Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τα ντραφτ ειναι τα προχειρα μνμ και τα σπαμ τα ανεπιθυμητα.

Τα σβήνω καθημερινά.

α τα βιαγκρα τα λαμβανω και εγω κανα διχρονο αχαχχαχαχχαχα

απλα σβηνω !

Και εγώ!!!!!;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σματς σμουτς κοριτσάρες !!!!!!!!!!!

Τι είναι ντράφτς ? Που να δω την υπογραφή μου ? :confused::confused::confused:

Λοιπόν, όσο το σκέφτομαι το πρόβλημα μου άρχισε μετά το καλοκαίρι, είχα αγοράσει ένα σουτιέν ΦΑΝΤΑΣΙ από ένα γαλλικό κατάστημα, είχα ανοίξει κέις αν θυμάστε γιατί δεν είχα παραλάβει κλπ

Απο εκεί και μετά λαμβάνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο σπάμ μου, κάτι μντα για ..... βιάγκρα, επιμήκυνση πέους κλπ.

Τα πετάω βέβαια.:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Αν μπορείς, πέσμου ακριβώς τι να κάνω.

Αυτό που παθαίνω είναι το εξής. Το λάπτοπ μου κάποια στιγμή ανάβει μια μπλε΄οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Στο μέιλ μου (γιαχού) δεν μπορώ ακόμα να κάνω έξοδο.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Βασικά αφού δε μπορείς να κάνεις αποσύνδεση, άρχισε να τσεκάρεις τα εξής:

1. Από τα εξερχόμενα σου, βλέπεις μέιλ που όντως στέλνονται από το λογαριασμό σου αυτόματα?

2. Τσέκαρε αν έχεις τίποτα περίεργο στην υπογραφή σου, από Options (πάνω αριστερά)-mail options-signature. Αν δεις οτιδήποτε περίεργο το σβήνεις.

Αυτά όσον αφο΄ρα το κομμάτι του μειλ.

Βασικά αφού δε μπορείς να κάνεις αποσύνδεση, άρχισε να τσεκάρεις τα εξής:

1. Από τα εξερχόμενα σου, βλέπεις μέιλ που όντως στέλνονται από το λογαριασμό σου αυτόματα?

2. Τσέκαρε αν έχεις τίποτα περίεργο στην υπογραφή σου, από Options (πάνω αριστερά)-mail options-signature. Αν δεις οτιδήποτε περίεργο το σβήνεις.

Αυτά όσον αφο΄ρα το κομμάτι του μειλ.

1. Υπήρχαν κάποια που στάλθηκαν αυτόματα, σας ειδοποίησα, δεν έχει τώρα τέτοια.

2. Δεν έχω καταχωρήσει υπογραφή.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ποια πήρες;

Την οποία θέλω να πάρω κι εγώ. 2 θέλω. Μια μεγάλη και μια μεσαίου μεγέθους...Άντε να δούμε πότε...

Πήρα τα Boston. T Aston/24 έκαναν 120. Τα πρώτα είναι λίγο πιο μοντερνα, αλλά δεν διαφέρουν και τρομερά μεταξύ τους.

Τώαρ είχαν έκπτωση τα Villeroy &Boch και κυρίως στα αντικείμενα της σειράς Newave, αλλά για την ώρα φοβάμαι ακόμα να αγοράσω γυαλινα αντικείμενα, γιατί νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ δεν θα τα λυπηθούν καθόλου.

Πήρα τα Boston. T Aston/24 έκαναν 120. Τα πρώτα είναι λίγο πιο μοντερνα, αλλά δεν διαφέρουν και τρομερά μεταξύ τους.

Τώαρ είχαν έκπτωση τα Villeroy &Boch και κυρίως στα αντικείμενα της σειράς Newave, αλλά για την ώρα φοβάμαι ακόμα να αγοράσω γυαλινα αντικείμενα, γιατί νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ δεν θα τα λυπηθούν καθόλου.

Όπως είπα κ στην προηγούμενη σελίδα την γυάλινη γαστρα που πήρα από αμαζον την έστειλε με UPS κούριερ. κ ήρθε μια χαρά.

