Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

Εγω που στα νιατα μου επαιζα τεννις κ δεν ειχαμε τοτε στα παλια χρονια θηκες (μουαχαχα), την εβαζα σε κανονικη τσαντα πλατης, κ απλα πετουσε η λαβη προς τα πανω, δεν ενοχλουσε.

Αν δε βρεις θηκη μπορεις του παρεις μια ωραια κ οικονομικη τσαντουλα λοιπον!

κουβαλαει ηδη την τσαντα του σχολειου κι επειδη ειναι με ροδακια

καταγρατζουναει την ρακετα σερνοντας τη

τοσο μεγαλο προβλημα δεν το περιμενα

γι αυτο κι ελεγα να του παρω μια θηκη...

καθε βοηθεια ή προταση δεκτη

κορίτσια αν δεν σας κάνει κόπο, μπορείτε να μπείτε στο σαϊτ της γκαπ (www.gap.eu) και να συμπληρώσετε την έρευνα;;; είναι μια ευκαιρία να δώσουμε στίγμα πόσες είμαστε μπας και φιλοτιμηθούν να στέλνουν ελλάδα (λέμε τώρα...)

Εγω την συμπλήρωσα. Όμως, νομίζω ότι όσες πολυεθνικές (βλ. mothercare, M&S, etc) έχουν franchise καταστήματα εδώ, δεν πρόκειται ποτέ να συμπεριλάβουν την Ελλάδα στις χώρες αποστολής.

Πείτε μου τη γνώμη σας... Ο μικρός μου δοκίμασε τα περσινά crocs της Μ μου και του είναι ακριβώς. Το νούμερο είναι 8-9. Μέχρι το καλοκαίρι δεν το βλέπω να του κάνει αυτό το μέγεθος. Αν του πάρω το μεγαλύτερο δε θα είναι σαν μαούνα, λόγω της φαρδιάς φόρμας τους;

SenFp2.pngSjSRp2.png

Διαφημίσεις

Πείτε μου τη γνώμη σας... Ο μικρός μου δοκίμασε τα περσινά crocs της Μ μου και του είναι ακριβώς. Το νούμερο είναι 8-9. Μέχρι το καλοκαίρι δεν το βλέπω να του κάνει αυτό το μέγεθος. Αν του πάρω το μεγαλύτερο δε θα είναι σαν μαούνα, λόγω της φαρδιάς φόρμας τους;

Νομίζω απαντας μόνη σου.... για καλοκαιρινα καλυτερο το επόμενο νούμερο αλλιώς αυτα θα του είναι μικρα το καλοκαιρι .

εξαρταται ποτε θα μεγαλωσει το ποδι του...αυτα τα πραγματα δεν γινονται οπως τα θελουμε παντα. Η μικρη μου περσι της πηρα ενα crocs ακριβως στο νουμερο της και εβγαλε με αυτο το καλοκαιρι μεχρι τον Νοεμβριο (παει κολυμβητηριο) που ξαφνικα ανεβηκε νουμερο και τα εβγαλε αχρηστα. Του αδερφου της που ηταν ενα νουμερο μεγαλυτερα της ηταν οπως το ειπεσ σαν μαουνες !!!

Νομίζω απαντας μόνη σου.... για καλοκαιρινα καλυτερο το επόμενο νούμερο αλλιώς αυτα θα του είναι μικρα το καλοκαιρι .
Μόνη μου τα λέω, μόνη μου τα απαντάω... Άντε καλά...... Άσχετο: Από τρελό8 ήρθαν τα πράγματά σας;

SenFp2.pngSjSRp2.png

εξαρταται ποτε θα μεγαλωσει το ποδι του...αυτα τα πραγματα δεν γινονται οπως τα θελουμε παντα. Η μικρη μου περσι της πηρα ενα crocs ακριβως στο νουμερο της και εβγαλε με αυτο το καλοκαιρι μεχρι τον Νοεμβριο (παει κολυμβητηριο) που ξαφνικα ανεβηκε νουμερο και τα εβγαλε αχρηστα. Του αδερφου της που ηταν ενα νουμερο μεγαλυτερα της ηταν οπως το ειπεσ σαν μαουνες !!!

θα το ρισκάρω για μεγαλύτερο και βλέπουμε...

SenFp2.pngSjSRp2.png

για τις ιώσεις χρησιμοποιώ το avira free antivirus που μου κάνει update από μόνο του καθημερινά, και το zonealarm. Κατά αυτόν τον τρόπο ελέγχονται τα αρχεία πριν εγκατασταθούν στον υπολογιστή και σε περιπτώσεις "online επίθεσης" το firewall με ενημερώνει επιτόπου. Επίσης όταν οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο νετ πάλι ενημερώνομαι και συνήθως την απαγορεύω.

Όλα αυτά δίνονται δωρεάν στο νετ και φυσικά μου τα έχει βρει άτομο που ασχολείται με την ασφάλεια συστημάτων.

Όσο για τα windows που κρασάρουν lila's mom χώρισε τον σκληρό σου σε 2 departments (μόνο αν κανεις φορμάτ μπορείς να το κάνεις αυτό κι όχι σε δίσκο με δεδομένα), στο ένα το μικρότερο βάζεις windows,office και άλλα προγράμματα και στο άλλο βάζεις τα δεδομένα σου. Στο επόμενο crash του συστήματος κάνεις φορματ μόνο στο 1ο κομμάτι με το λειτουργικό και τα δεδομένα σου μένουν ανέπαφα-εκτός κι αν αρχίσει ο σκληρός να εμφανίζει bad sectors...εκεί κλάφτε τα, όχι όλα αλλά κλάφτε τα.

