στειλουν με ε μειλ. Δεν χανεις και τπτ να δοκιμασεις.

Αχ, εγω εστειλα 2ο μειλ στην Κατερινα, αλλα δεν μου απαντησε. ΘΑ το παρω οντως προσωπικα :rolleyes:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινούλα ούτε εγώ έλαβα απάντηση αλλά όπως σου είπα δεν την χρειάζομαι πια! Νομίζω μου έχουν ξαναστείλει κωδικούς με e-mail αλλά δεν θυμάμαι γιατί τους είχα ζητήσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μινούλα ούτε εγώ έλαβα απάντηση αλλά όπως σου είπα δεν την χρειάζομαι πια! Νομίζω μου έχουν ξαναστείλει κωδικούς με e-mail αλλά δεν θυμάμαι γιατί τους είχα ζητήσει!

Ναι, το ειχα διαβασει. Εγω τα χρειαζομαι απεγνωσμενα:rolleyes: τα πραγματακια του μπεμπη, πηγε η αδερφη μου κ πηρε το πακετακι με τα 5 φορμακια μακρυμανικα 35 ευρω απο μαδερκερ :shock:. Μιση τιμη στην Αγγλια. Κριμα ειναι να πεταξω τοσα χρηματα....

wcBmp3.png

εχω κολλησει να βρω καλο χριστουγεννιατικο φορεμα για την Α λογω γενεθλιων

εχω σταμπαρει ΠΟΛΛΑ μπονι τζιν και ραρε, εχω ζαλισει την aldi σε ερωτησεις ποσο ειναι το μηκος τους κλπ κλπ

στο τελος θα με βρισει η κοπελλα χαχχααχαχχαχχα

καλαμαρι το βραδυ εχουμε δουλεια!!!

Ποια είναι αυτή η μαντάμ? Εγώ bonnie παίρνω από babylanduk

Μόλις γέμισα τη wish list... Ανακάλυψα ότι δεν έχει ούτε ένα φόρεμα για το χειμώνα

Α, δείτε φανταστικά unique κομμάτια που έβαλε η φίλη για τα χριστούγεννα!

http://www.ebay.co.uk/itm/290612397927?var=590025533385&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_733wt_1185

Εγώ θα το χτυπήσω αλύπητα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ θα στείλε μέιλ τώρα στο τζιμπορί να μου στείλει με e-mail τα gymbacks που δικαιούμαι. Έκανα πρόσφατα τις 2 παραγγελίες και θα κάνω 2 βδομάδες τουλάχιστον να παραγγείλω. Δεν θα έχω θέμα λέτε ε?

Στείλε e-mail. Θα σου στείλουν τους κωδικούς.

Διαφημίσεις

Ποια είναι αυτή η μαντάμ? Εγώ bonnie παίρνω από babylanduk

Μόλις γέμισα τη wish list... Ανακάλυψα ότι δεν έχει ούτε ένα φόρεμα για το χειμώνα

Α, δείτε φανταστικά unique κομμάτια που έβαλε η φίλη για τα χριστούγεννα!

http://www.ebay.co.uk/itm/290612397927?var=590025533385&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_733wt_1185

Εγώ θα το χτυπήσω αλύπητα!

Φαντάζομαι το Γατόνι θα εννοεί τη συγκεκριμένη:

http://stores.ebay.co.uk/acutechildrenclothingstore.

Κ...βαρώντας έπεσα πάνω σε αυτό το site: http://www.alouetteshop.gr/el/home. Πάνω από 40? έχει δωρεάν μεταφορικά, ενώ μέχρι 40? είναι 4?.

Επίσης προς ενημέρωση, έλαβα σήμερα στη δουλειά τη συγκεκριμένη οδηγία: http://www.hellastax.com/Docs/2011/1177-11.pdf, η οποία αφορά κυρίως τα εμβασματα προς το εξωτερικό. Ελπίζω να μην ξεπέρασε καμία το συγκεκριμένο ποσό μέσω ξαδέρφων στην αλλοδαπή!!!