Διαφημίσεις

Αυτό που παθαίνω είναι το εξής. Το λάπτοπ μου κάποια στιγμή ανάβει μια μπλε΄οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Στο μέιλ μου (γιαχού) δεν μπορώ ακόμα να κάνω έξοδο.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Αυτό που λές με την μπλέ οθόνη, σου βγάζει και κάτι ακαταλαβίστικα με λευκά γράμματα? εαν ναι το έπαθα και εγώ και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, απο οτι μου είπε ο τεχνικός που μου το έφτιαξε, κάποιο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει δημιούργησε πρόβλημα στα windows, για καλό και για κακό αντέγραψε τα αρχεία σου σε κάποιον άλλον σκληρό γιατί εάν συνεχιστεί το πρόβλημα θα πρέπει να σου επαναεγκαταστήσουν τα windows και όλα τα αρχεία χάνονται.

nJ2dp3.png

1. Υπήρχαν κάποια που στάλθηκαν αυτόματα, σας ειδοποίησα, δεν έχει τώρα τέτοια.

2. Δεν έχω καταχωρήσει υπογραφή.

Καλημερούδια!

Έθεσα το θέμα σου σε έναν από τους μηχανογράφους μας στη δουλειά και μου είπαν πριν το πας σε γιατρό να δοκιμάσεις τα παρακάτω:

1. Ανοίγεις τον Internet Explorer. Πηγαίνεις εργαλεία - Επιλογές Internet - Κάνεις Διαγραφή του Ιστορικού Περιήγησης.

2. Από Έναρξη - Βοηθήματα- Εργαλεία Συστήματος - Τρέχεις μία Εκκαθάριση Δίσκου.

3. Εάν το antivirus λειτουργεί ακόμη, το τρέχεις σε safe mode. Εάν όχι μπορείς να κατεβάσεις προσωρινά αυτό http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/products/security-essentials.

4. Πηγαίνεις μετά και βλέπεις στον σκληρό σου σε Documents and Settings εάν υπάρχει ένας φάκελος TEMP και αν δεις μέσα τίποτα περίεργο το διαγράφεις.

Ελπίζω να σας περάσει σύντομα η ίωση κιουρία μου.

Καλημέρα κοπέλες!

Εφτιαξα ενα photobook στο foto.com της προάλλες και ήθελα να ρωτήσω ποιο άλλο έχετε να προτείνετε (εννοώντας ποιο είναι δοκιμασμένο).

Μου άρεσε η ποιότητα του χαρτιού και το εξώφυλλο (έκανα στην prestige που έχει χοντρό εξώφυλλο)και κόστισαν οι 40 σελίδες (έχει 20 σελίδες επιπλέον δωρεάν) 21?.Η μόνη μου ένσταση είναι σε κάποιες φωτογραφίες που δεν είχε καλή αναλυση και που δεν φαινόταν έτσι στην οθόνη μου.Χωρίς να είναι και τραγικό βέβαια.Μου φάνηκε οικονομικό και κατέληξα εκεί.Εχει και ελληνική γραμματοσειρά....

To blurb από την άλλη νομίζω πως είναι λίγο ακριβό.Και μια φίλη που έκανε εκεί μου είπε πως δεν εχει και πολλές "σχεδιαστικές" επιλογες.

Το shutterfly?το β΄ρηκα από τη λίστα σας.

Σίγουρα όμως θα ήθελα να είναι και σχετικά οικονομικό.

Καλημερα σε ολες.

Ψαχνω κατι και με εχει ταλαιπωρησει πολυ. Παραγγειλα μια ρακετα τεννις για τον πιστιρικα μου απο το amazon και ηρθε χωρις προστατευτικη θηκη. Εχω ρωτησει σε ολα τα μαγαζια με αθλητικα και εχω ψαξει αρκετα, μηπως μπορειτε να μου δωσετε καμμια ιδεα που μπορω να βρω θηκη ή τσαντα για μεμονωμενη ρακετα τεννις ? παρεπιπτοντως αν ηταν φθηνη θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο.

Καθε βοηθεια θα εκτιμηθει πολυ

ευχαριστω

εγω το φοτο και το photomemories.gr τα εχω στην ιδια κλιμακα (αυτα ξερω μονο)

απλα μια και τα παιρνω κατευθειαν απο το μαγαζι τους προτιμω το ελληνικο και εχω μαθει καλα και το λογισμικο τους

τωρα για τις φωτο αυτο που εβλεπα αυτο ελαβα, σε μεγεθυνση εβλεπες διαφορα?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.