Όσο για το μέιλ για την ώρα εμπιστεύομαι το google mail που δείχνει ότι σκανάρει κάθε αρχείο κατά το κατέβασμά του.

Πήγα σ/μ εκνευρίστηκα με την τιμή και τα τσίμπησα τελικά από άμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UU8E8M/ref=oh_o00_s00_i00_details

Διαφημίσεις

Μόνη μου τα λέω, μόνη μου τα απαντάω... Άντε καλά...... Άσχετο: Από τρελό8 ήρθαν τα πράγματά σας;

χε χε σε πειράζω βρε....αλλά νομίζω στο μέγεθος που ειστε τώρα το 25αρι...σιγουρα το καλοκαίρι αποκλειεται να μην έχει μεγαλώσει κ αλλο...μιλάμε για 3 μηνες ακομα να τα φορέσει κ να τελειωσει το καλοκαιρι αλλους 3 μηνες...

Τα ρουχαλάκια δεν μου ήρθαν ακόμη απο το τρελλοοχτώ.... δυστυχώς:mad:

θα το ρισκάρω για μεγαλύτερο και βλέπουμε...

κ καλά θα κάνεις γνώμη μου.....νομιζω τώρα στα 28αρια που ειναι η δικιά μου βλέπω παυση στο απότομο μεγάλωμα νούμερου παπουτσιού εκτος κ αν ειναι ιδέα μου.

για τις ιώσεις χρησιμοποιώ το avira free antivirus που μου κάνει update από μόνο του καθημερινά, και το zonealarm. Κατά αυτόν τον τρόπο ελέγχονται τα αρχεία πριν εγκατασταθούν στον υπολογιστή και σε περιπτώσεις "online επίθεσης" το firewall με ενημερώνει επιτόπου. Επίσης όταν οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο νετ πάλι ενημερώνομαι και συνήθως την απαγορεύω.

Όλα αυτά δίνονται δωρεάν στο νετ και φυσικά μου τα έχει βρει άτομο που ασχολείται με την ασφάλεια συστημάτων.

Όσο για τα windows που κρασάρουν lila's mom χώρισε τον σκληρό σου σε 2 departments (μόνο αν κανεις φορμάτ μπορείς να το κάνεις αυτό κι όχι σε δίσκο με δεδομένα), στο ένα το μικρότερο βάζεις windows,office και άλλα προγράμματα και στο άλλο βάζεις τα δεδομένα σου. Στο επόμενο crash του συστήματος κάνεις φορματ μόνο στο 1ο κομμάτι με το λειτουργικό και τα δεδομένα σου μένουν ανέπαφα-εκτός κι αν αρχίσει ο σκληρός να εμφανίζει bad sectors...εκεί κλάφτε τα, όχι όλα αλλά κλάφτε τα.

Όσο για το μέιλ για την ώρα εμπιστεύομαι το google mail που δείχνει ότι σκανάρει κάθε αρχείο κατά το κατέβασμά του.

Πήγα σ/μ εκνευρίστηκα με την τιμή και τα τσίμπησα τελικά από άμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UU8E8M/ref=oh_o00_s00_i00_details

Για πες τιμούλα να γελάσουμε ολες μαζί???? :tongue:

δεν είναι να γελάσεις να κλάψεις είναι τους γελοίους

3, κάτι όχι πάνω από 50 το αγοράζω από σκλαβενίτη στον γαλαξία έχει

http://www.shopnsave.gr/product_info.php?cPath=432&products_id=3769 3,39

3,5ε το ένα...χα χα χα, το άλλο με τον αμαζόνα το ξέρουν?

:lol::lol: και να μην θέλουν θα το μάθουν θα το μάθουν :lol::lol:

θυμάται καμία πόσο έχουν τα χαρτιά υγείας στον σκλαβενίτη την δικιά του μάρκα το γλαρός ???

http://www.amazon.co.uk/Andrex-White-Toilet-Tissue-Roll/dp/B003YKWWEK/ref=wl_it_dp_o_pC?ie=UTF8&coliid=I2XC5LBO1UGBTO&colid=1XWFEL771BHGD

KbLyp3.png 4AByp3.png

θυμάται καμία πόσο έχουν τα χαρτιά υγείας στον σκλαβενίτη την δικιά του μάρκα το γλαρός ???

http://www.amazon.co.uk/Andrex-White-Toilet-Tissue-Roll/dp/B003YKWWEK/ref=wl_it_dp_o_pC?ie=UTF8&coliid=I2XC5LBO1UGBTO&colid=1XWFEL771BHGD

αυτά τα χαρτιά υγείας αναφερθηκαν και πιο πριν και σα να προβληματιστικα λίγο...

εγώ παιρνω τα softex pure&soft κάπου 4,5 ευρώ τα 12. λογικά τα γλάρος ειναι πιο φτηνά.

γιατι μου φαίνεται οτι τα andrex δε συμφέρουν? κάνω κατι λαθος?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...