Με ταχυμεταφορές Ελτά λεει οτι ερχονται , ανευ εξοδων αντικαταβολής πολύ καλό αυτο!! Υπολογιζω Τεταρτη θα τα έχω.

Εγω πηρα δυο φορεματάκια των 15ευρω κ μια φουστα των 12ευρώ

Λουκουμάκια χε χε

Και παλι ευχαριστω πολυ!!! :D:D

υγ οντως στα βρεφικά δεν εχει καθολου εκπτωτικά κομμάτια ταμαράκι για αυτο....

Μου εστειλαν εμειλ οτι η παραγγελια μου εφυγε οποτε λογικά αυριο παραλαμβάνω!!!

Θα ενημερωσω μολις παρω κ θα το περάσω κ διπλα!

κοριτσια η περσοναλ σοπερ η κατερινα ηταν στο νοσοκομειο 3 μερες με ιλλιγους! καπου το διαβασα.... το λεω για να μη το παρετε προσωπικα αν δεν απανταει!!! ;)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

βρε καργιτσες δεν εχω ορεξη για σοπινκ!

μη χε... τον Β$#%$@# και το 50% του με αποδειξεις

μη χεεεεεεεεεε.......

Ραβ, αυτοι οι 2 παιζουν με μπονι και ραρε! ενας αγγλος ενας αμερικα!!!!

απαιχτοι γκρρρρρρρρ

Καλημερα κοριτσια!

Μου απαντησε η Κατερινα! περιμενω τωρα διευκρινιστικο μειλ, μιας και της ειπα την παραγγελια μου.

Επισης περιμενω μια παραγγελια απο τζιμπορι που ειχα κανει, οποτε δεν το βλεπω να χρησιμοποιω τα τζιμπαγκς τωρα. Αυτα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε οποτε θελουμε; (στις περιοδους που ειναι για τζιμπαγκς δλδ) ή οπως και ναχει μονο τωρα;

και αλλη μια ερωτηση: ποσα ξοδευετε για τα παιδια σας; Το μικρο μου-και πρωτο παιδακι, δεν εχει τπτ για τον χειμωνα, με ενα καλαθι νεξτ-μαδερκερ πιασαμε τα 160 ευρω, πολλα μου φανηκαν, χωρια δυο αποστολες απο τζιμπορι των 80 ευρω η καθε μια. Πειτε μου οτι δεν ειμαι υπερβολικη. Να σημειωσω οτι δεν εχουμε καθολου ρουχα για τον χειμωνα.Μεχρι 3 μηνων ολα. Αγχωνομαι με τα εξοδα...:S

wcBmp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Λέω να αγοράσω αυτό για το καμάρι μου: http://www.ebay.co.uk/itm/200615587791?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Έχει καμία?Γνώμες?Είναι λέει το πάπλωμα 3,5tog.Καλά είναι?

Καλημερα κοριτσια!

Μου απαντησε η Κατερινα! περιμενω τωρα διευκρινιστικο μειλ, μιας και της ειπα την παραγγελια μου.

Επισης περιμενω μια παραγγελια απο τζιμπορι που ειχα κανει, οποτε δεν το βλεπω να χρησιμοποιω τα τζιμπαγκς τωρα. Αυτα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε οποτε θελουμε; (στις περιοδους που ειναι για τζιμπαγκς δλδ) ή οπως και ναχει μονο τωρα;

και αλλη μια ερωτηση: ποσα ξοδευετε για τα παιδια σας; Το μικρο μου-και πρωτο παιδακι, δεν εχει τπτ για τον χειμωνα, με ενα καλαθι νεξτ-μαδερκερ πιασαμε τα 160 ευρω, πολλα μου φανηκαν, χωρια δυο αποστολες απο τζιμπορι των 80 ευρω η καθε μια. Πειτε μου οτι δεν ειμαι υπερβολικη. Να σημειωσω οτι δεν εχουμε καθολου ρουχα για τον χειμωνα.Μεχρι 3 μηνων ολα. Αγχωνομαι με τα εξοδα...:S

Τα gymbucks μόνο τώρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν έχεις λάβει τη παραγγελία σου, και θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις τωρα, στείλε email και θα σου στείλουν τους κωδικούς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...