Ψαχνω κατι και με εχει ταλαιπωρησει πολυ. Παραγγειλα μια ρακετα τεννις για τον πιστιρικα μου απο το amazon και ηρθε χωρις προστατευτικη θηκη. Εχω ρωτησει σε ολα τα μαγαζια με αθλητικα και εχω ψαξει αρκετα, μηπως μπορειτε να μου δωσετε καμμια ιδεα που μπορω να βρω θηκη ή τσαντα για μεμονωμενη ρακετα τεννις ? παρεπιπτοντως αν ηταν φθηνη θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο.

Καθε βοηθεια θα εκτιμηθει πολυ

ευχαριστω

Καλημερα

Εγω που στα νιατα μου επαιζα τεννις κ δεν ειχαμε τοτε στα παλια χρονια θηκες (μουαχαχα), την εβαζα σε κανονικη τσαντα πλατης, κ απλα πετουσε η λαβη προς τα πανω, δεν ενοχλουσε.

Αν δε βρεις θηκη μπορεις του παρεις μια ωραια κ οικονομικη τσαντουλα λοιπον!

i0967wbvenhz372s.png

Καλημέρα κοπέλες!

Εφτιαξα ενα photobook στο foto.com της προάλλες και ήθελα να ρωτήσω ποιο άλλο έχετε να προτείνετε (εννοώντας ποιο είναι δοκιμασμένο).

Μου άρεσε η ποιότητα του χαρτιού και το εξώφυλλο (έκανα στην prestige που έχει χοντρό εξώφυλλο)και κόστισαν οι 40 σελίδες (έχει 20 σελίδες επιπλέον δωρεάν) 21?.Η μόνη μου ένσταση είναι σε κάποιες φωτογραφίες που δεν είχε καλή αναλυση και που δεν φαινόταν έτσι στην οθόνη μου.Χωρίς να είναι και τραγικό βέβαια.Μου φάνηκε οικονομικό και κατέληξα εκεί.Εχει και ελληνική γραμματοσειρά....

To blurb από την άλλη νομίζω πως είναι λίγο ακριβό.Και μια φίλη που έκανε εκεί μου είπε πως δεν εχει και πολλές "σχεδιαστικές" επιλογες.

Εχω παρει απο το foto.com το photomag που το ειχε δωρεαν, βγηκε 5 ευρω οι 8 σελιδες τα μεταφορικα. Ηταν ετσι κι ετσι, βασικα δεν εχει χοντρο εξωφυλλο, ειναι αυτο που λεει. Σα περιοδικο. Για 5 ευρωμια χαρα το βρηκα! Κι εμενα το εκανε αυτο με την ασχημη αναλυση παντως... δε φταινε αυτοι, πρεπει εμεις να τσεκαρουμε καλα αν οι φωτογραφιες μας ειναι καλες.

Εχω παρει κ 2 φορες ημερολογιο απο mymemory.com κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!!! Ειναι κ πιο φτηνο σαν σαιτ μου φαινεται...

i0967wbvenhz372s.png

Καλημέρα!!!

Παρέλαβα χθες τα ciao bimbi από άμαζον: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0030MH8VE/ref=oh_o00_s00_i00_details

και είναι τέλεια!!! Δερμάτινα, ελαφριά και μαλακά!!! Το σούργελο τα λάτρεψε!!!

(ένα ματς χθες βράδυ να μην κοιμηθεί με αυτά και άλλο ένα σήμερα το πρωί να μην τα φορέσει στον παιδικό)

Καλημέρα κοπέλες!

Το αγαπημενο μου: www.tictacphoto.com

Αχ βρε κορίτσι δεν το ελεγες λιγες μερες νωρίτερα? Ειχε 40% έκπτωση στα photobook μέχρι 12/03.

Παντως αν κανεις register θα σου στειλουν κωδικό -20% για την πρωτη σου παραγγελία.

Εκει πλεον φτιάχνω τα άλμπουμ μας και περιμενω να μου στειλουν τα δυο τελευταια που παρήγγειλα με την εκπτωση. Ειμαι πολύ ευχαριστημενη. Και καλή ποιότητα, και οικονομικό, και γρήγορο, και paypal. :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

κορίτσια αν δεν σας κάνει κόπο, μπορείτε να μπείτε στο σαϊτ της γκαπ (www.gap.eu) και να συμπληρώσετε την έρευνα;;; είναι μια ευκαιρία να δώσουμε στίγμα πόσες είμαστε μπας και φιλοτιμηθούν να στέλνουν ελλάδα (λέμε τώρα...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...